Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Zaboravih rece iako to nije danas tema, porpusti na i baby love sinoc tj sad kad smo ustale vidjela sam, moguce da nisma dobro stavila jer nije par noci nikako a u pampersu je redovno....
Bajrabarecola i od mene! jest da nije jos Bajram al hajd... ja sam svom momku ispeglala kosulju, dzemper na kopcanje i farmerke i sve ima dzepove smijesno mi kad pogledam, ko odjeca za malog ciku
I moj E ima kosulju karo i pulover bijeli i sako bona .Ali on je moj ciko vec odavno vec smo prerasli par kosuljica
Zaboravih rece iako to nije danas tema, porpusti na i baby love sinoc tj sad kad smo ustale vidjela sam, moguce da nisma dobro stavila jer nije par noci nikako a u pampersu je redovno....
Ma moguce da se vrti u snu pa joj prodje.
Ja jučer bi' na BB i sram me i reći obzirom da sam bila 10 min :( a baš se nameračila da popijem kafu, malo sjednem..Al' zeznuše me momački...morala do grada u 12h (i to bukvalno zbog 15 sekundi), tako da mi je BB bio baš na vrat na nos :( A čula sam i ja da je bila esmina, al' ne stigoh ženu ni potražit..jedino sam se uspjela pozdraviti sa vješticom, leenom i lepetetkom...haj, biće popravni :)
uh, evo, mali mi zažandara u komodu...
I ona uglavnom u prvoj turi, druga je lagan san i treca tura je opet cvrsta i onda ustajanje. Doduse sinoc su bila 2 budjenja, a kad ih ima 6 tu s ene zna ni ko pije ni ko placa
< Poruku je uredio sweet insanity -- 6.11.2011 7:44:07 >
Dobro jutro! Bajram barećula i od mene..Mali i ja otpratili ćaću, ja se ponadala da će mali zaspat' odmah, al jok - hoće i on da gleda bajram namaz :)
Ja jučer bi' na BB i sram me i reći obzirom da sam bila 10 min :( a baš se nameračila da popijem kafu, malo sjednem..Al' zeznuše me momački...morala do grada u 12h (i to bukvalno zbog 15 sekundi), tako da mi je BB bio baš na vrat na nos :( A čula sam i ja da je bila esmina, al' ne stigoh ženu ni potražit..jedino sam se uspjela pozdraviti sa vješticom, leenom i lepetetkom...haj, biće popravni :)
uh, evo, mali mi zažandara u komodu...
super bebo ja sam isto promasila ko mi je trebao cekala lepetetku pola sata i morala ici, a sjedila sam s esminom i bebinom mamom, bila je ona...
sensia bajrambarecola ako je to prduckanje ne probudi nista ne brini, samo spavaj...da joj sta smeta budilo bi je... mozes je pred spavanje nositi na ruci tako da guza dodje prema laktu a prsa na dlanu, da se izprducka...stenje i moj A i inace dosta nemirno spava, ali ako ne otvara oci ja ne skacem...a skakala sam i ja cim uzdahne
Sensia, to je probava muci, i mi smo to isto imali. Ja mu dam epspumisan kapi, malo mu skupim noge u koljenima preko stomaka, masiram pupu i on isprducka sve pa se smiri. Nisam ni ja spavala, zato ti pomoci nema :))
p.s. Vec dvije noci mi stenje i prducka u snu pa ako neko ima neki savjet i iskustvo.....zao mi je kad ima takav san a i ja ne zaspim ni po 15 minuta
Meni je ovako bilo sigurno prva 2 mjeseca, možda i vie...ja sam jednostavno pustila da prođe..samo sam znala podići none (stopala) prema stomačiću da lakše prducne i to je to...a mene je to njegovo stenjanje izluđivalo :) K'o kakav dedo kad uhče...u početku me je to ba trzalo dok sam spavala, poslije se navikla...sad me bude druge stvari :)
Bajrambarecola i od mene, ja evo kahvenisem, cekam svoje momke dok obidju mezare, I spava, a spremili smo i mi duboke dzepove Zavidim vam sto se druzite i mimo foruma, valjda ce biti prilike da i ja upoznam barem neke od vas dlugalica
ma sensia jos je ona mala, nece se nauciti... i ja A uabcim nama u krevet kad se budi cesce...a pred jutro oko 5 redovno...bude mi mrsko ustajati, konektujem ga i zaspim
Ista sam ti, meni se U bas fino uspava na siki do kreveca bi se 10 puta probudila Pa kad je najbolje uciti u krevetac da spava?
Evo malo kolaca i kahve za Bajram bas smo zaboravile
ma sensia jos je ona mala, nece se nauciti... i ja A uabcim nama u krevet kad se budi cesce...a pred jutro oko 5 redovno...bude mi mrsko ustajati, konektujem ga i zaspim
Ista sam ti, meni se U bas fino uspava na siki do kreveca bi se 10 puta probudila Pa kad je najbolje uciti u krevetac da spava?
Evo malo kolaca i kahve za Bajram bas smo zaboravile
Kod nas je onaj balkon sistem, pa je i s nama i nije i ne namjeravam ga micati od naseg kreveta do daljnjeg.
palacinko primakla bi i ja krevetic nasem krevetu ali bi onda ostala bez ladice a bas mi treba...tako da deveram... mi sami..mm otisao na mezarje...pa ce onda klati kurban...haman da cu pola dana biti kuci, najmanje
Ja sam problem ladice rijesila tako da nemam ladice hahaa ali svjejedno je nagurano ispod. Ma, spavaca nam ni na sta ne lici, ali meni je puno lakse ovako. I nas je otisao deverati oko kurbana, a mi cekamo. Odoh ja poceti slanu hranu laganice.
ja slano ne kuham, imamo obicaj ici mojima na kasni rucak, dok se podijele kurbani...napravila sam one kuglice, joj jesu dobre,imacu sto kila i smutih jos ledene kocke...dosta od mene, trebalo je i prozore oprati
Da, dobro si palachinken, trebala sam ja njoj kakav ruksačić kupit, ali kad već nemam onaj mali, ponijet ću ja veliki, pa će mama nositi ako oteža Mada pare nisu teške koliko god da ih ima I mi još čekamo taju, cura doručkovala i spavanjac prijepodnevni. Nije kakala dva dana, pa smo jeli malo šljivice, sve prducka a ja se nadam nekom govancetu (da prostite)