Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Bajram Šerif Mubarek Olsun i od mene drage moje!!!! MM otišao na Bajram namaz pa će na mezarje,..kurban sutra aBd,...tako da ćemo danas imati više vremena sijevati...HHhahahah i ja ću tražiti bajrambanku....moram ovog svog naučiti kako da traži , a on bezzze njemu pare ništa ne znače, kada mu ih i daju on neće da uzme .... Animagical čula sam da si dolazila, baš mi je žao što smo se mimoišle , rekoše sa se Ajnur bio uznervozio,baš mi je žao što ga nisam vidjela,.. Super Bebo dok se okrenuh nigdje te ccccccc,ali nema veze biće bolje drugi put Upoznala sam Esminu Salko je pravi momak , i još ženica, ali baš i nemogu sve da popamtim.
< Poruku je uredio lepetetka -- 6.11.2011 9:57:32 >
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 6.11.2011 10:03:33
ladyblue RR
Bajram mubarek olsun svima koji slave!
Mi smo se nadigle prije 7h. Nađa nervozna k'o pas. Sinoć se udarila iznad isne pa je izgleda boli. polomila me od jutros. nahranila je i stavila ponovo da spava. nadam se da će se probuditi bolje raspoložena.
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 6.11.2011 10:40:26
esmina i bebina mam
Bajram Serif Mubarek Olsun
Ja sinoc spavala kod mojih pa docekah Bajram ko na stari vakat MM otisao sa mojim tatom po kurban a ja se sa djecom borim
Bas mi je drago sto sam bila na BB napokon sam upoznala Leenu ali je bila bez drugarice Esme animagical je dosla sa preslatkim naramcicem i pobjegla dok sam se ja snasla lepetetka svrcolino leona81 emmy mamina princeza i jos mnogo finih zenica koje znam od prije a i mnoge kojima nikove ne zapamti- Imam namjeru aBd i iduci BB doci u fazi sam pregovora za neke cizmice pa onda moze biti i ladyblue i jelenu i jos mnogo ovih mojih forumasica da vidim
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 6.11.2011 10:47:41
animagical
lepetetka ako nije otisao skafander ja bih ga uzela iza Bajrama? esmina, vidjela sam bebanu zubice, eh tek te sad podrzavam da prestanete dojiti pravi gricko! djeca su ti ko med ma ovaj mali se uznervozio a jos bih ja sjedila...cim smo sjeli u auto zaspao, valjda se umorio gledajuci onoliku guzvu
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 6.11.2011 11:38:08
sweet insanity
N zaspala malo, ja odmaram, mama pravi rucak, tata malo cisti, ma ne dam ih nikom Kontam i ja malo prilec jos sa mm, on radio do kasno pa spava.
To za krevetice, ja imam tja s akomodom i laticama al sam od drugarice uzela nako fino ocuvan obicni drveni i napravila balkon i puno mi je lakse pa kad s epocne dizat pravac u ovaj njen aBd. Tako d akod mene u spavacoj imaju 2 krevetica, haos
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 6.11.2011 11:53:02
Sensia
Uh zenice do kad traje ova postporodjajna depresija?
Drmaju me ovi hormoni pravo. MM dosao malo kuci pa opet otisao oko kurbana i nas dvije same pa mi bas tuzno.... da smo barem mogle nas dvije do svekrve al sam jos misur mali...
Jedva cekam kad budemo mogle izalziti, mislim da ce mi biti puno puno lakse
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 6.11.2011 11:57:19
palachinken
Sensia, a sto ne bi mogle izaci, makar do svekrve? Iz kuce u auto pa u kucu opet. Majena ce to sve prespavati a tebi ce bas dobro doci. I mi smo tako nekad, sa 2 sedmice izasli.
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 6.11.2011 11:58:10
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: Sensia
Uh zenice do kad traje ova postporodjajna depresija?
Drmaju me ovi hormoni pravo. MM dosao malo kuci pa opet otisao oko kurbana i nas dvije same pa mi bas tuzno.... da smo barem mogle nas dvije do svekrve al sam jos misur mali...
Jedva cekam kad budemo mogle izalziti, mislim da ce mi biti puno puno lakse
Ja se samo nesto jadam od jutros
postporodjajna depresija nema ograni,ceno trajanje, na zalost-hormoni rade i sad
A sto ne mozete i vi izac, ovdje je slabo ko ceko 40 dana
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 6.11.2011 12:21:09
Sensia
IZVORNA PORUKA: palachinken
Znala sam i ja oplakat. Dodje mi, odvalim, i poslije ko nova. Najnormalnija stvar
Znaci sa mnom se je sve ok meni MM kaze "kako druge zene ne placu i jake su" A meni jos gore mama mi otisla na vikendicu za Bajram pa mi bas fali, sva sam se raspekmezila mogu misliti sta ovo moje pile misli o meni ja mame lude
ma palacinko ti si jaka cisto sumnjam da ti ovako ko ja odvalis
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 6.11.2011 12:21:37
Cickolini
Bajram Serif Mubarek Olsun svim mamicama i bebicama koje slave ... nas nema puuuno jer nemamo puuuno familije u Holandiji, pa je i malo tuzno. Ne osjeti se ona prava Bajramska atmosfera, ali potrudit cemo se da napravimo atmosferu :)
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 6.11.2011 12:24:41
minie
Bajram Serif Mubarek Olsun svim mamicama koje slave. Da ga provedete u miru, ljubavi i rahatluku sa svojim najmilijima.
MojR evo spava, nocas je mama morala malo dezurati, ali nismo plakali, samo su nam okice bile ko fildzani Babi devera oko kurbana i evo cekamo da sveki donese kod nas da jedemo , mama samo kolace ovaj Bajram pravila.
Sensia i moj maleni ima grceve, ali ja ga okrenem i malo masiram po ledjima i onda on pocne prduckati i odmah se smiri, a dajem mu i caj od komoraca, samo je to prava muka, sve hoce da povrati od one dude na flasici. A bas mi je drago da si sa nama, jos nam Vodolija nedostaje. Daj koju sliku malene Ume, da vidimo tu ljepotu, ako je na mamu
Ostale mamice imate veeelikiiiii hug od nas dvoje
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 6.11.2011 12:39:51
Sensia
minie moja draga, sve najbolje tvojoj malenoj prodici i da dozivite sve najbolje sto moze neko nekom pozeljeti
Stavicu neku slikicu cim prebacim slike na komp....nemam kad ako mi vjerujes
Dajem joj i ja caj od komoraca ali na kasikicu jer me strah dude pa pokusaj i ti, svakako treba toga dati max 20 ml pa sa kasikicom zacas popije.... malo je ko smiri al po noci spava i stenje i proteze se .....a ja oka ne sklopim
Kako ti R spava po danu? place li ko ova moja pticica?
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 6.11.2011 12:52:03
minie
Sensia ja njemu dajem na flasicu i nije se odvikao od sike, vuce ko veliki , ni on nikada ne popije vise od 20 ml, a ja napravim 30, pa dok probam je li dovoljno toplo, ode ostatak Cucla ni pod razno ne moze u usta, a mi kupili tri komada.
Spava on po danu super, jedino se buni kad je gladan i kad ga stomo muci, ali to brzo prodje. Bude budan navece negdje od 7 do 11 i onda fino spava po noci, samo se budi da rucki i onda opet pajki. HB super je bebica, skoro nikad i ne place
Jedva cekam da vidim tvoju malu princezu.
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 6.11.2011 12:53:56
enči80
Bajram Šerif Mubarek Olsun svim rr forumašicama koje slave [sm=smiley1.gif]
Sensia samo ti oplači,što kaže palachinken poslije si k'o nova
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 6.11.2011 13:57:12
Gift
Bajram Serif Mubarek Olsun od mene i Amara, nadam se da nas primate u drustvo Sensia ja sam ti s hormonima katastrofa, placem vise i cesce nego ikad, samo trazim neki razlog da okinem...
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 6.11.2011 14:08:53
Sensia
IZVORNA PORUKA: Gift
Bajram Serif Mubarek Olsun od mene i Amara, nadam se da nas primate u drustvo Sensia ja sam ti s hormonima katastrofa, placem vise i cesce nego ikad, samo trazim neki razlog da okinem...
hej dobrodosla i ja sam prije dva tri dana dosla na ovu temu, odnosno presla sa one teme A sto se tice plakanja, malo ko hoce priznati depresiju ali meni bude lakse kad podijelim osjecaje......
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 6.11.2011 14:56:49
Gift
Sensia hvala na pitanju ja sam dobro, rana puno bolje, pomalo i prohodam po kuci..i beba je hb dobro, spava, place i doji al mislim da su i kod njega poceli grcevi, jer se cesto onako zgrci i ukoci nogice, kao da kaki, ne znam..
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 6.11.2011 16:08:29
Amam
Viloo secerko joj sto mi falis s onim cestim postovima,et da znas!Hvala za cestitku . Gift dobro dosla . Vidim ja na ovoj temi grcevi in,ma i ja sam tako u pocetku on se promeskolji ja skacem,a sad dok dobro ne drekne ja jok ,samo sto me skuzio pa u zadnje vrijeme nema onog komesanja nego odmah u dreku .
Mm i A otisli podijelit kurbane,E spava.
Sensia,samo ti otplaci,nije to nista strano,ali kad bebi spava,nemoj da joj budes nervozna i tuzna