|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1200 1201 [1202] 1203 1204   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat]
31.10.2011 16:18:40   
palachinken

IZVORNA PORUKA: animagical

rose koliko ce onda biti  ovo moje debelo...on sad ima 5.5 i ne prestaje jesti...

Imam ja jednog takvog,ali evo zadnji mjesec se naglo izduzio, a dobio samo 800grama (prvi i drugi mjesec po 1600 u prosjeku) tako da ne izgleda ko loptica vise user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 30026
31.10.2011 16:20:53   
Super Beba

rose koliko ce onda biti  ovo moje debelo...on sad ima 5.5 i ne prestaje jesti...

nemoj se brinuti oko toga...jer što su "stariji", dobivaće sve manje na kilaži...pogotovo kad se počnu kretati, tj. puzati, uspinjati, i sl. Moj mali je poprilično dobivao na kilaži, više se i ne sjećam i sad je evo stao na nekih 11 - 11,50 kg...a imao je 9 kg sa 5 mjeseci (evo, pogledah u radosnici)...i jednostavno je prestao dobivat kilu po mjesecu, a sa 5 mjeseci je i počeo da malo po malo puže...
a meni je i bilo draže što je "krupniji", bilo mi je lakše baratat' s njim..hB nikad ga nisam navikla na ruke, tako da nisam imala problem nosanja po rukama...jedino me je slomilo kad bih morala AS snijeti u auto i nazad...tad sam skršila tetivu lijeve ruke...

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

Neposredna veza do poruke: 30027
31.10.2011 16:26:16   
animagical
prvi mjesec je dobio kilu a sada za 15 dana kilu...a dug je 64user posted image tako da ne izgleda kao loptica,ali je tezak... niko nece da ga nosi duze od 5 minuta, samo mm i ja...tako da ga teglim za sobom gdje god podjem, sveki kaze tezak joj....

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 30028
31.10.2011 16:32:55   
palachinken

IZVORNA PORUKA: Super Beba

nemoj se brinuti oko toga...jer što su "stariji", dobivaće sve manje na kilaži...pogotovo kad se počnu kretati, tj. puzati, uspinjati, i sl. Moj mali je poprilično dobivao na kilaži, više se i ne sjećam i sad je evo stao na nekih 11 - 11,50 kg...a imao je 9 kg sa 5 mjeseci (evo, pogledah u radosnici)...i jednostavno je prestao dobivat kilu po mjesecu, a sa 5 mjeseci je i počeo da malo po malo puže...
a meni je i bilo draže što je "krupniji", bilo mi je lakše baratat' s njim..hB nikad ga nisam navikla na ruke, tako da nisam imala problem nosanja po rukama...jedino me je slomilo kad bih morala AS snijeti u auto i nazad...tad sam skršila tetivu lijeve ruke...

O da, AS je ko crna zemlja teska, teza mi od kolica, mrzim ga nosati u njoj.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 30029
31.10.2011 16:39:39   
Super Beba
palachinken - ne znam šta je gore user posted image AS koja je lomi ruke ili on solo kad se počne vrpoljiti u naramku :) Prije npr. odem u banku/poštu/prodavnicu s njim u AS, fino ga spustim na pod i odradim posao...sad s njim u naramku ne mogu ni do torbe doći, a ne znam gdje bih s njim..na pod ne ide, jer ode Amar pod tramvaj...

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 30030
31.10.2011 16:42:23   
animagical
evo ga, kupili mu baby gym pa se cudi...

user posted image

Neposredna veza do poruke: 30031
31.10.2011 16:42:49   
rose

zavisi s koliko je rodjen... S je rodjena 3400 a na prvoj kontroli s mjesec dana imala 4250 tako nekako user posted image  

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

Neposredna veza do poruke: 30032
31.10.2011 16:46:21   
animagical
IZVORNA PORUKA: rose

zavisi s koliko je rodjen... S je rodjena 3400 a na prvoj kontroli s mjesec dana imala 4250 tako nekako user posted image  

rodjen s 3650 i 54 cm  sad ima 5.600 i dug 64...neka raste, kaze se masallah ali ruke otpadaju...plus nece niko da ga cuva...

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 30033
31.10.2011 16:48:25   
palachinken

evo ga, kupili mu baby gym pa se cudi...

user posted image

Jooooj jest lijepooooo! I nama je ovo slijedeca igracka, cim ko uleti s babinama user posted image

Neposredna veza do poruke: 30034
31.10.2011 16:49:47   
animagical
danas mu kupili...ostalasam sokirana, dijete se pun sat vremena igralo, tj gugutalouser posted image i one cijene od 100km za ovo su smijesne, mi kupili za 60user posted image

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 30035
31.10.2011 17:42:36   
Visnja RR
da pokucam i mladjoj grupici
kuc, kuc, kuc kuc user posted image
djevojke samo da vas napomenem da ima jos 14 dana za prijavu bebica za Johnsons kalendar... fotke na adresu johnsonsbaby@ringeraja.ba a onda idemo da glasamo...user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

Neposredna veza do poruke: 30036
   [Obrisana poruka]
31.10.2011 17:58:29   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Visnja RR)
  Neposredna veza do poruke: 30037
   [Obrisana poruka]
31.10.2011 17:59:42   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna veza do poruke: 30038
31.10.2011 18:06:13   
vjestica
danas nam je divan dan, divan dan
našoj Nađi rođendan, rođendan
živjela, živjela
i sretna nam bilaaaa

pusa od E i mene i sve najljepše za rođendanuser posted image

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 30039
31.10.2011 19:04:02   
mea29
Eh evo i mene na novu temu  user posted image

Sunce mamino 24.10.2011.g

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 30040
31.10.2011 20:05:59   
Amam
Nove mame i bebe dobro nam dosle user posted image .
Joj Jelena nista ti ne bih znala oko anemicnih beba,bas mi je zao.
Animagical moj E je uzivao u toj "dzidzi" pa do nekih 4-4,5 mj dijete je tu i spavalo i igralo se a sad user posted image ni sekunde,ja to sklonila na stranu.
Enci cure su masallah premedene,ljubni ih u te obraze slatke!

Moj E je, ali za prave, ne podnosljiv ni sama ne znam koliko je puta zaspao danas a niti jednom nije duze od 10 min.spavao,ma grize koliko je nervozan user posted image .Cak sam mu i calgelom desni mazala ali nista user posted image

< Poruku je uredio Amam -- 31.10.2011 20:06:32 >

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 30041
31.10.2011 20:06:04   
Super Beba
IZVORNA PORUKA: mea29

Eh evo i mene na novu temu  user posted image

welcome :))

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 30042
31.10.2011 20:40:35   
Super Beba
amam - jeste li hodali danas? Ja sam primijetila da je mali nikakav ako je čitav dan u kući...danas smo baš uživali na suncu, spavao skoro 2h, ma ljepota...a u kući max pola sata...

Neposredna veza do poruke: 30043
31.10.2011 20:52:23   
rose

IZVORNA PORUKA: rose

rodjen s 3650 i 54 cm  sad ima 5.600 i dug 64...neka raste, kaze se masallah ali ruke otpadaju...plus nece niko da ga cuva...

ma ja S je bila 51 cm user posted image unda mamina bebela...da vidis samo kako polako puze user posted image

Neposredna veza do poruke: 30044
31.10.2011 20:54:04   
rose
IZVORNA PORUKA: vjestica

danas nam je divan dan, divan dan
našoj Nađi rođendan, rođendan
živjela, živjela
i sretna nam bilaaaa

pusa od E i mene i sve najljepše za rođendanuser posted image

ma kad se nisam rasplakala veceras kad joj donesose tortu i kad joj djecica malo starija pocese pjevati user posted image mogu misliti kako ce mi biti kad mojoj aBd uskoro bude rodjendan user posted image

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 30045
31.10.2011 21:23:04   
tukica
IZVORNA PORUKA: enči80

Mamolina dobro nam došlauser posted image

Jelena ljubila sam ih a ti nama ljubi svoje piliće male i da što prije ozdrave.

Bambi hvala a evo i jedna normalna fotografija gdje su kao fineuser posted image i poslušne:

user posted image

Asja i Zara

Masallahh bebica, ljubim ih u ove obrascice.... Joooooj ko med su, njam njam user posted image   Dva mala andjela... Da su ih crtali, ne bi sladje ispale user posted image

Evo i mene malo...
Prije svega, vidim da je Nadji rodjendan... Sve naj, naj, naj, naj,  najljepse i samo najbolje joj  od srca zelim, da  poraste u divno bice, da bude zdrava, lijepa, sretna i da voli svoje roditelje koliko i oni nju....iiiiii...  evo ja bih sad plakila koliko sam dirnuta....  Nadam se da je provela prelijep dan...
Ja sam zvanicno odustala od ucenja svoje male djavolice da spava bez mene po danu ili u svom krevetu... sinoc sam probala i nakon plakanja, povracanja od muke, vratila sam je kod nas i dijete je zaspalo u roku od 5 minuta... a po danu spavam i ja s njom, pa je dobro i meni i njoj...
a kad pomislim kako cu kad krenem na posao, sve se tjesim da ce tad morati da se privikne bez mene i da zaspi i da lala... srecom, pa radim haman 2 ulice od kuce, pa cu joj biti blizu user posted image pomalo jedemo, tj. malo rizinih smutim sa mojim mlijekom, pa pojede 4 male kasikice, a danas sam joj i sokica davala na kasikicu i  nije vrtila galvu kao i inace... hajd valjda ce se popraviti stanje... probacu da joj malo dam ad da vidim kako ce da reaguje jer ga prije nije htjela ni okusiti...

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 30046
31.10.2011 21:36:12   
Anoniman
Moje veliko dijete dobilo opet temperaturu, a vidjeli su Sabina i Rose na Nadjinom rodjendanu dijete zdravo i pravo igra se, dodjemo kuci igrala se jos i da vecera nece, kontam pojela je torte pa zato, ja da je spremim za spavanje i kako mi je sjedila na krilu naslonim bradu svoju na njenu glavu, dijete bukvalno gori. mjerila sam tri puta sa tri razlicita toplomjera, na svakom nazalost isto, 39,1 joj. Primila 5penicilina, a ono i dalje temperatura. Poludicuuser posted image

(odgovor članu tukica)
  Neposredna veza do poruke: 30047
31.10.2011 21:39:04   
tukica
jooooj Jelo, j. mu misa... nikako da popusti ta tura... uh... da nisu zubi, rece ti da joj desni krvare... uh, uh, mogu misliti kako se dijeete napati... tebi se divim... spomenik bih ti izlila usred saraj'va user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 30048
31.10.2011 21:43:43   
rose
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Moje veliko dijete dobilo opet temperaturu, a vidjeli su Sabina i Rose na Nadjinom rodjendanu dijete zdravo i pravo igra se, dodjemo kuci igrala se jos i da vecera nece, kontam pojela je torte pa zato, ja da je spremim za spavanje i kako mi je sjedila na krilu naslonim bradu svoju na njenu glavu, dijete bukvalno gori. mjerila sam tri puta sa tri razlicita toplomjera, na svakom nazalost isto, 39,1 joj. Primila 5penicilina, a ono i dalje temperatura. Poludicuuser posted image

ja sam isto kod S primjetila celo vruce a obrazi hladni...nisam joj mjerila temperaturu, popila je hapu i zaspala...eno sad je pipnuh ona se vec oznojila mada se skoro uvijek oznoji...valjda nema turu user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 30049
31.10.2011 21:57:36   
ladyblue RR
evo nas....

još jednom vam se zahvaljujemo na lijepim željama i čestitkama.
da vidite i moju veliku djevojčicu:

user posted image

a evo i torte:

user posted image

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu tukica)
Neposredna veza do poruke: 30050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1200 1201 [1202] 1203 1204   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1200 1201 [1202] 1203 1204   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *