Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
pusa ženice moje ja jednim okom na rr a drugim gledam Davida. Cio dan mi užasno bljucka, čini mi se da je povratio i što je juče pojeo, jadničak evo ga spava........... a ja mrtva umorna leđa mi otpadaju..........
Ja cijeli dan u neko frci, vazda m ineko ima pa se ne stignem ni javiti.. bili smo danas sa bebachom i Alenom i mi na uzv kukova i kod nas je sve ok hvala Bogu i dalje za desetak dana opet boca sinoc mi je nesh losije spavo, hocu ja njega hvalit a vidjet cemo veceras... pozdrav za sve...
hej evo oi mene da vam se javnem Sara eto maloprıje zaspala, ja evo cekam cojka ako uopste i dodje nocas sa dezuranja Sjutra ujutru ako Bog da putujemo ponovo u C.G neni i djedu i mozda nas nece biti do ramazana mislim necemo se javljati naravno necemo moci od gosti sve bi ja to u 3... ali mama ne da mama24 bas te odavno nisam vidjela , mashAllah super napreduje vidim i na slici je presladak nek ti je ziv i zdrav i dobro nam dosla ponovo na RR Ostale zene pubite puuuuno puuuuuno bebice od nas pa se cujemo kad se cujemo pa pa
he amelice super znaci ides ponovo svojim sretan ti put ako bog da,uzivaj nam tamo!!!! htjela sam te pitati jesil ti sari probusila usi,ja planirala nesto sutra pa se bojim??
he amelice super znaci ides ponovo svojim sretan ti put ako bog da,uzivaj nam tamo!!!! htjela sam te pitati jesil ti sari probusila usi,ja planirala nesto sutra pa se bojim??
hvala zdravo bila Nisam jos probusila ali ce joj nena sad kad odem probusiti nije strasno nista. Ja sam svoju od brata prosle godine vodila da busi usi i plakala jedno 2 min i vise se nije cula. Al ako hoces nek je odvede neko drugi da ne cujes kako place hajd sa srecom
ma jok ja cu to sa mamom sutra netreba mi niko drugi tamam nas dvije! kako nam je sara inace jel sve ok???rastel kosica imal zubica???? kod meline jos nema zubica a kosa joj ista ko kad je se rodila mislim ni u pola ko u tvoje ali je ima
pa eto vas dvıje je vodıte Sara evo dvije noci bolje spava, preko dana je izmucim dobro ne dam joj da spava a ona nervozna mucimo se i tako. Kose ima vala svake nedjelje da joj sjeces pa bi opet naraslo a po meni zubici nicu jos od 3ceg mjeseca al ih nema. Bolje sto nema kose ova moja se pojede i samo se ceşe i ne da da joj se dira kosa odma place. Neka rahatnija si tako sta nam radi Mela? kako je ona? vidim hoces mahmune da joj dajes pubi melu puuuuuuuuuuuuuuno od nas
pa ja kontala reko dok ima svjeze buranije da joj dam ali eto tek od osmog hajd nema veze,uvescu joj sta drugo mozda sljive njih jos nisam.........melina je dobro oan ima svoj ritam spavanje svaku noc u 20.00h do ujutru 09.30h doruckuje pa opet zaspi jedno pola sata do sat i bude budna jedno dva sata i odspava u toku dana jedno dvije velike ture po dva do tri sata i opet tako u osam.........ako poremeti odmah je nervozna inace sve je hvala bogu ok! imali smo jaku promjenu vremena sa vrucine na hladno pa sam se bojala da ce je opet scepati prehlada ali hvala bogu obislo nas je ovaj put a i melini rastu zubi od treceg mjeseca ali nikoako da niknu hoce bradu da mi pojede ali zuba nigdje!
Dobro jutro zelim Mi smo superiska.... Evo pijemo kaficu i spremamo se da idemo na selo... Sunce nam progrijava sto znaci da ce biti lijep dan... Pozdravljamo raju i zelimo vam ugodan i veseo dan...
Jutrica i od nas mi smo bolesni kasljemo kisemo i nervozni smo! majstori nam dohakase nadam se da ce biti bolje! dvije noci ne spava uzas,kaslje a neznam izbaciti pa sve povrati! nisam ga vodila dr,ali smo zvali pedijatra i ukljucili smo paracetamol i sirup za grlo,ma tuga ga gledati pati se a nezna da iskaslje! Pusa za generaciju i nadamo se da cemo brzo ozdraviti i ici vani ps.tako smo tuzni
Sad sam bila napisala jako dug post i nesto blokiralo,sve se izrisalo. Neda mi se ponovo da tipkam,i onako nije nista puno bitno.Uglavnom mi smo ok,danas idemo drugarici u Busavacu na drugi rodjkas,nadamo se da ce nam biti lijepo. Puno poljubaca za sve bebace. Budite dobre,zdrave i vesele.
jutro i od nas,mi smo dobro spavali sinoc,evo sad se igra i gleda kakvog ce belaja napraviti salmy i mi se nadamo da ce drug brzo ozdraviti leona 81 i moj se grebe,cupa kosu,usi,ujeda a ima 6 zubica ostrih svim koje su divno napredovale cestitamo,kao i na dobrom uzv kukova amela sretno da nam se sto prije javis svim saljemo puno pusa
"dan svim mamama i bebicama...mi se prvi put javljamo na ovu temu! Mama pije drugu , sinoć je bilo burno! Bebi se budio svako 2h...zato mama izgleda kao zombi!Bit će bolje...
Dobro jutro drage mamice, Ja samo provirila da vidim sta ima kod vas i da posaljem veeeeliku pusu vama i od Esme i mene, javimo se opsirno cim ovo ludilo prodje, do tada samo citamo sta vi pisete kad stignemo i saljemo pusice:)))
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)
*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)
Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)
All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
Dobro juto mamice i drugari.. Evo i mi da se prijavimo..Mirza spava sav sretan a mami ne da....cim ja zazmirim on pocne kenjkati ovako malo a vec zna zezati i kad ja odustanem od spavanja onda ov sav sretan zaspe bas ga briga.. Bebacha sretno..uh mogu misliti kako ti je,al bit ce to sve aBd dobro... Ostale mame i drugari pozz i za sve vas..
Evo i nas:-) Dino je i dalje nervozan..plače čupa se za uši...ma užas...Eno ga sad zaspao i sve stenje jedničak...mora da ga boli Jedva čekam sutra da a vodim privatno ORL naručeni smo u 2 sutra...poželite nam sreću
Bambi sretno na selu i lijepo se provedite salmy nama je pedijatrica rekla tako kad krene da kašlje slobodno ga malo po leđia tapkaj..da lakše iskašlje..a možeš ga i na bok okrenuti pa tapkati po leđima.Želimo da drug što prije ozdravi Henice sretno na rođkasu i lijepo se provedite bebacha sretno na sunetu.Držimo fige da sve dobro prođe tinchita dobro došla.Biće bolje večeras nadamo se melly__znam kako ti je, imam jednog takvog
Pozdrav za sve mame i bebe i velike puuuse
< Poruku je uredio Srculence -- 28.7.2010 11:45:29 >
Evo i nas, nismo dugo Salmy i Srculence, nadam se da će vaši momčići brzo ozdraviti i da neće tako uskoro zadavati glavobolje... Bambi, lijepo se odmorite i provedite na selu Bebacha, sa sunetom, da sve prođe hairli i sa što manje popratnih pojava Aida. i moja lopendra je mene sinoć "usrećila" ne znam jel se to može uopće nazvati spavanjem , okice zatvorene a vazda se vrti, na kraju mi je došlo da plačem, nisam se ništa naspavala, eno je zato sada samedi, mašala drugarice nam je krenula, samo naprijed lilix, znači krenuli ste i vi u malo duže švrljanje, neka, neka, što je pametnica mala ne pravi mami scene lecky, tvoja i moja haman pa ista težina, a moja starija mjesec fino ti to mamice hraniš Mi smo danas bili na kontroli, primili i onu Di Te Per ( prvu dozu), Farah nam teži 6300gr, za visinu nemam pojma, ovdje još ne mjere
Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila. Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede. Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.
Pozdrav mama i malim malisanima Mi smo dobro.Da vas malo,virnemo Bambi sretno na selu uzivajte Salmy,zao mi je druga sto je bolestan smrc,znam kako je a sto mu nedas kakavi sirup za iskasljavanje recimo,sljezov ili prospan.Nece kasalj stat od paracetamola sigurno jos ako ima upaljeno grlo Da nam brzooooo ozdravite Rose ,,kako je drug kako spava sada imal budjenja? bebacha,sretno draga sa sunecenjem ma bit ce to,sve dobro abd.
srculence,ljubi puno druga i sretno draga zoe,masallah za curu nebrigaj za mjer.nemjere ni nas nikako ni,kad smo bili manji..... Pusa svima
Zoe draga pa mala Farah nam je mašalla napredna...gledala sam slike na FB i pravi je medić ne bih znala reći na koga liči jer ste mi ti i tvoj muž pa skoro ko brat i sestra mislim imate neke sličnosti....moja Nadja kažu ista mama ima tatine oke a ja kažem nek mi je živa i zdrava a na koga lici nije bitno...pusa za vas dvije od nas