Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Dobro jutro generacijo... Kako ste nam ovog divnog svjezeg jutra??? Mi smo super... Spavanje je bilo fantasticno, odmorili smo se pravo... Evo ustali ja i Nane i pijemo kafu i pravimo dorucak, Nane prica mami nesto... njanjanja aaaaa da nje nja deeee.... myb@by pa gdje si ti majka mu stara??? nema te 100 godina ili se nekako mimoilazimo??? kako napreduje drugarica Ajsa??? ljubni nam je 1000 puta... samedi draga, bljuckati mora beba koja fino jede i fino napreduje... u stvari izbacuje visak... to je normalno do nekih 2 pa i 3 mjeseca... a sto se tice stucanja, po tome sam znala i znam i dan danas da mi je Nane sit... cim pocne stucati znam da se nahranio i da vise nece... tako mu je bilo jos u trbi dok je bio... cim ja jedem, do 5 minuta on bi poceo stucati... ljubim vas sve redom
jutro svima ja maloprije sa L.u dojim ga kad ucini mi se nesto bijelo na gornjoj desni!imamo treci zubic i to povelik vec,ne znam kako ga nisam prije primjetila ,ali nije na mjestu gornjih jedinica(kako bi trebalo)vec dvica ili cak trica
joj Boze kakav ce biti kad mu jos naraste ova 2 dole,a onaj skroz tamo
IZVORNA PORUKA: š t a Hanady rrdraga ja sam već iščitala zadatu temu al me opet nekako strah ponoći kad zaspe da se ne zagrcne?!? a vidi se na njemu da napreduje već se zabucio obrazi i nogice mu se pune.
Znam da te je strah, jer sam i ja bila u vječitom strahu zbog ovoga. Moja curica je bljucala stalno, ne samo poslije obroka. I bljuckanje je trajalo do prije nekih mjesec dana. Sad zvanično mogu reći da ne bljucamo Obavezno ga stavljaj da spava sa strane. Podmetni mu nešto iza ledja, neki jastuk da se ne prevrne. Mi smo tako spavali, a kasnije na stomaku...
Dobro jutro i od nas. MI smo davno ustali ali tek se ssad javljamo dok smo zavrsili jutarnje poslove. Spavali smo poprilicno dobro ali se Atija ponovo pocela buditi uvece da jede. Budi se oko jedan pola dva i ujutro oko pola sest. Meni malo neobicno jer se tako budila samo prvih mjesec dana pa dok se malo uhodam jer poremetim svoj ritam ne mogu sebi da dodjem a rezultat mm kasni na posao dva dana za redom Sve u svemu dobro je ne zalimo seStarija seka nam je nesto bolesna ali o tome cemo na drugoj temi. Pozdrav za sve mamice i ljubim male
da vas pozdravim sve redom nadostajete mi.... Leonceku,cestitamo zubic Mi smo nahladjeni opet pijemo opet antibiotik .Kaze da je do desni sve ce nas tako pratiti te upale dok zub nenikne.Vise mi se zubi na vrh glave popeli...... Nijednog jos,,da oce niknuti vise ludaaa sam stim svaki mjesec upale neke. Ljubimo vas
brzinski da se javim dok Beri spava pa ću kasnije da čitam šta ste pisale nadam se da su sve bebice i mame dobro mi smo vikend proveli na planini, bilo nam je super, Beri je samo jela i spavala, tako da je mama imala puno vremena da uživa u branju borovnica i gljiva
jutro svima ja maloprije sa L.u dojim ga kad ucini mi se nesto bijelo na gornjoj desni!imamo treci zubic i to povelik vec,ne znam kako ga nisam prije primjetila ,ali nije na mjestu gornjih jedinica(kako bi trebalo)vec dvica ili cak trica
joj Boze kakav ce biti kad mu jos naraste ova 2 dole,a onaj skroz tamo
i kod moje hene je ista stvar,prvo joj narasle donje jedinice pa gornja dvica.Meni pravo simpa izgleda,stavit cu poslije sliku na temi slike nasih beba pa pogledaj.Ona sad vec ima 4 zubica u gornjoj vilici ali su tek izvirili i ne vide se bas.
jutro dragi moji evo i nas malo,evo E hoce da spava postala je prava mudrica samo nesto galami, ruzi se,nece vise sama ni malo felix ma sta nam je to opet Anelu,misa mu vise i antibiotici evo mu od Esme mala86 kod E u februaru narasli prvi zubici i evo tek hoce novi i to donje dvice a ima donje jedinice ja ocekivala gornje jedinice bambi lubimo malo slusavo Nane i njegovu sekicu veeeelika pusa za sve bebice i mamice
Pozdrav.... Evo i mi da se prijavimo moj djecak spava,pustio je i mene do 10 sati da spavam godi mu ovo vrijeme pa se ne cuje > Mi smo juce cijeli dan po fisu setali a on se nije mrdnuo,prespavao izlazak samo da je u pokretu STA cestitam i dobro dosla da se i ovdje druzimo...a sto se tice setnje,ni meni nisu dali svi nesto pametuju ali ne slusam ja to puno,spremim djete i ufatim se noge ...doduse ne setamo jos navece ali aBd i to cemo za dva dana...valjda ce se vrijeme popraviti..eto toliko od nas.. Lijep pozz i ljubite slatke male bebace
pozdrav veliki i od nas felix i vas bas muce ti zubici,ja nocima ne spavam,stalno se budi i bas je nervozan,nadam se da ce brzo proci vas ta upala mala cestitamo zubic, bas otkud da mu dvica naraste sta i moja je beba bljuckala i znao me bas prepasti,ali sve to prodje,samo je meni smijesno sto on i kad bljucne to ponovo proguta nazad ,pa smo se mi zezali kako dijete zna da je recesija bambi nane prava pametnica ne ureko nam se svi mamama i bebicama saljemo puno uh nama danas mali rodjendan punih 7 mjeseci
Pozdrav.... Evo i mi da se prijavimo moj djecak spava,pustio je i mene do 10 sati da spavam godi mu ovo vrijeme pa se ne cuje > Mi smo juce cijeli dan po fisu setali a on se nije mrdnuo,prespavao izlazak samo da je u pokretu STA cestitam i dobro dosla da se i ovdje druzimo...a sto se tice setnje,ni meni nisu dali svi nesto pametuju ali ne slusam ja to puno,spremim djete i ufatim se noge ...doduse ne setamo jos navece ali aBd i to cemo za dva dana...valjda ce se vrijeme popraviti..eto toliko od nas.. Lijep pozz i ljubite slatke male bebace
joj blago tebi,ja dok je bio tako mali nisam mogla ni napolje izaci a ne u kupovinu,bas je pametnica mala izgleda e da prijavimo neki dan smo kakili u tutu,kupili mu mi kad je poceo sjediti,i vidim ja neki dan on bi kakio i ja ga stavim,bas mi je bio smijesan,mm je to naravno zabiljezio sa nekoliko slika,a ja se rastopila mada znam da on jadnik nema pojma sta je uradio
zaha imas pravo da tri puta pogadjas sta je upitanju !!! Pa desni sta ce biti drugo,to je stara prica vise me sramota pisat da nas muce a zuba nigdje ... Ljubimo i mi,curu medenu Mala,hvala mila:-)) nedamo se mi,navikli smo vec na sve nista nas nemoze vise iznenaditi ...... Ni tura,ni proliv....
evo i nas da pozdravimo generaciju.juce nam je bio prvi mali rodendan.jutros smo isli na vakcinu,momak je malo plako a sika ga je odma smirila.ima 4850gr a roden je sa 3500gr.sutra idemo na uzv kukova a prekosutra najvjerovatnije na sunecenje posto se kitica vec posla crvenit na vrhu pa da to rjesimo
Nemam pojma, mislim da je reakcija od krecenja . Najgore mi je kad Ajsu moram podici ili nosati. Moram vam reci kako mi pcelicina starija kcerka popravlja svaki dan. To uje dijete meni legenda
evo i nas da pozdravimo generaciju.juce nam je bio prvi mali rodendan.jutros smo isli na vakcinu,momak je malo plako a sika ga je odma smirila.ima 4850gr a roden je sa 3500gr.sutra idemo na uzv kukova a prekosutra najvjerovatnije na sunecenje posto se kitica vec posla crvenit na vrhu pa da to rjesimo
mali rodjendan...sve najbolje drugu od ..on pravo napredan Masalla...ajel rano za sunecenja..joj jest to meni tesko i zamisliti..mom Mirzi kad su vadili krv kad ga je onaj ciko bocno mene zabolilo a kamoli sunecenje..jadne mi iskusnije mame kako ste vi to podnjele...pozz
Evo nas opet hehhe Bebacha malenom sretan prvi mali rockas Danas sam dobila Atijin nalaz brisa guse i pedijatrica mi rekla da bi bilo dobro da ga ponovim za koji dan jer joj je uzorak bio zagadjen Sacekat cu par dana pa cu joe opet odvesti da joj ponove ali moram cekati jer samo jedna dr radi pa je u dz opsti haos
pitali smo doktoricu njegovu za sunecenje a ona kaze da je bolje sve sto je ranije i da sad uopste nije rano pogotovo zato sto mu se to malo poslo crvenit.tako da smo odlucili to rjesit dok je manji jer manje i zna a i da smanjimo rizik od samopovredivanje tokom razni akrobacije jest mi vala zao i neznam kako cu to izdrzat al et mora se
Dženita Kurtćehajić, specijalista ginekologije i akušerstva,
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.