MaminaBeba
|
Joooj žene moje nema mene dugo, pa mi nedostajete. Pokvarili mi bili net, bratu ispao laptop, svi mi kablovi popucali, pa dok smo popravili to. Jedva sam čekala samo da uletim na RR. Kod nas sve po starom, mama sluša Jamana i tako! Sutra Bajram, a nama vakcina, kako ću ga odvesti sutra??? Mogu li sačekati poslije Bajrama, ili se to mora odmah na tačan datum odvesti? A i sutra kontrola za pupak, pa ni to ga ne mogu odvesti sutra.. idacha draga ma ja oplačem svaki put kada se odem kupati, pa se skinem i vidim tu katastrofu od mene. Ja sam nosila br. hlače 34 i br. majica i jakni XS.. Stvarno sam bila sva "ušušna", a sada... Ne mogu baš da se naviknem.. Ali eto tješim se, doći će sve na svoje.. Samo znam da suknju nikada više obući neću, toliko su mi noge popucale, sve ljubičasto, sa stražnje strane koljena, pa sve do guze... Ali neka meni mog pileta malenog, samo da mi je zdrav i živ.. Ljubimo mi tebe i tvoju lijepu bebaru! Samedi ma gdje si drugarice moja! :) Iste smo ti mi!!! Evo ja za Bajram jedva nađoh netrudničke hlače, br. 44 i to me upnu, disati ne mogu.. A tunike sve samo da ovu debelu guzu pokriju.. Košulja br. 42, opaaa.. aida. slažem se sa tobom! I meni se podrazumijeva da moj sin ide mojoj mami, kada ga negdje trebam ostaviti. Ovako ga ostavim kod mame kada trebamo mm i ja u trgovinu, a iskreno, nemam ni u kog povjerenja kao u nju! Ne znam kako ću ga kod sveki ostavljati.. Sve mislim ne zna ona to, kao što moja mama zna, možda sam bezobrazna, ali to je zaista jače od mene! danijela27 joooooooj ženo što ti mene slatko nasmija. Evo sjedim, a sama sa sobom se smijem kao budala! Tako sam i ja na svog, drvljem i kamenjem.. ON JE SVE KRIV! Meni ženo najgore što su mi i stopala narasla, nosila br. 37, sad mi ne može ni 38! Šta je to!!! Jadna mi majka... A ja svog natjerala, pa samnom u shoping i skoro svu sam odjeću izmijenila.. Osim cipela.. Čekam da mi se smanji noga! Šta- kad smo već kod kilaže.. Ja sanjam o 70kg! Ja sam zatrudnila sa 60, otišla da se porodim sa 92kg!!! Kad smo izašli, imala 82, i sada toliko imam!!! Zeze drugarice mojaaaa! Kod nas ista situacija na terenu. Ista ženo mila! I što se tiče djece i što se tiče našeg psihičkog stanja! Da mi nisi šta u rodu?? Kako je bilo na vakcini???? Preksinoć Jaman zaspao tek ujutro u 4h, sinoć me malo pustio da spavam, a večeras me opet čeka veselica i to pred Bajram! Ima da budem kao izluđena. Ufff.. Ljubimo vas punooooo!!! Miau dušo kako mogu vidjeti slike Zarine??? Ima li tebe na FB pa da te dodam, samo da mi pošalješ ime i prezime? Saro dušice Jaman ima granulom na pupku. Pa nam je to problemčić. Ma ne jedem ništa mila, skroz sam apetit izgubila.. Ali sam se previše udebljala u trudnoći, valja skinuti 32kg viška! Eh duša moja.. E a meni sad sise narasle, pa sam ti sva važna! Ja imala maleneeeee... Šta nam radi Arian? Ima li on serije plakanja? Ljubimo vas punoooo!!! I ja nosim steznjak, mada nemam stomaka puno.. Bedelindja- posudi priji tu spravu! Ti si mi kao manekenka bila i dok si trudna bila, a vjerujem da si sada sve skinula.. Melly dragaaaa.... hahahahhahaha... Ne bih ja rekla da super izgledam, viđaš me u najgorim izdanjima, a ti mi vazda tip-top! Šminka, frizura, sve! A Mirza sluša kao veliki! Mirkice ma jesi li se to ti porodila? Što nisam u toku? Ljubim vas sve, evo svekrve, svekra, zaovi... A mm noćna.. Beban i ja sami...
|