|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  62 63 [64] 65 66   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
7.9.2010 15:20:41   
Anoniman
pozz za svihu .
Bebana ,cestitamo drugu zubicuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kanita i vama takodjeuser posted image user posted image user posted image nemas sta brinuti,ako je zub zub je nekom nikne prije nekom kasnije a kod vas bas ,bas poraniouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu samedi)
  Neposredna veza do poruke: 1576
7.9.2010 17:19:57   
mala86
vozila sam mm doktoru,i kad sam se vracala cini mi se na mostu da sam vidjela melly sa muzem i malcem

melly jesi li bila na mostu od Omuta prema Crkvicama nesto prije 5 sati?

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1577
7.9.2010 17:30:13   
Miau
Pozdrav drage moje, provirila ja malo da vidim sta se dogada, a ovdje nigdje nikoga!

IZVORNA PORUKA: Meri29
Miau jesu ove mace slatkeuser posted image

user posted image

Sara da znas da sam i ja tebi mislila poslati sms, ali ova moja malecka me okupirala 24 sata na dan, nista ne stignem! Vidjela sam nove slike, supre su!!!
Zoe tako mi je Kanita rekla. Doktor mi je rekao 3 kapi svako jutro otkako napuni mjesec dana, pa do prvog rodendana. Ja sad za ne faliti dajem i njoj i sebi...nece mi naskoditi hahaha
Meni je stomak odmah spao i ne landra, ali zato koza ... Boze oslobodi! Kako je bila rastegnuta tako je sad na dodir nekako cudna, pupak mi je crn ko u crnca i jos uvijem mi je crta uzduz stomaka! Mazem se svaki dan Hippovim uljem, cini mi se da se malo popravlja, ali sve mi to nekako sporo ide.
Marijanna sretna godisnjica braka!
Idemo nas 2 sad malo do plaze u setnjicu! Puse za sve!!!

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 1578
7.9.2010 17:34:50   
Meri29
Bebanaaa cestitamo nasem Ibrahimu prvi zubicuser posted image user posted image user posted image user posted image Vidim ja gdje je bio zastoj, Anel nam se prvi rodio, red je bio da prvi dobije i zubice,a on sve nesto nece pa neceuser posted image Sada nas je nas Ibrahim obradovao, valjda je red da i moja cura osvane sa necim bijelim u ustima prije rodendanauser posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu Miau)
Neposredna veza do poruke: 1579
7.9.2010 18:03:44   
š t a
pusa svima isčitah postove a David se probudi pa idemo vani. Tipkam vam opet večeras. puse

I Bog da ptici da nebom leti...
i skoljki da biser stvori...
a majci podari djecu da radja...
njen let beskrajima,
njene bisere oko srca..!
02.07.2010.

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 1580
7.9.2010 18:17:53   
aida.
Evo mene... nikakva... pregazena... razocarana u ljude maximalno... pisala sam jucer na temi danas sam tuzna jer... deaktivirala sam se na fb do daljnjeg...
cestitam zubice, rodjendane, prve rijeci i sve ostalo te vam saljem veliki user posted image user posted image mi smo ok al neda mi se pisat... pusa...

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu š t a)
Neposredna veza do poruke: 1581
7.9.2010 21:24:24   
melly__
IZVORNA PORUKA: mala86

vozila sam mm doktoru,i kad sam se vracala cini mi se na mostu da sam vidjela melly sa muzem i malcem

Jesam ja bila user posted image user posted image kako si me snimila user posted image ali mi nije bio muz nego njegov bratuser posted image
Sto se nisi javila,a vala je guzva bila haos..kako je tvoj muz jel mu ispalo to iz oka user posted image blago vam se,jos koji dan pa godinauser posted image
Koja sam ja tuka izgubila sam tu negdje na mostu cipelice sto sam kupila Mirzi za Bajramuser posted image user posted image ispale mi iz kolica ,ko zna kakouser posted image najgore sto takvih vise nema ,samo jedne bileuser posted image
I ja sam danas vidjela Maminubebuuser posted image i da vam iskreno kazem super izgledauser posted image nista joj ne vjerujte kad se zali user posted image user posted image pussa njoj i Jamanu
Ostale pozz..
Idacha sta je sa tobomuser posted image kiss...

< Poruku je uredio melly__ -- 7.9.2010 21:25:06 >

17.06.

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 1582
7.9.2010 22:57:20   
Leena
Ja opet k'o padobranac, samo brzo procitala sta ste pisale, pa sada odoh spavati, umorna sam strasno, a jos sam i dobilauser posted image -bljak... Kako se covjek brzo od toga odvikne.
Esmica je dobrica, mašallah, ponekad malo nervoze, ali podnosjivo.
Cestitamo drugu Ibrahimu prvi zubicuser posted image
Bebacha, hvala Bogu pa je ajla ozdravila, sad ce i Alen i odmah ce sve biti ljepse;)
Ljubimo vas sve Esma i ja!

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu melly__)
Neposredna veza do poruke: 1583
8.9.2010 7:08:02   
kanita25
jutroooo  user posted image user posted image  evo i ja prva nakon duuugo vremena..

e odma da prijavim da sam upoznala prelijepu Aišu i premedenog Ahmeda user posted image masAllah kako su lijepi oboje..malo smo se druzile kod Radoznalice i Abdullaha al nesto nismo bili bas sa vremenom juce pa se nadam novom i duzem druzenjuuser posted image
al prelijep prizor tri malena drugarauser posted image  joooj.... kao u rodilistu, jedan pored drugoguser posted image user posted image user posted image  ma duse male preslatke,a Abdullah kao glavni nesto rondauser posted image user posted image user posted image

danas nam stizu gostiuser posted image ,jooj Boze ne znam ni kako cu...

lilix ja odma zovem tebe u pomoc gdje mi sta nije jasnouser posted image user posted image  zvala sam dr kaze da je sve moguce user posted image  
kako su tvoji malisani...e jos da upoznam i tebe ,Leenu I Dzenanu user posted image

saro jel te ja to viudjeh u ove sate na rr??user posted image user posted image
kako je maleni ljepotan,user posted image user posted image

sinoc sam pravila jedan kolac,sad odoh pravit baklavu i rucak dok mi malisani spavaju...

puuno vas pozdravljamo i ljubimo malene user posted image

23.05.2008.-mama poljubila svoju djevojčicu
21.07.2010.-i svog malenog bumbarka

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 1584
8.9.2010 9:24:59   
sara.at
Kanita svasta je moguce user posted image citavu noc nespavam.
Arian samo cvili vise neznam sta bi Po 5min spava.zadnjih par Dana Ga samo dojim i rijetko kad dam flasicu samo navecer i on se odvikao uzme je u u usta i kao dudu cucla a nista ne guta, jucer mu Ni caj za grcice nemogu dati kad neguta,onda necu moci nikud otici a da njega kod mm il kod svekra ostavim kad nece flasu,tako da danas cjeli dan ce biti flasica jer ja nemam mlijeka da izdajam odjednom koliko njemu treba za cjeli danuser posted image a za 2sedmice moram u Bec da mjenjam pasos a on ostaje kod svekra i svekrveuser posted image odoh Ga nahraniti evo poceo je opetuser posted image

Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo
Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce
Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato

(odgovor članu kanita25)
Neposredna veza do poruke: 1585
8.9.2010 9:40:12   
Mamica24
Ljubim vas mamice i bebice.... Evo ja sam se jutros probudila sva ko zgažena mačka... zaboli me stomak pa mi udari u noge.. ma haos.... user posted image user posted image user posted image user posted image

Al mi je gore što je moj user posted image Bekir jutros počeo jako da kiše i da mu curi voda iz nosa... sreća pa nema temperaturu vjerovatno je neka nahladica al opet mi je teško gledati ga kako hoće da se igra a oči mu suze i brzo se umori.. duša mamina sad ću mu ja malo kamilice skuhati.. valjda ga pusti ubrzo...

Živi dobar i častan život, tako da kad ostariš i pogledaš unazad moći ćeš da uživaš po drugi put. (L. i B. - naše neprocjenjivo blago)

(odgovor članu sara.at)
Neposredna veza do poruke: 1586
8.9.2010 9:41:03   
Zoe
Jutro društvanceuser posted image
sara nadam se da Ariana neće to dugo držati, a ti da bi imala što više mlijeka, samo dosta tečnosti(soka, kompota, supe), posavjetuj se sa Leenom o tome, ona ima dosta iskustva jer je brzo nakon poroda počela raditi pola radnog vremena, vjerujem da će ti moći pomoćiuser posted image
bebacha, drago mi je da ti je Ajlica bolje, a ta dr.user posted image user posted image user posted image , mrzim takve persone, a dušica Alen, ja mislila da je ozdravio a njega još drži, nadam se da će ti i on ubrzo biti bolje pa da malo dahnešuser posted image
melly, jel odijelce spremnouser posted image Eh kad ga sriktaš, momčina će to bitiuser posted image žao mi je zbog cipelicauser posted image ,ma riješit ćeš ti i touser posted image
lilix, dobro je da nije šta ozbiljnije, lakše se diše, a vidiš ti njih lopendra što se nogatajuuser posted image
aida. no sikiriki za te nazovi"prijatelje", pravi frendovi se mogu nabrojati na prste jedne ruke, ostalo su poznanici, oni koji su uvijek uz tebe i u dobru i u zlu, eh ti vrijede parauser posted image user posted image user posted image
pahuljice znači MAMA je tuuser posted image čestitamo, a mogu misliti kako si se rastopila, ja se jutros sa svojom Farah zezkim, rekoh :ti ćeš zlato moje jel de prvo reći NJAM -NJAMuser posted image user posted image
Leena, jel to prva user posted image  nakon poroda? Kod mene još ništa , a neki dan kad nisam tresnula u bandakuser posted image user posted image , user posted image  nema a meni tri jutra zaredom mučnine, ma jedva ja govorim, i uzmem test i to je bilo najdužih 5 min u mom životu kad ono jedna crticauser posted image  rado bih ja još koju bebaru al da sam sad ostala user posted image  neznam kako bih izguralauser posted image
Eh sad svima koji slave da unaprijed čestitam Bajram Šerif Mubarek Olsun jer me tu sutra nemauser posted image , lijepo mi se odmorite i provediteuser posted image

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede.
Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.

(odgovor članu sara.at)
Neposredna veza do poruke: 1587
8.9.2010 10:20:36   
vjestica
jutro user posted image
malo me glava boli, ovo vrijeme čudno user posted image a ne usuđujem se da popijem tabletu
znam da smijem paracetamol, ali mi on nije posebno efikasan, ne znma smijem li panadol ekstra
ma popiću još jendu kafu, možda pomogne
sara ako trebaš za 2 sedmice ići, ti do tad možeš izmuzat mlijeko kako ti nadolazi i zamrznut
dobar je i onaj hipov čaj za dojilje i od njega mlijeko nadolazi ko ludo
ja sam ga u početku pila, ali mi je nadolazilo mlijeko ko ludo, pa sam se morala izmuzat, pa sam ga prestala piti
imam pitanje, ja nikako ne kontam ove brojeve za bebeće stvari
dosad nisam ništa kupila , osim jednom kompleta, jer sam dobila tgomilu stvari za bebe, od toga najviše iz amerike, gdje nema brojeva, nego piše po mjesecima i eventualno po njihovim mjerama za dužinu (što mi apsolutno ništa ne znači)
imam stvari iz njemačke koje su broj 62 i neke su stvari velike, neke taman (beba ima 2 mjeseca, a napominjem odakle su stvari jer većina država ima neke svoje brojeve) i sad sam rekla mm da nešto kupi bebi, ali ne znamo koji broj user posted image
kako idu brojevi, jel to po dužini bebe i koji broj je za bebu od 2 mjeseca?

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu Zoe)
Neposredna veza do poruke: 1588
8.9.2010 10:22:59   
vjestica
vidim da su se neke od vas već zabrinule da nisu ponovo trudne
pa me zanima kad se počele seksati nakon pooroda, jer meni iskereno seks još nije ni na kraj pameti, nit mi se čini da će mi u skorije vrijeme biti user posted image
nit imam želju, a i rana mi još smeta, trtica me boli, ma ja sam još raštimana od poroda

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 1589
8.9.2010 10:36:05   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: vjestica

vidim da su se neke od vas već zabrinule da nisu ponovo trudne
pa me zanima kad se počele seksati nakon pooroda, jer meni iskereno seks još nije ni na kraj pameti, nit mi se čini da će mi u skorije vrijeme biti user posted image
nit imam želju, a i rana mi još smeta, trtica me boli, ma ja sam još raštimana od poroda

bogami vjestice ti si se davno porodila , ja sam prvi put nakon 40 dana odmah jedva cekala da prodju i sada ja i mm racunamo kad ce proci 40 dana mene odmah grc uhvati u stomaku user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ja msilim da tvoja bebica ima sigurno 2 mjeseca , samo se ti opusti  i ne misli puno , meni ej doduse prvi sex bio ruzan i cudan ma nisam se mogla opustiti nikako i ako sam jedva cekala (a kamo li ti sto si vec sada zgrcena) mislial sma da ce me povrediti da ovo ono a nista , opusti se user posted image user posted image user posted image user posted image sto bi pojedini rekli  hahhahaha najbitnije se opustiti.

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 1590
8.9.2010 10:38:38   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: vjestica

jutro user posted image
malo me glava boli, ovo vrijeme čudno user posted image a ne usuđujem se da popijem tabletu
znam da smijem paracetamol, ali mi on nije posebno efikasan, ne znma smijem li panadol ekstra
ma popiću još jendu kafu, možda pomogne
sara ako trebaš za 2 sedmice ići, ti do tad možeš izmuzat mlijeko kako ti nadolazi i zamrznut
dobar je i onaj hipov čaj za dojilje i od njega mlijeko nadolazi ko ludo
ja sam ga u početku pila, ali mi je nadolazilo mlijeko ko ludo, pa sam se morala izmuzat, pa sam ga prestala piti
imam pitanje, ja nikako ne kontam ove brojeve za bebeće stvari
dosad nisam ništa kupila , osim jednom kompleta, jer sam dobila tgomilu stvari za bebe, od toga najviše iz amerike, gdje nema brojeva, nego piše po mjesecima i eventualno po njihovim mjerama za dužinu (što mi apsolutno ništa ne znači)
imam stvari iz njemačke koje su broj 62 i neke su stvari velike, neke taman (beba ima 2 mjeseca, a napominjem odakle su stvari jer većina država ima neke svoje brojeve) i sad sam rekla mm da nešto kupi bebi, ali ne znamo koji broj user posted image
kako idu brojevi, jel to po dužini bebe i koji broj je za bebu od 2 mjeseca?

ovdje bi ti bilo 62 sigunro jer pise na odjecici od 2-4 mjeseca je 62 ako je beba malo sitnija moze i 56 na pocetku , zavisi ali u vecinio slucajeva je 62 za tvoju bebu, a muz neka pita kada ode da kupi je r su u Bosni meni se cini drugaciji brojevi .

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 1591
8.9.2010 10:38:56   
Mamica24
vještica znam kako ti je i ja sam ista takva... samo kad mi na um padne kako sam se teško porodila još i ove silne upale koje traju, ne bi se sek.ala zadugo user posted image user posted image user posted image user posted image  al opet kad vidim mog dragog, samo zavučem ruku u laticu po "gumicu za ljubav" user posted image user posted image user posted image  i zaboravim na sve..

p.s. imaš baška raspravu za ovu temu http://www.ringeraja.ba/forum/sex_posle_poroda%25%25%25/m_43887/tm.htm pa se možeš malo informisati kiissssiiiccc

Živi dobar i častan život, tako da kad ostariš i pogledaš unazad moći ćeš da uživaš po drugi put. (L. i B. - naše neprocjenjivo blago)

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 1592
8.9.2010 10:42:39   
Mirkica
Sammo da javnem Moni da sam je opet sinoc sanjala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image putovale ja i Mona po Egiptu cak smao bile i kod njenih roditelja (otisli malo do Turske ) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

BA 13.12.2008

(odgovor članu Mamica24)
Neposredna veza do poruke: 1593
8.9.2010 10:56:35   
bebacha
evo i nas.ja digla sve radit al kako je krenulo zavrsit cu do kurban bajrama.kolac treba pravit uhuh.vidjet cemo sta cu uspjet.trebala ici u soping i nisam mogla.jest bezveze kad nema kome ostavit djecu ni na sat vremena a nisam ih mogla vodit obadvoje.odo sad sta uradir dok Alen spava a s Ajlom cu se nekako borituser posted image user posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 1594
8.9.2010 11:13:58   
Zoe
Vjestice , ma nikad ne možeš biti siguran u te brojeve, sve zavisi od proizvođačauser posted image
Farah je 4 mjeseca i par dana a njoj je 68 što se tiče bodija taman, negdje već i žuljauser posted image , eto skoro sam joj uzela par bodija br.74., ti znači komotno opleti po 62, jer je 56 već malen, jer je ona mašala i buckauser posted image user posted image ,  a pravi i ugodan keks, pa negdje oko 3 mj. poslije porodauser posted image

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede.
Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 1595
8.9.2010 12:13:37   
danijela27
evo i nas malo pocurile. mama kuca jednom rukom a drugom drzi ejlicuuser posted image
tako necemo moci dugo pisat. pecemo kolace malo po malo i malo spremamo kucu.
vjestice moja ima 2 mjeseca i 20 dana a nosi broj 62 i 68 kako sta. i odjecu na kojoj pise od 3 do 6 mjeseci. do duse cini mi se da je moja malo poduga na mm. a sto se tice kecka uhhh. i meni je bilo tako ispocetka a i sada me malo dole neki djavo zateze gdje su sili, al kao sto mamica 24 kaze cim vidim dragog i pocnemo se mazit na sve zaboravimuser posted image . kud cete vise koliko me bolio porod rekla sam mm nacekat ces se za drugo. pa opet kad vidim male secere jos bi kojeuser posted image
bebecha borimo se s njima user posted image bit ce kolaca

(odgovor članu Zoe)
Neposredna veza do poruke: 1596
8.9.2010 12:16:50   
Tidzi
Cao drage moje!
Mi smo jucer bili na kontroli i Erna je teska 4 060 gr i duga 54 cm, sto znaci da je za 5 sedmica dobila 1 200 gr i narasla 5 cm. user posted image

Adin 12.01.2007
Elma 22.09.2008
Erna 02.08.2010

"Zivot je procitan roman, samo sto se u romanu mozes vratiti na predhodne stranice, a u zivotu nikad na prosle dane!"

(odgovor članu Zoe)
Neposredna veza do poruke: 1597
8.9.2010 12:46:51   
bebana27
IZVORNA PORUKA: Meri29

Bebanaaa cestitamo nasem Ibrahimu prvi zubicuser posted image user posted image user posted image user posted image Vidim ja gdje je bio zastoj, Anel nam se prvi rodio, red je bio da prvi dobije i zubice,a on sve nesto nece pa neceuser posted image Sada nas je nas Ibrahim obradovao, valjda je red da i moja cura osvane sa necim bijelim u ustima prije rodendanauser posted image

hvala draga moja
ma vidjet ce iznenada ona dobila zubic jer tako je meni sa ibrahimom bilo i to mm prvi vidio ali nije vjerovao jer smo stvarno iscekivali zubic.
ljubi nam drugaricu od nas

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata
06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic
13.09.2011 rodio se drugi sin Adem

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 1598
8.9.2010 12:51:13   
sara.at
Vjestice nekako cemo se snaciuser posted image danas rucki flasu a gleda u Siku i Drzi je rukomuser posted image StO se tice brojeve moj nosi 56-62 zavisi kako koji Model jer neki su veliki a neki Mali brojevi Al za tvoju malecku 62-68 bi Bio taman.
Od jutros mi djete nesto zvace,ja mu otvarala usta da vidim da nije nesto rukicama ugrambo i nema nista Al se razvakao kao praviuser posted image

Ja mislila praviti kolace amo nemogu jedva Sam od njega uspijela sude u masinu i da popijem kafu,cjelo vrijeme se igra dudom ja mu je stavi a on jezikom izbaci i onda je oce nazad tacno me zahebava user posted image

Odoh donijeti ves iz masine i odosmo kolace kupiti pjesice pokusati user posted image

Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo
Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce
Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato

(odgovor članu Tidzi)
Neposredna veza do poruke: 1599
8.9.2010 13:15:41   
mala86
IZVORNA PORUKA: melly__

IZVORNA PORUKA: mala86

Jesam ja bila user posted image user posted image kako si me snimila user posted image ali mi nije bio muz nego njegov bratuser posted image
Sto se nisi javila,a vala je guzva bila haos..kako je tvoj muz jel mu ispalo to iz oka user posted image blago vam se,jos koji dan pa godinauser posted image
Koja sam ja tuka izgubila sam tu negdje na mostu cipelice sto sam kupila Mirzi za Bajramuser posted image user posted image ispale mi iz kolica ,ko zna kakouser posted image najgore sto takvih vise nema ,samo jedne bileuser posted image
I ja sam danas vidjela Maminubebuuser posted image i da vam iskreno kazem super izgledauser posted image nista joj ne vjerujte kad se zali user posted image user posted image pussa njoj i Jamanu
Ostale pozz..
Idacha sta je sa tobomuser posted image kiss...

a za muza,ja bas gledam,reko malo drugaciji nego na slikama user posted image user posted image user posted image user posted image ,nisam kontala da nije on,nego reko drugaciji covjek ovako  user posted image user posted image user posted image user posted image

a za mog mm-ma izvadili su mu jos preksinoc,ali ga juce uzas bolilo,pa smo juce popodne isli,kaze dr da jos ima hrdje,ali da ce sama izac!danas je puno bolje,sutra ce na poso

joj bas mi je zao zbog patikica,i ja sam tako izgubila Leonu sesiric,ma srce me bolilo
nisam ti se mogla javit,ona kolona mic po mic,reko ja otvorim prozor,kazem ja sam i kolona kreneuser posted image ,da sam bila pjeske svakako bi se javila user posted image

< Poruku je uredio mala86 -- 8.9.2010 13:19:55 >

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu melly__)
Neposredna veza do poruke: 1600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  62 63 [64] 65 66   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  62 63 [64] 65 66   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *