sporty mamaa
|
IZVORNA PORUKA: palachinken IZVORNA PORUKA: animagical rose koliko ce onda biti ovo moje debelo...on sad ima 5.5 i ne prestaje jesti... Imam ja jednog takvog,ali evo zadnji mjesec se naglo izduzio, a dobio samo 800grama (prvi i drugi mjesec po 1600 u prosjeku) tako da ne izgleda ko loptica vise Ja se sad zabrinuh pravo, vasi dobivali po 1600, a moja samo 650 grama za mjesec dana... Iz rodilista izasli sa 3700 a sad ima 4350. Ali doktorica mi kaze da samo nastavim dojiti, nikakva dohrana, valjda je to ok Inace ne bih htjela da mi je dijete gladno.... Mada su me i ove zelene stolice pocele brinuti, no procitala sam da je moguce da je prebrzo prebacim s jedne sike na drugu pa ne stigne doci do onog masnijeg mlijeka. Od sada, jedna sika, jedan podoj pa cemo vidjeti Inace danas je bila nervozna Boze sacuvaj, bili kod svekrve, nije se smirila, dosli kuci, dopratila nas svekrva opet se nije smirila. Svekrva otisla dijete usutilo I zaspalo u roku od pola sata Smijesno, ali bas tako ispalo Ja sam inace danas bila nikakva, non stop sam galamila na starije dijete, cak sam joj i igracke htjela baciti kroz balkon, tako me nervoza uhvatila A ona inace dijete zivahno, nema mira sekunde, u trenutku napravi nered i to radi non stop... Otisla s njom proset_ati, glumila nekakvu macku i ko fol rezala na ljude i plasila ih A ja vamo ludim. Jos ponjela biciklo vani, tako da sam na kraju ja morala gurat kolica, nosit biciklo i pazit na nju... A nikad mi neda ruku cestom, no danas je spopalo da mi da ruku. A ja jednom rukom guram kolica, drugom nosim biciklo i pitam je: "kazi koju ces ruku da ti dam"? A ona sva u cudu gleda.... Eto morala sam se malo izjadati... Lady, malena je preslatka i torta i haljinica Jelena opet tura, e ebemu visa vise i turi... Nedajte se, bit ce bolje. I moja je nakon injegcija(geramicin) imala turu, bas smo se bili borili. Vise se ne mogu sjetiti nakon koje injekcije je tura spala, ali bas bas nas je izmucila Jeste li joj kontrolirali urin, tako visoka moze bit i od urina... Enci bebe su preslatke, moja neostvarena zelja je imati blizance
< Poruku je uredio sporty mamaa -- 1.11.2011 1:10:49 >
|