Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Dusa moja mala. Bas mi ga je zao, a i Atija je dva dana bila ko ranjenik cim joj se neko priblizi ona jadnica sklanja rukicu i nogicu da je ne uvrijedimo, a nekad zaboravi pa pocne ifrati i uvrijedi se pa onda muke dok je smirimo. Jadna djecica taman dodju sebi a vec vrijeme za slijedecu
da vas sve ozdravim,i javim da je anel dobio zubic svoj PRVI danas nam puni 14.mjes.i jutros ga mama nasla ja presretna ko malo djete Ljubimo vas posebno milu bambi
Cao drustvo! Mi smo danas imali temp.39! Opet cepic oko pola 1 i evo hB nema je. Uradili smo i briseve ociju, nosa i grla i tek u srijedu nalazi. Cim ga je tura popustila odmah je bio onaj stari veseljak. Je li moguce da je od zubica? Moram malo prosurfati o tome. Imamo 7 zuba i jos nikad nije imao turu do sad. Felix, jos malo aBd pa eto i nas u grupu od 1-2 pa cemo se druziti. Cestitamo prvi zubic . Samedi, Kanita i ostala raja
hvala aida mos misliti kako sam sretna znas,otkad sam ga cekala iskreno nekad sam mislila da ce zauvjek ostati krezav ko kakvi djed stari bila sam sve nade izgubila. Al,eto dodje ja ga nasla sasvim slucajno ......
hvala aida mos misliti kako sam sretna znas,otkad sam ga cekala iskreno nekad sam mislila da ce zauvjek ostati krezav ko kakvi djed stari bila sam sve nade izgubila. Al,eto dodje ja ga nasla sasvim slucajno ......
mogu zamislit.. Erola muce od dva i po mjeseca i ja svako jutro cim se budimo prvo sto radim stavljam ruku u usta mu a kako je krenulo mislim da ce i u njega tako kasnoi....nesto nikad... taman se zabijeli desna kad vidim povuklo se sutradan... a sve "simptome" ima da "samo sto nije"
evo samo da se prijavimo.kod nas katastrofa,Ajli se stalno temp vraca,sinoc sam u 1 plakala zajedno s njom.nece vise ni sirup da popije,valjda joj dotuzilo pa je i to muka.desnu su katastrofalne pa vec 3 dana nista ne jede a danas nista nece ni da pije.jedva je natrjeram da popije malo tecnost da ne dehidrira.Alen je dobrica,gotov cjeli dan je budan,sto nije bas karakteristicno za njega,al je dobar,samo se smije i nesto mrmlja,ja i on se pravo ispricama.vec sa, pravo umorna,da momente neznam ni gdje sam ni sta pricam.
evo samo da se prijavimo.kod nas katastrofa,Ajli se stalno temp vraca,sinoc sam u 1 plakala zajedno s njom.nece vise ni sirup da popije,valjda joj dotuzilo pa je i to muka.desnu su katastrofalne pa vec 3 dana nista ne jede a danas nista nece ni da pije.jedva je natrjeram da popije malo tecnost da ne dehidrira.Alen je dobrica,gotov cjeli dan je budan,sto nije bas karakteristicno za njega,al je dobar,samo se smije i nesto mrmlja,ja i on se pravo ispricama.vec sa, pravo umorna,da momente neznam ni gdje sam ni sta pricam.
mogu mislit kako ti je... ne daj se draga... pa zato otkad vec Ajlic ne jede... dusha medena mogu zamislit kako je muce... super pa je Alen dobrica, mishic mali... ljubi mi ih oboje i reci pozdravlja ih drug Eoool sto bi Ajla rekla :)
i moja je setra tolko dugo bila bez zuba, nosila je mama u savjetovalište doktor rekao GOSPOĐO ZNATE LI VI NEKOGA KOME NISU NIKLI ZUBI!!! sad ima najljepše zube koje sam vidjela
sta ima narode, mi nikako da stignemo da vidimo sta se desava sa generacijom. Majda je pocela pravo da zeza oko spavanja, i dalje spava cijelu noc, ali dok se uspava procedura citava. U zadnje vrijeme mi se nesto razmazila, moram je prvo malo nosati pa onda ili uljuljati ili dati joj siku da bi zaspala, drugacije ne ide. Tjesim se da je skok u razvoju, onaj sa 9 mjeseci, pa da ce brzo proci. Tako nam je i sa dnevnim i sa nosnim uspavljivanjem. Ruke mi otpadaju
Ljubimo drugove i drugarice
sta ima narode, mi nikako da stignemo da vidimo sta se desava sa generacijom. Majda je pocela pravo da zeza oko spavanja, i dalje spava cijelu noc, ali dok se uspava procedura citava. U zadnje vrijeme mi se nesto razmazila, moram je prvo malo nosati pa onda ili uljuljati ili dati joj siku da bi zaspala, drugacije ne ide. Tjesim se da je skok u razvoju, onaj sa 9 mjeseci, pa da ce brzo proci. Tako nam je i sa dnevnim i sa nosnim uspavljivanjem. Ruke mi otpadaju
Ljubimo drugove i drugarice
Taman ulazim da napisem kako se cijeli dan borim sa spavanjem njegovim i citam sta si napisala a jel ti to opisujes moje dijete? Danas je spavo POLA SATA!!! Nocu je ok, super, ne zalim se ali preko dana..... borba... i kako nije odspavo, jednostavno se nije dao uspavat veceras je poceo tako histericno da place-kao sto uvijek kad ne odspava... U isto vrijeme cini mi se da pjevam, ljuljam, dojim, bacam.. jednostavno ne znam sta bi mu u tom trenutku... I evo, jedva... Taman se smiri dodje nam taji neki jaran biker i da ga "zovne" zaturira pod prozorom... Ovaj se trznu i dreka.... Kad sve ne polupa po kuci od huje smjestila sam ga u krevetic i naaadam se da se nece buditi... do ujutro Mi smo vikend sami... Tajo nam ide s drustvom (blago njemu) na neke skupove... Doce sutra prespavat a prekosutra druga reklacija i ja sam tako pozeljela ic gdje zujat, bas mi je tesko palo ovo stanje "u kuci" mada sam najmanje tu, al eto... Navikla sam na tockove al ipak imam moje pilence... Ima da i nas dvoje tockarimo kolicima, nece nas bit kod kuce
e jesam se raspisala, doslo mi nesto, heheh... ljubim vas sveee i pozdravljam...
Yuna dobro nam dosla... bas tako... Najsladji su tako mali...
hehehhe opisujemo nasu djecu Ako ne odspava oko 9 prvu turu pa onda oko 2 drugu nema sanse da dan bude miran, onda i navecer zeza i cirkus pravi bude. Ma joj meni je dobro jer je dajdza sa nama, zivi na spratu, pa smo stalno zajedno, jos moj muz radi nocne ovo ljeto pa smo sami, da mi brata nema ne znam kako bih sama, tacno da poludi covjek nekad od nemoci i muke. A ja sam na motoriste i one BMW vozace sto se glupiraju po cesti kada padne mrak non-stop ljuta, stalno mi bude dijete
Uh mm je vjeciti protivnik BMW-a za njega je samo VW a biker je godinama, cak i on sam zna da probudi malca pa budeeemm a da voli majmunisat-voli... uhhh. nije mi lako zivimo kraj puta, u centru grada, krevetic mi do prozora pa zamisli kako je veselo... Pogotovo na pocetku malom je bilo neobicno, sad se inekako naviko, dobro je kad utvrdi... Neki dan idemo mm i ja kroz grad kad na njeg podje neka zena s kolicima da galami... Ja kontam sta joj je.. Kaze ona maloprije si mi proso kraj kuce, majmune jedan, prepo si mi dijete ja se komirala od smijeha i od srama... On se smije... Mlado ludo
Cao drustvo! Mi smo danas imali temp.39! Opet cepic oko pola 1 i evo hB nema je. Uradili smo i briseve ociju, nosa i grla i tek u srijedu nalazi. Cim ga je tura popustila odmah je bio onaj stari veseljak. Je li moguce da je od zubica? Moram malo prosurfati o tome. Imamo 7 zuba i jos nikad nije imao turu do sad. Felix, jos malo aBd pa eto i nas u grupu od 1-2 pa cemo se druziti. Cestitamo prvi zubic . Samedi, Kanita i ostala raja
Eh Atarka draga i mi sedam zubica osjetili nismo, ali sada dosle trojke na red i moja curica je vec sedam dana bolesna. Prvo joj curio nosic, pa onda dobila turu koja je prelazila 39, i sinoc proljev. Ali hvala Bogu sve ide na bolje i drago mi je sto joj antibiotik nisam ukljucila. Ja sam nju7 vodila dr i zena mi je rekla da je sve zbog zuba. digla joj je gornju usnu i pokazala mi desni, pravo su natecene. Beba nije mogla nista ni da jede ni da pije, ali hB danas je super. Znaci sedam dana smo zbog zuba bolovali, zato se nemoj sekirati, samo s enaoruzaj strpljenjem.
Evo i nas. Nije nas bilo par dana jer nam je starija djevojcica krenula u skolu pa dok pofatamo termine nemam vremena ni za sta. Jos mi je Atija u srijedu primila vakcinu pa je juce i prekuce bila katastrofa, Valjda se jadnica uvrijedi pa je boli nije se dala spustiti. Cvrstu mi hranu odbija sad neznam jeli zbog vakcine (jer je pila sirup iz kasicice) da joj se mozda malo ogadilo ili sta je. Jedva joj uguram par kasicica i samo stisne usnice i nema sanse da je prevarim. Sve vas ljubimo i saljemo vam a maloj Ajsici (myb@by) cestitam posljednji mali rockas. Sljedeci ce biti onaj pravi Evo Ajla joj salje igracku
Pcelice hvala na cestitkama , ja sam danas malo , zbog zadnjeg malog rođendana. Ne mogu da vjerujem da je porasla ovako brzo.
Myb@by i ja se pitam kako mjeseci brzo lete, kao da sam jucer bila na onoj temi iscekivanja pa zamisljala sta cu i kako cu kada beba dode. Ali nemoj biti , zamisli sta te sve ceka lijepog sa njom u buducnosti, koliko smijeha i ljubavi Ja se npr. sva rastopim kada mi rukicama uzme lice i nagne se da me poljubi, to nije mogla raditi dok je bila manja
Znam za to,ti si rodila prije mene jer kad sam javila jednoj forumasici da sam rodila ona mi je rekla i za tebe Najljepsi dan u mom zivotu definitivno ! Sretan vam mali rodjendan!!!! Imamo li se ti i ja na fb???Hihihihi cuj imamo li se Posalji pp
Kanitasreco zivo me interesuje kako stignes da se javljas na forumu i fb sa dvoje male djece. Sigurno ti je omiljena pjesma Super zenaaaa super zenaaaa hihihihiii Ma ljubim ja vas troje i mogla bi se ona pizza pojesti uskoro hm...