Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 6.11.2011 16:12:10
klemzi
Cure, Bajram šerif mubarek olsun! Samo da vas pitam, je li se javljala Iman? Cijeli dan mislim na nju Duša moja!!
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 6.11.2011 18:00:53
Pantera.
Joooj drage moje imam jedan problem... treba mi prilično hitno pomoć...
juče dok sam doručkovala vjerovatno sam se koricom hljeba zagrebala po jednjaku negdje (ili sam se vrelim čajem spurila) i sad imam osjećaj da imam zalogaj negdje ispod grla.. s tim da mene svaki put zažiga kad nešto prougtam... ustvari ja progutam dobro i negdje blizu ulaza u želdac mene prožiga
to vam je onaj osjećaj kad jedete i onda se napijete vode i fino vas prožiga dok zalogaj sidje.. eh tako mi je od juče...
Kako se tog kutarisati baš nervira pogotovo jer se ne mogu fino najesti ...
išla u apoteku kažu ne smiju mi ništa dati eh reko to garant znaju ženice...
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 6.11.2011 18:15:16
zanzibarka
Bajram mubarek od mene i Aisice:) Da se i mi konacno prebacimo na ovaj chat, meni je Aisa prvih dana pravo puno plakala, imala grceve 6 dana, i onda sam skontala da joj kafa smeta, nisam je u trudnoci podnosila pa izgleda ni ona sad ne moze, ali evo zadnja 4 dana ne pijem, iako mi fali bas...ali ona je sad masallah, spava napokon po noci, probudi se 1-2 puta samo da rucki, danas smo isli kod nene, iako nam je tek 10 dana, izgleda da je ono secundu zraka dobro doslo pa evo pajki li pajki, ali ja sam zeznula ranu u autu, jedva sam sjedila na boku i pukao mi je drugi konac, i sad mi krvari, nije puno, ali sam se pravo prepala, jel se kome slicno dogodilo, sta da radim? heeeeellllppppppppppp
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 6.11.2011 19:23:34
Super Beba
hehe, moj koliko je zaradio, toliko je i mama dala :)) Tako da smo negdje na "pozitivnoj" nuli :)
zanzibarka - probaj sa rivanolom ili kantarionovim uljem... pantera - uzmi one ljubičaste isla pastile, njih smiješ i u trudnoći i dok dojiš...pa probaj s njima malo da saniraš grlo..ne znam šta bi drugo mogla...to je barem za grlo..a za želudac, nemam blage...sorry
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 6.11.2011 20:25:08
animagical
IZVORNA PORUKA: zanzibarka
Bajram mubarek od mene i Aisice:) Da se i mi konacno prebacimo na ovaj chat, meni je Aisa prvih dana pravo puno plakala, imala grceve 6 dana, i onda sam skontala da joj kafa smeta, nisam je u trudnoci podnosila pa izgleda ni ona sad ne moze, ali evo zadnja 4 dana ne pijem, iako mi fali bas...ali ona je sad masallah, spava napokon po noci, probudi se 1-2 puta samo da rucki, danas smo isli kod nene, iako nam je tek 10 dana, izgleda da je ono secundu zraka dobro doslo pa evo pajki li pajki, ali ja sam zeznula ranu u autu, jedva sam sjedila na boku i pukao mi je drugi konac, i sad mi krvari, nije puno, ali sam se pravo prepala, jel se kome slicno dogodilo, sta da radim? heeeeellllppppppppppp
jeste meni...ja kihnula i pukao jedan vanjski konac i malo se rez otvorio ali treci dan...nije pomogao rivanol, vec ja istusirala i posula bivacinom u prahu, znaci ne sprej...nego legnes i tm ti zaprasi...kad je meni stalo na clexanu stace i tebi,ne brini!
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 6.11.2011 22:11:36
Anoniman
Drage nase BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN vama i vasim najmilijim, sve najljepse od srca od nas
Mi smo danas cijeli dan bili u skitnji, tajo nam kuci bio, ja mislim prvi dan od kako sam se porodila da je cijeli dan sa nama kod kuce, pa onda isli skitati, isli malo do Jahorine na rucak, djeca malo vazduha da osjete, deset dana nisu izasli iu kuce kako treba, osim ono malo sa mnom po mahali sto ja i ne brojim izlaskom , a ja kao manita ne znam kako da se ponasam kad smo svi na okupu, kako zakmece oboje, ja skocim da oboje uzmem u narucje Luka spava vec nekih sat vremena, tajo uspavljuje Anu, pa ga cekam da uspava i mene, red mu je
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 6.11.2011 22:26:26
mala_sa
Bajram Serif Mubarek Olsun svima koji slave Mi smo sinoc bili na Bajramskoj festi, i A se prvo malo sokirao kad je vidio "silni" svijet oko njega, ali vrlo brzo se uklopio; tako da smo ostali do pola 1 (dosad najduzi izlazak poslije poroda ).
Nadam se da su sve bebice dobro i da ih nisu previse "gnjavili" danas
Nove clanice dobro nam dosle, ali sto se tice problema rane i zeludca ne znam vam nista savjetovati
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 6.11.2011 22:34:45
mimikimi
IZVORNA PORUKA: klemzi
Cure, Bajram šerif mubarek olsun! Samo da vas pitam, je li se javljala Iman? Cijeli dan mislim na nju Duša moja!!
Lijep pozdrav svim mamama! Onima koji slave zelim Bajram serif mubarek olsun I ja cijeli dan mislim na Iman,jos ne mogu da vjerujem da se to desilo. Strasno me pogodilo,ipak sam poznavala nju i njenu mamu,i opet kazem da ne mogu da vjerujem,tako sam sokirana. Ona je jaka osoba pa vjerujem da se dobro drzi ali ipak izgubiti roditelja je neopisiva tuga Neka joj dragi Allah da sabura da to izdrzi
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 6.11.2011 23:49:53
Ašoni
Veče ženice... kako je danas bilo super vrijeme, prava lijepa jesen, i uopšte nije hladno. Dan stvoren za šetnju, a mi bajramujemo po kućama. Nadam se da će i sutra biti lijep dan, pa da se malo i prošeta. I A. dobila bajramluk (džepići su ipak odradili svoje). Koliko sam umorna, ne stigoh utvrditi tačan iznos Cijeli dan nije spavala, tek malo u autu, gužva, trka, galama, hiljadu ruku... kad smo kući došli ručkila i pravo spavanjac.
Pantera, ne skonta ja najbolje koji je tačno problem, ali vidim kažeš da te i želudac boli. Meni sve želučane probleme rješava jedna čaša donat mg-a, bukvalno za 5 minuta sam ona stara, pa probaj.
draga moja Iman prvo sam juce ujutro pomislila na tebe i cak sam i mami pricala koja me je zacudjeno pitala kad sam pocela plakati a ko ti je to pa places,nisam znala sta da joj kazem,vec sam rekla nek si ti meni ziva i zdrava iako si od mene toliko daleko znam kako ti je jer moja je toliko daleko da me to ubija svaki dan,nemogu pricati koliko hocu jer je skupo previse a nemogu je ni vidjeti ma da ti se srce zgrci,al bog zna najbolje kako ce! ljubimo mi tebe ja i Anes,ljubi nam mancicu
< Poruku je uredio mersiha 77 -- 7.11.2011 8:57:25 >
Drage moje Bajram Serif Mubarek Olsun i od nas, da vama i vasim porodicama dragi Allah podari svaki hajr. Mi jucer cijeli dan isli skitati. Prvo smo kod mojih jer su klali kurban pa ja i braco sjekli ga da ga pirpremimo mojima da mogu podijeliti i onda bajramovali fino, sinoc dosli u 11 kuci, K se premorio Danas ide druga tura skitnje ali mislim da cemo u porodiliste po jednu bebicu ako dr kaze da mogu danas kuci I K je dobio dobar bajramluk Ljubimo vas sve a posebno nasu Iman83, draga moja uz tebe smo
Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!! K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 7.11.2011 10:04:51
esmina i bebina mam
IZVORNA PORUKA: ladyblue
IZVORNA PORUKA: vila_7
A meni je fakat da bjezim s ove teme jer vidim sve one divne trudnjacice sto sam pratila-vec su se preselile ovdje hB!
zar nisi pobjegla?! Ja moram svracati i ovdje...sta cu kad sam ih zavoljela pa mi se tesko od njih rastati?!
ladyblue i mi cemo brzo aBd za vama...... sta li je sa rose kad slavi Soraja rodendan nisam bila dugo na temi pa ne upratih........mi smo trenutno u fazi planiranja. Nasli smo prostor tata ce nam obezbjediti muziku ma hajjjjjjjjj jos spisak da naporavimo i menu
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 7.11.2011 10:21:08
sweet insanity
Jutro drage moje! N se sinoc opet budila svaki sat i plus bila budna od 5 do 7, kao zombie sam, dakle jedno 7 budjenja je bilo. HB pa su moji jos danas tu pa su se igrali sa njom a i sad ce da ja nastavim pa ce oni kuci kad ja malo dodjem sebi.
Gift kono, dobro nam dosla, drago mi je da Amar slusa
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 7.11.2011 11:13:29
Amam
Pozzz... Joj i moj se e budio xx,smorili mi dijete juce,vidi ga sto lici na babu,ma nije isti dajdza,ma lici na djeda...pih ljudi . Sad su s babom u ophodnji,da podijele jos malo kurbana pa cemo malo vani,lijepo je.Zeznu nas kisa a mislili smo ici u sumu da se valjaju po liscu .
Jele nek si vala i ti izasla tuto kompleto . Nove mamuske dobro dosle. Iman draga