|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
26.7.2010 9:01:02   
Anoniman
Dobro jutro generacijo...
Kako ste nam ovog divnog svjezeg jutra???
Mi smo super... Spavanje je bilo fantasticno, odmorili smo se pravo... Evo ustali ja i Nane i pijemo kafu i pravimo dorucak, Nane prica mami nesto... njanjanja aaaaa da nje nja deeee.... user posted image user posted image user posted image user posted image
myb@by pa gdje si ti majka mu stara??? nema te 100 godina ili se nekako mimoilazimo??? kako napreduje drugarica Ajsa??? ljubni nam je 1000 puta... user posted image
samedi draga, bljuckati mora beba koja fino jede i fino napreduje... u stvari izbacuje visak... to je normalno do nekih 2 pa i 3 mjeseca... a sto se tice stucanja, po tome sam znala i znam i dan danas da mi je Nane sit... cim pocne stucati znam da se nahranio i da vise nece... tako mu je bilo jos u trbi dok je bio... cim ja jedem, do 5 minuta on bi poceo stucati... user posted image
ljubim vas sve redom

(odgovor članu myb@by)
  Neposredna veza do poruke: 201
26.7.2010 9:23:14   
mala86
jutro svima user posted image
ja maloprije sa L.u dojim ga kad ucini mi se nesto bijelo na gornjoj desni!imamo treci zubic i to povelik vec,ne znam kako ga nisam prije primjetila user posted image ,ali nije na mjestu gornjih jedinica(kako bi trebalo)vec dvica ili cak trica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joj Boze kakav ce biti kad mu jos naraste ova 2 dole,a onaj skroz tamo user posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 202
26.7.2010 9:30:23   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: š t a
Hanady rr draga ja sam već iščitala zadatu temu al me opet nekako strah ponoći kad zaspe da se ne zagrcne?!? a vidi se na njemu da napreduje već se zabucio obrazi i nogice mu se pune.

Znam da te je strah, jer sam i ja bila u vječitom strahu zbog ovoga. Moja curica je bljucala stalno, ne samo poslije obroka. I bljuckanje je trajalo do prije nekih mjesec dana. Sad zvanično mogu reći da ne bljucamo user posted image user posted image user posted image Obavezno ga stavljaj da spava sa strane. Podmetni mu nešto iza ledja, neki jastuk da se ne prevrne. Mi smo tako spavali, a kasnije na stomaku...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu š t a)
Neposredna veza do poruke: 203
26.7.2010 9:36:42   
*pcelica*
Dobro jutro i od nas. MI smo davno ustali ali tek se ssad javljamo dok smo zavrsili jutarnje poslove. Spavali smo poprilicno dobro ali se Atija ponovo pocela buditi uvece da jede. Budi se oko jedan pola dva i ujutro oko pola sest. Meni malo neobicno jer se tako budila samo prvih mjesec dana pa dok se malo uhodam jer poremetim svoj ritam ne mogu sebi da dodjem a rezultat mm kasni na posao dva dana za redom user posted image
Sve u svemu dobro je ne zalimo seStarija seka nam je nesto bolesna ali o tome cemo na drugoj temi. Pozdrav za sve mamice i ljubim male user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 204
26.7.2010 9:39:38   
Anoniman
da vas pozdravim sve redomuser posted image nadostajete mi....
Leonceku,cestitamo zubicuser posted image user posted image user posted image
Mi smo nahladjeni opet pijemo opet antibiotik .Kaze da je do desni sve ce nas tako pratiti te upale dok zub nenikne.Vise mi se zubi na vrh glave popeli......
Nijednog jos,,da oce niknuti vise ludaaa sam stim svaki mjesec upale neke.
Ljubimo vasuser posted image user posted image

(odgovor članu *pcelica*)
  Neposredna veza do poruke: 205
26.7.2010 9:54:55   
megi
nas ne bude par dana a na rr sve se promijenilo

evo prvo ovdje pozdravcici svima

a onda veliki user posted image user posted image  bambi i nanetu, samo da svima kazem da je nane ko med
jeste da je napadao moju curku ali je ipak bio ko lutka

odoh sad da vidim sta se sve izdesavala, mada mi za to treba dana i danauser posted image

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 206
26.7.2010 10:05:56   
lilix
user posted image
brzinski da se javim dok Beri spava pa ću kasnije da čitam šta ste pisale
nadam se da su sve bebice i mame dobro
mi smo vikend proveli na planini, bilo nam je super, Beri je samo jela i spavala, tako da je mama imala puno vremena da uživa u branju borovnica i gljiva

08.02.2007.
23.04.2010.
mama rodila svoje kolačiće

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 207
26.7.2010 10:08:17   
Anoniman
hahahah user posted image user posted image megi... pa momak bio na svom terenu i ko veli da je ja saletim sad, sta znam kad cu opet imati sansu... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lilix)
  Neposredna veza do poruke: 208
26.7.2010 10:27:36   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image bambi,pa nije dzaba nas nane sarmeruser posted image zna,on kako s curama lijepim.
A,bome i on je sav medennnnnn:-)
Masalah ga,bilo kuc,kuc da ga neureknem ....

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 209
26.7.2010 10:27:46   
Hannica
IZVORNA PORUKA: mala86

jutro svima user posted image
ja maloprije sa L.u dojim ga kad ucini mi se nesto bijelo na gornjoj desni!imamo treci zubic i to povelik vec,ne znam kako ga nisam prije primjetila user posted image ,ali nije na mjestu gornjih jedinica(kako bi trebalo)vec dvica ili cak trica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joj Boze kakav ce biti kad mu jos naraste ova 2 dole,a onaj skroz tamo user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  i kod moje hene je ista stvar,prvo joj narasle donje jedinice pa gornja dvica.Meni pravo simpa izgleda,stavit cu poslije sliku na temi slike nasih beba pa pogledaj.Ona sad vec ima 4 zubica u gornjoj vilici ali su tek izvirili i ne vide se bas.user posted image user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 210
26.7.2010 11:09:00   
Honey3
jutro dragi mojiuser posted image evo i nas malo,evo E hoce da spava postala je prava mudrica samo nesto galami, ruzi se,nece vise sama ni malo user posted image felix ma sta nam je to opet Anelu,misa mu vise i antibiotici evo mu od Esmeuser posted image mala86 kod E u februaru narasli prvi zubici i evo tek hoce novi i to donje dvice a ima donje jediniceuser posted image ja ocekivala gornje jediniceuser posted image bambi lubimo malo slusavo Nane i njegovu sekicuuser posted image veeeelika pusa za sve bebice i mamiceuser posted image user posted image user posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 211
26.7.2010 11:26:40   
melly__
Pozdrav....
Evo i mi da se prijavimouser posted image moj djecak spava,pustio je i mene do 10 sati da spavamuser posted image godi mu ovo vrijeme pa se ne cujeuser posted image >
Mi smo juce cijeli dan po fisu setali a on se nije mrdnuo,prespavao izlazakuser posted image samo da je u pokretu
STA user posted image cestitam i dobro dosla da se i ovdje druzimo...a sto se tice setnje,ni meni nisu dali svi nesto pametujuuser posted image ali ne slusam ja to puno,spremim djete i ufatim se noge user posted image ...doduse ne setamo jos navece ali aBd i to cemo za dva dana...valjda ce se vrijeme popraviti..eto toliko od nas..
Lijep pozz i ljubite slatke male bebaceuser posted image

17.06.

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 212
26.7.2010 11:28:16   
rose 87
pozdrav veliki i od nas
felix  i vas bas muce ti zubici,ja nocima ne spavam,stalno se budi i bas je nervozan,nadam se da ce brzo proci vas ta upalauser posted image user posted image
mala cestitamo zubic,user posted image user posted image user posted image user posted image bas otkud da mu dvica naraste
sta i moja je beba bljuckala i znao me bas prepasti,ali sve to prodje,samo je meni smijesno sto on i kad bljucne to ponovo proguta nazaduser posted image ,pa smo se mi zezali kako dijete zna da je recesija
bambi user posted image user posted image nane prava pametnica ne ureko nam se
svi mamama i bebicama saljemo puno user posted image user posted image user posted image
uh nama danas mali rodjendan punih 7 mjeseci

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 213
26.7.2010 11:37:17   
rose 87
IZVORNA PORUKA: melly__

Pozdrav....
Evo i mi da se prijavimouser posted image moj djecak spava,pustio je i mene do 10 sati da spavamuser posted image godi mu ovo vrijeme pa se ne cujeuser posted image >
Mi smo juce cijeli dan po fisu setali a on se nije mrdnuo,prespavao izlazakuser posted image samo da je u pokretu
STA user posted image cestitam i dobro dosla da se i ovdje druzimo...a sto se tice setnje,ni meni nisu dali svi nesto pametujuuser posted image ali ne slusam ja to puno,spremim djete i ufatim se noge user posted image ...doduse ne setamo jos navece ali aBd i to cemo za dva dana...valjda ce se vrijeme popraviti..eto toliko od nas..
Lijep pozz i ljubite slatke male bebaceuser posted image

joj blago tebi,ja dok je bio tako mali nisam mogla ni napolje izaci a ne u kupovinu,bas je pametnica mala izgleda
e da prijavimo neki dan smo kakili u tutu,kupili mu mi kad je poceo sjediti,i vidim ja neki dan on bi kakio i ja ga stavim,bas mi je bio smijesan,mm je to naravno zabiljezio sa nekoliko slika,a ja se rastopila mada znam da on jadnik nema pojma sta je uradiouser posted image user posted image user posted image

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu melly__)
Neposredna veza do poruke: 214
26.7.2010 12:42:28   
Anoniman
zaha imas pravo da tri puta pogadjas sta je upitanjuuser posted image user posted image !!!
Pa desni sta ce biti drugo,to je stara prica vise me sramota pisat da nas muce a zuba nigdje ...
Ljubimo i mi,curu medenuuser posted image user posted image
Mala,hvala mila:-)) nedamo se mi,navikli smo vec na sve nista nas nemoze vise iznenaditiuser posted image ......
Ni tura,ni proliv....

(odgovor članu rose 87)
  Neposredna veza do poruke: 215
26.7.2010 13:49:34   
bebacha
evo i nas da pozdravimo generaciju.juce nam je bio prvi mali rodendan.jutros smo isli na vakcinu,momak je malo plako a sika ga je odma smirila.ima 4850gr a roden je sa 3500gr.sutra idemo na uzv kukova a prekosutra najvjerovatnije na sunecenje posto se kitica vec posla crvenit na vrhu pa da to rjesimo

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 216
26.7.2010 13:56:14   
aida.
user posted image masala momcina fino napreduje user posted image rodendan smo cestitali user posted image ljubimo ga puuunooooo

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 217
26.7.2010 13:57:43   
Anoniman
mala cestitamo i taj treci zubic... user posted image

zaha draga moja, kako nam je drugarica???

felix ljubni ti nama nasega drugara...

rose cestitamo i mi vama 7 mjesecova... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 218
26.7.2010 14:13:06   
myb@by
Cao mala i velika raja. Nas dvije se igramo i nosamo i hodamo.Mene boli ruka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , vec danima.
Cestitamo zubic user posted image user posted image user posted image user posted image .
Bambi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 219
26.7.2010 14:15:49   
Anoniman
myb@by sto te boli ruka??? jesi povrijedila ili??? 

(odgovor članu myb@by)
  Neposredna veza do poruke: 220
26.7.2010 14:18:03   
myb@by
Nemam pojma, mislim da je reakcija od krecenjauser posted image . Najgore mi je kad Ajsu moram podici ili nosati.
Moram vam reci kako mi pcelicina starija kcerka popravlja svaki dan. To uje dijete meni legenda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 221
26.7.2010 14:28:13   
melly__

IZVORNA PORUKA: bebacha

evo i nas da pozdravimo generaciju.juce nam je bio prvi mali rodendan.jutros smo isli na vakcinu,momak je malo plako a sika ga je odma smirila.ima 4850gr a roden je sa 3500gr.sutra idemo na uzv kukova a prekosutra najvjerovatnije na sunecenje posto se kitica vec posla crvenit na vrhu pa da to rjesimo

user posted image user posted image user posted image mali rodjendan...sve najbolje drugu od user posted image ..on pravo napredan Masalla...ajel rano za sunecenja..joj jest to meni tesko i zamisliti..mom Mirzi kad su vadili krv kad ga je onaj ciko bocno mene zabolilouser posted image user posted image a kamoli sunecenje..jadne miuser posted image iskusnije mame kako ste vi to podnjele...pozz

17.06.

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 222
26.7.2010 14:34:25   
*pcelica*
Evo nas opet hehhe
Bebacha malenom sretan prvi mali rockasuser posted image user posted image user posted image user posted image
Danas sam dobila Atijin nalaz brisa guse i pedijatrica mi rekla da bi bilo dobro da ga ponovim za koji dan jer joj je uzorak bio zagadjen user posted image Sacekat cu par dana pa cu joe opet odvesti da joj ponove ali moram cekati jer samo jedna dr radi pa je u dz opsti haos

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 223
26.7.2010 14:36:23   
*pcelica*
IZVORNA PORUKA: myb@by

Cao mala i velika raja. Nas dvije se igramo i nosamo i hodamo.Mene boli ruka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , vec danima.
Cestitamo zubic user posted image user posted image user posted image user posted image .
Bambi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nije od krecenja nego majstor kad vam je postavljao klimu puno prasio user posted image user posted image user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 224
26.7.2010 14:40:02   
bebacha
pitali smo doktoricu njegovu za sunecenje a ona kaze da je bolje sve sto je ranije  i da sad uopste nije rano pogotovo zato sto mu se to malo poslo crvenit.tako da smo odlucili to rjesit dok je manji jer manje i zna a i da smanjimo rizik od samopovredivanje tokom razni akrobacijeuser posted image jest mi vala zao i neznam kako cu to izdrzat al et mora se

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *