Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Super bebo ovo si u pravu, nama se to samo jednom desilo i to prvi put a poslije sam ja 10ak min prije nego sto ce se probuditi stavljala mlijeko u serpicu i onda cim on pocne da se budi samo mu izvadim i dam flasicu (tako smo i izbili nocne podoje)
Nama brisevi dobri ... joj miline. Ja kao dr, mr, pr, fr i sev ostale titule sam ovaj put bestiju bez antibiotika oralno otjerala . ANi izvadjeno ljekarsko tako da u ponedjeljak aBd krece cura u vrtic da mama malo odahne dusom
amam - hvala :) to je moj mali...ako ga nisu zamijenili u bolnici, a opasno sumnjamo :)) sve više i više "liči" na samog sebe, ni na mene ni na MM-a :)
Nama brisevi dobri ... joj miline. Ja kao dr, mr, pr, fr i sev ostale titule sam ovaj put bestiju bez antibiotika oralno otjerala . ANi izvadjeno ljekarsko tako da u ponedjeljak aBd krece cura u vrtic da mama malo odahne dusom
Hvala Bogu!
jeeee :) haj hB da i tebe u ovoj kiši sunce obasja :) od ponedjeljka nećeš znati šta od viška vremena :))
Ola zene evo da se i ja prijavim po ovm nevremenu..Napravila A supicu i ocekujem budjenje, sad mu je nekad vakat..mora sve biti spremno cim mladi gospodin oci otvori inace ce biti belaja ...mah jest zanimljivo sto Medi kaze kad skontaju neke stvari al vala smorise heheh..Ovaj moj mene poceo maltretirati u zadnje vrijeme,skontao koga moze..bas koristi sto ga pozelim dok radim pa da moze po glavi bi mi skakao..Ne znam jel kod vas slucaj al dijete po cijeli dan bude mirno,cim mene ugleda pocne kenjkati...sreca njegova pa ga volim najvise..hehehhe
Jelo super za nalaze, napokon dobra vijest...Jos kad A krene u vrtic ima da budes ko nova..
Super Bebo ajoj kako medena slicica i djekac...uhhh obrazi samo za stipanja
za briseve mogu mislit koje olaksanje... Tako sam i ja bila sretna poslije N svakog sterilnog nalaza urinokulture. Ej bila sam u bimacu, ono za kolica ti uopce nemaju, niti imaju ljuljacku loving hug deimos. Ta ljuljacka ima samo u katalogu al na njoj fino pise da je za bebe od 0 do 9 mj. tj. do 9 kilograma. Bas sam se zagrijala da kupim a nemam pojma gdje da nadem do 13 kg. Kod nas u turbo limacu isto nema. Gledala malo po internetu nasla neke stranice iz Srbije, imaju u katalogu te graco do 13 kg, al to su loving hug spring i loving hug greta. Joj kako mi se to kupuje a ne znam gdje da nadem, jer mi je bas puno razlika 9 i 13 kilograma.
uh jeste se raspisale, k'o da me nije bilo 100 godina... jelena, sve cestitke za uredne nalaze, tj. briseve, mogu misliti kako si odahnula...sad ljubice uzivaj fino... evo mi smo kriza... ne znam jesu li maloj krenuli zubi, ali od prekjuce je hasta... imala je i turu, slini, place k'o luda, glodje sve zivo i trlja, isli smo kod dr., nije ni uho ni grlo, tako da krivim zube za sve... jos uvijek smo na nuli sto se tice hapica... jede malo nesto, kasikicu - dvije u vrh glave i to je to... valjda ce biti bolje... diiiiivna mi je dr.koja je rekla danas: ali ona mora da jede hape... hahahahahaah trebala bih dakle maloj trpati u usta i kad vristi... ccc.... nadam se da ce poceti uskoro jesti jer se budi mil.puta.... gora je nego ikad... a ja se tjesila da ce sve biti o.k. kad bude starija... jasta ce...
Super bebo ovo si u pravu, nama se to samo jednom desilo i to prvi put a poslije sam ja 10ak min prije nego sto ce se probuditi stavljala mlijeko u serpicu i onda cim on pocne da se budi samo mu izvadim i dam flasicu (tako smo i izbili nocne podoje)
Joj izdojila bih i ja i "uvalila" joj prije budjenja al kad nece flasicu, doduse nakd u snu i uzme a ako se imalo razbudi 0 bodova. Eh sad, prosli puta sma zalila cvijece na terasi tim mlijekom , a posto mi bas nema viska ne znam bil riskirala i pokusala da i ja tako ukinem nocne podoje, barem 2 da ukinem, nek ostane na 1-2
Tukice jeste li koristili ogrlicu od cilibara/jantara?? Meni je ona bila spas, nijedan zubic nismo osjetili. Kad bi joj skinula ogrlicu odmah kenjkanje, curenje nosica, a cim bi je ponovno stavili sve super. Cak mi je jednom svekrva rekla : "Nemoj joj molim te vise skidat" Mozda ne pomaze svakom, al eto isplati se probat. Mi smo je nosili sve do 2 god, tj. dok je nije pocela grist i jesti bobice Al tada je vec bila velika
< Poruku je uredio sporty mamaa -- 21.10.2011 16:22:37 >
Sweet ja sam probala tu foru sa izdojenim mlijeko, bilo mi vise dosadilo non stop dojit Tek kad smo dosli iz porodilista svako sat i po se budila po noci i dok je ja u nas krevet prebacim, razbudi se. I tako joj dajem izdojeno mlijeko popije i nastavi spavat. Al sad se budi samo jednom po noci pa ne izdajam, mada je dobra "fora" ali za bebe koje se ne kake kao moja odmah nakon podoja. Pa i tako i tako mi se razbudi cim je presvucem...
Joj izdojila bih i ja i "uvalila" joj prije budjenja al kad nece flasicu, doduse nakd u snu i uzme a ako se imalo razbudi 0 bodova. Eh sad, prosli puta sma zalila cvijece na terasi tim mlijekom , a posto mi bas nema viska ne znam bil riskirala i pokusala da i ja tako ukinem nocne podoje, barem 2 da ukinem, nek ostane na 1-2
se budi samo jednom po noci pa ne izdajam, mada je dobra "fora" ali za bebe koje se ne kake kao moja odmah nakon podoja. Pa i tako i tako mi se razbudi cim je presvucem...
IZVORNA PORUKA: sporty mamaa
Tukice jeste li koristili ogrlicu od cilibara/jantara?? Meni je ona bila spas, nijedan zubic nismo osjetili. Kad bi joj skinula ogrlicu odmah kenjkanje, curenje nosica, a cim bi je ponovno stavili sve super. Cak mi je jednom svekrva rekla : "Nemoj joj molim te vise skidat" Mozda ne pomaze svakom, al eto isplati se probat. Mi smo je nosili sve do 2 god, tj. dok je nije pocela grist i jesti bobice Al tada je vec bila velika
Nisam, ali cu je kupiti koliko sutra aBd... nisam hodala nikako i nisam bila sigurna jesu li zubi ili nesto drugo, ali sutra cu iskoristiti sto je mala hasta, pa cu je uvaliti mm da je cuva po danu, a ja odoh na kafu konacno sama i vala cu je kupiti... pa da vidimo... danas je ok, mirna bas, za razliku od prethodna 2 dana... samo da mi jos hoce poceti papati...
Sporty mama, moja kaki jednom u 3-4 do 5 dana tako da nemam taj problem nocnog presvlacenja ali flasicu nece , ma probat cu jer stvarno s njom je ko na bingu. Kako napunismo 4 mjeseca dijete totalno promijenilo naviku spavanja. Koliko je vama trebalo da se izbaci podoj. Meni kad bi ostalao ka prije jednom ili dva puta ja bih bila super naspavana, mada kao sto jutros rekoh, ako i ne uspije nista neka s ebudi samo neka je zivai zdrava, a naspavat cu se nekad
Zaboravih ti reći nije onaj gore cvijet već onaj mali dio što se umetne(oznaka g na uputstvu)
i kako se on tacno stavlja?? jel svejedno gdje je usmjeren...
Okrenut prema dole!
...i da se fino uklopi jer meni je uvijek ne[to prije klapalo Hvala sweet mada mislim da je to znala:)
Jelena