|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
27.7.2010 16:58:00   
Hannica
E Mamice24,i moja Hana je bila tako divna, a sad user posted image .Danas sam se vec zalila...necu ponovo.
Nadam se da se tvoj Bakir nece tako naglo promjenit.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Mamica24)
Neposredna veza do poruke: 251
27.7.2010 17:06:05   
Mamica24
O duša draga... ma ne brini se.. sva se djeca mijenjaju.. samo nek su nam živi i zdravi... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bekir je već navikao da se nosa zahvaljujući nanama i dedama... pa vidjet ćemo dalje!!

Živi dobar i častan život, tako da kad ostariš i pogledaš unazad moći ćeš da uživaš po drugi put. (L. i B. - naše neprocjenjivo blago)

(odgovor članu Mamica24)
Neposredna veza do poruke: 252
27.7.2010 20:15:14   
š t a
pusa ženice moje ja jednim okom na rr a drugim gledam Davida. Cio dan mi užasno bljucka, čini mi se da je povratio i što je juče pojeo, jadničak evo ga spava........... a ja mrtva umorna leđa mi otpadaju..........

I Bog da ptici da nebom leti...
i skoljki da biser stvori...
a majci podari djecu da radja...
njen let beskrajima,
njene bisere oko srca..!
02.07.2010.

(odgovor članu Mamica24)
Neposredna veza do poruke: 253
27.7.2010 21:43:03   
aida.
Ja cijeli dan u neko frci, vazda m ineko ima pa se ne stignem ni javiti.. bili smo danas sa bebachom i Alenom i mi na uzv kukova i kod nas je sve ok hvala Bogu i dalje user posted image user posted image za desetak dana opet boca user posted image sinoc mi je nesh losije spavo, hocu ja njega hvalit user posted image a vidjet cemo veceras... pozdrav za sve...

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu š t a)
Neposredna veza do poruke: 254
28.7.2010 0:31:32   
amela2208
hej evo oi mene da vam se javnemuser posted image user posted image user posted image
Sara eto maloprıje zaspala, ja evo cekam cojka ako uopste i dodje nocas sa dezuranjauser posted image user posted image user posted image Sjutra ujutru ako Bog da putujemo ponovo u C.G neni i djedu i mozda nas nece biti do ramazana mislim necemo se javljati naravno necemo moci od gostiuser posted image user posted image user posted image sve bi ja to u 3... ali mama ne dauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mama24 bas te odavno nisam vidjelauser posted image , mashAllah user posted image super napreduje vidim i na slici je presladak nek ti je ziv i zdrav i dobro nam dosla ponovo na RRuser posted image
Ostale zene pubite puuuuno puuuuuno bebice od nas pa se cujemo kad se cujemo pa pauser posted image

Sara&Mohammad

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 255
28.7.2010 0:33:40   
selina
he amelice super znaci ides ponovo svojim sretan ti put ako bog da,uzivaj nam tamo!!!!
htjela sam te pitati jesil ti sari probusila usi,ja planirala nesto sutra pa se bojim??

(odgovor članu amela2208)
Neposredna veza do poruke: 256
28.7.2010 0:35:46   
amela2208
IZVORNA PORUKA: selina

he amelice super znaci ides ponovo svojim sretan ti put ako bog da,uzivaj nam tamo!!!!
htjela sam te pitati jesil ti sari probusila usi,ja planirala nesto sutra pa se bojim??

hvala zdravo bilauser posted image  Nisam jos probusila ali ce joj nena sad kad odem probusitiuser posted image user posted image user posted image user posted image nije strasno nista. Ja sam svoju od brata prosle godine vodila da busi usi i plakala jedno 2 min i vise se nije cula. Al ako hoces nek je odvede neko drugi da ne cujes kako placeuser posted image user posted image user posted image hajd sa srecomuser posted image

Sara&Mohammad

(odgovor članu selina)
Neposredna veza do poruke: 257
28.7.2010 0:38:25   
selina
ma jok ja cu to sa mamom sutra netreba mi niko drugi tamam nas dvije!
kako nam je sara inace jel sve ok???rastel kosica imal zubica???? kod meline jos nema zubica a kosa joj ista ko kad je se rodila mislim ni u pola ko u tvoje user posted image user posted image user posted image user posted image ali je ima

Neposredna veza do poruke: 258
28.7.2010 0:43:37   
amela2208
pa eto vas dvıje je vodıteuser posted image user posted image  Sara evo dvije noci bolje spava, preko dana je izmucim dobro ne dam joj da spava a ona nervozna mucimo se i tako. Kose ima vala svake nedjelje da joj sjeces pa bi opet naraslouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a po meni zubici nicu jos od 3ceg mjesecauser posted image user posted image user posted image al ih nema. Bolje sto nema kose ova moja se pojede i samo se ceşe i ne da da joj se dira kosa odma place. Neka rahatnija si takouser posted image user posted image
sta nam radi Mela? kako je ona? vidim hoces mahmune da joj dajesuser posted image user posted image user posted image pubi melu puuuuuuuuuuuuuuno od nas

Sara&Mohammad

(odgovor članu selina)
Neposredna veza do poruke: 259
28.7.2010 0:51:08   
selina
pa ja kontala reko dok ima svjeze buranije da joj dam ali eto tek od osmog hajd nema veze,uvescu joj sta drugo mozda sljive njih jos nisam.........melina je dobro oan ima svoj ritam spavanje svaku noc u 20.00h do ujutru 09.30h doruckuje pa opet zaspi jedno pola sata do sat i bude budna jedno dva sata i odspava u toku dana jedno dvije velike ture po dva do tri sata i opet tako u osam.........ako poremeti odmah je nervozna inace sve je hvala bogu ok!
imali smo jaku promjenu vremena sa vrucine na hladno pa sam se bojala da ce je opet scepati prehlada ali hvala bogu obislo nas je ovaj put a i melini rastu zubi od treceg mjeseca ali nikoako da niknu hoce bradu da mi pojede ali zuba nigdje!

Neposredna veza do poruke: 260
28.7.2010 8:43:12   
Anoniman
Dobro jutro zelim
Mi smo superiska.... Evo pijemo kaficu i spremamo se da idemo na selo... Sunce nam progrijava sto znaci da ce biti lijep dan... Pozdravljamo raju i zelimo vam ugodan i veseo dan... user posted image

(odgovor članu selina)
  Neposredna veza do poruke: 261
28.7.2010 9:20:03   
salmy
Jutrica i od nasuser posted image user posted image user posted image mi smo bolesniuser posted image user posted image user posted image user posted image kasljemo kisemo i nervozni smo! majstori nam dohakaseuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nadam se da ce biti bolje! dvije noci ne spava uzas,kaslje a neznam izbaciti pa sve povrati! nisam ga vodila dr,ali smo zvali pedijatra i ukljucili smo paracetamol i sirup za grlo,ma tuga ga gledati pati se a nezna da iskaslje!
Pusa za generaciju i nadamo se da cemo brzo ozdraviti i ici vaniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ps.tako smo tuzniuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 262
28.7.2010 9:56:00   
Hannica
Dobro jutro.user posted image user posted image user posted image

Sad sam bila napisala jako dug post i nesto blokiralo,sve se izrisalo.user posted image  Neda mi se ponovo da tipkam,i onako nije nista puno bitno.Uglavnom mi smo ok,danas idemo drugarici u Busavacu na drugi rodjkas,nadamo se da ce nam biti lijepo.user posted image
Puno poljubaca za sve bebace. Budite dobre,zdrave i vesele.

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 263
28.7.2010 10:06:20   
tajcika
dobro jutro i od nas,samo cemo da pozdravimo sve nase mame, drugove i drugarice
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 264
28.7.2010 10:13:08   
rose 87
jutro i od nas,mi smo dobro spavali sinoc,evo sad se igra i gleda kakvog ce belaja napraviti
salmy i mi se nadamo da ce drug brzo ozdravitiuser posted image user posted image
leona 81 i moj user posted image se grebe,cupa kosu,usi,ujeda a ima 6 zubica ostrih
svim user posted image koje su divno napredovale user posted image user posted image user posted image user posted image cestitamo,kao i na dobrom uzv kukova user posted image user posted image user posted image
amela sretno da nam se sto prije javis
svim saljemo puno pusa

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 265
28.7.2010 10:20:37   
bebacha
evo nas da se prijavimo a ujedno i odjavimouser posted image cekamo tajo pa idemo se sunetituser posted image user posted image neznam gdje mi je glava od brige.

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 266
28.7.2010 10:22:28   
lilix
dobro jutro,
i mi smo sinoć super spavali, probudili se jutros u 8, presvukli se i ručkili i evo opet spavamo

08.02.2007.
23.04.2010.
mama rodila svoje kolačiće

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 267
28.7.2010 10:22:30   
tinchita
"dan svim mamama i bebicama...mi se prvi put javljamo na ovu temu! Mama pije druguuser posted image , sinoć je bilo burno! Bebi se budio svako 2h...zato mama izgleda kao zombi!Bit će bolje...

Ugodan i sunčan žele vam mama i Vanja!

V 31.12.2009.
A 19.9.2013.

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 268
28.7.2010 10:23:23   
lilix
bebacha sretno user posted image

08.02.2007.
23.04.2010.
mama rodila svoje kolačiće

(odgovor članu tinchita)
Neposredna veza do poruke: 269
28.7.2010 10:32:17   
Leena
Dobro jutro drage mamice,
Ja samo provirila da vidim sta ima kod vas i da posaljem veeeeliku pusu vama i user posted image od Esme i mene, javimo se opsirno cim ovo ludilo prodje, do tada samo citamo sta vi pisete kad stignemo i saljemo pusice:)))

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 270
28.7.2010 10:40:40   
melly__
Dobro juto mamice i drugari..
Evo i mi da se prijavimo..Mirza spava sav sretan a mami ne da....cim ja zazmirim on pocne kenjkatiuser posted image ovako malo a vec zna zezatiuser posted image i kad ja odustanem od spavanja onda ov sav sretan zaspeuser posted image bas ga briga..
Bebacha sretno..uh mogu misliti kako ti je,al bit ce to sve aBd dobro...
Ostale mame i drugari pozz i user posted image user posted image za sve vas..

17.06.

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 271
28.7.2010 11:43:27   
Srculence
Evo i nas:-)
Dino je i dalje nervozan..plače čupa se za uši...ma užas...Eno ga sad zaspao i sve stenje jedničak...mora da ga boliuser posted image user posted image user posted image user posted image Jedva čekam sutra da a vodim privatno ORL naručeni smo u 2 sutra...poželite nam srećuuser posted image

Bambi sretno na selu i lijepo se provediteuser posted image
salmy nama je pedijatrica rekla tako kad krene da kašlje slobodno ga malo po leđia tapkaj..da lakše iskašlje..a možeš ga i na bok okrenuti pa tapkati po leđima.Želimo da drug što prije ozdraviuser posted image user posted image user posted image
Henice sretno na rođkasu i lijepo se provediteuser posted image user posted image user posted image
bebacha sretno na sunetu.Držimo fige da sve dobro prođeuser posted image
tinchita dobro došla.Biće bolje večeras nadamo seuser posted image
melly__znam kako ti je, imam jednog takvoguser posted image user posted image user posted image user posted image

Pozdrav za sve mame i bebe i velike puuuse

< Poruku je uredio Srculence -- 28.7.2010 11:45:29 >

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu melly__)
Neposredna veza do poruke: 272
28.7.2010 12:02:29   
Zoe
Evo i nas, nismo dugo user posted image
Salmy i Srculence, user posted image nadam se da će  vaši momčići brzo ozdraviti i da neće tako uskoro zadavati glavobolje...
Bambi, lijepo se odmorite i provedite na seluuser posted image user posted image
Bebacha, user posted image sa sunetom, da sve prođe hairli i sa što manje popratnih pojavauser posted image user posted image
Aida. i  moja lopendra je mene sinoć "usrećila" ne znam jel se to može uopće nazvati spavanjemuser posted image , okice zatvorene a vazda se vrti, na kraju mi je došlo da plačem, nisam se ništa naspavala, eno je zato sadauser posted image user posted image user posted image user posted image
samedi, mašala drugarice nam je krenulauser posted image , samo naprijeduser posted image user posted image
lilix, znači krenuli ste i vi u malo duže švrljanje, neka, neka, što je pametnica malauser posted image  ne pravi mami sceneuser posted image user posted image
lecky, tvoja i moja haman pa ista težina, a moja starija mjesecuser posted image  fino ti to mamice hranišuser posted image
Mi smo danas bili na kontroli, primili i onu Di Te Per ( prvu dozu), Farah nam teži 6300gr, za visinu nemam pojma, ovdje još ne mjereuser posted image

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede.
Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.

(odgovor članu Srculence)
Neposredna veza do poruke: 273
28.7.2010 12:11:07   
Anoniman
Pozdrav mama i malim malisanima
Mi smo dobro.Da vas malo,virnemo
Bambi sretno na selu uzivajteuser posted image user posted image
Salmy,zao mi je druga sto je bolestan smrc,znam kako je a sto mu nedas kakavi sirup za iskasljavanje recimo,sljezov ili prospan.Nece kasalj stat od paracetamola sigurno jos ako ima upaljeno grlo
Da nam brzooooo ozdraviteuser posted image
Rose ,,kako je drug kako spava sada imal budjenja?
bebacha,sretno draga sa sunecenjemuser posted image user posted image user posted image ma bit ce to,sve dobro abd.

srculence,ljubi puno druga i sretno dragauser posted image user posted image user posted image
zoe,masallah za curuuser posted image user posted image user posted image nebrigaj za mjer.nemjere ni nas nikakouser posted image ni,kad smo bili manji.....
Pusa svima

(odgovor članu Hannica)
  Neposredna veza do poruke: 274
28.7.2010 12:11:47   
lecky
Zoe draga pa mala Farah nam je mašalla napredna...gledala sam slike na FB i pravi je medić ne bih znala reći na koga liči jer ste mi ti i tvoj muž pa skoro ko brat i sestra mislim imate  neke sličnosti....moja Nadja kažu ista mama ima tatine oke a ja kažem nek mi je živa i zdrava a na koga lici nije bitno...pusa za vas dvije od nas

(odgovor članu Zoe)
Neposredna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji dio trudnoće vam se najviše dopao ili najlakši?

1. trimestar. (0%)

2. trimestar. (0%)

3. trimestar. (0%)

Broj svih glasova: 0

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *