|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1108 1109 [1110] 1111 1112   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
25.7.2011 16:09:04   
R&T@
IZVORNA PORUKA: tekja

necu da prastamuser posted image user posted image user posted image

suser posted image anje je sruser posted image nje, kako god ga nazvaleuser posted image user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 27726
25.7.2011 16:23:37   
salmy
IZVORNA PORUKA: tekja

IZVORNA PORUKA: salmy

Ja necu da vas DAVIM,ali ovo moje djete je postalo izbirljivo

Samo jede salamu i hrenovke,ludim danima....zato necu da Vas zamaram
totalno samuser posted image

Joj draga vidjela sam na FB...pa nit'' sam mogla da lajkam, sacuvaj Boze, niti da ti pametujemuser posted image ...meni V. bio otanjio sa apetitom, evo ga pije dr. theiss nekoliko dana i hB projeo se, jeste vi sta pokusali...ima i mala ovaj neki super za imunitet i apetit...a ja salamu nikad nisam ni ponudila, ni hrenovku, ni pastetu ni ostala s*anja...user posted image
Jednom ponudila i zahebala se,u zadnje vrijeme skroz slabo jede.Ja njemu ne dajem tek tako salamu,ali od silnog pokusavanja i nutkanja da doruckuje/vecera/ruca i kad sve drugo odbija, nemam izbora vec mu dati salamu sa nekim namazom i hljebom.Jednostavno okrene glavu i pravac za  frizider,nosi jogurt i salamu.Da ja njemu uzmeme taj sirup,ima njega ne bojim se ja da smrsa.ali ako mu imunitet oslabi gotov jeuser posted image  

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 27727
25.7.2011 16:30:50   
R&T@
Nemoj kupovati te proizvode i preci ce na nesto drugo...

Svi oni imaju zelje, a na nama je da izaberemo za njih...

Moje bi jele samo supu i tjesteninu da one biraju...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 27728
25.7.2011 16:31:19   
salmy
Rekla sam mm da kupi  kad se bude vracao kuci, hvala ti draga pa vidjecemo kako fercerauser posted image

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 27729
25.7.2011 16:42:00   
R&T@
Pita mm da idemo negdje, a R. kao iz topa: Sad cu se ja spremituser posted image

I sad ima novi fazon...kad je pitamo kako se zove odrzi referat: Ja se zovem Ema, nana kaze da sam Kiki, a ja sam Ianauser posted image

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 27730
25.7.2011 16:48:18   
Malenaoduvijek
salmy a to ces kupiti dr theis multivitamol jeli, ja Luki davala nista mi se nije popravio sa jelom, a jelena je davala Ani i ona je isto fino jela.

a tajra R. je posebna cura, nemoj ri nju da kritikujes....user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 27731
25.7.2011 16:54:46   
tekja
salmy, zato ti i kazem, nisam mu nikad ponudila, iz straha...jer znam nekoliko majki, koje su u ocaju da dijete bilo sta pojede ponudile mesne preradjevine, pa poslije, dijete nece nista drugo...konkretno moja snaha... pa nam je A. dvije godine doruckovala samo hrenovke, cak ni hljeb nije htjelauser posted image ...uh nadam se da ce vama ici nabolje...a i ja bih to izbacila iz frizidera i nema..nestalo...zatvorila se fabrika...nema se kupiti i sl...

Tajra, dje cete viuser posted image user posted image user posted image ...evo i mi upravo kontamo negdje izletiti, a s obzirom da pada, ne gine nam neki TC...user posted image

....poljubac za Emu Kiki i Ianuuser posted image

< Poruku je uredio tekja -- 25.7.2011 16:56:21 >

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 27732
25.7.2011 17:01:08   
Amani12
Ja upravo zavjese okacila,slijedi ''prebiranje'' tv komode...
Samo mala pauza i picim dalje.
Moj mali pomocnik opet zaspao,izmorio se od hodanja za mamom i silnog brisanja...user posted image
Tajra,Iana,odnosno,Ema,odnosno Kiki je mala kraljica user posted image user posted image
Salmy zeznuto je to pravo.Nadam se da ce sirup pomoci,drzimo fige...
Tekja uzivajte u setnji,Mala,Felix i ostale zenice user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 27733
25.7.2011 18:23:09   
Anoniman
salmy user posted image user posted image i moj voli te gluposti al hoce i sta skuham doduse pokusaj kupiti neki sirup za imunitet ....Mi smo opet na pikovit1+
Tekja , oooo hvala neka se zna da je plata leglauser posted image user posted image
Mala a neznam tako bi prije stare nene rekle user posted image user posted image
Moj ne spava danasuser posted image user posted image user posted image prvi put uzivotu a dobar je hb user posted image dosle nam rodice iz SA . sad ce doc na kaficu eno ih kod nene stare .....Pa anel radostanuser posted image user posted image samo neka ima neko, valjda mu mi dosadili viseuser posted image

< Poruku je uredio felix -- 25.7.2011 18:27:04 >

(odgovor članu Amani12)
  Neposredna veza do poruke: 27734
25.7.2011 18:32:50   
koka i po
cao...
apotekarko probaj da nabavis istarsku travaricu odlicna je za gastritis...samo nemoj da pretjeras user posted image user posted image
amani samo polako...nista na brzinu i s mjerom user posted image ajjjjj ko ti kaze user posted image mene nas "krecac" zove zvrk hanuma user posted image
mala ja S.dajem megle 3,2% mlijecne masti .
tekja bona kakav ventilator user posted image ti si moja dobra druga a "ventilatori"ce se sami prepoznatiuser posted image
ejjjj prijo moja...ja danas zaglavi u Ze.kod mog ORL...ccccc et kaze nisam dugo bila pa me zove opet u nedjelju user posted image ..isetala se zena po onom Džananovicu i odmah me moj I.oguli user posted image ...hajde neka je nema mama puno pubertetlija user posted image user posted image
jah.....i sad se zena najela oblatni hoce da mi pozlije user posted image user posted image
svasta nesto ja napisa...ccccccc...ko zena "u klimaksu" jelde prijo user posted image user posted image user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27735
25.7.2011 18:37:31   
Mya_81 RR
Pa, Koko, sto se ne javi...i mi se skitale po centru danas...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 27736
25.7.2011 18:41:08   
koka i po
mya draga ja sam corava zena user posted image ako me kad "snimis" slobodno vici user posted image ..
a iskreno da kazem rijetko da bi koju od vas prepoznala user posted image

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 27737
25.7.2011 18:43:14   
Mya_81 RR
Ja nesto nemam sad u glavi kristalno jasan lik, ali znam da kad bih te vidjela sigurno bih te prepoznala...znači da se derem....ok, nema frke user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 27738
25.7.2011 18:56:39   
koka i po
da ti bude kristalno jasno imas ppuser posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 27739
25.7.2011 19:54:26   
R&T@
Joj, koko i Mya, pa sto se u subotu zajedno ne skitasmo...
da znate super vam je taj centar...
U Sa je sve u razlicitim krajevima grada...

Tekja, ne vidjeh da i vi izlaziteuser posted image
Mi bile u Mercatoru...zbog garaze i kiseuser posted image user posted image user posted image

Ova moja Ema, Kiki, Iana me posteno izblamirala...
a mm mi ispeglao karticu za kosulju...

Hvala Bogu pa imam T. i znam da postoje normalna djeca za setnju...

Samo, pametnije mi je i jeftinije da sjedim u kuciuser posted image

Neposredna veza do poruke: 27740
25.7.2011 20:12:40   
Lady26
Hellooooooooooooooooooooooooo user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 27741
25.7.2011 20:14:20   
R&T@
Jesi li se ugostila i pogostila?

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 27742
25.7.2011 20:20:59   
Lady26
Jasta, dosla kuci u 5 user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 27743
25.7.2011 20:23:09   
R&T@
Stooooooooo?

Vidi ko te pita, a ja "pobjegla" iz Mercatorauser posted image user posted image user posted image

Joooooooj, prizvala sam onaj film...
Ne mogu da vjerujem, veceras na Hayatu, sad vidjeh...user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 27744
25.7.2011 20:24:06   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: tajra

Stooooooooo?

Vidi ko te pita, a ja "pobjegla" iz Mercatorauser posted image user posted image user posted image

Joooooooj, prizvala sam onaj film...
Ne mogu da vjerujem, veceras na Hayatu, sad vidjeh...user posted image

koji filmuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 27745
25.7.2011 20:26:18   
Lady26
U koliko sahata?Vidjela user posted image user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 25.7.2011 20:28:05 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 27746
25.7.2011 20:26:20   
R&T@
Grad andjela... Nicolas Cage...

Ja ti "padam" na ove romanticarsko-nerealistickeuser posted image

U 22.15

< Poruku je uredio tajra -- 25.7.2011 20:27:28 >

Neposredna veza do poruke: 27747
25.7.2011 20:28:21   
Hanady RR
e super..baš da malo mozak odmorim...treba mi nešto poput zanimljivog filma i aktera

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 27748
25.7.2011 20:30:39   
Lady26
IZVORNA PORUKA: tajra

Stooooooooo?

Sta hos, bila skoro 4h user posted image , sramota me bilo duze ostati user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 25.7.2011 20:31:09 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 27749
25.7.2011 20:32:26   
R&T@
Evo malo sadrzaja

http://mojtv.hr/film/1474/grad-andjela.aspx

ali ja samo gledam u njegove oci jer su iste kao jedne srcu mome drage koje nisu uz meneuser posted image

i film je tuzan...

Hanady, ti si tuzna zbog smrtnog slucajauser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 27750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1108 1109 [1110] 1111 1112   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1108 1109 [1110] 1111 1112   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *