|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  155 156 [157] 158 159   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
12.11.2010 14:31:28   
amela2208
jelenaTuser posted image user posted image ma ja to samo onako trazila a cisto sumnjam da bi nam to pomoglo user posted image user posted image user posted image İmamo i mi ljulasku sa muzikom od chico ali od kako smo je kupili nismo ukljucili jer trebaju neke specijalne baterije koje nismo mogli naci ovdjeuser posted image user posted image user posted image user posted image kako Ance slusal mamu, pubni je od nas

Sara&Mohammad

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3901
12.11.2010 14:35:41   
Anoniman
Draga nasa bolje pitanje je kako NE slusa mamu...hahahaha. Ovolisno a pomjera nam guzicu da oprostis kako joj volja, dok je po njenom dobro je user posted image . Ma sve bi mi lako bilo samo da hoce bolje spavati, od kako se ona rodila ja kao zombi user posted image . Jedini spas nam je Traktor Tom crtani, od jutra do sutra je upaljen, sanjam ga više user posted image . To jke jedino smiri.

(odgovor članu amela2208)
  Neposredna veza do poruke: 3902
12.11.2010 14:43:37   
Anoniman
Samedi, a je li ti nervozna, kako spava?  Ja sam Anu hranila na spricu sigurno mjesec dana, znam da nije nikakvo rijesenje ali to mi je bilo jedino i ako postoji i jedna druga solucija ne pokusavaj, jer belaj kad se navikne user posted image

(odgovor članu Leena)
  Neposredna veza do poruke: 3903
12.11.2010 14:44:01   
samedi

IZVORNA PORUKA: amela2208

IZVORNA PORUKA: Zoe

I moja lopužica je krenula u štrajk, odbija voćne i slane kašice, hoće samo siku, nekoliko noći me handri, samo se budi i kao nešto uzdiše, nemam blage veze šta joj jeuser posted image , nema ture, suha je, sita-bar mislim, jer ne traži da doji, samo prihvati siku, povuče par puta i opet u san, a od jutros ne liči na moju bebu, samo kiskolji, nigdje osmijehauser posted image , aa jest neobično mi je gledati takvu, kontam da nisu zubićiuser posted image , istina-bijeli se dole u vilici, ali kad pređem prstom preko desni - nije oštrouser posted image , helem valjda će brzo proći...
Leena čestitamo zubićuser posted image user posted image
Odoh i ja malo uz nju user posted image premorena sam....

zoe ja mislim da su kod vas isto zubiciuser posted image tako je i moja bila pa sam mislila da nemam dovoljno mlijeka a ustvari nju su mucili zubici. Zelim vam stoprije da se vratite na normalu i budeteuser posted image
iman samedi hvala vam... iman hocu i ja taj cd da ali za naveceruser posted image user posted image user posted image
samedi ne znam zbog cega ali ja sam tebe mnogo starijom zamisljala kad ti curetakuser posted image user posted image

a sto draga amela??? hihihi i ja sama sebi ne vjerujem koliko mi je godina a kad vidim rodni list osmijeh od uha do uha user posted image

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

Neposredna veza do poruke: 3904
12.11.2010 14:50:10   
samedi

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Samedi, a je li ti nervozna, kako spava?  Ja sam Anu hranila na spricu sigurno mjesec dana, znam da nije nikakvo rijesenje ali to mi je bilo jedino i ako postoji i jedna druga solucija ne pokusavaj, jer belaj kad se navikne user posted image

nije nervozna.super spava,evo sad slusa muziku i sjedi mi u kriluuser posted image zato nemam nigdje velikog alovauser posted image

Prohodala 6.6.2011.<3

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3905
12.11.2010 14:52:55   
Anoniman
Da je gladna i da je sta boli ne bi spavala, izgleda princezica na dijetu rano krenula, a mamu sikira user posted image

(odgovor članu samedi)
  Neposredna veza do poruke: 3906
   [Obrisana poruka]
12.11.2010 15:01:41   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3907
12.11.2010 15:35:37   
samedi

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Da je gladna i da je sta boli ne bi spavala, izgleda princezica na dijetu rano krenula, a mamu sikira user posted image

ma "mescini" da je ona od rodjenja na nekoj "sekiram mamu" dijeti user posted image user posted image

Prohodala 6.6.2011.<3

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3908
12.11.2010 15:36:53   
samedi
moja sad slusala mozart for babies i eno je zaspala user posted image user posted image user posted image user posted image

Prohodala 6.6.2011.<3

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 3909
12.11.2010 15:39:31   
aida.
idachaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nek si se javila ne mogu ti opisati kako sam se bila zabrinula user posted image user posted image

Nemojte me zezat, ja ne volim da sam teta user posted image user posted image user posted image

Ja mislimd a mom momku nista ne bi pomoglo da duze spava, sad sam ga evo kod prijateljice jedva uspavala... Ne da se, bori se, onda se rasplace sto idacha kaze bas me iznervira da poludim user posted image

odoh sad sa prijateljicom pit kafu, dosla njoj i na rr otisla hehehheh

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 3910
12.11.2010 19:52:26   
Leena
Samo da mahnem, nekakva sam bljak, ujedamuser posted image , ne znam sta mi je...
Idacha, joj, kako mi je nekako slatko sada kada pricas o trudnoci, nekako mi se sva sjecanja ta vrate... ja sam mozda luda, ali nakon rizicne trudnoce i teskog poroda, ja bih sad odmah opet samo da skontam nesto za posao i da napokon se uozbiljim i zavrsim diplomski...:)

Iman, ja njemu sada lijeepo kazem da te pita je li taj cd dosao u novom broju ili nekom starom, a on me gleda k'o da sam blesavauser posted image user posted image user posted image , pa eto da te ja pitam:). Esma je bas voljela fen, jedva samo je odvikli, a morali smo, jer me uvijek bilo strah izaci iz sobe, sve kontam sta ako pregori, ili nesto, taj cd bi bio idealan:)

Moja Esma je inace postala strasna za uspavati po danu, kao Edrug Erol, da sta ne propusti... Uspava je eventualno ako pjevam, ljubim joj ruku ili tako nesto, ali to traje sat vremena dok ne zaspi, bitno je samo da ne skonta da je pokusavam uspavati, inace je panika...

Evo svađa se sa tatom odoh mu pomoci user posted image

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 3911
12.11.2010 20:05:32   
samedi
joj Leena i sama sam ti takva,nekakva user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image danas bas puno ruznih vijesti,a ja ne mogu da se oduprem crnim mislima. Jel Esma primila vakcinu?

Prohodala 6.6.2011.<3

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 3912
12.11.2010 20:39:38   
amela2208
IZVORNA PORUKA: samedi
a sto draga amela??? hihihi i ja sama sebi ne vjerujem koliko mi je godina a kad vidim rodni list osmijeh od uha do uha user posted image

ne znam ni sama ali tako sam te "zamisljala"starijomuser posted image user posted image user posted image user posted image ad viidm nedje na nekoj temi da si jako mladauser posted image user posted image user posted image
Ja sam jutros ustala presrecna...kasnije izasla u kupovinu sa Sarom i mm. Prvo smo Sari kupili par stvarcica kasnije sam obisla 100 butika i nista mi se nije svidjelouser posted image user posted image u kako koji sam butik ulazila sve me visa muka hvatala jer ne mogu nista kupiti, jer mi se nista ne svidjam jer mislim da sam pre debele jer...... pukla sam doslo mi je da placemuser posted image user posted image user posted image user posted image Poslije svega toga svratimo na kafu kod bivse mi cimerke i izmjerim seuser posted image user posted image user posted image + jos jedno kg. Ovoliki stomak nisam imala ni u sedmom mjesecu uzas uzas uzas. Pocela sam samu sebe da mrzimuser posted image user posted image

Sara&Mohammad

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 3913
12.11.2010 20:40:36   
Leena
Nije, rekli nam da dođemo 24., da je rano...

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 3914
12.11.2010 20:43:01   
amela2208
sta nam radi kopija zar se i ona svadja sa babom joj ko Sarauser posted image user posted image user posted image koja se vika cuje kad se oni svadjajuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sara&Mohammad

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 3915
   [Obrisana poruka]
12.11.2010 21:47:13   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 3916
12.11.2010 21:50:45   
Leena
Hehe, ma s njih dvoje uvijek drama, ili se maze i tepaju, ili se svađaju... Maloprije on nju kao ruzi nesto, jer mu otima telefon, a novi fazon joj je da se nekako izvija kad joj nije sve kako je zamislila, bas ruzno izgleda, i moze pasti i on nju ruzi, kao da ne smije tako, a ona pocela da rezi na njega, pa da se smije, kao "Kome ti tako?" user posted image user posted image user posted image ... A to za soping, ne mili mi se vise uopste... Sa 34 ili 36 koje sam nosila prije trudnoce sam dosla do 42 ii 44... Ma kad samo vidim hlace koje skinem sa sebe... A ne idu kile nikako... Moram nesto skontati, sada kada Esma vise ne doji (btw, kako ste vi opet poceli, kolika je bila pauza? cestitam u svakom slucaju, sta bih ja dala da esma jos doji...) mogu probati i neku dijetu... Nisam stvarno navikla biti debela, ne znam se ponasati i bas se fuj osjecam...

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

Neposredna veza do poruke: 3917
12.11.2010 21:54:50   
Leena
Iman, Esmi je gnoj i curio, isto sam se prepala, ali to stvarno tako treba, pitala sam, to samo znaci da se vakcina primila! Joj, dodjite nam, sada cemo imati prostora, a imamo i dva krevetica (onaj drveni i putni), ma ima da nam bude ludo i nezaboravno:))))
Saljem ti adresu, da se i ja naspavam malo user posted image user posted image user posted image , akko ti nije puno zahmetli:).Ljubi mi princezicu moju!

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 3918
   [Obrisana poruka]
12.11.2010 21:55:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Leena)
  Neposredna veza do poruke: 3919
12.11.2010 21:57:03   
Zoe
Huh, evo nas opet, mali "smor" je zaspao nakon što sam joj priuštila kupanje po njenom ćejfu, cika i vriska od srećeuser posted image user posted image
amela drago mi je za dojenje - da je ponovo krenulouser posted image user posted image , po pitanju kila nemam ti šta pametno kazati user posted image , s obzirom da dojiš, nemoj samo na kakvu dijetu, ma valjda će s vremenom otićiuser posted image
Iman, joj i meni bi dobro došao taj CD, tačno mi je došlo da se danju user posted image , ma iscrpi me ona i njeno spavanje, ako zaspi prvo treba i više od dobrih pola sata raznoraznih položaja da je uspavam, kud pritom i doji, i taman joj prođe pola sata tako u snu, i kad ja ko fol odahnem eto nje progleda, a ja user posted image .Možda bih to i drugačije podnnosila da moj hairlija dolazi na vrijeme s posla, pa da je preuzme, ali zasad ništa od toga pa sam u zadnje vrijeme ovakva user posted image user posted image user posted image
idacha često pomislim na tebe, sve kad uprtim svoju bucku, joj rekoh kako će idachauser posted image , ali velika je to radost, pa aBd da dobijete zdravu i hairli Aminuuser posted image user posted image user posted image user posted image
samedi, danas sam pravila rižu svojoj bebari bogme je spuca, skuhala rižu, prvu u blender pa propasirala je na cjetku , dodala mrkvu i soka od jabuke, malo bundevinog ulja i neureklo se -sve je smazalauser posted image
Joj odoh i ja sadauser posted image  pa se čujemo opetuser posted image

< Poruku je uredio Zoe -- 12.11.2010 22:00:23 >

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede.
Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.

Neposredna veza do poruke: 3920
   [Obrisana poruka]
12.11.2010 21:58:35   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 3921
12.11.2010 22:48:39   
vjestica
Iman to je normana reakcija na BSG vakcinu, ne sekiraj se
i ja sam se nasekirala, moja beba je u utorak primila dvije vakcine u nogu i u ruku (di-te-per, polio i hemofilus influenze, samo ne znam gdje je šta primila)
kad sma polsije provjeravala, samo je na nozi imala malu modricu i tu sam joj mazala hepatrombinom i skoro se povuklo, međutim večeras nakon kupanja vidim i na ruci ne zacrvenilo i namažem joj hepatrombinom i pri mazanju otkrijem da je jako tvrdo, pa me strah jel se resorbovalo, što je tvrdo, , hoće li proći

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

Neposredna veza do poruke: 3922
12.11.2010 22:51:39   
š t a
Pusa cure vidim da ima dosta novih ja sam se pravo isključila nemogu da vjerujem da sam tako loš organizator,,,,,,,,,, ništa ne stižem........... u kući mi je haos samo da mogu ove majstore ispratit.......... pusa za cure............i bebe

I Bog da ptici da nebom leti...
i skoljki da biser stvori...
a majci podari djecu da radja...
njen let beskrajima,
njene bisere oko srca..!
02.07.2010.

Neposredna veza do poruke: 3923
12.11.2010 23:31:48   
selina
gdje ste mile

ja i melina smo danas bile kod njezinog pedijatra zbog njezine ojeda na guzi jer joj nista nije bilo bolje od hipermangana ni bilo koje kreme koju sam stavljala cak vise speklo se bilo bas je grozno izgledalo tako da sam se jutros spakovala i otisla doktorica nam je prepisala prvo presvlacenje da stavlajamo diaderm kremu pa sledece canesten pa zatim propolis kremu pa 4 to presvlacenje kantarion ulje i eto danas sam to sve izredala i vec joj je malkice bolje ipak sve hoce svoje......pitala sam doktoricu od cega bi moglo biti mlijeko joj nisam spominjala ona kaze kao vjerovatno joj je od mokrace sto ja malte ne totalno iskljucujem jer znam cim mi je popila domace mlijeko da je se to i desilo ali eto moze svasta biti uglavnom da njoj bude bolje inace ima 9 kg i 71 cm je duga ostalo je sve ok!!!!

kako su vase bebice???
amela ti si nam ponovo vesela super drago mi je a o kilama nemoj razmisljati sredi cemo se mi kad budemo drugo dijete rodile hahahhahahaha

ostalim mama i bebama user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu š t a)
Neposredna veza do poruke: 3924
12.11.2010 23:36:35   
Nenci
Vece drage moje :)

Amelaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image  
Super za dojenje, bas mi je drago.. I mi smo imali par kriza pa znam kako je to tesko za majku ali evo hvala Bogu i dalje fino doji user posted image

Vidim da bebe nece da spavaju... bas mi je zao
Mi fino pajkimo i po noci i po dsanu. Jedino kad nas muce zubici onda ne mozemo al inace je ok. Imamo tri zubica user posted image  (donje keceve i gornju dvojku user posted image )
Ljubimo sve bebice!

Nas bebac slatki je obradovao mamu i tatu na Dan zaljubljenih :))))
Viktor 14.02.2010.
(cekali smo 3,5 godine)

(odgovor članu š t a)
Neposredna veza do poruke: 3925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  155 156 [157] 158 159   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  155 156 [157] 158 159   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *