|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
4.9.2010 0:02:17   
MaminaBeba
Večer mile moje! Evo ja preumorna, da mi je samo malo zaspati.

Jutros smo bili dječijem hirurgu, za pupak. Razočarana sam, ljuta, bijesna na naše zdravstvo. Fuj!!! Prvo što sam sa bebom od 27 dana čekala skoro dva sata u bolnici da se dr. smiluje i da ga pregleda, a drugo što su mi uzeli bebu, stavili na sto, raspremili, uradili nešto sa nekakvom epruvetom, a da mi apsolutno nisu rekli ni šta su uradili!!! Jaman plače duša mamina, a onaj odvratni dr. galami kao da je veliko dijete u pitanju i sve govori "DOBRO TE JE" !!!! Kao da toliko maleno razumije šta to znači. Ma isplakala sam se kao ljuta godina. Kad mu je to uradio, samo ode preko vrata i govori onim sestrama "Nema me više ni za koga danas!!"... Ja pitam onu ludu sestru jesu li to lapizirali, a ona meni samo drsko "JESMO!!!" i ništa više... Na nalazu piše samo da dođemo 09.09 u bolnicu u hiruršku ambulantu, a nemam pojma ni zbog čega! user posted image Krivo mi bilo što mm nije bio samnom, nije mogao dobiti slobodan dan danas, jer je tek došao sa godišnjeg.

Toliko mi se gade, toliko sam ogorčena, ni reći vam ne mogu. Poslije sam uzela i raspremila ga kad smo došli kući, vidim u pupku onaj granulom kao da se stopio, pa se razvlači unutra bijelo.. Uzmem octenisept i očistim lijepo, samo da hoće više zarasti!

Malena- žao mi je zbog tvojih grudi mila. Nadam se da će to brzo proći, i da ćeš nastaviti uspješno dojiti svoju ljepoticu. Sluša li te?

idacha- mila ova tvoja bebana mi liči na onu bebu iz teletabisa, onaj lik bebe što bude kao sunce! user posted image Tako je medeniiii... Postajem sigurna da je stvarno istina da djeca u četresnici svašta mijenjaju. Danas mi nije puno plakao uopšte. Danas je bilo u granicama normale. user posted image Hvala mila što me tješiš! Doći će to sve na svoje samo aBd! user posted image Ljubim vas, posebno medenog dječaka!!! user posted image

Bedelindja- dušo ja kad dođem u Sa, ja ti se svakako javim! user posted image A mora on tu lijepu mrvicu da brani od drugih momaka!!! user posted image Ljubomoran je malkice!!! user posted image Ljubiiimoooo vas! user posted image user posted image user posted image

Samedi mila ja bih je napisala, ali ja to ne znam postaviti na RR! user posted image Ja sam ti smotancija prava! user posted image user posted image Slažem se sa tobom MAME SU ČUDO!!! Kako nam je tvoje maleno pilence? Ljubimo vas! :*

Sve ostale ženice ljubim vas!!! Evo Jaman hoće da doji !!! Odooohhhh dok se nije puno rasplakao!!!

(odgovor članu bedelindja)
Neposredna veza do poruke: 1401
4.9.2010 6:59:59   
aida.
uhhh jesam poranila i samoj mi neobicno user posted image user posted image
kad je mm kreno ja ustanem, reko da vidim i ja sta znaci ovako rano ustat user posted image user posted image
MaminaBeba sto im nisi frku napravila, trebala si i ti pocet galamit, bezobraznici... Uhhh kako znaju biti odvratni to je cudo jedno... Nemoj da se sekiras, bit ce sve ok a sledeci put nek tvoj muz pokusa ici s tobom ili neko drugi pa ako ti ne mozes nek im on kaze neke stvari, to bas nema smisla... Cuj ne rec sta rade bebi... pa ja bih ih podavila user posted image user posted image

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu MaminaBeba)
Neposredna veza do poruke: 1402
4.9.2010 7:23:26   
mala86
jutro i od nas user posted image
sad procita sta je mamina beba dozivjela,odmah na uranku sam bijesna user posted image ,koji kreteni!jesi li ti u Zenici ili sam pobrkala?koji ti je dr bio?

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 1403
4.9.2010 8:13:05   
samedi
Evo brzinski da vas pozdravim,juce mi nije radila tastatura user posted image
Kasnije vas citam,imam sad puno posla user posted image

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 1404
4.9.2010 8:31:19   
Meri29
Jutro user posted image Mi smo poranili, ali opet nismo kao nasa Aidauser posted image

Mi od jutros pjevamo, pravo smo raspolozeni, nadam se da ce takva ostati cijeli dan i da cemo danas konacno lijepo spavati.

Mamina Bebo ti doktori user posted image user posted image I ja budem cesto ljuta na njih, a nista im ne mozes. Meni je patronazna sama radila to lapiziranje,kod kuce u posjeti. Hvala joj do neba, tek sad vidim koliko nam je izlazila u susret. Nemoj se sekirati, neka zaraste i sve se sredi pa mu vise neces ni ici user posted image user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 1405
4.9.2010 8:45:26   
kanita25
jutroooooo  user posted image  mi prespavali cijelu nocuser posted image user posted image

kako nam je mala generacija,jesul nam bolesne bebice ozdravile?user posted image
ja sam hvala Allahu tako sretna moja Alona sa toliko ljubavi ljubi i grli svog bracu ..nemogu vam opisati koliko mi je user posted image
felix cestitamo Anelku prvi zubicuser posted image user posted image user posted image user posted image  

mona selam,selam duso,kako mi je princezica,jel proslo zutilo???user posted image user posted image user posted image user posted image

aida. naspavala se i ti izgledauser posted image user posted image user posted image

bedelindja sta kazes mila kako stignem i na rr i na fb ???pa sve dobra volja moje zlatne djeciceuser posted image user posted image user posted image  kako mi je ljepotica...a pizzu kad budes planirala  zooooviiiiiiiiuser posted image user posted image  

saro kako mi je ljepotanko mali..nema tebe vise na rruser posted image user posted image user posted image

tidzi kako su malene djevojcice i djecacic?? svaki dan te se sjetim Bogami i pomislim* Boze kad moze ona sa troje mogu i ja sa dvojeuser posted image * ti si mi ohrabrenje u teskim trenutcimauser posted image  ljubi puuuno svoje bebare nadam se da si se bar malo oporavila...user posted image

Radoznalice ako vidis da sam pisala javi se Alona mi je neki dan izbrisala skoro sve brojeve i ne mogu da te nazovem nit da ti posaljem porukicuuser posted image user posted image user posted image  kako je Abdullah??user posted image user posted image

bebacha izgubi se ti meni jutrosuser posted image user posted image user posted image

samedi polako moze posao i da cekauser posted image  ljubni dragu pahuljicu

mamina bebo kako je Jaman,jooj bas mi nije jasno kakvi su ovi nasi ljekari...trebala si dusice sve zapitkivat,ma njima je sve mrsko i samo da im sto prije izade iz ruku...nasluti mi draga juce pomenute gosteuser posted image  joooj polomila sam se cijeli dan oko rucka i iftara i kuce i svega..ljubi mi Jamana puuuuno

melly slusal ljepotan??dusica kako je masalah narastao...user posted image

miny imali tebe gdje da virkas,cini mi se da te usmekahuser posted image user posted image user posted image  kako nam je mamina maza..user posted image user posted image

lilix,šta,marijanna,marina,bambi,pcelica,i koje ne pomenuh ljubite svoje najdraze...
ohladi mi se kafa dok napisah sveuser posted image

23.05.2008.-mama poljubila svoju djevojčicu
21.07.2010.-i svog malenog bumbarka

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 1406
4.9.2010 8:59:30   
Anoniman
dobro jutro generacijo...

prvo cestitamo drugu Anelku prvi zubic i dobrodosao u klub zercova... user posted image user posted image user posted image puno ga jojimo.... user posted image user posted image user posted image

Meri, ma jel to i drugarica pocela izvoditi "bijesne gliste" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma neka je... ne moze ni ona biti vazda mirna... i nju puuuuno jojimooooo....

ostale mamice, bebice sve redom i vas puno jojimo...

Nane je postao pravi zafrkant... ljuto je ko fafarona... uh kako se samo svadja sa dedom... al nece da zovne mama ni naopako... evo ga sada ronda na mene sto mu ne dam da jede, a pripremila mu i stavila na sto i pisem ovo, a on gleda u mene i ronda ronda ronda... hihihihi... jesam grozna... user posted image

odoh dati djetetu da jede, pa cu se opet nekad javiti...

ah i da ne zaboravimo...

nasoj dragoj drugarici Esmici zelimo sretan prvi rodjendan, da nam bude zdrava i ziva i vesela duuuugo godina zajedno sa svojim roditeljima i bracama i sekama... saljemo joj jedan user posted image makar i ovako virtualni... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kanita25)
  Neposredna veza do poruke: 1407
4.9.2010 9:33:10   
Atarka
Jutro svima,
Sinoc u 2 temperatura mu je bila 39,4!!! Dala sam mu vode, presvukla ga i stavila cepic. Dojio je i cim je tura pocela spadati, zaspao je uz stenjanje, jadni mali misic. Sad je dobro, valjda jos djeluje cepic. Dr.nam je rekla da sa rezultatima brisa i krvi (sve tek u srijedu gotovo) dodjemo, a do tada da skidamo temp. Ali, ako potraje do srijede, nesto mi je to ipak puno. Da li da idem dr.?
Mamina bebo, sta ces draga, to je nase zdravstvo. Ne ocekujemo mi puno, samo trun ljudskosti, pogotovo kad su djeca u pitanju. Ali, ja sam se uvjerila da su oni svega i svacega vidjeli, pogotovo na hirurgiji i da su odrvenili i tako moraju da bi valjda funkcionisali, sta znam..
Myb@by, cestitamo Ajsi mali rodjendanuser posted image user posted image user posted image .

30.09.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1408
4.9.2010 10:22:00   
Meri29
Ne moze Majda biti mirna vise ni sekunde user posted image Ali opet mi je user posted image moje iako zafrkava do neba...user posted image

Bambi, Bambi sto mi ljutis Naneta, tuci cu te. Ja taman bila nasla jednu studenticu sto zivi kod tebe da ti ponese ono kad ona polozi ispit od prvog puta user posted image Tako da cemo jovo nanovo user posted image user posted image

Stigla sam 25.11.2009

(odgovor članu Atarka)
Neposredna veza do poruke: 1409
4.9.2010 10:22:27   
Meri29
Esmici nasoj sretan prvi rodendan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Stigla sam 25.11.2009

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 1410
4.9.2010 10:55:02   
bebana27
jutro drage moje
user posted image  koje slave rodjendan od srca im zelim sve najbolje
malom Anelu od stca sve najbolje zelim povodom nicanja prvog zubica
a njihovim mama veliki pozdrav
mi smo super ibrahim se igra a ja malo svrljam po netu
ramazan pa se ne moze nigdje jer puno ih ima pa poste....

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata
06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic
13.09.2011 rodio se drugi sin Adem

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 1411
4.9.2010 11:29:06   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MaminaBeba

Malena- žao mi je zbog tvojih grudi mila. Nadam se da će to brzo proći, i da ćeš nastaviti uspješno dojiti svoju ljepoticu. Sluša li te?

DraGa moja, jedina mi sreca i jest pa me slusa , pravo je mirna neurekla se =)

(odgovor članu MaminaBeba)
  Neposredna veza do poruke: 1412
4.9.2010 11:35:41   
aida.
Kako sam se sad prepala... user posted image
Vec sam pisala kako se borim sa Erolovim zacepljenim nosicem, svi mi govore to je od zubica, al mene bas pravo ubrinu...
kapam mu Aquamaris kapi i zakapala, ocistila aspiratorom nosic, jedva, koliko da... I zaspo... Ja udjo u sobu, on se vrti, sav crven, ne moze da dahne... Otvori okice gleda u mene, al ne dise, ne moze da udahne nikako i vidim bijelo iz nosica ko da curi kako se trlj rukicama... Ja aspirator, probam mu to izvuci, ne moze da vakumira jer nisu sluzave, nego bas ko ugrusci slinice user posted image ne znam ni kako sam to jedva izvukla malo kad udahnu nekako, jedva... Malo crvenilo nestade i jedva sam izvlacila koliko sam mogla, podigla ga, iznijela napolje da udahne zraka i ko dodje sebi. Odem odmah u apoteku, sreca pa mi je odmah do kuce i dade mi Sunce moje malo, to je kaze ko fizioloska pa mogu mu stalno kapat i cistit nosic.. Odmah htjela da ga odvedem u dom zdravlja al nazvala bebachu kaze rade subotom do 12 user posted image nemas kome dijete vikendom ni odvest.. user posted image samo cekam ponedjeljak da ga vodim, strah me da ne predje ne daj Boze na pluca... On je dobar onako, ne kaslje, samo ponekad kad vidim da mu se iz nosica sljeva niz grlo user posted image bas sam se prepala user posted image

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1413
4.9.2010 12:53:36   
samedi
Evo mene opet,bas sam se umorila!
Anelku cestitamo najiscekivaniji zubic na RR,konacno je tu user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image  nek se vala i mama malo pocesala po dzepu za autic user posted image user posted image
MaminaBebo,nemam rijeci za tog doktora user posted image user posted image user posted image user posted image  katastrofa stvarno!!! Ma samo neka pupak bude bolje joooj !!!
Bebacha,ima li ikakvog poboljsanja kod vas? user posted image user posted image
Aida,kako vam DZ ne radi,ima li hitna? Joj mogu misliti kako si se prepala user posted image  jesu li sta pomogle kapi Sunce moje malo? I ja Nejri kapam aquamaris,pa nista posebno vala user posted image
Sta,nek si nam se javila,bas sam se pitala sta je bilo s vama user posted image
Bambi,Kanita,Tizdi,Atarka,Rose,Meri user posted image

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 1414
4.9.2010 13:35:11   
sara.at
Kanitice tu smo mi samo nam Arian svu paznju uzima. Sad sa njim izisli na kafu u grad I da mm vozi moje auto na servis a Ja I pilence Sami drugim autom, amo Arian je od kuce do grada preplakao nije naviknuo Sam pozadi a Ja nebi maxi montiralla naprijeduser posted image morat cu izgleda malo vise sa njim da se vozam da se malo navikne inace neznam sta cuuser posted image sad je od muke zaspao u kolicima bar da rahat kafu popijemo. Izgubili smo I vrijeme za rucak, dorucak amo sve, dok se stave tanjiri na STOL moj Arian upali alarm I onda na smjene jedemouser posted image

Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo
Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce
Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 1415
4.9.2010 13:38:26   
koka i po
IZVORNA PORUKA: sara.at

Kanitice tu smo mi samo nam Arian svu paznju uzima. Sad sa njim izisli na kafu u grad I da mm vozi moje auto na servis a Ja I pilence Sami drugim autom, amo Arian je od kuce do grada preplakao nije naviknuo Sam pozadi a Ja nebi maxi montiralla naprijeduser posted image morat cu izgleda malo vise sa njim da se vozam da se malo navikne inace neznam sta cuuser posted image sad je od muke zaspao u kolicima bar da rahat kafu popijemo. Izgubili smo I vrijeme za rucak, dorucak amo sve, dok se stave tanjiri na STOL moj Arian upali alarm I onda na smjene jedemouser posted image

Tako je u pocetku moja saro dok beba malo ne "odskoci"...
uzmite  vrijeme za sebe kad Arijan spava .....ne peglaj nego jedi i posveti se muzu user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sara.at)
Neposredna veza do poruke: 1416
4.9.2010 14:37:08   
kanita25
saroo moja user posted image user posted image user posted image user posted image  jesil za sladoled i shopinguser posted image user posted image user posted image user posted image  joooj kad se rasplace a ti se uzivila u setnji....ma vjeruj molila sam Boga samo da jednom izadem a da Alona odspava dok ne dodemo kuci al to se nikad nije desilouser posted image ,zato mene moj Alen slusa i uziva s mamom u setnjama...doduse mama ga nosi u kenguru pa mu ljepota uz mamu,al voli i kolicauser posted image user posted image ..samo meni lakse ako je i sekica sa nama da smo bez kolica ..
e skontala sam da je jedan dan pravi pospanko a drugi dan spava jako malo otprilike 3 puta po 15-30 minuta..al su nam noci hvala Bogu prespavane i bez placauser posted image  
e danas je dan kad mi svi spavaju user posted image  a ja mozak omaram..cak ni rucak ne pravim..bili juce gosti pa ostalo svegauser posted image user posted image  ljubnemo vas puuunouser posted image user posted image

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 1417
4.9.2010 14:45:14   
kanita25
aida. mila kako je Erol,joooj sunce malo pa kako ga tako muci nosic?? meni je uvjek pomagalo kupanje ako mi je Alona imala slinice koje nisam mogla da izvucem aspiratorom i ona kihne odma posle kupanja i sve ispadnu same..a jos mi je pomagalo kratko parenje na kamilicu ali samo minut iznad serpice i isto tako same slinice izadu..bas mi je zao i njega a i tebe. znam kako je biti mamauser posted image user posted image

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 1418
4.9.2010 14:52:21   
š t a
Ćao cure, evo i nas, David se konačno smirio malo i zaspo, juče je primio one grozne vakcine i plakao neutješno, ali puno mu je pomogao parcetamol sirup.         A doktori odvratni, grub,neljubazni i nerazumni još se jedan izruguje samnom DRŽI GA KAKO DRUGE MAME DRŽE!!! OOOOOOOOOOOOOOO htjedoh ga poslat gdje mu je i mjesto al rekoh samo: meni ga je žao stisnut.  NEKA ONDA TATA STISNE!!!
A JA STISNULA ZUBE JER DA MI JE JEZIK ISPO BILO BI SVAŠTA, al šta ću opet me on čeka idući mjesec ..................
A što su mi živci tanki sve mi nešto smeta. Juče me ispizdi jedna svekrova rodica, došla ko fol da nas vidi pa kaže EVO JA SMO MALO POVIRILA DONIJET ĆU POKLON NA KRŠTENJE!!! I tako se žena sama pozvala. Pa kako su vako nekulturni ovi ljudi .............Još je onda svekrva brani pa spominjala je da će donijet i kifle o j. ti kifle njezine..........
Izvinite al moradoh se istrest, ima toga još al neću sad je dosta..........

I Bog da ptici da nebom leti...
i skoljki da biser stvori...
a majci podari djecu da radja...
njen let beskrajima,
njene bisere oko srca..!
02.07.2010.

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 1419
4.9.2010 15:13:03   
kanita25
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  šta od kad zeno nisi galamilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
e bas mi zao Davida da je puno plakao,mozda mu nisu lijepo dali vakcinuuser posted image  ja sam se uvjek plasila da necu dobro cuvat pa da ne slome iglu nedaj Boze..a mm nije nikad smio ni uci unutra,a ne da cuva..evo Alena sam vodila 3 puta do sada ali sama jer mi mm nije apsolutno ni od kakve pomoci da ga vodimuser posted image ..nedaj Boze da je gledao kad su mu krpelje vadili ,bio bi pod stolomuser posted image user posted image user posted image ..ne sikiraj se mila bitno je da je mali David dobro...
a ta gospoda, o Boze svasta cuj donijecu ja poklon na krstenje user posted image  ..

(odgovor članu š t a)
Neposredna veza do poruke: 1420
4.9.2010 15:18:04   
š t a
Ma ŠTA da ti kažem, ljuta sam ko pas..............
Evo čekam kumu da joj se izjadam.

njen let beskrajima,
njene bisere oko srca..!
02.07.2010.

(odgovor članu kanita25)
Neposredna veza do poruke: 1421
4.9.2010 15:19:57   
kanita25
user posted image user posted image user posted image user posted image  ljubimo puuuuno user posted image user posted image user posted image user posted image
mogla si nam koju slikicu poslatuser posted image

(odgovor članu š t a)
Neposredna veza do poruke: 1422
4.9.2010 15:30:31   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Meri29

Ne moze Majda biti mirna vise ni sekunde user posted image Ali opet mi je user posted image moje iako zafrkava do neba...user posted image

Bambi, Bambi sto mi ljutis Naneta, tuci cu te. Ja taman bila nasla jednu studenticu sto zivi kod tebe da ti ponese ono kad ona polozi ispit od prvog puta user posted image Tako da cemo jovo nanovo user posted image user posted image

eeee dusa moja draga... ma ja bih najvise voljela kad bi vi dosle meni... user posted image user posted image

mi evo bili kod deda i nane, malo da se opustimo, jutros mi je Sabina imala ruzan momenat... njene 2 drugarice auto udarilo, a ona srecom otisla drugim putem, ispod mosta, nije preko ceste, pa se prepala a i rastuzila zbog drugarica... maloprije smo bili u posjeti kod ove jedne i hvala Bogu pa je prosla bez vecih povreda, samo ogrebotine i modrice... eeeeeeee djeco djeco... ujedno ste najvece radosti ali i najvece sikiracije u zivotu...

(odgovor članu Meri29)
  Neposredna veza do poruke: 1423
4.9.2010 15:32:35   
š t a
Kanita imaš pp

njen let beskrajima,
njene bisere oko srca..!
02.07.2010.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1424
4.9.2010 15:45:34   
kanita25
sta imas ti ppuser posted image

bambi pa kako je druga drugaricauser posted image  duse male mogu da zamislim kako je tvojoj djevojcici,sta li se mota po njenoj glavici sadauser posted image

(odgovor članu š t a)
Neposredna veza do poruke: 1425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *