samedi
|
Joj ja napisala citav post i sve mi nestade Mamina Bbo,za kilazu,uhh ja jos nosim trudnicke hlace,nista mi drugo ne moze,a stomak ostao ko u 6 mjesecu mene ima i gore i dole,i sprijeda i pozadi kad trebam negdje ici prvo se isplacem pa onda obucem ono sto mi moze od trudnicke odjece Bebacha,kakvo je stanje danas? Bas stalno mislim na vas,jel imalo bolje? jel Ajla dobila kakve lijekove,sirupe? Mona,ne brini za vakcinu,moja Nejra do sada jos nijednom nije imala temperaturu niti je plakala zbog vakcine,malo oplace i odmah zaspi Melly,Idacha,blago vama pa ste tako dokasno budne,ja sinoc zaspala u 9 a probudila me Nejra u pola 8 Dzenana,cestitamo prvi zubic nadam se da vas ostali nece namuciti ! Kod nas jos uvijek nista na pomolu,mada puno bali i gura rukice u usta,jutros sam joj kupila onaj silikon za zubice pa neka gricka,a ona stavi opet rukicu i njam njam Bambi,kako je Sabina? Jel zaboravila nesrecu? A Nane se izduzio znaci,mashallah! Rastu nam pravo brzo Felix,kod vas se jos zubica sprema,neka neka,eto vidis da su morali nekad niknuti Rose,joj mogu misliti kako si se prepala? Kako nam je dusica draga,jel se udario puno? A za debljinu i stomak,bila ja skoro kod zaove i bila jedna malena od 5 godina,i gleda ona i mazi Nejru i kad ugleda moj stomak kaze "a jel to jos jedna beba u stomaku?" svi legli od smijeha a ja Mellt.dobra si sa tim guranjem kolica,tako i ja nekad uspavam Nejru,zacas zaspi u kolicima,ali kad smo napolju,a maloprije sam kucala post lijevom rukom a desnom njoj mlatarala zveckom ne bi li zaspala evo je sad u zemlji snova,srce mamino ! Za muzeve mi ne spominjite,uh kako se nekad znam naljutiti na svog
Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25 Prohodala 6.6.2011.<3 Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45
|