|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1223 1224 [1225] 1226 1227   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat]
6.11.2011 9:44:53   
lepetetka
Bajram Šerif Mubarek Olsun i od mene drage moje!!!! MM otišao na Bajram namaz pa će na mezarje,..kurban sutra aBd,...tako da ćemo danas imati više vremena sijevati...HHhahahah i ja ću tražiti bajrambanku....moram ovog svog naučiti kako da traži user posted image user posted image , a on bezzze njemu pare ništa ne znače, kada mu ih i daju on neće da uzme user posted image ....
Animagical čula sam da si dolazila, baš mi je žao što smo se mimoišle user posted image , rekoše sa se Ajnur bio uznervozio,baš mi je žao što ga nisam vidjela,..
Super Bebo dok se okrenuh nigdje te ccccccc,ali nema veze biće bolje drugi put user posted image
Upoznala sam Esminu Salko je pravi momak user posted image , i još ženica, ali baš i nemogu sve da popamtim.

< Poruku je uredio lepetetka -- 6.11.2011 9:57:32 >

mamin dječak, 11.01.2008.
mamina princeza 09.07.2011.

(odgovor članu bebix)
Neposredna veza do poruke: 30601
6.11.2011 10:03:33   
ladyblue RR
Bajram mubarek olsun svima koji slave!

Mi smo se nadigle prije 7h. Nađa nervozna k'o pas. Sinoć se udarila iznad isne pa je izgleda boli. polomila me od jutros. nahranila je i stavila ponovo da spava. nadam se da će se probuditi bolje raspoložena.

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu lepetetka)
Neposredna veza do poruke: 30602
6.11.2011 10:32:14   
lejla80
Bajram Serif Mubarek Olsun zenicama koje ga slave..da ga provedu u zdravlju i sreci u krugu svoje obitelji i prijatelja..

user posted image

2011.
2016.

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 30603
6.11.2011 10:40:26   
esmina i bebina mam
Bajram Serif Mubarek Olsun

Ja sinoc spavala kod mojih pa docekah Bajram ko na stari vakat user posted image MM otisao sa mojim tatom po kurban a ja se sa djecom borim

Bas mi je drago sto sam bila na BB napokon sam upoznala Leenu ali je bila bez drugarice Esme
animagical je dosla sa preslatkim naramcicem i pobjegla dok sam se ja snasla user posted image lepetetka svrcolino leona81 emmy mamina princeza i jos mnogo finih zenica koje znam od prije a i mnoge kojima nikove ne zapamti-
Imam namjeru aBd i iduci BB doci u fazi sam pregovora za neke cizmice pa onda moze biti i ladyblue i jelenu i jos mnogo ovih mojih forumasica da vidim user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 30604
6.11.2011 10:47:41   
animagical
lepetetka ako nije otisao skafander ja bih ga uzela iza Bajrama?
esmina, vidjela sam bebanu zubice, eh tek te sad podrzavam da prestanete dojitiuser posted image pravi gricko! djeca su ti ko meduser posted image ma ovaj mali se uznervozio a jos bih ja sjedila...cim smo sjeli u auto zaspao, valjda se umorio gledajuci onoliku guzvuuser posted image

(odgovor članu esmina i bebina mam)
Neposredna veza do poruke: 30605
6.11.2011 11:07:34   
Sensia
ova moja pisulja vec drugi put danas stuca

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 30606
6.11.2011 11:27:42   
palachinken
Nek stuca, tako izbacuje zrak iz crijeva, slobodno je pusti da odstuca, njoj to ne smeta.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 30607
6.11.2011 11:38:08   
sweet insanity
N zaspala malo, ja odmaram, mama pravi rucak, tata malo cisti, ma ne dam ih nikomuser posted image Kontam i ja malo prilec jos sa mm, on radio do kasno pa spava.

To za krevetice, ja imam tja s akomodom i laticama al sam od drugarice uzela nako fino ocuvan obicni drveni i napravila balkon i puno mi je lakse pa kad s epocne dizat pravac u ovaj njen aBd. Tako d akod mene u spavacoj imaju 2 krevetica, haosuser posted image

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 30608
6.11.2011 11:53:02   
Sensia
Uh zenice do kad traje ova postporodjajna depresija? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drmaju me ovi hormoni pravo. MM dosao malo kuci pa opet otisao oko kurbana i nas dvije same pa mi bas tuzno.... da smo barem mogle nas dvije do svekrve al sam jos misur mali...

Jedva cekam kad budemo mogle izalziti, mislim da ce mi biti puno puno lakse

Ja se samo nesto jadam od jutros user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 30609
6.11.2011 11:57:19   
palachinken
Sensia, a sto ne bi mogle izaci, makar do svekrve? Iz kuce u auto pa u kucu opet. Majena ce to sve prespavati a tebi ce bas dobro doci. I mi smo tako nekad, sa 2 sedmice izasli.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 30610
6.11.2011 11:58:10   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: Sensia

Uh zenice do kad traje ova postporodjajna depresija? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drmaju me ovi hormoni pravo. MM dosao malo kuci pa opet otisao oko kurbana i nas dvije same pa mi bas tuzno.... da smo barem mogle nas dvije do svekrve al sam jos misur mali...

Jedva cekam kad budemo mogle izalziti, mislim da ce mi biti puno puno lakse

Ja se samo nesto jadam od jutros user posted image user posted image user posted image user posted image

postporodjajna depresija nema ograni,ceno trajanje, na zalost-hormoni rade i saduser posted image

A sto ne mozete i vi izac, ovdje je slabo ko ceko 40 danauser posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 30611
6.11.2011 12:05:19   
Sensia
Da je ljeto izasle bi mi, strah me da joj nije hladno.....a i znate kakve su mame...nemoj jos bla bla.....

Zenice vi ste mi bas utjeha majke mi, evo U place

Moja duša 23.10.2011.

Neposredna veza do poruke: 30612
6.11.2011 12:08:51   
palachinken
Znala sam i ja oplakat. Dodje mi, odvalim, i poslije ko nova. Najnormalnija stvar user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 30613
6.11.2011 12:21:09   
Sensia
IZVORNA PORUKA: palachinken

Znala sam i ja oplakat. Dodje mi, odvalim, i poslije ko nova. Najnormalnija stvar user posted image

Znaci sa mnom se je sve ok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  meni MM kaze "kako druge zene ne placu i jake su"
A meni jos gore mama mi otisla na vikendicu za Bajram pa mi bas fali, sva sam se raspekmezila mogu misliti sta ovo moje pile misli o meni ja mame lude user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma palacinko ti si jaka cisto sumnjam da ti ovako ko ja odvalis user posted image

Moja duša 23.10.2011.

Neposredna veza do poruke: 30614
6.11.2011 12:21:37   
Cickolini
Bajram Serif Mubarek Olsun svim mamicama i bebicama koje slave ... nas nema puuuno jer nemamo puuuno familije u Holandiji, pa je i malo tuzno. Ne osjeti se ona prava Bajramska atmosfera, ali potrudit cemo se da napravimo atmosferu :)

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

Neposredna veza do poruke: 30615
6.11.2011 12:24:41   
minie
Bajram Serif Mubarek Olsun svim mamicama koje slave. Da ga provedete u miru, ljubavi i rahatluku sa svojim najmilijima.

Moj R evo spava, nocas je mama morala malo dezurati, ali nismo plakali, samo su nam okice bile ko fildzani user posted image Babi devera oko kurbana i evo cekamo da sveki donese kod nas da jedemo user posted image , mama samo kolace ovaj Bajram pravila.

Sensia i moj maleni ima grceve, ali ja ga okrenem i malo masiram po ledjima i onda on pocne prduckati i odmah se smiri, a dajem mu i caj od komoraca, samo je to prava muka, sve hoce da povrati od one dude na flasici. A bas mi je drago da si sa nama, jos nam Vodolija nedostaje. Daj koju sliku malene Ume, da vidimo tu ljepotu, ako je na mamu user posted image user posted image

Ostale mamice imate veeelikiiiii hug od nas dvoje

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

Neposredna veza do poruke: 30616
6.11.2011 12:39:51   
Sensia
minie moja draga, sve najbolje tvojoj malenoj prodici i da dozivite sve najbolje sto moze neko nekom pozeljeti

Stavicu neku slikicu cim prebacim slike na komp....nemam kad ako mi vjerujes user posted image

Dajem joj i ja caj od komoraca ali na kasikicu jer me strah dude pa pokusaj i ti, svakako treba toga dati max 20 ml pa sa kasikicom zacas popije.... malo je ko smiri al po noci spava i stenje i proteze se .....a ja oka ne sklopim user posted image

Kako ti R spava po danu? place li ko ova moja pticica? user posted image

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 30617
6.11.2011 12:52:03   
minie
Sensia ja njemu dajem na flasicu i nije se odvikao od sike, vuce ko veliki user posted image , ni on nikada ne popije vise od 20 ml, a ja napravim 30, pa dok probam je li dovoljno toplo, ode ostatak user posted image Cucla ni pod razno ne moze u usta, a mi kupili tri komada.

Spava on po danu super, jedino se buni kad je gladan i kad ga stomo muci, ali to brzo prodje. Bude budan navece negdje od 7 do 11 i onda fino spava po noci, samo se budi da rucki i onda opet pajki. HB super je bebica, skoro nikad i ne place user posted image

Jedva cekam da vidim tvoju malu princezu.

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 30618
6.11.2011 12:53:56   
enči80
Bajram Šerif Mubarek Olsun svim rr forumašicama koje slave [sm=smiley1.gif]

Sensia samo ti oplači,što kaže palachinken poslije si k'o novauser posted image

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 30619
6.11.2011 13:57:12   
Gift
Bajram Serif Mubarek Olsun od mene i Amara, nadam se da nas primate u drustvouser posted image user posted image
Sensia ja sam ti s hormonima katastrofa, placem vise i cesce nego ikad, samo trazim neki razlog da okinem...

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 30620
6.11.2011 14:08:53   
Sensia
IZVORNA PORUKA: Gift

Bajram Serif Mubarek Olsun od mene i Amara, nadam se da nas primate u drustvouser posted image user posted image
Sensia ja sam ti s hormonima katastrofa, placem vise i cesce nego ikad, samo trazim neki razlog da okinem...

hej dobrodosla i ja sam prije dva tri dana dosla na ovu temu, odnosno presla user posted image  sa one teme
A sto se tice plakanja, malo ko hoce priznati depresiju ali meni bude lakse kad podijelim osjecaje...... user posted image

kako si ti, kako bebi slusa?

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 30621
6.11.2011 14:52:09   
vila_7
Bajram Šerif Mubarek Olsun svim dragim zenicama koje slave! user posted image user posted image user posted image  

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 30622
6.11.2011 14:53:08   
vila_7
A meni je fakat da bjezim s ove teme jer vidim sve one divne trudnjacice sto sam pratila-vec su se preselile ovdje hB!

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 30623
6.11.2011 14:56:49   
Gift
Sensia hvala na pitanju ja sam dobro, rana puno bolje, pomalo i prohodam po kuci..i beba je hb dobro, spava, place i doji user posted image user posted image al mislim da su i kod njega poceli grcevi, jer se cesto onako zgrci i ukoci nogice, kao da kaki, ne znam..

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 30624
6.11.2011 16:08:29   
Amam
Viloo secerko joj sto mi falis s onim cestim postovima,et da znas!Hvala za cestitku user posted image .
Gift dobro dosla user posted image .
Vidim ja na ovoj temi grcevi in,ma i ja sam tako u pocetku on se promeskolji ja skacem,a sad dok dobro ne drekne ja jok user posted image ,samo sto me skuzio pa u zadnje vrijeme nema onog komesanja nego odmah u dreku user posted image .

Mm i A otisli podijelit kurbane,E spava.

Sensia,samo ti otplaci,nije to nista strano,ali kad bebi spava,nemoj da joj budes nervozna i tuzna user posted image

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 30625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1223 1224 [1225] 1226 1227   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1223 1224 [1225] 1226 1227   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *