Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ja necu da vas DAVIM,ali ovo moje djete je postalo izbirljivo
Samo jede salamu i hrenovke,ludim danima....zato necu da Vas zamaram totalno sam
Joj draga vidjela sam na FB...pa nit'' sam mogla da lajkam, sacuvaj Boze, niti da ti pametujem ...meni V. bio otanjio sa apetitom, evo ga pije dr. theiss nekoliko dana i hB projeo se, jeste vi sta pokusali...ima i mala ovaj neki super za imunitet i apetit...a ja salamu nikad nisam ni ponudila, ni hrenovku, ni pastetu ni ostala s*anja...
Jednom ponudila i zahebala se,u zadnje vrijeme skroz slabo jede.Ja njemu ne dajem tek tako salamu,ali od silnog pokusavanja i nutkanja da doruckuje/vecera/ruca i kad sve drugo odbija, nemam izbora vec mu dati salamu sa nekim namazom i hljebom.Jednostavno okrene glavu i pravac za frizider,nosi jogurt i salamu.Da ja njemu uzmeme taj sirup,ima njega ne bojim se ja da smrsa.ali ako mu imunitet oslabi gotov je
salmy, zato ti i kazem, nisam mu nikad ponudila, iz straha...jer znam nekoliko majki, koje su u ocaju da dijete bilo sta pojede ponudile mesne preradjevine, pa poslije, dijete nece nista drugo...konkretno moja snaha... pa nam je A. dvije godine doruckovala samo hrenovke, cak ni hljeb nije htjela ...uh nadam se da ce vama ici nabolje...a i ja bih to izbacila iz frizidera i nema..nestalo...zatvorila se fabrika...nema se kupiti i sl...
Tajra, dje cete vi ...evo i mi upravo kontamo negdje izletiti, a s obzirom da pada, ne gine nam neki TC...
....poljubac za Emu Kiki i Ianu
< Poruku je uredio tekja -- 25.7.2011 16:56:21 >
Ja upravo zavjese okacila,slijedi ''prebiranje'' tv komode... Samo mala pauza i picim dalje. Moj mali pomocnik opet zaspao,izmorio se od hodanja za mamom i silnog brisanja... Tajra,Iana,odnosno,Ema,odnosno Kiki je mala kraljica Salmy zeznuto je to pravo.Nadam se da ce sirup pomoci,drzimo fige... Tekja uzivajte u setnji,Mala,Felix i ostale zenice
salmy i moj voli te gluposti al hoce i sta skuham doduse pokusaj kupiti neki sirup za imunitet ....Mi smo opet na pikovit1+ Tekja , oooo hvala neka se zna da je plata legla Mala a neznam tako bi prije stare nene rekle Moj ne spava danas prvi put uzivotu a dobar je hb dosle nam rodice iz SA . sad ce doc na kaficu eno ih kod nene stare .....Pa anel radostan samo neka ima neko, valjda mu mi dosadili vise
cao... apotekarko probaj da nabavis istarsku travaricu odlicna je za gastritis...samo nemoj da pretjeras amani samo polako...nista na brzinu i s mjerom ajjjjj ko ti kaze mene nas "krecac" zove zvrk hanuma mala ja S.dajem megle 3,2% mlijecne masti . tekja bona kakav ventilator ti si moja dobra druga a "ventilatori"ce se sami prepoznati ejjjj prijo moja...ja danas zaglavi u Ze.kod mog ORL...ccccc et kaze nisam dugo bila pa me zove opet u nedjelju ..isetala se zena po onom Džananovicu i odmah me moj I.oguli ...hajde neka je nema mama puno pubertetlija jah.....i sad se zena najela oblatni hoce da mi pozlije svasta nesto ja napisa...ccccccc...ko zena "u klimaksu" jelde prijo
koji film
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''