|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1163 1164 [1165] 1166 1167   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
21.10.2011 18:41:30   
sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: sweet insanity

Sporty mama, moja kaki jednom u 3-4  do 5 dana tako da nemam taj problem nocnog presvlacenja ali flasicu nece , ma probat cu jer stvarno s njom je ko na bingu. Kako napunismo 4 mjeseca dijete totalno promijenilo naviku spavanja. Koliko je vama trebalo da se izbaci podoj. Meni kad bi ostalao ka prije jednom ili dva puta ja bih bila super naspavana, mada kao sto jutros rekoh, ako i ne uspije nista neka s ebudi samo neka je zivai zdrava, a naspavat cu se nekaduser posted image

Ma mi ti nismo nista izbacivali, jednostavno zaspe oko 12 navece i do 5 i po se nebudi, neureklo seuser posted image user posted image

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 29101
21.10.2011 19:33:53   
Leena
veče, moje dame!

Evo ja čekam da mi svekar i sveki dođu. Sutra mi ona dodjela diploma, pa dernekuser posted image

Jele, dobro si ti prosla, esma tako donese lutkine cipelice da joj obujem i nervni slom dozivi kad skonta da ne mozeuser posted image . Iduce sedmice se cujemo, aBd!

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 29102
21.10.2011 20:25:08   
vila_7
maja vas nista ne upratih akko necu na poslu da idem na internet!
samo sam vidjela da je hB Jeleni nalaz dobar! user posted image

ostalima velika pusaca....

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 29103
21.10.2011 20:59:09   
rose
poz zene da se i ja malo javim..S se pomirila sa zelenim crvom i dana se cak malo i igrala sa njim...i dalje malo puze na koljenima pa se umori i ide na pupu...blago sam joj odigla madraca tako da je dobio 1-2 cm na vsiini i blizi joj je vrh ograde...vidim pokusava da se digne ja joj samo blago pomognem tako sto je pridrzim da je ne povuce guza a onda se nonama odguruje...eto ma mozda uskoro i sama mogne user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 29104
21.10.2011 21:02:10   
mersiha 77
Jelena svaka cast!Bas mi je drago da si se rijesila bestije
a drago mi je i zbog Ane i tebi ce biti lakse a i tamo bi trebala nauciti dosta stvari od druge djece
pa se iskreno nadam da ce zato biti bolja prema bratu,ma bice to sve pet vidjecesuser posted image

Mala_sa jesili kupila hranu?
jesteli probali?
Anes jede bez problemauser posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 29105
21.10.2011 21:02:41   
vila_7
user posted image dusa slatka bucmasta....nek se ona pomirila sa crvicem! A za ustajanje-ma nekapomozi joj malo. A jel ti nju ikako "tatas"?

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 29106
21.10.2011 21:05:33   
rose
IZVORNA PORUKA: vila_7

user posted image dusa slatka bucmasta....nek se ona pomirila sa crvicem! A za ustajanje-ma nekapomozi joj malo. A jel ti nju ikako "tatas"?

ma pridrzim je al jos ne konta kako da koraca...zna koracati samo u hodalici ...a tek je od nedavno krenula pomalo i da tasuna...i to samo ako joj ja prvo pokazem...nije joj to nesto zanimljivo user posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 29107
21.10.2011 21:15:57   
vila_7
ma moja nikad nije ni htjela tasunati da joj uzmemo ruke ili da sama-nego uvijek ona nase uzme i tasuna !  user posted image
imas PPuser posted image

< Poruku je uredio vila_7 -- 21.10.2011 21:16:10 >

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 29108
21.10.2011 21:39:17   
Super Beba
ja evo svježe okupana, ležim i slušam malog kako hrče pored mene...nosić  i dalje pun, ukapala sam mu malo sljeza, valjda izbaci nešto..maloprije je neuspješno prošla operacija izvlačenja slina pumpicom..il' ja ne znam kako il' su me izdala moja nekad pušačka pluća :) biće ovo burna i neprospavana noć :) A danas je bio extra...ne kontam kako baš navečer ima pun nos, kad treba fino da spava i pusti mamu i tatu da spavaju...al jok, hem hrče k'o moj stari, a hropti k'o kakav dedo...uglavnom, po zvukovima koje proizvodi, k'o da imamo 80-godišnjaka, a ne osmomjesečnu bebu...

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 29109
21.10.2011 21:43:18   
rose
moja se smjeska kad ja tasunam i ako joj pokazem ponovi i onda se fokusira na nesto drugo...danas sam je mako stavbila u kadicu da se igra...ne bi li malo i strah od kupanja rijesila...brige nase s bebanima user posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 29110
21.10.2011 21:44:46   
Super Beba
je li to S. i dalje drami oko kupanja? 

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 29111
21.10.2011 22:14:47   
mala_sa
Vece i od nas...
Joj evo i ja sam hasta, preslo mi od muza...ccccccccccccc (zaljevam se limunadom, valjda ce mi bar malo pomoci) user posted image
Mi smo danas bili kod pedijatra, i zene drage moj A poce da vristi cim sam ga skinula i doktorica mu prisla sa stetoskopom, i to onaj pravi plac sa krokodilskim suzama...kaze ona da je vjerovatno zapamtio kako se osunetio, pa place zbog te traume user posted image user posted image
Inace on je hB super, dig je 70cm i ima 9kg i 200gr (ovaj mjesec je dobio 300gr user posted image user posted image hB prestade se i on debljati user posted image user posted image )

Rekla nam je da uvedemo meso i ribu, i da mu smijem dati i po 1/4 jajeta da jede (samo ne precesto)... Dobili smo flour za zubice (skupa sa vit D) i sirup da malo popravimo zeljezo user posted image

Mersiha ne stigoh ti ja danas nista, samo A kod pedijatra da odvedem, bas sam bolesna, pa cu sutra aBd sve da kupim user posted image

Sweet joj kod vas je curica bas zahtjevna sto se sike tice, ali hajde proci ce i to nekad aBd

Jelo user posted image user posted image za uredan bris

Nego, smijem li ja malom sada dati grozdje da proba, ili mu je jos ranouser posted image user posted image

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 29112
21.10.2011 22:15:39   
m.i.n.a.
Oliiiii...
Evo i nas ako nas se sjecate:-)ima li novih clanica i beba...dobrodoslica za sve...sretni ridjendani mali i veliki,novi zubici i koraci,rijeci i pokreti...svasta smo propustili,nemam neta i necu ga imati dok ne preselimo poslije nove godine pa se sad svercam na mm poslovni telefon:-)sljedeci mjesec idemo u bosnu armanko i ja...jupiiiiiiii....
Kod nas svasta novog,A ustaje uz sve sto vidi,krevetic,sto,radijator,stolica,moje nige...sve..po kreveticu seta pomalo,juce nas prepao,vidim ga gura hodalicu ispred sebe u hodniku koji nema tepiha,samo cekam kad ce opalit od parket i polahko mu prilaxim da se ne prepadne...usjesno je to obavio ali hodaljka je odsad zakocena jer je nije ljubitelj,vise voli sa strane je gurat..neko se zalio na prstoce i hodanje,A je hodaljku dobio sa punih osam mjeseci i malo boravi u njoj jer mu dosadi zacas,stalak je dobio sa 6,5 mjeseci ali smo mu podlogu za noge podigli koliko treba da lijepo stoji,ali evo i sad kad se ispravi da stoji prste nekako savije unutra...ja mislim dok on to usavrsi da ce doci na svoje...inace,sve mi djeluje da nekad malo i pretjerujemo...steti hodaljka,steti stalak,ne valja mlijeko...sto bi jedan moj kolega rekao svi smo odrasli na jogobeli i lenoru:-)
Imamo cetiri zubica,sve kecevi..nekad jede bolje nekad slabije...isto i. Sa spavanjem,nekad se budi holjadu puta a nekad jednom i to samo mu dam cucu...svasta smo probali od hrane pa kako mu je cejf pojede...izgovara babo i baba,gaga,dada a mama je rekao tri puta samo,dva puta kad su zubi dosegli krajnju nervozu drekno je mama i sinoc u polusnu nabraja svasta i rece mama...u svjesnom stanju rijetko:-)
Eto ja ispisah referat...kome he mrsko nek be cita:-)

Neposredna veza do poruke: 29113
21.10.2011 22:30:10   
bambi7
Evo zene i ja da se izjadam, mala me maloprije ujela ko da ima sve zube a haj sto je stisla nego jos i glavu okrece a (.) jos u ustima. Doslo mi je da vristim ko nikaduser posted image user posted image

Mina dobrodosla nazaduser posted image

JelenaT e hvala Bogu pa se kutarisa tog belajauser posted image user posted image

Sweet, i mi istu muku mucimo sa budjenjem jos uvijek....a mislim i da su nam cure u par dana rodjene

Ostalim mamama i bebama user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio bambi7 -- 21.10.2011 22:44:35 >

Ljubi mama princeze
L-23.02.2007
I-09.06.2011

"Žena nikad ne moze biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela!!!"

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 29114
21.10.2011 22:50:48   
Cickolini
Samo da mahnem i da kazem da smo u Sarajevo i da Lady dogovori kaficu kad god vama odgovara. Ja skoro pa mogu uvijek. Tu smo do srijede. Lady sutra cu ti javiti svoj novi br.

LJUUUUUUBIMOOO

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

(odgovor članu bambi7)
Neposredna veza do poruke: 29115
21.10.2011 22:52:00   
Super Beba
mina - ja baš neki dan pitam gdje ti nestade :) Vidim i kod tebe veselo user posted image Dobrodošla nazad i klepi češće TM-ov mobitel :)
bambi - nadam se da joj to neće preći u naviku, te da je to samo jedan usamljeni incident...
cickolini - dobro nam došla :)) user posted image

mali evo još spava, odoh i ja - vjerovatno će uskoro bit'' buđenje za (.)
LN i LP :)

< Poruku je uredio Super Beba -- 21.10.2011 22:53:46 >

(odgovor članu bambi7)
Neposredna veza do poruke: 29116
21.10.2011 22:56:58   
animagical
uh...kupali smo ga u pola8 i od tada je meni u rukama i dojiuser posted image mislim, ne guta on pravo, samo povremeno ali se ne da spustiti, odmah oci otvori i u plac...staa je ovo...mene jos i grlo boli, ledja ne osjetim...ma sva sam fuj...

Neposredna veza do poruke: 29117
21.10.2011 23:02:46   
malena27 RR

IZVORNA PORUKA: Cickolini

Samo da mahnem i da kazem da smo u Sarajevo i da Lady dogovori kaficu kad god vama odgovara. Ja skoro pa mogu uvijek. Tu smo do srijede. Lady sutra cu ti javiti svoj novi br.

LJUUUUUUBIMOOO

Samo da skrenem paznju na pravila foruma, zabranjeno je pisati slovima u boji, pa se molim vas pridrzavajte toga. user posted image

LP, RR Tim user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu Cickolini)
Neposredna veza do poruke: 29118
21.10.2011 23:30:59   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: bambi7

Evo zene i ja da se izjadam, mala me maloprije ujela ko da ima sve zube a haj sto je stisla nego jos i glavu okrece a (.) jos u ustima. Doslo mi je da vristim ko nikaduser posted image user posted image

Mina dobrodosla nazaduser posted image

JelenaT e hvala Bogu pa se kutarisa tog belajauser posted image user posted image

Sweet, i mi istu muku mucimo sa budjenjem jos uvijek....a mislim i da su nam cure u par dana rodjene

Ostalim mamama i bebama user posted image user posted image user posted image

Moja je 8. juna i evo zaspala je u 23 h  pa cemo vidjeti kako ce proci noc. I ja se spremam u krpe, nadam se da cu brzo zaspat a kontala sam ostat budna izdajat da joj probam uvalit spavajuci oko 1 ako htjedne al mislim da necu imat snage.

(odgovor članu bambi7)
Neposredna veza do poruke: 29119
21.10.2011 23:43:34   
bambi7
Kod nas ne pali ona taktika od mala sa :( probali smo.
Moja je zaspala malo prije 22h i evo cekam budjenje u 24h pa da i ja legnem. Kako prvi dan tako i danas spava, svaka 2h da jede. Samo ako je vani ne trazi bas svaka 2h
Eto u dan su rodjene, ona je 9tog junauser posted image

Ljubi mama princeze
L-23.02.2007
I-09.06.2011

"Žena nikad ne moze biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela!!!"

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 29120
21.10.2011 23:47:19   
Anoniman
Kod mene Luka zaspao u pola deset i imao vec jedno budjenje, ocekujem drugo za 15ak minuta najdalje, a Ana u deset zaspala i imala dva budjenja.

(odgovor članu bambi7)
  Neposredna veza do poruke: 29121
22.10.2011 0:07:07   
animagical
moje jos nije ni zaspalo...nikako...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 29122
22.10.2011 1:18:39   
sporty mamaa
Bambi ja se toga najvise bojim. Moja zna tako vuc bradavicu da me bas zaboli, a kako ce tek bit kad pocnu zubi. Ja mislim da cu ja dojiti dok joj ne narastu zubi ako ovako nastaviuser posted image user posted image  
Jelena tebi pravo zeznuto, pa zeno spavas li ti ikad, tri budenja do sad... Divim ti se. Mala Ana se bas puno budi po noci.
Animagical ti si najbolja. Nije jos zaspao, al ajd bar nisi imala budenjauser posted image user posted image  Moja zaspala oko 22, evo budi se pomalo, sad cu je nahranit valjda ce nastavit da i ja mogu lagano. Zelim vam svima laku nocuser posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 29123
22.10.2011 9:15:28   
ladyblue RR

IZVORNA PORUKA: animagical

izvini ali majcino mlijeko ne smije u mikrovalnu, ubijes sve sto je zivo u njemu...antitijela.... podgrijava se po mlazoom tople vode, ili umoci u serpu s vrucom vodom

nisam ga nikada podgrijala osim u mikrovalnoj a dijete mi nikada kihnulo nije dok nije u jaslice kranulo. dojila sam je 4 mjeseca a onda je bila na AD-u dok nismo ustanovile kravlje mlijeko.

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 29124
22.10.2011 9:18:57   
sweet insanity
Jutro! Sta je ovo, vikend pa nigdje nikog?!user posted image Ja se prilicno naspavala. Mala zaspala u 23h i budila se u 1,5 i ustale smo u 8, ja presretnauser posted image user posted image (kuc,kuc)!!!! Ja da je presvucem kad vidim ukakila se,  bit ce d aje u toku noci il u kreveticu kad je ustala, proslo sve i na gegice, dobro nije sve, malo je proslouser posted image

Eto tako danas malo odmaranja, u 5 imam instrukcije iz engl. onda idem na coffee sa ladyblue i tak. Moji dolaze pa cu malo da odmorim od ruckova ovog onog jer to mama preuzme na sebe i zahvalna sma joj do nebauser posted image

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 29125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1163 1164 [1165] 1166 1167   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1163 1164 [1165] 1166 1167   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *