Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
jelenaT, molim te, nakon poroda nemoj biti kao ja...
Istjerala sam svekrvu iz kuce kad je R. imala 7 dana jer mi je isla na zivce sa svojim ciscenjem i kuhanjem... s ovom pamecu ispijala bih s njom kahve barem 40 dana
Ma meni je super sto sveki ima sprat iznad nas i evo sada Ana spava, a ona je gore kod sebe...znaci tu je, ali nije tu. Bila tu dok Anu nisam stavila u krevet i kaze odoh ja gore ti odmori, ako sta treba zovi. A necu da kazem koliko je puta kad sam Anu rodila rekla daj je nek spava kod mene, jer Ana nije dojila, a vi se naspavajte, a ja nisam nikad, sve mi nesto glupo bilo. Ja stvarno sta god ko da kaze ne mogu odvojiti majku i sveki, cak mi sveki vise do mame pomogne iskreno.
a sinoc mm ujna pise da ga ima,al meni nesto nestvarno bilo
ja stavila malca u krevet,sad napravila nes pa malo vrtim po netu,joj uzivancije i mira
za rucak hocu probat napravit neke ikeine cufte-joj nek budu upola ko one njihove prave bit ce
lady moram pokusat naci na netu ovaj Autumn in New York samo ga moram negdje naci,mada mislim da san ga gledala nekad davno
Ma meni je super sto sveki ima sprat iznad nas i evo sada Ana spava, a ona je gore kod sebe...znaci tu je, ali nije tu. Bila tu dok Anu nisam stavila u krevet i kaze odoh ja gore ti odmori, ako sta treba zovi. A necu da kazem koliko je puta kad sam Anu rodila rekla daj je nek spava kod mene, jer Ana nije dojila, a vi se naspavajte, a ja nisam nikad, sve mi nesto glupo bilo. Ja stvarno sta god ko da kaze ne mogu odvojiti majku i sveki, cak mi sveki vise do mame pomogne iskreno.
ja nemam svekrvu nazalost,ali ovo je super procitat ,zena je bas
a moj svekar otisao kod brata , a moja sveki uziva, vjerovatno spava i odmara ali neka je neka odmara nisam je ja zvala
ja sam za rucak batake i krompire,nije mi se dalo nesto puno sekati,danas sam lijena nikola tek sad zaspao,tko zna kad ce veceras u krevet al hajd..idem nesto raditi po kuci da se malo razbudim ..
ovaj moj nece da spava prvi put uzivotu.Ne mora rekla sam ninat nikog necu ni molit .A nema mu do 22.30 veceras zaspat pa neka ga bujrum ....
auuuu zeno, pa do 22:30 ne spava, a koliko odspava po danu i kad se budi ujutro
moja D zaspe do 22 spava do 8:30 -9:00 i odvali sat do sat i pol popodne u terminu od 13-14 zaspe zavisno kad se probudila
inace preko dana odspava sat dva max do 3 ili pola 4 je budan al NIKAD NI KAO BEBA nije zaspao prije 23 sata NIKAD nije bitno koliko preko dana spava Danas et nece da zaspi usto u 9 jutros . Nedam rano zaspat i da hoce jer me dva puta preveslao kao budalu zaspo oko 21 nije mogao izdrazat a ni ja ga trpit nisam mogla vise , i oko 22 se probudio Horan aman ljudi moji nece da spava i do 2 sjedio. Tako mi isto uradi jos jednom e reko nes vise da si mi jos jedan makar na trepusakama mi bio neces zaspat. Ili ako rano legne oko 22 . taj ce se budi preko noci gore nego mala beba , naspavan pa dosadjuje . Zato ja VOLIM kad kasno zaspi onda se ne budi do jutra
pa kada je ustao jutros.Igor eno ne zna za sebe, ali se jutros nadigao ranom zorom, a Luka nece da spava jos mozda malo kasnije ali ako ne bude spavao ide u krevet s bratom u 8.
a ne bih ja mogla izdrzati da mi obojica budu budni do pola 11, nema sanse.neka moga Ige ranom zorom ali znam da u 8 pola 9 navece zaspe
< Poruku je uredio MALA1994 -- 25.7.2011 15:17:17 >
usto u 9 jedva zaspo i samo sto sam ga iz dnevne prenijela u spavacu budio se i gotovo , nece vise nije ni 10min trajalo. Nemora vala , necu ga silit al nema mu spava do veceras da je jos jedan anel. Jutros me budi oko 6 trazi peka ja mrtvac nemogu se dic reko nema spavaj ,a on ce koka -soka reko nema evo vode bila pored mene flasa popio malo poceo se koprca ko usto bi reko krpa djete spavaj . Ne dosadjuj ,..... Ja e okrenem na stranu i one nekad zaspo
svi mi stimamo djecije spavanje prema sebi i svojim potrbama. Igor je od pocetka spavao rano uvece ali se i budio rano ali samo zato sto sam ga uvijek tako stavljala na spavanje i stekao naviku, Luka opet u neka doba poceo kasnije lijegati i tako i ostalo a lako bi se to dalo promijeniti samo da ja to hocu.