Zoe
|
Jutro društvance sara nadam se da Ariana neće to dugo držati, a ti da bi imala što više mlijeka, samo dosta tečnosti(soka, kompota, supe), posavjetuj se sa Leenom o tome, ona ima dosta iskustva jer je brzo nakon poroda počela raditi pola radnog vremena, vjerujem da će ti moći pomoći bebacha, drago mi je da ti je Ajlica bolje, a ta dr. , mrzim takve persone, a dušica Alen, ja mislila da je ozdravio a njega još drži, nadam se da će ti i on ubrzo biti bolje pa da malo dahneš melly, jel odijelce spremno Eh kad ga sriktaš, momčina će to biti žao mi je zbog cipelica ,ma riješit ćeš ti i to lilix, dobro je da nije šta ozbiljnije, lakše se diše, a vidiš ti njih lopendra što se nogataju aida. no sikiriki za te nazovi"prijatelje", pravi frendovi se mogu nabrojati na prste jedne ruke, ostalo su poznanici, oni koji su uvijek uz tebe i u dobru i u zlu, eh ti vrijede para pahuljice znači MAMA je tu čestitamo, a mogu misliti kako si se rastopila, ja se jutros sa svojom Farah zezkim, rekoh :ti ćeš zlato moje jel de prvo reći NJAM -NJAM Leena, jel to prva nakon poroda? Kod mene još ništa , a neki dan kad nisam tresnula u bandak , nema a meni tri jutra zaredom mučnine, ma jedva ja govorim, i uzmem test i to je bilo najdužih 5 min u mom životu kad ono jedna crtica rado bih ja još koju bebaru al da sam sad ostala neznam kako bih izgurala Eh sad svima koji slave da unaprijed čestitam Bajram Šerif Mubarek Olsun jer me tu sutra nema , lijepo mi se odmorite i provedite
Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila. Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede. Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.
|