|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1106 1107 [1108] 1109 1110   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
25.7.2011 13:51:15   
R&T@
Moram kuhati ovu sedmicu...
sveki mi na moruuser posted image user posted image user posted image

A neka je tvoja dosla, samo ti ne znas uzivati...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27676
25.7.2011 13:51:59   
Anoniman
Ma valjda se naviknem ovih 15-20 dana sto bude ovdje user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 27677
25.7.2011 13:58:35   
R&T@
jelenaT, molim te, nakon poroda nemoj biti kao ja...

Istjerala sam svekrvu iz kuce kad je R. imala 7 dana jer mi je isla na zivce sa svojim ciscenjem i kuhanjem...
s ovom pamecu ispijala bih s njom kahve barem 40 danauser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27678
25.7.2011 14:01:19   
Anoniman
Ma meni je super sto sveki ima sprat iznad nas i evo sada Ana spava, a ona je gore kod sebe...znaci tu je, ali nije tu. Bila tu dok Anu nisam stavila u krevet i kaze odoh ja gore ti odmori, ako sta treba zovi. A necu da kazem koliko je puta kad sam Anu rodila rekla daj je nek spava kod mene, jer Ana nije dojila, a vi se naspavajte, a ja nisam nikad, sve mi nesto glupo bilo. Ja stvarno sta god ko da kaze ne mogu odvojiti majku i sveki, cak mi sveki vise do mame pomogne iskreno.

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 27679
25.7.2011 14:01:20   
mala86
joj vidite ovo

http://www.24sata.hr/svijet/zima-usred-ljeta-u-austriji-je-napadalo-oko-20-cm-snijega-228880

user posted image user posted image user posted image

a sinoc mm ujna pise da ga ima,al meni nesto nestvarno bilo user posted image

ja stavila malca u krevet,sad napravila nes pa malo vrtim po netu,joj uzivancije i mira user posted image

za rucak hocu probat napravit neke ikeine cufte-joj nek budu upola ko one njihove prave bit ce user posted image

lady moram pokusat naci na netu ovaj Autumn in New York samo ga moram negdje naci,mada mislim da san ga gledala nekad davno user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27680
25.7.2011 14:05:19   
mala86

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Ma meni je super sto sveki ima sprat iznad nas i evo sada Ana spava, a ona je gore kod sebe...znaci tu je, ali nije tu. Bila tu dok Anu nisam stavila u krevet i kaze odoh ja gore ti odmori, ako sta treba zovi. A necu da kazem koliko je puta kad sam Anu rodila rekla daj je nek spava kod mene, jer Ana nije dojila, a vi se naspavajte, a ja nisam nikad, sve mi nesto glupo bilo. Ja stvarno sta god ko da kaze ne mogu odvojiti majku i sveki, cak mi sveki vise do mame pomogne iskreno.

ja nemam svekrvu nazalost,ali ovo je super procitat user posted image user posted image user posted image user posted image ,zena je bas user posted image user posted image user posted image

Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27681
25.7.2011 14:07:41   
R&T@
Samo mi jos snijeg trebauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A je li to onaj film u kojem glumi Ricard Gir?

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 27682
25.7.2011 14:34:06   
mala86

IZVORNA PORUKA: tajra

Samo mi jos snijeg trebauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A je li to onaj film u kojem glumi Ricard Gir?

jest user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 27683
25.7.2011 14:34:53   
Malenaoduvijek
mala moram i ja kafu napraviti dusa mi spava...

jelo bona neka te uzivaj, kod mene isto zivci rade, sto kazes ne znam sta sa sobom.
uzivaj malo ubrzo ce ti se svi razici pa ti osta sama sa dva kinderceta user posted image user posted image

a moj svekar otisao kod brata , a moja sveki uziva, vjerovatno spava i odmara ali neka je neka odmara nisam je ja zvala user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 27684
25.7.2011 14:35:18   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mala86

joj vidite ovo

http://www.24sata.hr/svijet/zima-usred-ljeta-u-austriji-je-napadalo-oko-20-cm-snijega-228880

ja stavila malca u krevet,sad napravila nes pa malo vrtim po netu,joj uzivancije i mira user posted image

za rucak hocu probat napravit neke ikeine cufte-joj nek budu upola ko one njihove prave bit ce user posted image

lady moram pokusat naci na netu ovaj Autumn in New York samo ga moram negdje naci,mada mislim da san ga gledala nekad davno user posted image

za ovo sam cula preko vijesti al nisam vam govorila da vas jos vise razocaravamuser posted image user posted image user posted image vremenom .

(odgovor članu mala86)
  Neposredna veza do poruke: 27685
25.7.2011 14:38:39   
R&T@
Ja bih voljela pogledati Grad andjela...
Nicolas Cage...

Moji jos spavajuuser posted image

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 27686
25.7.2011 14:40:06   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: felix

IZVORNA PORUKA: mala86

joj vidite ovo

za ovo sam cula preko vijesti al nisam vam govorila da vas jos vise razocaravamuser posted image user posted image user posted image vremenom .

i ovako ce ostati do kraja sedmice , sa kratkim oboljsanjem u srijedu...felix zelja ti se stvarno ispunila user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27687
25.7.2011 14:41:19   
Malenaoduvijek
bio je nedavno na tv- u ako se ne varam, a moj Igo isto i dalje spava ...

tekjaaaa ne viri nego pisi user posted image

< Poruku je uredio MALA1994 -- 25.7.2011 14:42:21 >

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 27688
25.7.2011 14:44:48   
R&T@
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Tajra meni ova prognoza gotovo uvijek pogodi

http://search.conduit.com/Results.aspx?q=Sarajevo&SearchType=SearchWeather&wbl=1&WeatherLocationId=BKXX0004&WeatherCityLocation=Sarajevo,Bosnia%20and%20Herzegovina&ctid=CT1592999&wunits=c&octid=CT1592999

Ovi promijenili prognozu...
Jucer nije bilo ovako...user posted image

Subota mi jos odgovara, samo da ne pada.
Raspast ce mi se bijele sandaleuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27689
25.7.2011 14:45:42   
R&T@
IZVORNA PORUKA: MALA1994

tekjaaaa ne viri nego pisi user posted image

Dok procita recepte...
Mislit ce da je fulila temuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 27690
25.7.2011 14:46:39   
tekja
ma ne virim mala, citamuser posted image ...bile ste vrijedne, pa sam i ja zaspisivala recept za corbicu od lece i tako...user posted image

V. jeo i zaspao...meni se kuha pire, imam vec gotove punjene paprike za rucak, ma super...ja ne mogu tu nes kafu sada, gladna samuser posted image user posted image user posted image

vidi kako me tajra skontalauser posted image

< Poruku je uredio tekja -- 25.7.2011 14:47:13 >

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

Neposredna veza do poruke: 27691
25.7.2011 14:50:24   
R&T@
user posted image

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 27692
25.7.2011 14:56:30   
Anoniman
ja sam za rucak batake i krompire,nije mi se dalo nesto puno sekati,danas sam lijenauser posted image nikola tek sad zaspao,tko zna kad ce veceras u krevet al hajd..idem nesto raditi po kuci da se malo razbudim ..

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 27693
25.7.2011 14:57:18   
Malenaoduvijek
ja to samo copy-paste...a salim se naravno samo ti citaj user posted image user posted image

a ja cu sjedeci zaspati sta je ovo ovako user posted image spava mi se...

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 27694
25.7.2011 15:05:06   
Anoniman
ovaj moj nece da spavauser posted image prvi put uzivotu.Ne mora rekla sam ninat nikog necu ni molit .A nema mu do 22.30 veceras zaspat pa neka ga bujrum ....

Neposredna veza do poruke: 27695
25.7.2011 15:08:35   
mama2009

ovaj moj nece da spavauser posted image prvi put uzivotu.Ne mora rekla sam ninat nikog necu ni molit .A nema mu do 22.30 veceras zaspat pa neka ga bujrum ....

auuuu zeno, pa do 22:30 ne spava, a koliko odspava po danu i kad se budi ujutro

moja D zaspe do 22 spava do 8:30 -9:00 i odvali sat do sat i pol popodne u terminu od 13-14 zaspe zavisno kad se probudila

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27696
25.7.2011 15:14:31   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mama2009

auuuu zeno, pa do 22:30 ne spava, a koliko odspava po danu i kad se budi ujutro

moja D zaspe do 22 spava do 8:30 -9:00 i odvali sat do sat i pol popodne u terminu od 13-14 zaspe zavisno kad se probudila

inace preko dana odspava sat dva max do 3 ili pola 4 je budan al NIKAD NI KAO BEBA nije zaspao prije 23 sata NIKAD nije bitno koliko preko dana spava
Danas et nece da zaspi usto u 9 jutros .
Nedam rano zaspat i da hoce jer me dva puta preveslao kao budalu zaspo oko 21 nije mogao izdrazat a ni ja ga trpit nisam mogla vise , i oko 22 se probudio Horan aman ljudi moji nece da spava i do 2 sjedio.
Tako mi isto uradi jos jednom e reko nes vise da si mi jos jedan makar na trepusakama mi bio neces zaspat.
Ili ako rano legne oko 22 . taj ce se budi preko noci gore nego mala beba , naspavan pa dosadjuje .
Zato ja VOLIM kad kasno zaspi onda se ne budi do jutra user posted image

(odgovor članu mama2009)
  Neposredna veza do poruke: 27697
25.7.2011 15:14:56   
Malenaoduvijek
pa kada je ustao jutros.Igor eno ne zna za sebe, ali se jutros nadigao ranom zorom, a Luka nece da spava jos mozda malo kasnije ali ako ne bude spavao ide u krevet s bratom u 8.

a ne bih ja mogla izdrzati da mi obojica budu budni do pola 11, nema sanse.neka moga Ige ranom zorom ali znam da u 8 pola 9 navece zaspe

< Poruku je uredio MALA1994 -- 25.7.2011 15:17:17 >

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27698
25.7.2011 15:17:36   
Anoniman
usto u 9 jedva zaspo i samo sto sam ga iz dnevne prenijela u spavacu budio se i gotovo , nece vise nije ni 10min trajalo.
Nemora vala , necu ga silit al nema mu spava do veceras da je jos jedan anel.
Jutros me budi oko 6 trazi peka ja mrtvac nemogu se dic reko nema spavaj ,a on ce koka -soka reko nema evo vodeuser posted image bila pored mene flasa popio malo poceo se koprca ko usto bi reko krpa djete spavaj .
Ne dosadjuj ,..... Ja e okrenem na stranu i one nekad zaspo

Neposredna veza do poruke: 27699
25.7.2011 15:25:21   
Malenaoduvijek
svi mi stimamo djecije spavanje prema sebi i svojim potrbama.
Igor je od pocetka spavao rano uvece ali se i budio rano ali samo zato sto sam ga uvijek tako stavljala na spavanje i stekao naviku, Luka opet u neka doba poceo kasnije lijegati i tako i ostalo a lako bi se to dalo promijeniti samo da ja to hocu.user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1106 1107 [1108] 1109 1110   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1106 1107 [1108] 1109 1110   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *