MaminaBeba
|
Opet večer mile moje. Ja ugrabim da se javim uvijek u kasne sate, kada sve namirim. Mm večeras noćna, a meni mama noći, pa evo ljuljuška Jamana, a ja da malo vidim šta ima kod mojih žena. Sve mi lakše bude kad pročitam šta ima kod vas! Mi smo danas išli do Fisa, samo sam se namučila bezveze sa bebom, još je on mali da hodam sa njim, još kad traži sisu rasplače se, a ja sva u nekom behutu, sve da mi je da se skrijem negdje da je izvadim i nadojim ga.. Frka samnom.. Zato sam odlučila, neću više nigdje ići dok ne izađemo iz četresnice. Još huja me uhvatila, žene mile, ja sam ostala ogromna poslije poroda.. Ne mogu da nađem hlače za sebe da kupim.. Mala86- Eh mila moja, koliko sam tek ja bijesna bila! Jesam iz Zenice! A bio je dr. Ahmet Hercegovac- neko ljudi ga hvale, ali meni se pokazao grozan! Nemam riječi! Kanita dušo, postavila sam onoj odvratnoj sestri samo jedno pitanje i tako mi je drsko odgovorila da me sve presjeklo. Oj dušo mila.. Gosti.. Eh duša moja, dok svakom namiriš tebe nigdje nema.. Žao mi je što ti ih nasluti ja! Atarka- Žao mi je za bebicinu temperaturu! Da što prije prođe i da se ne vraća!!! A što se tiče zdravstva, fuj je! Mene ne zanima jesu li oni odrvenili ili nisu, u opis njihovog posla spada da kažu šta rade, a ne da šute kao krmad. Sljedeći put kada se vidimo, samnom im sigurno neće biti prijatno, ukoliko se ponovi ovo. Malena- Mašallah za bebanu. Blago ti se. Uživajte!!! Samedi- Kako bebanaaa? Šta radi? ABD da samo zaraste to, pa da više ne moram ići kod idiota.. Ljubac :* Saro- joooj kako umori to plakanje.. Ja bih sve ugodila Jamanu, samo da ne plače... Danijela27- e draga meni srce kad nije puklo jučer. Još mi nisu dali da mu priđem uopšte. Ma joj ne kaže se bezveze tri puta kaži MAJKA, a jednom otac. Eto oni ne mogu slušati, kao da im je teže nego nama. Samo se pitam kako bi se porodili, stvarno se pitam. š t a- potpuno se slažem sa tvojom konstatacijom. I ja tek sada shvatam šta znači biti MAMA!!!! idacha- Hvala za suosjećanje draga. Ja ih smatram sve redom ledenim ljudima bez imalo srca. Čast izuzecima. Ma šta ako ima diplomu i šepuri se po bolnici, što je to on vrijedniji od mene!? Kažem, zaklela sam se, sljedeći put ako se ponovi, neće im biti ugodno u mom društvu. Stvarno su grozni.. Još sam pod utiscima. Ljubi tu medenu bebaricu od nas! Smješko slatki! :* :* I meni žene moje od pegle bude loše... Moj Jaman još ne spava.. Idem probati nekako da ga uspavam. Ništa ne pomaže, on meni skroz slabo spava i danju, a noću ga jedva uspavam! Ljubim vas sve i žene i bebane!!! Nisam toliko u gornjem dijelu tijela, čak ni stomaka nemam puno, nego noge su mi ogromne, ma baš ogromne.. Iskreno, stid me da se pojavim vani ovakva...
|