Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Saro, haha ja najvise volim to sto mogu odspavat pa onda se igrat sa svojom bebom poslije budjenje, a da ne mislim ceka li me neko kad cu ustat. hih. a kako na uranku njen osmjeh uljepsa dan
Ma ja neznam Kakvo bi to budjenje bilo da mi svoj Ritual ne sprovedemo, mm samo Sa vrata vice neka samo se vi mazite,mora tata da radi ,uhh kako vam zavidim Neprimam nenajavljene goste,Pa cak necu Ni da ustanem kad neko zvoni, ako je Postar zna gdje je sanduce,a Te svi Ostali hebiga dabudu se najaviti
Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato
dobro jutrooooo danima nit sam vas citala nit pisala ma preumorna sam...a bas sam vas pozeljela sve kako su male bebarice.. cestitamo sve male i velike rodendane i sve zubice i jos ako smo sta propustili.. mi u ponedjeljak otisli na bocu al je nismo dobili jer sam rekla dr da je u nedelju imao dva puta sluzastu kakicu pa nam odgodila za 10 dana.. inace je dobro i masallah dobro napreduje..sada ima 5950 a nije ga mjerila pa ce kad odemo sledeci put.. postao je bas veliki lopovcic i hoce samo da se nosa zaista neosjecam ruke..a kad mi neko kaze pa sto si ga naucila ma nisam ga ja ucila vec djete jednostavno zna kad se sjedne kad se ustane.kao da ja volim da se setam po stanu bezveze i nosam ga...sreca jos uvjek nam je noc dobra hvala Bogu dragom..inace neznam kako bi i to podnijela..
Mirkice ljubimo i tebe i tvog ljepotana ...ma dragi ste i vi meni Boga mi
,rose,saro,zeze,danijela,malena.Malena_A,radoznalice,melly,Aiša,samedi,tidzi,dzeni,lilix,sta,H...,miny,amela,mona,bambi,Marina,marijaana,..ma sve vas pozdravljamo i ljubimo moje bebe i ja
dobro jutrooooo danima nit sam vas citala nit pisala ma preumorna sam...a bas sam vas pozeljela sve kako su male bebarice.. cestitamo sve male i velike rodendane i sve zubice i jos ako smo sta propustili.. mi u ponedjeljak otisli na bocu al je nismo dobili jer sam rekla dr da je u nedelju imao dva puta sluzastu kakicu pa nam odgodila za 10 dana.. inace je dobro i masallah dobro napreduje..sada ima 5950 a nije ga mjerila pa ce kad odemo sledeci put.. postao je bas veliki lopovcic i hoce samo da se nosa zaista neosjecam ruke..a kad mi neko kaze pa sto si ga naucila ma nisam ga ja ucila vec djete jednostavno zna kad se sjedne kad se ustane.kao da ja volim da se setam po stanu bezveze i nosam ga...sreca jos uvjek nam je noc dobra hvala Bogu dragom..inace neznam kako bi i to podnijela..
Mirkice ljubimo i tebe i tvog ljepotana ...ma dragi ste i vi meni Boga mi
,rose,saro,zeze,danijela,malena.Malena_A,radoznalice,melly,Aiša,samedi,tidzi,dzeni,lilix,sta,H...,miny,amela,mona,bambi,Marina,marijaana,..ma sve vas pozdravljamo i ljubimo moje bebe i ja
jutro drage moje. da i ja ko malo poranim bas kako kaze sara da imam svekrvu u kuci davno bi letitli. moj smrco jos pajki na nasem krevetu. i ja je ujutro prenesem nahranim i onda odvalimo jos koju turu al mm jutros tako tiho ode iz kuce da sam morala ustat i ja se volim valjat i igrat poslije budjenja ma nema nista ljepse jel da? a mozete mislit da ja nisam mogla duze od pola 10 jer sveki dolazi, iako sam tek legla oko 6. a za najavljivanje da ne govorim. ma ne mora se najavit nesto posebno a da bar se mogu obuc ko covjek. bas juce dodje mi brat na kafu taman sto je sjeo kad neko zvoni. ja kontala kona zove na kafu kad sveki i svekar. ja gledam u njih a oni ti meni jel to smetamo pa 11 je sati, a mm gdje je pa ne radi danas. hmm ko da ne moze izac na kafu. veli ne radi hajmo odma. brat sjede jos malo i ode da nismo nista mogli progovorit. a sto bi volila da nije dosao brat pa da sam presla kod kone da poljubi vrata. mada im nije ni to lekcija jer su vec par puta. ja bar uvijek nazovem il posaljem poruku i kazem eto me.
zeze draga gledala sam i ja tvoje slikice, ma prekrasni ste mi svi a moj maji zamotuljak najljepsi masallah. ja sam ti u mo studirala. vidim mugdim ti je frend na fb. zajedno smo studirali a on je ostao jos iza mene pa ne znam sjeca li se. kokad nam je "velik" kampus bio sigurno je da smo se vidjali. ljubni smizlu maju.
izjada se ja malo ,aida,rose,saro,zeze,malena.Malena_A,radoznalice,melly,Aiša,samedi,tidzi,dzeni,lilix,sta,H...,miny,amela,mona,bambi,Marina,marijaana,..ma imate veliku pusuuu i ljubnite svoje bebare
evo nas isli smo dr. kaze kasalj skroz sazrio... ne zna iskasljat ali dobro je i kad proguta slajm jer izace na guzu kaze... isli smo na inhalaciju da bi brze povratio te bedove i sutra cemo a po potrebi i prekosutra nadam se da ce mammin medo bit dobjo bas sam se nasekirala..
maminabebo ogrlicu od cilibar imas kupiti skoro u svim apotekama, a ja bih ti preporucila da pogledas u sarajvskoj ul. apoteka Pharmacija mislim da se tako zove, kod njih su najjeftinije negdje oko 35 km, jos ako imas njihovu karticu za popust, onda je i jeftinije.
ja sam Marisi kupila kada sam bila na godisnjem, a pocinje se nositi od 3 mj. samo moras da pazis da je skidas kada ga kupas, jer se nesmije kvasiti da se ne osteti i da je skidas kada spava, to da se ne bi nedaj Boze udavio. a inace sam cula od dosta raje da dobro pomaze kod zubica.
zeze hvala mila i Naidica je pravi bucasti med.
svim bebama zelimo brzo ozdravljenje i sve vas ljubimo ja i Marisa
cao drage mame neke me se mozda i sjecaju sa foruma trudnica, i ja sam rodila zdravog djecaka ima 2 mj. 10 dana, bili smo juce na trojnoj vakcini polio-diteper-hib, sunce moje nisam ni znala da onolike suze ima jer je uvijek vedar i nasmijan, malo je imao temperaturu sinoc. Procitah da Kanita rece da je njeno maleno imalo sluzavu stolicu pa rekavsi doktoru da je odgodio vakcinacju ja sam znala vdjet par puta istu stolicu kod mog malisana a nisam mislila da je za zapazanje i najave doktoru, hvala Bogu dobro je podnio tu groznu vakcinaciju. A sta znaci ta sluzava stolica ja sam citala da su to i slinke koje ne mogu da izbace na nos i nekako se vodim pravilom sve dok dobro doji i spava i ima zlatnu stolicu da nemam brige!? Nadam se da sam opet dobrodosla nazad mada nisam u prilici se cesto javljati, a toliko toga bi podijelila sa vama i ove strahove otklonila
Evo i ja samo malo da se javnem .. pogotovo onim mojim starim drugama! Necu vas nabrajati da slucajno neku ne zaboravim. Jako vam zavidim sto mozete i dalje svaki dan mahalati! Sta bih kad nemam internet,al nikad mi nije falio kao sad! Uglavnom sve vas pozdravljam a posebno vase bebace ! Ja i moj curetak smo hB super,uhodavamo se u rutinu i sve se vise volimo!
Pozdrav generaciji Evo i mi da se prijavimo...lose vrijeme pa nam nema mrdanja,a meni se bas nesto hoda danas ali ionako je poceo Zeps pa je guzva svugdje Aida ja Mirzi jos dajem taj caj,samo 50 ml. smije piti dnevno..ja ne znam sta bi da li da ga vodim dr nosic mu ne prestaje curiti,ali hB nema ni turu niti kaslje a dole ako odemo puno bolesne djece jos ce sta i pokupiti a ne znam hoce li mu htjeti dati vakcinu ako smrca na nos eto bas nisam pametna Kanita i Danijela..ovi vam se postovi izduzili pravo pa n e vidim procitati sta ste pisale A za te ogrlice sam i ja cula da pomazu ali i da ima laznjaka pa se valjda zato kupuju u apoteci Meni sinoc sveki kaze da bi trebala poceti sebi posao traziti,da se javljam na konkurse taman za dva,tri mjeseca da pocnem raditi kad je ne zatjera u p.m ne znam sta me sprijecilo i jos djever (balo balavi ) se kao pridruzuje i kaze ma nemoj preko zime da se ne bi mali razbolio nedaj Boze Majke mi ovo je sve puklo Helena _7 i Dada dobro dosle Ostale pozz i poljupci za bebice malene
< Poruku je uredio melly__ -- 6.10.2010 13:52:01 >
bebacha, aida za bebice masallah, bice sve ok. melly kakav je to caj od zove, za sta je? a za duge postove tako ti je kad se zeni nakupi svega pa ne zna odakle pocet, pa onda na dugo i nasiroko dinad dobro nam dosla mila, cmokni nam secker maji. ja sam dr govorila za te stolice. i pored toga mja ejla je dobila zicu. kaze da je sve ok, jer dojim i nije nista opasno sve dok beba napreduje i ne place mislim ne pokazuje neke znake da joj nesto fali.
joj Melly s kakvim budalama ti zivis ev obecajem da ja protiv svoje necu nista reci,uuuuuu dobra je ona meni kad vidim kakvi ima E Melly bas ti je djever brizan izvini ja se moram malo smijat.
Ma taj caj nam dali u apoteci kad smo pitali sta smije beba koja kasljuca i curi joj nosic..jer ne smiju nikakve lijekove davati bez odobrenja od dr..i da rekla nam jos da mu stavljamo nauljene obloge na prsa..to sam zaboravila...pozzz
joj Melly s kakvim budalama ti zivis ev obecajem da ja protiv svoje necu nista reci,uuuuuu dobra je ona meni kad vidim kakvi ima E Melly bas ti je djever brizan izvini ja se moram malo smijat.
3
Ma samo se ti smiji i ja sam se na kraju smijala,sta drugo budalama mozes svako pametan samo ja i mm glupi izgleda
hvala danijela27 na dobrodoslici saljem poljubac tebi i tvom bebacu kao i svim drugim mamicama i njihovim maim stvorenjima. Meni je isto receno sve dok doji i napreduje i fino spava da ne cackam puno sa pitanjima. Danas je moj maisa bas super juce je bilo gadno ali je ok prosao, neda se. A ja nikako, ne znam kako je vama ja jos nisam prestala krvariti i osjecam da vise gubim snagu mozda jesam dva tri puta prestajala po par dana i pocelo bi opet, kaze doktor da mirujem a ko ce mi oko djeteta i kuce i rucka
DinaD dobro dosla nazad hvala bogu te tı fino napreduje i da sve ıde kako treba. Sto se tice tog krvarenja poslusaj Dr i ne gubi energiju previse i obrati paznju na svoju hranu jer ti treba i trebat ce ti punooooooooooooo punoooooooooooo energije .
dinad ne znam sta bi ti rekla oko tog krvarenja. ja sam krvarila mjesec dana, par dana je prestalo pa sam ko dobila prvu menstruaciju koja je trajala oko 10 dana. sedmicu dana poslije pripremalo se kao opet, medjutim nestalo je. otisla sam dr i kaze da ce me tako stalno varakat a moguce je i da se ne dobiva sve dok se doji. mojoj bebi je malo jace od 3 ipo mjeseca i jos uvijek ne dobivam. mozda da pokusas drugo misljenje dr
sta ostale mamice i bebice rade. aida, kanita, samedi, lilix, miau, idacha, aisa, sara, melly, bebacha, helena, zeze, dzenana, mona, rose,amela ma svi svi
danijela sta se ovo nama desilo jutros kako je moja mala ljepotica??
DinaD dobro nam dosli ti i tvoj sincic nema te duuugo...pa ti se malo posle mene porodila e ja sam svog malog odvela juce i kazem dr da je imao malo proliv i sluzastu stolicu a ona meni kaze necu ja da rizikujem jer mu je malo i nosic curio prije nekoliko dana,a i mene bilo uhvatilo pa ona smatra da je tako bolje..
amela2208 uh od kad te nema ..jel mala djevojcica pocela da istrazuje okolinu saro imal te draga e meni bas fali piskaranje sa vama cesce al sta cu..bice valjda nekad vise vremena slusa li maleni dragulj mamin..
dzeni pregledah ti slikice ma preslatka ti je ta tvoja princeza..dusa mala kako je medena ..
samedi i aida. sretni vam veeeliki rodendani sa zakasnjenjem
helena duso tebi i maloj
radoznalice, miny,Aisa kako su nam drugari..
monaaaaaaa!!!!!!! ...ljubi mi malu slatkicu
jooj ma bas sam vas sviju pozelila odoh probudili se oboje
tu sam ja al se slabije javljam na ovoj temi jer me ove nove ne "poznaju" valjda İ mi smo se vas pozeljeli ali sam citala nedje da si iscrpljena pa te nisam htjela prozivat. Bas mi je drago da ste bolje i da ste uzeli malo vazduha danas. Kako Alen i Alona. pusa od nas za vas a Sara je pocela sa istrazivanjem