|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
5.9.2010 13:49:57   
samedi
Aida,ako dojis smijes samo paracetamol popiti,ja mislim,ali i on ce ti pomoci,ja sve redovno dobijam!

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 1476
5.9.2010 13:52:02   
samedi
IZVORNA PORUKA: felix

eh vidis zaboravila sam za analginuser posted image i ja to pijem uvjek i prodje me tiba i ja imam uzasss bolove prvi danuser posted image .
Blago tebi,mozes joj uvjek odnijetiuser posted image ......
Imam i ja sveki sprat nize al kao da nemamuser posted image user posted image user posted image nikad ga necuva .....

Ja svojima jedva otmem dijete iz ruku,samo bi je gnjavili user posted image  i cuvali ! Prije mi je smetalo dok je jos bila manja,htjela sam da sam ja sa njom 24h a sad mi i godi nekad odmor user posted image

Prohodala 6.6.2011.<3

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1477
5.9.2010 13:52:30   
Anoniman
samedi pa gdje si zeno kako je dusa malauser posted image vidim ima te sa svi stranauser posted image nemas se sta brinuti ajde ajde istopice se kg.kad bebi prohoda vidjeces ili kad propuze ako vec nepuze.
Bitno da si zdrava ....Ja sam mrsava oduvjek bila pa se secam,da mi je tajo moj govorio draga moja E.bolje da si deblja za nedo bog heheh rekoh sto.Pa kao kad bi,se razbolila bila bi jos mrsavija bolje imati malo zalihe sala za nedo Boguser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1478
5.9.2010 13:55:10   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: samedi

IZVORNA PORUKA: felix

eh vidis zaboravila sam za analginuser posted image i ja to pijem uvjek i prodje me tiba i ja imam uzasss bolove prvi danuser posted image .
Blago tebi,mozes joj uvjek odnijetiuser posted image ......
Imam i ja sveki sprat nize al kao da nemamuser posted image user posted image user posted image nikad ga necuva .....

Ja svojima jedva otmem dijete iz ruku,samo bi je gnjavili user posted image  i cuvali ! Prije mi je smetalo dok je jos bila manja,htjela sam da sam ja sa njom 24h a sad mi i godi nekad odmor user posted image
mene mm.sam "otjera" kod mame kad mu dosadimouser posted image heheh salim se nije ko pre kad kazem odo bunio se...
Sad sam kaze kad cete no vi ici"user posted image user posted image
aa bome i ja odmorim merak jel dauser posted image

(odgovor članu samedi)
  Neposredna veza do poruke: 1479
5.9.2010 14:11:06   
aida.
moja se sveki naljuti jer ja stalno ostavljam malog mami a nisam nikad njoj a i ona je isto blizu user posted image user posted image user posted image a meni se nesto podrazumjkeva da Erol ide mami user posted image user posted image user posted image

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1480
5.9.2010 15:01:02   
Leena
drage moje, samo da vas pozdravim, nista ne stizem ovih dana... uspjela sam procitati sta ste pisale a i dok to radim drzim esmu na krilu i mašem zvečkom k'o blesava... divim se vama sa dvoje i vise djece, ja ne znam kako cu to...
ljubimo vas!

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 1481
5.9.2010 15:03:57   
aida.
Leena razumijem te potpuno... bas prije jedan mjesec sam i ja bila ista takva... sad kako ga pomalo stavljam u ovu njegovu jednu sjedalicu mozda pomalo i stignem.. nista se ne brini, dolazi bolje vrijeme user posted image user posted image ljubi nam lutkicu user posted image

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 1482
5.9.2010 15:14:25   
kanita25

IZVORNA PORUKA: Leena
divim se vama sa dvoje i vise djece, ja ne znam kako cu to...

eh moja Leena kako user posted image user posted image user posted image user posted image  lako ako Bog dauser posted image user posted image user posted image  
udri brigu na veselje i eto takouser posted image user posted image user posted image user posted image  

aida. za Erolauser posted image

23.05.2008.-mama poljubila svoju djevojčicu
21.07.2010.-i svog malenog bumbarka

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 1483
5.9.2010 15:20:17   
aida.
ma i za tvoje andjele medene veeeeliki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kanita25)
Neposredna veza do poruke: 1484
5.9.2010 15:35:53   
kanita25
aida. hvalauser posted image
ne javlja se bebacha kako li je Ajlica danas??

bambi kako je tvoja djevojcica,dusica bas mi nesto na pameti od kad napisa da je rekla da nije ona nista kriva...sunce malo...kako djeca razmisljaju user posted image
kako su joj drugarice??user posted image user posted image user posted image user posted image

23.05.2008.-mama poljubila svoju djevojčicu
21.07.2010.-i svog malenog bumbarka

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 1485
5.9.2010 15:48:45   
bebacha
hvala svima sto se brinete za nas.izgleda da ide na bolje.od sinoc nema temp,usta su malko bolje.pocela je pit mlijeko,a vec 6 dana nije nista osim lijekova stavila u usta.danas smo je malo izvodili u soping pa je se i oraspolozilo malo.
Sutra nosim Alena na vakcinuuser posted image user posted image user posted image samo molim dragog Allaha da nebude bilo reakcije.uh sto me ovo slomilo.Ajla toliko jadno izgleda da ja samo placem

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1486
5.9.2010 16:05:17   
aida.
Hvala Bogu pa nema vise temp. to je glavno.. Nemoj tako draga... Nemoj plakat... Popravit ce se ona, eto pocela je i da pije mlijeko... Nemoj se brinut, znam da je tesko, al sad malo popusti kad je krenulo na bolje... A nece valjda bit reakcije, stavi mu odma hladne obloge i ako krene imalo temp. daj mu sirup jer dodatna sikiracija ti stvarno sad ne treba..
rekla sam ti ako bila sta treba zovi me user posted image user posted image

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 1487
5.9.2010 16:32:43   
rose 87
evo i nas,vidim pitate jeli se udario lopovcic mali,ma nezgodno je pao i valjda zubicem rasjekao usnu malo,ali kad sam ga ja podigla ono krv iz usta user posted image user posted image user posted image uh sve mi se u stomaku preokrenulo,dirnem rukice i nogice reko da nije sta slomio,malo ga podojim i bila nam tetka on se njoj smije,mislim da mu je nesto bilo nebi se smijao pa smo ga tako zabavljali nisam mu dala odmah da spava,sad je dobro hB a ja sam u nekom grcu pa gdje god da ga ostavim nemam mira,proci ce valjda
bambi rastu djeca,i mi smo malo omrsali,sad puze,hoce da se tata,ma mira nema od kad ustane,hocel nane da puze znam da nije htjeo
felix user posted image user posted image user posted image ni vi nespavate ako su vam krenuli i drugi zubici to je kod nas normalno da nece spavati
samedi uhh i kod mene stomak ostaouser posted image user posted image user posted image ,sad sam trazila nesto za Bajram da kupim i nista nisam mogla naci doslo mi da vristim,hajde bice bolje
bebacha nadam se da ce djecica biti dobro,pa ima li ti ko pomoci malo,vjerujem da ti je bas tesko,nisam upratila jeli kakio A.,saljemo vam user posted image user posted image user posted image

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 1488
5.9.2010 16:34:52   
Anoniman
evo me opet... kako ste nam svi redom???

Sabina je sva presretna sto sutra krece u skolu... ne moze iscekati da veceras legne spavati i da jutro svane... srecom razmisljanjem o skoli zaboravila je na nesrecu... hvala Bogu drugarice su dobro i danas su vec na nogama...
Nane je pravo ljut... danas je posebno pokazao kako ce da bude opasan momak... cak je tetku ujeo za ruku i ostade joj modrica... user posted image user posted image user posted image user posted image arsuz na majku user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aida.)
  Neposredna veza do poruke: 1489
5.9.2010 16:44:50   
myb@by
Bambi je li Sabinica pocela da jede? Mogu misliti kako je uzbuđena a i ti naravnouser posted image . Puno srece joj zelim u skoli i naravno puno peticauser posted image user posted image user posted image user posted image .
Nane nam je znaci opasan. Neka malouser posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1490
5.9.2010 16:51:30   
Anoniman
eee draga... ma jasta je... pocela je jesti... i to hoce dijete stalno da iftari... hahahahah... dorucak rucak vecera kaze iftari... pile moje jos ne zna... iako jos uvijek slabo ali jede... uhar mi je koliko toliko samo da je redovno...
kako nam je drugarica??? ako Bog da imsallah iduci mjesec prvi rodjendan... aman kako vrijeme leti... draga pa godina prodje dok rekosmo sta bi... ljubi nam drugaricu puno

(odgovor članu myb@by)
  Neposredna veza do poruke: 1491
5.9.2010 16:55:37   
myb@by
Ma nek iftari kad god hoce user posted image user posted image user posted image , samo neka jede. Drugarica je bila bolesna cijelu proslu sedmicu. Rastu nam trojke pa smo s eobje maksimalno iscrpile user posted image . Planirali smo aBd iza Bajrama na more, da malo nabacimo bojice za rođendan, ali me sada strah zbog ovog svega sto nam se izdesavalo proslu sedmicu.
sad ce aBd rođendan, majke mi ne mogu da vjerujem.

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1492
5.9.2010 17:03:44   
Anoniman
a jooojjjj... kazu da su trojke nekako najbolnije... ma bice ok... a jel od zubica slaba bila ili??? izvini malo sam van zbivanja s generacijom... 

(odgovor članu myb@by)
  Neposredna veza do poruke: 1493
5.9.2010 17:21:35   
myb@by
Jeste od zubica je bila bolesna. Imala je temperaturu, pa onda proljev. Nije htjela nista da jede.Samo je kmezila. HB sad je bolje, bitno je da je pocela da jede. Sreca imala je zaliha user posted image user posted image user posted image , tako da iako je malo smrsala ne izgleda strasno.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1494
5.9.2010 18:47:45   
danijela27
hej moje zenice, ma i meni malo lakse kad vam se javim a i procitam stagod. e jeste svasta napisali od juce. user posted image
nego jesu li moje bebice bolje danas? i naravno cestitamo nove zubice user posted image user posted image user posted image user posted image

eh sto bi ja nekad volila da svojoj mogu dat flasicu. ma nikad ne mogu izac ko coek il kod nekog sjest ko prije. haman sto smo dosli il izasli ona zaplace, trazi siku. ma mene stid nesto vani je vadit pa onda curuk kuci i rucamo, al kad je vidim tako sretnu, zadovoljnu i naprednu ma ni ne pomisljam na hapu kad hb imamo mlijeka user posted image user posted image user posted image . i to malo pa prodje masala oni brzo rastu.
mi smo primili prve dvije vakcine. nije bilo ture. krv iz pete nam nisu vadili. sta je to? zbog cega se vadi?
felix i kod nas ista situacija. mm prije mi uvijek govorio samo hodas i ides kod svojih, ohladi zeno malo, dosadit ces im, al sad hocemo li malo kod njih il kad ces ic user posted image user posted image user posted image user posted image
aida ja jos nisam pocela radit. te neki dan ja i mm pricamo ma bolje rec malo se prepucavamo ko ce ejlu cuvat. ja govorim moja mama jer sveki necuje dobro, pa me strah ostavit je snjom dok je jos mala. govorim ja imat ce kad ostajat s njom kad naraste. a on ce ti na to ako nece moja nece ni tvoja, il ce obe doc kod nas i cuvat jeuser posted image e sta bi ste vi na to. ja osta bez komentara
maminabeba i ja sam ti taka bila. ma proslo nekih mjesec dana ako je i toliko od poroda i ja ti pocela vadit odjecu. ma glavno mi bilo da stanem u svoje farmerke. uh kad sam ugledala da mi dodjose samo do koljena ja udari u plac, a mm poce da me smiruje a ja i na njega drvljem i kamenjem kao on je meni sve kriv user posted image user posted image user posted image user posted image . a eto sad dva i po mjeseca od poroda uveliko nosim svoje farmerke. nisam neka misica, ostalo je malo stomaka i ruka al bitno je da idemo na boljeuser posted image user posted image user posted image . sad kad o tome pricamo grohotom se smijemo mm i ja.
puno pusa i veliki zagrljaj imate od nas i da nam bolesne bebice ozdrave

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1495
5.9.2010 18:58:43   
samedi
Evo nas opet,sad sam prvo uspavala N. pa onda na RR user posted image  ne ide mi s kucanjem jednom rukom user posted image

Feliuser posted image x user posted image  ma tata ti je zakon user posted image  mada ja misllim da od ovog sala nikakve koristi,samo smeta! Nadam se i ja da  ce samo spasti user posted image  Ima li tebe na FB? Jubi nam drugara medenog user posted image

Bebacha,tako mi je drago da ture vise nema user posted image user posted image  neka se nikad ne vrati! Nemoj plakati,to sigurno primijete tvoji pilici,joj evo ti jedan veeeeliki user posted image  sad ce ona poceti fino jesti pa ce sve nadoknaditi! A Alen nece imati nikakvih reakcija na vakcinu aBD,samo misli pozitivno draga!

Rose,stvarno sa djecom nikad ne znas,stalno moras biti na oprezu! JA svoju ostavim da spava sredini na kreveta,vratim se za 5 min a ona budna i otpuzala do uzglavlja na ledjima! Sad joj to fazon,samo puze na ledjima user posted image  na stomak nece nikako! Pa kontam da sam je slucajno drugacije ostavila,zavrsila bi glavom na podu!

Mybaby,blago vama pa idete na more,ja mislim da nam je jos RR zenica u planu sad u septembru ici na more!

Bambi,joj ja jedva cekam aBd da moja ljubicica krene u skolu,ma ne znam,samo molim dragog Boga da to dozivim,vjerovatno si ti vise uzbudjena od nje! Javi nam obavezno kako je proslo!

Aida,kako ide sa uvodjenjem guste hrane kod vas? Jel nam drugar pravio kakvih novih smicalica? user posted image

Kanita,dobro je Leena rekla,ni ja ne znam kako bih sa dvoje malih pilica,jedva se snalazim i sa jednom bebom,joj treba vam orden ko kucu dati!!!

Dzenana,Atarka,Zoe kako su bebice,jesu li ozdravile? Gdje je lilix,nema nam je par dana user posted image

Prohodala 6.6.2011.<3

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 1496
5.9.2010 19:02:48   
samedi
Danijelaaa user posted image
Joj blago tebi pa stanes u svoje farmerke,meni jos uvijek do koljena mogu user posted image  
Ne znam sta da ti kazem za to cuvanje Ejlice,jedino da se nekako dogovorite 1 sedmicu cuva tvoja a drugu njegova mama! JA i kad bih pocela raditi sveki bi je cuvala jer moja mama radi do 5 ,tako da nema od te ljubavi nista.
Samo vi dojite,brzo ce vrijeme proci pa cete bez straha ici svugdje!

Prohodala 6.6.2011.<3

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 1497
5.9.2010 20:24:35   
lilix
user posted image samedi user posted image

08.02.2007.
23.04.2010.
mama rodila svoje kolačiće

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 1498
5.9.2010 21:34:09   
aida.

IZVORNA PORUKA: samedi

Aida,kako ide sa uvodjenjem guste hrane kod vas? Jel nam drugar pravio kakvih novih smicalica? user posted image

Ma draga moja on se toliko muci sa stolicom a samo jedan obrok i to malo mu je guste hrrane... bas mi ga zao... Evo sad je toliko stenjo, ne znam ni kako je jadnicak se rijesio.... A donijela neki dan moja mama hapicu mu mijesano povrce i ja mu dala on slozi facu ko ne svidja mu se al gladna guzara pa melja i proguta, onda se tako strese ko gadi mu se pa zinu trazi jos i opet sve ponovo user posted image user posted image komirala sam se od smijeha a ako ja njegovu kasiku priblizim ustima on mmmmm i pruza ruke neda meni user posted image user posted image ma uzno je sve, lopovcina... sad evo ga pjevaaaa hori kuca user posted image user posted image zlato moje...

kako tvoja ljubicica user posted image

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 1499
5.9.2010 22:40:48   
š t a
ma ne pričajte o kilima, ja otišla u porodilište sa 84 a vratila se sa 72 pa za nekolika dana izgubila još 2kg, počela se hvaliti  pa sve stalo,,,,,,,,,,, sad i dalje imam 70kg i stomak ko da sam u 5 mjesecu trudnoće čak me i svekrvapitala da nisi trudna!!!!  a ona ima 700kila.....

I Bog da ptici da nebom leti...
i skoljki da biser stvori...
a majci podari djecu da radja...
njen let beskrajima,
njene bisere oko srca..!
02.07.2010.

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 1500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *