Zoe
|
Jutro društvo I mi smo se u zadnje vrijeme ulijenili, samo vas čitamo Prvo da kažem za Farah, ona je ozdravila hB, vakcine su prošle bez posljedica(temp. i ostalo), dobrica je prava, izgleda da će nam uskoro zubić iz donje vilice, bijeli se a i kad doji zna me tako poštenski "ujesti".... Bebacha drago mi je da je Ajlici napokon temp. spala, probaj što viša sa supicama sada, da se malo oporavi a Alena bubi puno, pametnica mala, dobro je da je on zdrav Dženana čestitamo zubić a i Felix tebi takođe ( najiščekivaniji zubić RR-a ) MaminaBebo, doktori su fakat grozni, rijetki su oni koji imaju ljudski pristup,a sestrice , falilo je malo da mi jedna takva"žbljoha" -tako je moram nazvati -upropasti prvo veče sa Farah, ČAST IZUZECIMA Atarka, bravooo za malog druga, drago mi je da je tura spala Miau, otkuda i mame da piju D3 kapi, ja za to neznam Vjestice, ma kuća mi je takva povazdan, zabljesne u punom sjaju na 1 dan, i sutradan je sve zabacano , samo se ti druži sa drugaricom Neko je pominjao kilice, ja sam se bukvalno istopila, čak imam manje kg nego kad sam zatrudnila, eh jedino pupu malo dovesti u red trbušnjacima lilix,leena,samedi,aida. i ostale drugarice
< Poruku je uredio Zoe -- 6.9.2010 11:33:02 >
Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila. Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede. Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.
|