Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
mala,ljubi druga dragog bas sam skoro citala da je i on nemirko posto puzi,dira sve sto netreba o cuvajte se sada Srculence,i vi meni falite pa zato virnem ovdje kad vidim da vas ima nadam se da me,nece zato ruziti ili banovati sta cu,kad vas vise ima ovdje za cavrljanje nego tamo ....
mala,ljubi druga dragog bas sam skoro citala da je i on nemirko posto puzi,dira sve sto netreba o cuvajte se sada Srculence,i vi meni falite pa zato virnem ovdje kad vidim da vas ima nadam se da me,nece zato ruziti ili banovati sta cu,kad vas vise ima ovdje za cavrljanje nego tamo ....
cekaj cekaj docemo i mi tamo
Marina, to kako si opisala za potkrvavljeno oko, meni djeluje da ti je bio negdje na promahi... ili je bio na nekom vjetru... ja bih ti preporucila da uzmes jedan filter kamilice umlacis da ne bude ni hladan ni previse vruc i da mu stavis na oko pa koliko god da dozvoli da drzis... makar po minutu...
Pozdrav za generaciju kako su nam bebice? ljubimo bolesne da sto prije ozdrave mi smo u frci ubi Boze,Moj poceo sam da ustaje kad sam ga vidjela umal ne padoh u bandak haos u stanu ja ga spustila bezveze u krevet da nesto pospremim,pogledam on stoji ispade mi krpa iz ruku!
preumorna sam da bih citala sada sve danasnje postove, ali samo zelim da se pohvalim da je lana sinoc bila 1. put u nocnom zivotu sa mamom i tatom cak do pola 1 iza ponoci i slusala je za ne povjerovati. malo je spavala dok smo setali po krcatom centru grada, zatim se probudila oko 11 navecer i bila je divna sve do kraja. samo je jednom dojila i sve je bilo ok bravo za najposlusniju djevojcicu na svijetu! danas smo bili u skitnji citav dan, obisli smo nekoliko turistickih destinacija u sarajevu i okolici i nije se ziva cula. gdje god smo bili ljudi su se cudili kako je mirna . ljube je mama i tata puno i nadaju se da ce uvijek ovakva poslusna i fina biti...
preumorna sam da bih citala sada sve danasnje postove, ali samo zelim da se pohvalim da je lana sinoc bila 1. put u nocnom zivotu sa mamom i tatom cak do pola 1 iza ponoci i slusala je za ne povjerovati. malo je spavala dok smo setali po krcatom centru grada, zatim se probudila oko 11 navecer i bila je divna sve do kraja. samo je jednom dojila i sve je bilo ok bravo za najposlusniju djevojcicu na svijetu! danas smo bili u skitnji citav dan, obisli smo nekoliko turistickih destinacija u sarajevu i okolici i nije se ziva cula. gdje god smo bili ljudi su se cudili kako je mirna . ljube je mama i tata puno i nadaju se da ce uvijek ovakva poslusna i fina biti...
Samo cu reci blago vama sa tako finim djetetom. Ljubima ja nju puno
Pozdrav za generaciju kako su nam bebice? ljubimo bolesne da sto prije ozdrave mi smo u frci ubi Boze,Moj poceo sam da ustaje kad sam ga vidjela umal ne padoh u bandak haos u stanu ja ga spustila bezveze u krevet da nesto pospremim,pogledam on stoji ispade mi krpa iz ruku!
Samo cu reci blago vama sa tako finim djetetom. Ljubima ja nju puno
ma dijete na mamu, voli nocni zivot i guzvu za razliku od tate kada se kuci probudi u po noci, samo vristi dok ne dobije siku a sinoc se probudila usred one guzve (otvaranje SFF-a pa mozete mislit koja je guzva bila) i gleda, zvjera okolo, zanimljivo joj bilo, nije glasa pustila. cak nije ni trazila da doji naredni sat i po
teacher75 za poslusnu djevojcicu.. i moj E. je hvala Bogu takav.. mi smo nedavno do 2h iza ponoci sjedili s njim na vikendici ko djarana, grmi muzika, raje puno, on s ruke na ruku izmorio se i na kraju zaspo, nista ne smeta ni muzika, ni galama dosta svijeta ko ima bebu pa kad kazem dokle ostanemo s njim reaugju al kad je djete mirno i vidim da mu ne smeta zasto ne pravi partijaner ma mamu i tatu
Večer i od nas:-))Moj hairlija eno tek sad zaspao Danas je cijeli dan nešto kenjkav bio...Bože sačuvaj Ne znam više šta bi s njim Salmy bravo za dječaka Teacher Lanica je prava curica poslušna Baš mi je drago da ste mogli na miru izaći . Ljubim vas sve redom...a sad odoh i ja nešto za sebe uraditi...bio bi red
mi prvi jutros od 6 smo aktivni,a sad je nervozan on bi spavo,a neda mu se
jutro i od nas niste mala jedini i mi ustajemo oko 6,ali se malo mazimo i igramo u krevetu,ja vec navikla i kad cujem kako druge bebe spavaju ,nije bitno kad zaspi uvijek je prije 6 budan teacher75,aida ,bas imate srece sa ,ja sam sinoc jedva do 10,30 ostala kod nekih drugova,i to me je slomio cim smo sjeli u auto zaspao felix i meni fale neke forumasice zato sam ja vec jucer svratila kod vas da vas pozdravim,sta cu moram joj kako je lijepo poslije ove kise,bas mi je pravo vrijeme za setati,veliki pozdrav svim i mamama
joj draga rose on meni kad spava do 8 ja naspavana,inace se budi u pola 7,7 ali ga cesto zna ulovit i u 6!mi se ujutro "borimo" u krevetu!jer mm legne na jednu stranu kreveta,ja na drugu a on skace po nama,cupa mi kosu,mm dlake po prsima ,kad se dokopa daljiskog imamo 2 minuta mira,ono sve je aktivan,ne znam kako moze tako dok otvori okice
Jutro i od nas! Kod nas kisa pada jos uvijek. Ja i N. spavale od 7 sinoc do 7 jutros,sa budjenjima za hapu,toliko sam bila umorna, i sad me sve boli. Nista od godisnjice juce,mm radio sinoc do pola 12 ,al nadoknadit cemo prvom prilikom :-) . Kod nas juce bila oluja uzasna,sva sam se isprepadala a i gosti koji su bili :-). Ulilo nam vode kroz prozore,ma haos citav. Sve u svemu,juce je dan bio za ne pozeliti nikome. Izvinite,moram se nekome izjadati :-). Bice bolje sutra(valjda) veliki pozdrav svima! Odoh malo hapiti pa opet spavanjac...
Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25 Prohodala 6.6.2011.<3 Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45
Drage mame treba mi vas savjet , da li je ko koristio kadu za bebu na slici i kako je zadovoljan , ja namjeravam sebi uzeti nije bas jeftina pa reko da vidim vasa iskustva
mi imamo istu ovakvu kadu i jos uvijek je kupamo u njoj. nama je bila super, mada lana u pocetku nije voljela da se kupa pa smo je uglavnom kupali na rukama-nismo je spustali u kadu nego iznad kade je poljevali. ali kasnije kad je zavoljela da sjedi u njoj i da se brcka super je bila jer beba ne moze okliznuti se niti ispasti. mislim da ti istu funkciju ima i obicna baby kada ali da kupis ono postolje za kupanje. znam da su mame zadovoljne i sa tim
Dobro jutro i od nas:-)))Virnula sm i jutros malo...ali nisam imala vremena da pišem.Mi smo fino spavali ako se izuzme 2 hranjenja(al jednm je muž ustao ). Iamo sirupa još za danas pa ćemo sutra na kontrolu.nadamo se da su uši ozdravile Mirkice kada mi izgleda super .Mi imamo onu običnu ali sam kupila kad je bio mali i postolje kao što je rekla teacher
Mirkice ja sam kupila naknadno taj kalup unutra i samo sam dala djabe pare, imam osjecaj da mu je neugodno u njemu + sto se on iako je mali vrti tako da ga jedno mora na njemu drzati, a jedno da poljeva vodom i sapunja, elem probala sam nekoliko puta, on meni bukvalno klizi . tako da sam ga ostavila pod krevet
Teacher, Srculence, Marina hvala na odgovorima sto se tice kalupa i meni enkako izgleda neugodno pravo , a ovo opet izgleda puno udobnije i bolje , ma ja trazim resenje neko hahah strah me nisma niakda malu bebu drzala u rukama a kamo li kupala pa sto misli u glavi :) kao i kod vecinu mam sigurno , ali u svakom slucaju cu probati kako mi je techer rekla sa peskirom , nego onaj kalup meni djeluje malo za starije ma skontacu se :))) vec sam muzu naglasila da ce ga on kupati ima vece ruke u mene rucice ko u djeteta hahahhahaha
Mirkice ja sam kupila naknadno taj kalup unutra i samo sam dala djabe pare, imam osjecaj da mu je neugodno u njemu + sto se on iako je mali vrti tako da ga jedno mora na njemu drzati, a jedno da poljeva vodom i sapunja, elem probala sam nekoliko puta, on meni bukvalno klizi . tako da sam ga ostavila pod krevet
kalup ili ova kada sa kalupom ce vam super doci nakon neka 3-4 mjeseca. ja od 3. mjeseca sama kupam lanu, ne mogu ja cekati da uganjam mm kad je on kuci da mi pomaze. lana fino lezi na kadi, ne klize se a ja je odozgo poljevam i zacas je okupam. na kraju je saperem naprijed i glavicu dok je jos u kadi a onda je dignem preko jedne ruke i saperem-polijem preko ledja...
kad je bila mala i ona pregrada na kadi joj je bila posiroka pa je mogla kliziti ja sam joj stavljala peskir na to, a i sad za svaki slucaj stavim peskir preko pa lana sjede na peskir kad je u kadi i nema sanse da klizne
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.