Anoniman
|
Enci med medeni su obje, ,oze li Zara mi za snahu, a? Emice u kom je fazonu momak, koji crtani voli? Sto se tice sastava torte posto su u pitanju djecje ja sam uvijek za varijantu cokolada, puter, bez gustina, brasna i ostalih kina, moze i sa primjesama voca, bez puno brasna i sa dosta jaja. Nisam ja sad neki tip ono ne dam joj ovo da jede, ne dam ono, ali brate tortu sa margarinom i hljebaru onu sa dosta brasna ne jedem ni ja Sporty ja jedva cekam da zavrsimo dio dvorista iznad kuce, ima da razapnem onu ljuljasko sto se kaci na drvo, jeste da nemamo drveca ali ako treba betonske stubove cu izbetonirat, do tad valjda me i ova djeca malo popuste na miru pa da mogu oćejfiti ljuljajuci Ja vodima oboje kod dr, luka hropinja li hropinja i opet malo ture imao, dr kaze cisto mala prehladica, ali nam je dala nalaze da izvadimo. Ana hB dbro, jos dvije injekcije joj ostale, zajebava i dalje i guzicu mi pomjera samo tako, ali valjda i to prodje nekad . Sad sam Luku morala staviti na krevet da spava jer je ona zauzela i kolijevku njegovu i ljuljasku i sjedalicu, bebe, mede i ostale igracke joj spavaju, a prethodno ih je najela , u plasticnu zdjelu stavila lego kockice one male, uzela kasiku i mjesa li mjesa i hrani ih, onda "nabije" kocku na kasiku i ona lize kao sladoled, a o spavanju njenom mogu samo da mastam, a meni dusa spava, nocas svega dva sata odspavala.
|