Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
nisu...meni rekli samo da dodjemo kad mu bude mjesec i tri dana, ne ranije, zbog vakcine, i da dodjemo prijepodne...a mislim da su to rekli jer njima tako bolje odgovara...ovo sam procitala na staklu kartoteke, pregledi zdrave djece do 16h
Jutro za naspavane i nenaspavane, mi danas idemo kod dr na kontrolu bris ce biti gotov oko 13 tako da ako bude uredu opet necemo moci bocu primiti jer je kasno, ali da bude uredu pa cemo aBd u pon Hajd sad fino neka mi neko objasni kako da stavim slikicu mojih pilica
Odes na www.slikomat.com, kliknes na CHOOSE FILE i odaberes sliku. Onda kliknes NALOŽI. Kad on uploaduje sliku, ides na drugi red odozgo, pise pored Koda za forume, selektujes i kopiras sve sto ima u tom redu, citav link. Onda ovdje otvoris novu poruku i zalijepis to.
dan zenice evo mene, jucer sam pisala ali sam kasnije vidjela da mi poruka nije prosla... K je masallah super, prvih 12 sati je katastrofa do 24 sata je bolje a kasnije ko da nista nije bilo, ima pelene, sjedi, igra se neka smo i ovo predeverali hairli. Otok je dosta spao i nema vie krvi, mazemo samo bivacin mast a kasnije jecogal ide... Hvala vam puno na čestitkama
< Poruku je uredio entinte -- 21.10.2011 12:09:54 >
Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!! K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm
entite čestitke na sunetu i da ranica što prije prođe.
Uspjela sam izdojiti 90ml mlijeka to je za prvi put (animagical ne pitaj kako mislim da nisam prije dobro stavljala onu zvijezdicu),pa me zanima kako ga podgrijati??Stavila sam ga u frižider i znam da tu može biti 48h.Palachinken,Jelena...ostale???
< Poruku je uredio enči80 -- 21.10.2011 12:52:23 >
Uspjela sam izdojiti 90ml mlijeka to je za prvi put (animagical ne pitaj kako mislim da nisam prije dobro stavljala onu zvijezdicu),pa me zanima kako ga podgrijati??Stavila sam ga u frižider i znam da tu može biti 48h.Palachinken,Jelena...ostale???
imaš 2 opcije - mlaz vrele vode ili mikrovalna..ja koristim mikrovalnu, nekih 30-ak sec
ja znam da u mikrovalnu nije preporučljivo zbog evetualne razlike u toploti..prvi put čujem da ubija ta antitijela...
Kako mi je zet koji švrlja?
evo ga doji pa stane i guguce stani, jel onaj cvijet sto masira nisi dobro stavljala? meni se izmedju njega i izdajalice uvuce mlijeka...jel de da ja nesto pogresno radim? kako su cure? i mi smi imali skok, malo nam uranio...sreca prodje za dva dana
Dan i od nas MM bolestan pa je danas osta kuci da se lijeci (bice da cu mu primijeniti onaj Cickolinin sistem "lijecenja") Evo izgleda i na mene je preslo samo se jos A hB super drzi Sto se tice spavanja, moj djecak otkako smo se vratili hB bas lijepo spava ima jedno ili nijedno budjenje (da siki) i svaki dan uredno odspava do 9h
Entinte tacno je i kod nas bilo ovako kako si napisala, nama je evo skroz zaraslo, nemamo vise nijednog koncica ... Rekla sam ti ja da oni to jako brzo zaborave i preboluju
Enci ja uvijek podgrijavam tako sto flasicu ubacim u serpu vrele vode (haman prokljucale)... Ne treba sad nesto ni da ti se ugrije, kad ga tek izdojis ono je samo ugonde temperature (nije cak ni mlako)
Selma cestitamo prvi bisercic
Samo enči gledaj da mlijeko, jednom ugrijano, može najviše stajati 2h na sobnoj temperaturi... mada meni nikad nije bilo praktično to sa šerpom ili mlazom vrele vode...dok se mlijeko ugrije, mali probudi čitav komšiluk i razbudi sam sebe :)
< Poruku je uredio Super Beba -- 21.10.2011 13:23:49 >
Ja cu u red s sweet i Mersihom i mislim da cu pocet s odvikavanjem od nocnog dojenja,on par puta povuce i zaspe a ostalo ili ja stimulisem da vuce ili i ja" spavam".On je sad velika beba i mislim d se budi vise iz navike. Ova zadnja dva dana je poceo i da jede,sinoc mu pravila b.rizu i u nju stavila vocnu kasicu,ma sve pojeo hB,jos nam slano teze ide,ali valjda ce. On tako lose spava i u toku dana evo vec 3 dan.Vec 2x sam ga uspavala i samo ga spustim on se pocne okretati i razbudi se Ajni estitke za bisercic. Raurus da brzo ozdravis. S. bebo,avatar je bas super,je li to tvoj bebac Enci tebi i curama,nikog ti ne slusaj sem sebe . svima,odoh opet da ga uspavam
Animagical dobro su cure,malo smo bili prehlađeni ali su evo hvala Bogu danas bolje.A je puno nemirnija i traži puuuuuuuuuno više pažnje od Z koju bukvalno samo podojim i presvučem i u krevet hvala Bogu.Valjda je tako naučila dok su A razmazili nena i mm jer je bila ono slabija na početku(čitaj:gore prošla u porodu) a sad je Bože sačuvaj.Evo upravo je u AS i zahebava me i kad kažu ne znaju djeca.Znaju oni ,znaju...
Usput da kažem Jeli kad joj je najteže neka se samo utiješi sa mnom