|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  154 155 [156] 157 158   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
12.11.2010 10:45:58   
vjestica
jutro user posted image
Leena alergija je bila na johnsons maramice (i za njihove sam proizvoide čula da su bebe sklone alergijama na njih)
nivea nam odgovara, od početka korisitmo sve niveino (dobili onaj ruksak na babine -dobra stvar)

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 3876
   [Obrisana poruka]
12.11.2010 11:25:54   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu vjestica)
  Neposredna veza do poruke: 3877
12.11.2010 11:39:46   
Anoniman
Jutroo,evo moja vec spava prvu turu,opet nece da jede,ja cu poluditi jednom user posted image ,samo hoce bananu,pa ne moze svaki dan samo bananu jesti,sad nece ni cokolino user posted image ni mlijeko user posted image user posted image

sta je opet protestuje gladjuuser posted image user posted image jojj zezalice male,nebrini draga znam da ti nije lako.koje joj mlijeko dajes???
Jesil probala scim slanim,da joj ponudis ocel???
nesekiraj seuser posted image user posted image

(odgovor članu Leena)
  Neposredna veza do poruke: 3878
12.11.2010 12:22:41   
Zoe
I moja lopužica je krenula u štrajk, odbija voćne i slane kašice, hoće samo siku, nekoliko noći me handri, samo se budi i kao nešto uzdiše, nemam blage veze šta joj jeuser posted image , nema ture, suha je, sita-bar mislim, jer ne traži da doji, samo prihvati siku, povuče par puta i opet u san, a od jutros ne liči na moju bebu, samo kiskolji, nigdje osmijehauser posted image , aa jest neobično mi je gledati takvu, kontam da nisu zubićiuser posted image , istina-bijeli se dole u vilici, ali kad pređem prstom preko desni - nije oštrouser posted image , helem valjda će brzo proći...
Leena čestitamo zubićuser posted image user posted image
Odoh i ja malo uz nju user posted image premorena sam....

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede.
Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3879
12.11.2010 12:30:00   
aida.
Evo i nas... Moj E. je cijelo ljeto spavo po cijelu noc sad se obavezno probudi u 4 da jede poguzija ... al samo jede i nastavi user posted image nama je spavanje preko dana mora.. on pada a nece da zaspi, lopovcic da ga sta ne masi...
Felix sad sam gledala Anelove slike, pa on je pravo veliki, medic jedan... user posted image

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu Zoe)
Neposredna veza do poruke: 3880
12.11.2010 12:41:09   
amela2208
zdravo drage mamice i sltke bebiceuser posted image
Zelim da vam kazem da smo jako srecniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sara je pocela ponovo da doji. Ovu srecu ne mogu opisat rijecimauser posted image user posted image user posted image
puno puno pusa za sve vas od nas

Sara&Mohammad

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 3881
12.11.2010 12:42:11   
aida.

IZVORNA PORUKA: amela2208

Zelim da vam kazem da smo jako srecniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sara je pocela ponovo da doji. Ovu srecu ne mogu opisat rijecimauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super draga bas mi je drago zbog vas user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amela2208)
Neposredna veza do poruke: 3882
12.11.2010 12:44:18   
amela2208
IZVORNA PORUKA: aida.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super draga bas mi je drago zbog vas user posted image user posted image user posted image

Hvala teta aidauser posted image Pubni nam druga

Sara&Mohammad

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 3883
12.11.2010 12:46:27   
vjestica

super user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

Neposredna veza do poruke: 3884
12.11.2010 12:46:32   
aida.

IZVORNA PORUKA: aida.

Hvala teta aidauser posted image Pubni nam druga

aaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image TETA AIDAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne, ne... ne da teta aida da se tako zove user posted image user posted image user posted image user posted image ja galamim kad neko uci djecu da me tako zove, hahahhahhahha

Neposredna veza do poruke: 3885
12.11.2010 12:49:11   
idacha
caos, mile moje... evo, na brzaka da se javim, a kasnije cu citati... nas nikako nema, mm poceo u Sarajevu da radi, tako da me drugarice okupirale 100%.. kako znaju da ga nema, samo se smjenjuju.. prva 2 dana je bas bilo interesantno, a sada se vec uveliko smaram, jer nemam mira tj vremena da bilo sta drugo uradim osim da kuham i pijem kafe.. sada sam sve stavila na stand by, da malo dusom dahnem :)
aida., mila, sorry, ne stigoh ti odg na poruku... dok se okrenem dan prodje, a svako jutro kazem sad cu.. puuno te ljubim, druga maalko vise :)

mi smo hB dobro i zdravo, sto je najvaznije.. trudnoca napreduje, vec se stomak poceo nazirati.. ocekivano, buduci da je stomaka i ostalo poslije poroda, da je druga trudnoca (kazu lakse se vidi), a i sa Imijem kada sam bila trudna vec drugi mjesec se isto stomak poceo nazirati.. mm mi je smijesan, svaki dan pita osjecam li sta...user posted image user posted image user posted image osjecam, rekoh.. ledja, krsta, zglobove, sve po maloouser posted image user posted image user posted image

kako ste nam vi? kako bebarice?
odoh citati sta se dogadjalo, pa da mogu da cestitam, komentarisem i sliuser posted image user posted image user posted image

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 3886
12.11.2010 12:53:55   
rose 87
amela draga cestitam user posted image user posted image user posted image
evo nama drugo spavanje od jutros,a ustali smo prije 6,mama malo odmara pa idemo praviti rucak

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 3887
12.11.2010 12:56:34   
amela2208
Vjestice hvaala dragauser posted image user posted image
aida pa kako cemo te zvati aidaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image
idacha draga user posted image user posted image user posted image kako te slusa İ vidim pocele su odma trudnicke muke i bolove na sve strane. Pömiluj user posted image od nas
rose hvala i ova moja je pocela da se popravlja sa spavanjemuser posted image user posted image

< Poruku je uredio amela2208 -- 12.11.2010 12:57:36 >

Sara&Mohammad

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 3888
   [Obrisana poruka]
12.11.2010 13:00:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu idacha)
  Neposredna veza do poruke: 3889
12.11.2010 13:07:04   
samedi
Evo drugo spavanje u toku user posted image

Amelaaa pa cestitam,bas mi je drago user posted image user posted image user posted image

Felix nece nista slano,prije je htjela mrkvicu ali sad nece,juce joj davala i bacila sve,evo maloprije opet joj napravila kasicu od mrkve pojela je 3 kasicice,popila caj,mlijeko nije htjela,i evo je sad zaspala ko fol sita!!! user posted image Imala sam mljevenog plazma keksa,sto mi je ostalo od kolaca,i htjela da joj napravim da bar nesto pojede,ja za kutiju kad ono mm pojeo ko zna kad,i ostavio praznu kutiju da zjapi. Joj kad ga nisam klepila tavom user posted image user posted image user posted image

Idacha,bas sam se vec bila zabrinula za tebe,vidim ne javljas se a ono ti ispijas kafice ccccc,a ne zoves sram te bilo user posted image Znaci pupa se vec vidi,mashallah!!! Kako je Imi? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aida,hahahah ima odsad da te zovem TETA AIDA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

Neposredna veza do poruke: 3890
12.11.2010 13:08:58   
samedi

IZVORNA PORUKA: Zoe

I moja lopužica je krenula u štrajk, odbija voćne i slane kašice, hoće samo siku, nekoliko noći me handri, samo se budi i kao nešto uzdiše, nemam blage veze šta joj jeuser posted image , nema ture, suha je, sita-bar mislim, jer ne traži da doji, samo prihvati siku, povuče par puta i opet u san, a od jutros ne liči na moju bebu, samo kiskolji, nigdje osmijehauser posted image , aa jest neobično mi je gledati takvu, kontam da nisu zubićiuser posted image , istina-bijeli se dole u vilici, ali kad pređem prstom preko desni - nije oštrouser posted image , helem valjda će brzo proći...

Znaci i ti muku mucis??? Ma vise user posted image user posted image user posted image Tvoja makar doji,blago se vama user posted image

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

(odgovor članu Zoe)
Neposredna veza do poruke: 3891
12.11.2010 13:15:23   
bebacha
Iman hocemo i mi cduser posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 3892
12.11.2010 13:21:30   
amela2208
IZVORNA PORUKA: Zoe

zoe ja mislim da su kod vas isto zubiciuser posted image tako je i moja bila pa sam mislila da nemam dovoljno mlijeka a ustvari nju su mucili zubici. Zelim vam stoprije da se vratite na normalu i budeteuser posted image
iman samedi hvala vam... iman hocu i ja taj cd da ali za naveceruser posted image user posted image user posted image
samedi ne znam zbog cega ali ja sam tebe mnogo starijom zamisljala kad ti curetakuser posted image user posted image

Sara&Mohammad

(odgovor članu Zoe)
Neposredna veza do poruke: 3893
12.11.2010 13:23:29   
idacha
eh, dok sve iscitah...
ljuuuuuuuubim sve koji su se sjetili nas, aida., user posted image user posted image opet...
uh, vidim bilo je polemike oko davanja mlijeka, kravljeg-tetrapaka.. drago mi je sto ste pokrenule tu pricu, jer se ja mnogo dvoumim oko davanja istog.. ja Imiju jos nisam ni kapi davala, bilo me strah alergije, ali razmisljam po malo da mu stavljam tetrapak mlijeka u hranu.. mi lijepo ruckimo.. AD pije mozda 2 flasisce dnevno, a ako je mama lijena da pravi hapice, onda nekada i 3 AD.. mada se zaista trudim da mu uvodim cvrstu hranu, jer vidim da je lijepo prima i da je zadovoljan.. ujutro mu dajem vocne hapice, a poslije slane i medjuobrok-bananu, najcesce.. fino sam se upraksala, tako da je dota dobro za sada.. nekada mi bas zafali malo mlijeka da razblazim hapicu, ali kazem do sada se nisam usudila da mu dajem..
ni keks nikakav jos nije jeo, kao obrok citav... to je po savjetu ped, jer je poguzija napredan, pa da se ne bi jos vise debljao...
inace, ja sam do prije mjesec dana bila uzasno rigorozna po pitanju ishrane djetata.. kada bi mu neko dao da lizne, samo da lizne cokoladu npr meni bi se zeludac prevrcao.. sada vise nisam takva.. na kraju krajeva, Imiju ce sada punih 7 mj nazdravlje, tako da smatram da nema potrebe biti TOLIKO opterecn hranom.. sada mu dam svasta da proba... od jednog ''liza'' nece mu biti ama bas nista.. cak sam sada sebi malo smijesna kakva sam bila...

ja uveliko razmisljam o odlasku u Sa, iako sam odlucila da cu ostati ovdje sa Imijem.. imam mnogo, dobrih razloga, o kojima ne bih javno, zbog kojih bas pozelim da se maknem odavde...  covje fakat ne moze biti pametan u ovakvim situacijama, ali otom potom, vidjecemo..
novost je da smo se odlucili za ime ako bude curica.. jeste rabo, ne znam ni sta je jos u pitanju, ali ja kazem normalno neka je zdravo i zivo, sta Bog dragi da neka bude, ali se nadam curici... i, da, ako bude curica zvace se Amina... dosta je cesto ime, ali se meni jako svidja, tako je zenstveno i njezno...
eto, svasta ja napisah, sorry na dugom postu, ali to je ono ''kad me ima-ima me bogme, kad me nema- nema ni za lijeka''...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 3894
12.11.2010 13:28:13   
idacha
samedi, mila, bujrum Bogami u svako dobauser posted image user posted image user posted image user posted image bas bih se neizmjerno radovala... :) Imi je mashalla, dobar, anpredan, samo sto malko zeza u posljednje vrijeme... histerise kroz plac, sto mene uzaasno nervira.. ne podosim razmazenu djecu, a sve mi se cini da cu imati jednog takvog, mada mu zaista ne dajem fursata, sto rekli...  kako nam je prinezica?

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 3895
   [Obrisana poruka]
12.11.2010 13:40:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu idacha)
  Neposredna veza do poruke: 3896
12.11.2010 13:47:13   
bebacha
gdje si nabavila cd.daj reci nam nesto viseuser posted image user posted image user posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 3897
12.11.2010 13:57:10   
idacha
e, pa draga Iman da ti kazem da je Imi bio curica zvao bi se Imanuser posted image user posted image user posted image user posted image kada smo saznali da je momak, ja sam bila za ime Tarik, ali se mm nije svidjalo, pa smo nasli kompromis u imenu Imran, i ja sam danas vrlo srecna sto se tako zove... u medjuvremenu, moja vrlo dobra prijateljica je paralelno samnom bila trudna i rodila curicu 2 dana poslije mene i dala je ime Iman, tako da smo zbog toga odustali od tog imena, a i suvise su slicna imena Iman i Imran, pa ne bi nekako islo...
ljubimo vaaaaaas puno

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 3898
12.11.2010 14:05:53   
amela2208
zene ja evo sad trazila po netu tu muziku za uspavljivanje bebica i evo naisala na ovouser posted image user posted image user posted image user posted image

http://devturkler.com/devturk/20-saniyede-bebek-uyutma-izlesene-t60929/index.html?s=9542a7f9986c55b8c5cf0d0a38db8e1e&amp;
pa pogledajte za 20sekundi uspava dijeteuser posted image user posted image

Sara&Mohammad

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 3899
12.11.2010 14:22:54   
Anoniman
Amela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ljubi nam tu princezicu... samo nek rucki dusa slatka user posted image

Kod nas na onoj GRACO ljuljasci ima ta muzika, ali kod nas to ne pomaze za spavanje, tj kod nas nista ne pomaze. Moja cura spava od 21.00 do 4.30-5.00 maximalno, s tim da se budi oko dva da jede i tada zna odmah da ne zaspi vec hoce da se igra, a po danu ako zaspi sat vremena to je premija user posted image

< Poruku je uredio jelenaT -- 12.11.2010 14:23:38 >

Neposredna veza do poruke: 3900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  154 155 [156] 157 158   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  154 155 [156] 157 158   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *