|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1162 1163 [1164] 1165 1166   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
21.10.2011 14:20:29   
mala_sa
Super bebo ovo si u pravu, nama se to samo jednom desilo i to prvi put user posted image a poslije sam ja 10ak min prije nego sto ce se probuditi stavljala mlijeko u serpicu i onda cim on pocne da se budi samo mu izvadim i dam flasicu user posted image user posted image (tako smo i izbili nocne podoje)

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 29076
21.10.2011 14:24:58   
enči80
Zaboravih ti reći nije onaj gore cvijet već onaj mali dio što se umetne(oznaka g na uputstvu)user posted image

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 29077
21.10.2011 14:41:15   
Anoniman
Nama brisevi dobri user posted image user posted image user posted image ... joj miline. Ja kao dr, mr, pr, fr i sev ostale titule sam ovaj put bestiju bez antibiotika oralno otjeralauser posted image . ANi izvadjeno ljekarsko tako da u ponedjeljak aBd krece cura u vrtic da mama malo odahne dusomuser posted image

(odgovor članu enči80)
  Neposredna veza do poruke: 29078
21.10.2011 14:41:15   
Super Beba
amam - hvala :) to je moj mali...ako ga nisu zamijenili u bolnici, a opasno sumnjamo :)) sve više i više "liči" na samog sebe, ni na mene ni na MM-a :)

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 29079
21.10.2011 14:42:46   
palachinken

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Nama brisevi dobri user posted image user posted image user posted image ... joj miline. Ja kao dr, mr, pr, fr i sev ostale titule sam ovaj put bestiju bez antibiotika oralno otjeralauser posted image . ANi izvadjeno ljekarsko tako da u ponedjeljak aBd krece cura u vrtic da mama malo odahne dusomuser posted image

Hvala Bogu!

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 29080
21.10.2011 14:42:48   
Super Beba

jeeee :) haj hB da i tebe u ovoj kiši sunce obasja :) od ponedjeljka nećeš znati šta od viška vremena :))

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 29081
21.10.2011 14:51:27   
taurus

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 29082
21.10.2011 15:15:00   
lejla80
Ola zene evo da se i ja prijavim po ovm nevremenu..Napravila A supicu i ocekujem budjenje, sad mu je nekad vakat..mora sve biti spremno cim mladi gospodin oci otvori inace ce biti belajauser posted image ...mah jest zanimljivo sto Medi kaze kad skontaju neke stvari al vala smorise heheh..Ovaj moj mene poceo maltretirati u zadnje vrijeme,skontao koga moze..bas koristi sto ga pozelim dok radim pa da moze po glavi bi mi skakao..Ne znam jel kod vas slucaj al dijete po cijeli dan bude mirno,cim mene ugleda pocne kenjkati...sreca njegova pa ga volim najvise..hehehhe

Jelo super za nalaze, napokon dobra vijest...Jos kad A krene u vrtic ima da budes ko nova..

Super Bebo ajoj kako medena slicica i djekac...uhhh obrazi samo za stipanjauser posted image

Kako su nam danas bolesne bebice??

2011.
2016.

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 29083
21.10.2011 15:27:08   
sporty mamaa

user posted image user posted image user posted image user posted image  za briseve mogu mislit koje olaksanje... Tako sam i ja bila sretna poslije N svakog sterilnog nalaza urinokulture. Ej bila sam u bimacu, ono za kolica ti uopce nemaju, niti imaju ljuljacku loving hug deimos. Ta ljuljacka ima samo u katalogu al na njoj fino pise da je za bebe od 0 do 9 mj. tj. do 9 kilograma. Bas sam se zagrijala da kupim a nemam pojma gdje da nadem do 13 kg. Kod nas u turbo limacu isto nema. Gledala malo po internetu nasla neke stranice iz Srbije, imaju u katalogu te graco do 13 kg, al to su loving hug spring i loving hug greta. Joj kako mi se to kupuje a ne znam gdje da nadem, jer mi je bas puno razlika 9 i 13 kilograma.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 29084
21.10.2011 15:46:50   
animagical
jelo cestitamuser posted image

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 29085
21.10.2011 15:55:55   
sweet insanity
Jelooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 29086
21.10.2011 16:00:05   
Medi_87
Ima da nas moderatori isibaju ali Jelo ovo je za milion aplauzauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 29087
21.10.2011 16:11:57   
lepetetka
Jelo drago mi je da si se riješila beštije user posted image user posted image Sada joj se narugaj user posted image

mamin dječak, 11.01.2008.
mamina princeza 09.07.2011.

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 29088
21.10.2011 16:13:26   
tukica
uh jeste se raspisale, k'o da me nije bilo 100 godina...
jelena, sve cestitke za uredne nalaze, tj. briseve, mogu misliti kako si odahnula...sad ljubice uzivaj fino...user posted image
evo mi smo kriza... ne znam jesu li maloj krenuli zubi, ali od prekjuce je hasta... imala je i turu, slini, place k'o luda, glodje sve zivo i trlja, isli smo kod dr., nije ni uho ni grlo, tako da krivim zube za sve...
jos uvijek smo na nuli sto se tice hapica... jede malo nesto, kasikicu - dvije u vrh glave i to je to... valjda ce biti bolje... diiiiivna mi je dr.koja je rekla danas: ali ona mora da jede hape... hahahahahaah trebala bih dakle maloj trpati u usta i kad vristi... ccc....
nadam se da ce poceti uskoro jesti jer se budi mil.puta.... gora je nego ikad... a ja se tjesila da ce sve biti o.k. kad bude starija... jasta ce...

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 29089
21.10.2011 16:16:57   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: mala_sa

Super bebo ovo si u pravu, nama se to samo jednom desilo i to prvi put user posted image a poslije sam ja 10ak min prije nego sto ce se probuditi stavljala mlijeko u serpicu i onda cim on pocne da se budi samo mu izvadim i dam flasicu user posted image user posted image (tako smo i izbili nocne podoje)

Joj izdojila bih i ja i "uvalila" joj prije budjenja al kad nece flasicu, doduse nakd u snu i uzme a ako se imalo razbudi 0 bodova. Eh sad, prosli puta sma zalila cvijece na terasi tim mlijekom , a posto mi bas nema viska ne znam bil riskirala i pokusala da i ja tako ukinem nocne podoje, barem 2 da ukinem, nek ostane na 1-2user posted image

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 29090
21.10.2011 16:21:12   
sporty mamaa
Tukice jeste li koristili ogrlicu od cilibara/jantara?? Meni je ona bila spas, nijedan zubic nismo osjetili. Kad bi joj skinula ogrlicu  odmah kenjkanje, curenje nosica, a cim bi je ponovno stavili sve super. Cak mi je jednom svekrva rekla : "Nemoj joj molim te vise skidat"user posted image user posted image  Mozda ne pomaze svakom, al eto isplati se probat. Mi smo je nosili sve do 2 god, tj. dok je nije pocela grist i jesti bobiceuser posted image user posted image  Al tada je vec bila velikauser posted image

< Poruku je uredio sporty mamaa -- 21.10.2011 16:22:37 >

(odgovor članu tukica)
Neposredna veza do poruke: 29091
21.10.2011 16:25:47   
sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: sweet insanity

IZVORNA PORUKA: mala_sa

Sweet ja sam probala tu foru sa izdojenim mlijeko, bilo mi vise dosadilo non stop dojituser posted image user posted image  Tek kad smo dosli iz porodilista svako sat i po se budila po noci i dok je ja u nas krevet prebacim, razbudi se. I tako joj dajem izdojeno mlijeko popije i nastavi spavat. Al sad se budi samo jednom po noci pa ne izdajam, mada je dobra "fora" ali za bebe koje se ne kake kao moja odmah nakon podoja. Pa i tako i tako mi se razbudi cim je presvucem...

Joj izdojila bih i ja i "uvalila" joj prije budjenja al kad nece flasicu, doduse nakd u snu i uzme a ako se imalo razbudi 0 bodova. Eh sad, prosli puta sma zalila cvijece na terasi tim mlijekom , a posto mi bas nema viska ne znam bil riskirala i pokusala da i ja tako ukinem nocne podoje, barem 2 da ukinem, nek ostane na 1-2user posted image

Neposredna veza do poruke: 29092
21.10.2011 16:30:11   
tukica
se budi samo jednom po noci pa ne izdajam, mada je dobra "fora" ali za bebe koje se ne kake kao moja odmah nakon podoja. Pa i tako i tako mi se razbudi cim je presvucem...
IZVORNA PORUKA: sporty mamaa

Tukice jeste li koristili ogrlicu od cilibara/jantara?? Meni je ona bila spas, nijedan zubic nismo osjetili. Kad bi joj skinula ogrlicu  odmah kenjkanje, curenje nosica, a cim bi je ponovno stavili sve super. Cak mi je jednom svekrva rekla : "Nemoj joj molim te vise skidat"user posted image user posted image  Mozda ne pomaze svakom, al eto isplati se probat. Mi smo je nosili sve do 2 god, tj. dok je nije pocela grist i jesti bobiceuser posted image user posted image  Al tada je vec bila velikauser posted image

Nisam, ali cu je kupiti koliko sutra aBd... nisam hodala nikako i nisam bila sigurna jesu li zubi ili nesto drugo, ali sutra cu iskoristiti sto je mala hasta, pa cu je uvaliti mm da je cuva po danu, a ja odoh na kafu konacno sama i vala cu je kupiti... pa da vidimo... danas je ok, mirna bas, za razliku od prethodna 2 dana... samo da mi jos hoce poceti papati...

Neposredna veza do poruke: 29093
21.10.2011 16:31:53   
sweet insanity
Sporty mama, moja kaki jednom u 3-4  do 5 dana tako da nemam taj problem nocnog presvlacenja ali flasicu nece , ma probat cu jer stvarno s njom je ko na bingu. Kako napunismo 4 mjeseca dijete totalno promijenilo naviku spavanja. Koliko je vama trebalo da se izbaci podoj. Meni kad bi ostalao ka prije jednom ili dva puta ja bih bila super naspavana, mada kao sto jutros rekoh, ako i ne uspije nista neka s ebudi samo neka je zivai zdrava, a naspavat cu se nekaduser posted image

Neposredna veza do poruke: 29094
21.10.2011 16:31:58   
animagical
IZVORNA PORUKA: enči80

Zaboravih ti reći nije onaj gore cvijet već onaj mali dio što se umetne(oznaka g na uputstvu)user posted image

i kako se on tacno stavlja?? jel svejedno gdje je usmjeren...

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 29095
21.10.2011 16:34:55   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: animagical

Okrenut prema dole!

Neposredna veza do poruke: 29096
21.10.2011 16:55:25   
enči80

IZVORNA PORUKA: sweet insanity

IZVORNA PORUKA: animagical

Okrenut prema dole!

...i da se fino uklopiuser posted image jer meni je uvijek ne[to prije klapalouser posted image
Hvala sweet mada mislim da je to znala:)

Jelenauser posted image user posted image user posted image

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

Neposredna veza do poruke: 29097
21.10.2011 17:11:45   
sweet insanity
Pa ne znam kakve vise polemike ima, sam se nakačiuser posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 29098
21.10.2011 17:32:25   
animagical
polemika je zbog toga sto kod mene nije zvjezdica vec neki kljunuser posted image   ima na netu i ova varijantauser posted image pa konta o cemu vi pricate....

Neposredna veza do poruke: 29099
   [Obrisana poruka]
21.10.2011 17:58:51   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

Neposredna veza do poruke: 29100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1162 1163 [1164] 1165 1166   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1162 1163 [1164] 1165 1166   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *