|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  98 99 [100] 101 102   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
6.10.2010 1:00:39   
zeze
Saro, haha ja najvise volim to sto mogu odspavat pa onda se igrat sa svojom bebom poslije budjenje, a da ne mislim ceka li me neko kad cu ustat. hih. a kako na uranku njen osmjeh uljepsa dan user posted image user posted image

...Naida... smizlica moja malena .... 03.08.2010.

(odgovor članu sara.at)
Neposredna veza do poruke: 2476
6.10.2010 1:10:39   
sara.at
Ma ja neznam Kakvo bi to budjenje bilo da mi svoj Ritual ne sprovedemo, mm samo Sa vrata vice neka samo se vi mazite,mora tata da radi ,uhh kako vam zavidimuser posted image user posted image
Neprimam nenajavljene goste,Pa cak necu Ni da ustanem kad neko zvoni, ako je Postar zna gdje je sanduce,a Te svi Ostali hebiga dabudu se najaviti user posted image

Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo
Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce
Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato

(odgovor članu zeze)
Neposredna veza do poruke: 2477
6.10.2010 8:11:29   
kanita25
dobro jutrooooouser posted image  
danima nit sam vas citala nit pisalauser posted image  ma preumorna sam...a bas sam vas pozeljela sve user posted image  
kako su male bebarice..
cestitamo sve male i velike rodendane i sve zubice i jos ako smo sta propustili..
mi u ponedjeljak otisli na bocu al je nismo dobili jer sam rekla dr da je u nedelju imao dva puta sluzastu kakicu pa nam odgodila za 10 dana..user posted image  inace je dobro i masallah dobro napreduje..sada ima 5950 a nije ga mjerila pa ce kad odemo sledeci put..
postao je bas veliki lopovcic i hoce samo da se nosa zaista neosjecam ruke..a kad mi neko kaze pa sto si ga naucilauser posted image  ma nisam ga ja ucila vec djete jednostavno zna kad se sjedne kad se ustane.kao da ja volim da se setam po stanu bezveze i nosam ga...sreca jos uvjek nam je noc dobra hvala Bogu dragom..inace neznam kako bi i to podnijela..

Mirkice ljubimo i tebe i tvog ljepotana ...ma dragi ste i vi meni Boga  mi user posted image

,rose,saro,zeze,danijela,malena.Malena_A,radoznalice,melly,Aiša,samedi,tidzi,dzeni,lilix,sta,H...,miny,amela,mona,bambi,Marina,marijaana,..ma sve vas pozdravljamo i ljubimo moje bebe i jauser posted image

23.05.2008.-mama poljubila svoju djevojčicu
21.07.2010.-i svog malenog bumbarka

(odgovor članu sara.at)
Neposredna veza do poruke: 2478
6.10.2010 8:13:45   
kanita25
dobro jutrooooouser posted image  
danima nit sam vas citala nit pisalauser posted image  ma preumorna sam...a bas sam vas pozeljela sve user posted image  
kako su male bebarice..
cestitamo sve male i velike rodendane i sve zubice i jos ako smo sta propustili..
mi u ponedjeljak otisli na bocu al je nismo dobili jer sam rekla dr da je u nedelju imao dva puta sluzastu kakicu pa nam odgodila za 10 dana..user posted image  inace je dobro i masallah dobro napreduje..sada ima 5950 a nije ga mjerila pa ce kad odemo sledeci put..
postao je bas veliki lopovcic i hoce samo da se nosa zaista neosjecam ruke..a kad mi neko kaze pa sto si ga naucilauser posted image  ma nisam ga ja ucila vec djete jednostavno zna kad se sjedne kad se ustane.kao da ja volim da se setam po stanu bezveze i nosam ga...sreca jos uvjek nam je noc dobra hvala Bogu dragom..inace neznam kako bi i to podnijela..

Mirkice ljubimo i tebe i tvog ljepotana ...ma dragi ste i vi meni Boga  mi user posted image

,rose,saro,zeze,danijela,malena.Malena_A,radoznalice,melly,Aiša,samedi,tidzi,dzeni,lilix,sta,H...,miny,amela,mona,bambi,Marina,marijaana,..ma sve vas pozdravljamo i ljubimo moje bebe i jauser posted image

(odgovor članu kanita25)
Neposredna veza do poruke: 2479
6.10.2010 8:15:19   
kanita25
nesto se desilo user posted image user posted image user posted image user posted image
poludio mi post vidi se da nisam duugo pisalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kanita25)
Neposredna veza do poruke: 2480
6.10.2010 9:54:03   
danijela27
jutro drage moje. da i ja ko malo poranim user posted image user posted image user posted image user posted image bas kako kaze sara da imam svekrvu u kuci davno bi letitli. moj smrco jos pajki na nasem krevetu. i ja je ujutro prenesem nahranim i onda odvalimo jos koju turu al mm jutros tako tiho ode iz kuce da sam morala ustat user posted image user posted image user posted image i ja se volim valjat i igrat poslije budjenja ma nema nista ljepse jel da? a mozete mislit da ja nisam mogla duze od pola 10 jer sveki dolazi, iako sam tek legla oko 6. a za najavljivanje da ne govorim. ma ne mora se najavit nesto posebno a da bar se mogu obuc ko covjek. bas juce dodje mi brat na kafu taman sto je sjeo kad neko zvoni. ja kontala kona zove na kafu kad sveki i svekar. ja gledam u njih a oni ti meni jel to smetamo pa 11 je sati, a mm gdje je pa ne radi danas. hmm ko da ne moze izac na kafu. veli ne radi hajmo odma. brat sjede jos malo i ode da nismo nista mogli progovorit. a sto bi volila da nije dosao brat pa da sam presla kod kone da poljubi vrata. mada im nije ni to lekcija jer su vec par puta. ja bar uvijek nazovem il posaljem poruku i kazem eto me.

zeze draga gledala sam i ja tvoje slikice, ma prekrasni ste mi svi a moj maji zamotuljak najljepsi masallah. ja sam ti u mo studirala. vidim mugdim ti je frend na fb. zajedno smo studirali a on je ostao jos iza mene pa ne znam sjeca li se. kokad nam je "velik" kampus bio sigurno je da smo se vidjali. ljubni smizlu maju.

izjada se ja malo user posted image user posted image user posted image
,aida,rose,saro,zeze,malena.Malena_A,radoznalice,melly,Aiša,samedi,tidzi,dzeni,lilix,sta,H...,miny,amela,mona,bambi,Marina,marijaana,..ma imate veliku pusuuu i  ljubnite svoje bebare

od 19.06.2010. u 21 i 35 poceli se druzit sa nasom princezom

(odgovor članu sara.at)
Neposredna veza do poruke: 2481
6.10.2010 10:43:38   
bebacha
evo i nas.isli smo na kontrolu,sve je ureduuser posted image user posted image user posted image ima 7140gr.moj mali bucko.
jesen bas stiglauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nema nigdje ici,jos se sad bojim bilo gdje ici s Alen da opet ne pokupi prehladu,za 10 dana imamo vakcinu.

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu danijela27)
Neposredna veza do poruke: 2482
6.10.2010 11:20:59   
aida.
evo nas isli smo dr. kaze kasalj skroz sazrio... ne zna iskasljat ali dobro je i kad proguta slajm jer izace na guzu kaze... isli smo na inhalaciju da bi brze povratio te bedove user posted image i sutra cemo a po potrebi i prekosutra user posted image nadam se da ce mammin medo bit dobjo user posted image user posted image bas sam se nasekirala.. user posted image

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 2483
6.10.2010 11:47:11   
aida.
melly jesil ti bebiju davala caj od zove jel pomogo???

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 2484
6.10.2010 11:49:34   
dzeni_nl
nemam vremena da pisem, malena mi se probudila.

maminabebo ogrlicu od cilibar imas kupiti skoro u svim apotekama, a ja bih ti preporucila da pogledas u sarajvskoj ul. apoteka Pharmacija mislim da se tako zove, kod njih su najjeftinije negdje oko 35 km, jos ako imas njihovu karticu za popust, onda je i jeftinije.

ja sam Marisi kupila kada sam bila na godisnjem, a pocinje se nositi od 3 mj. samo moras da pazis da je skidas kada ga kupas, jer se nesmije kvasiti da se ne osteti i da je skidas kada spava, to da se ne bi nedaj Boze udavio. a inace sam cula od dosta raje da dobro pomaze kod zubica.

zeze hvala mila i Naidica je pravi bucasti med.

svim bebama zelimo brzo ozdravljenje i sve vas ljubimo ja i Marisa

Ima nade za bolje sutra...
04.09.2010 rodila se Marisa mamina radost najveca.

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 2485
6.10.2010 11:53:10   
bebacha
ja sam cula da te ogrlice kod nas nisu bas dobre.odnosno da ih ima punoo lazni.tako da je lutrija dat te pare za nesto sto nije to touser posted image user posted image user posted image user posted image eee sto ga objasni.
odo sta radit dok mi djete spava

(odgovor članu dzeni_nl)
Neposredna veza do poruke: 2486
6.10.2010 11:54:26   
aida.

IZVORNA PORUKA: bebacha

ja sam cula da te ogrlice kod nas nisu bas dobre.odnosno da ih ima punoo lazni.tako da je lutrija dat te pare za nesto sto nije to touser posted image user posted image user posted image user posted image eee sto ga objasni.
odo sta radit dok mi djete spava

ma i ja u to ne vjerujem... bas mi bezze ...

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 2487
6.10.2010 12:23:33   
DinaD
cao drage mame neke me se mozda i sjecaju sa foruma trudnica, i ja sam rodila zdravog djecaka ima 2 mj.  10 dana, bili smo juce na trojnoj vakcini polio-diteper-hib, sunce moje nisam ni znala da onolike suze ima jer je uvijek vedar i nasmijan, malo je imao temperaturu sinoc.
Procitah da Kanita rece da je njeno maleno imalo sluzavu stolicu pa rekavsi doktoru da je odgodio vakcinacju ja sam znala vdjet par puta istu stolicu kod mog malisana a nisam mislila da je za zapazanje i najave doktoru,  hvala Bogu dobro je podnio tu groznu vakcinaciju.
A sta znaci ta sluzava stolica ja sam citala da su to i slinke koje ne mogu da izbace na nos i nekako se vodim pravilom sve dok dobro doji i spava i ima zlatnu stolicu da nemam brige!?
Nadam se da sam opet dobrodosla nazad mada nisam u prilici se cesto javljati, a toliko toga bi podijelila sa vama i ove strahove otklonila 

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 2488
6.10.2010 13:11:43   
vila_7
Evo i ja samo malo da se javnem .. pogotovo onim mojim starim drugama! user posted image Necu vas nabrajati da slucajno neku ne zaboravim. Jako vam zavidim sto mozete i dalje svaki dan mahalati! user posted image Sta bih kad nemam internet,al nikad mi nije falio kao sad!
Uglavnom sve vas pozdravljam a posebno vase bebace user posted image !  Ja i moj curetak smo hB super,uhodavamo se u rutinu i sve se vise volimo! user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu DinaD)
Neposredna veza do poruke: 2489
6.10.2010 13:15:23   
bebacha
Aida-te ogrlice pomazu al samo ako je pravi cilibar u pitanj

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 2490
6.10.2010 13:50:27   
melly__
Pozdrav generacijiuser posted image
Evo i mi da se prijavimo...lose vrijeme pa nam nema mrdanja,a meni se bas nesto hoda danasuser posted image ali ionako je poceo Zeps pa je guzva svugdjeuser posted image
Aida ja Mirzi jos dajem taj caj,samo 50 ml. smije piti dnevno..ja ne znam sta bi da li da ga vodim druser posted image nosic mu ne prestaje curiti,ali hB nema ni turu niti kasljeuser posted image a dole ako odemo puno bolesne djeceuser posted image jos ce sta i pokupiti a ne znam hoce li mu htjeti dati vakcinu ako smrca na nosuser posted image eto bas nisam pametnauser posted image
Kanita i Danijela..ovi vam se postovi izduzili pravouser posted image pa n e vidim procitati sta ste pisaleuser posted image
A za te ogrlice sam i ja cula da pomazu ali i da ima laznjakauser posted image pa se valjda zato kupuju u apoteci
Meni sinoc sveki kaze da bi trebala poceti sebi posao traziti,da se javljam na konkurse taman za dva,tri mjeseca da pocnem raditiuser posted image kad je ne zatjera u p.muser posted image ne znam sta me sprijecilouser posted image i jos djever (balo balavi ) se kao pridruzuje i kaze ma nemoj preko zime da se ne bi mali razbolio nedaj Bozeuser posted image
Majke mi ovo je sve puklouser posted image user posted image
Helena _7 i Dada dobro dosleuser posted image
Ostale pozz i poljupci za bebice maleneuser posted image user posted image

< Poruku je uredio melly__ -- 6.10.2010 13:52:01 >

17.06.

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 2491
6.10.2010 14:07:18   
danijela27
bebacha, aiduser posted image user posted image user posted image user posted image za bebice masallah, bice sve ok.
melly kakav je to caj od zove, za sta je? a za duge postove user posted image user posted image user posted image tako ti je kad se zeni nakupi svega pa ne zna odakle pocet, pa onda na dugo i nasiroko user posted image user posted image user posted image user posted image
dinad dobro nam dosla mila, cmokni nam secker maji. ja sam dr govorila za te stolice. i pored toga mja ejla je dobila zicu. kaze da je sve ok, jer dojim i nije nista opasno sve dok beba napreduje i ne place mislim ne pokazuje neke znake da joj nesto fali.

(odgovor članu melly__)
Neposredna veza do poruke: 2492
6.10.2010 14:47:46   
bebacha
joj Melly s kakvim budalama ti zivisuser posted image user posted image user posted image user posted image ev obecajem da ja protiv svoje necu nista reci,uuuuuu dobra je ona meniuser posted image user posted image kad vidim kakvi ima
E Melly bas ti je djever brizanuser posted image user posted image user posted image izvini ja se moram malo smijat.

Neposredna veza do poruke: 2493
6.10.2010 14:48:32   
melly__
Ma taj caj nam dali u apoteci kad smo pitali sta smije beba koja kasljuca i curi joj nosic..jer ne smiju nikakve lijekove davati bez odobrenja od dr..i da rekla nam jos da mu stavljamo nauljene obloge na prsa..to sam zaboravila...pozzz

17.06.

Neposredna veza do poruke: 2494
6.10.2010 14:51:44   
melly__

IZVORNA PORUKA: bebacha

joj Melly s kakvim budalama ti zivisuser posted image user posted image user posted image user posted image ev obecajem da ja protiv svoje necu nista reci,uuuuuu dobra je ona meniuser posted image user posted image kad vidim kakvi ima
E Melly bas ti je djever brizanuser posted image user posted image user posted image izvini ja se moram malo smijat.

3
Ma samo se ti smijiuser posted image user posted image i ja sam se na kraju smijala,sta drugo budalama mozesuser posted image svako pametan samo ja i mm glupi izgleda user posted image

17.06.

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 2495
6.10.2010 18:32:48   
DinaD
hvala danijela27 na dobrodoslici saljem poljubac tebi i tvom bebacu kao i svim drugim mamicama i njihovim maim stvorenjima. Meni je isto receno sve dok doji i napreduje i fino spava da ne cackam puno sa pitanjima.
Danas je moj maisa bas super juce je bilo gadno ali je ok prosao, neda se. A ja nikako, ne znam kako je vama ja jos nisam prestala krvariti i osjecam da vise gubim snagu mozda jesam dva tri puta prestajala po par dana i pocelo bi opet, kaze doktor da mirujem a ko ce mi oko djeteta i kuce i rucka

(odgovor članu melly__)
Neposredna veza do poruke: 2496
6.10.2010 18:37:27   
amela2208
DinaD dobro dosla  nazaduser posted image user posted image user posted image user posted image hvala bogu te tı fino napreduje user posted image  i da sve ıde kako treba. Sto se tice tog krvarenja poslusaj Dr i ne gubi energiju previse i obrati paznju na svoju hranu jer ti treba i trebat ce ti punooooooooooooo punoooooooooooo energije .

Sara&Mohammad

(odgovor članu DinaD)
Neposredna veza do poruke: 2497
6.10.2010 19:39:27   
danijela27
dinad ne znam sta bi ti rekla oko tog krvarenja. ja sam krvarila mjesec dana, par dana je prestalo pa sam ko dobila prvu menstruaciju koja je trajala oko 10 dana. sedmicu dana poslije pripremalo se kao opet, medjutim nestalo je. otisla sam dr i kaze da ce me tako stalno varakat a moguce je i da se ne dobiva sve dok se doji. mojoj bebi je malo jace od 3 ipo mjeseca i jos uvijek ne dobivam. mozda da pokusas drugo misljenje dr

sta ostale mamice i bebice rade. aida, kanita, samedi, lilix, miau, idacha, aisa, sara, melly, bebacha, helena, zeze, dzenana, mona, rose,amela ma svi svi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

od 19.06.2010. u 21 i 35 poceli se druzit sa nasom princezom

(odgovor članu amela2208)
Neposredna veza do poruke: 2498
6.10.2010 19:56:48   
kanita25
caooo mame i mali drugari i drugarice
evo nas ponovo user posted image  danas smo hodali ,bili kod nane ..ma bas je bio lijep dan za setnju,.al kako smo dosli kuci ,Alen samo plakao,evo tek zaspao user posted image

bebeacha kako ste nam ...user posted image za Alena ..e dusa mala kako lici na svoju sestru

danijela sta se ovo nama desilo jutrosuser posted image user posted image  kako je moja mala ljepotica??

DinaD dobro nam dosli ti i tvoj sincic user posted image nema te duuugo...pa ti se malo posle mene porodilauser posted image  
e ja sam svog malog odvela juce i kazem dr da je imao malo proliv i sluzastu stolicu a ona meni kaze necu ja da rizikujem jer mu je malo i nosic curio prije nekoliko dana,a i mene bilo uhvatilo pa ona smatra da je tako bolje..

amela2208 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  uh od kad te nema ..jel mala djevojcica pocela da istrazuje okolinuuser posted image
saro imal te dragauser posted image  user posted image  e meni bas fali piskaranje sa vama cesce al sta cu..bice valjda nekad vise vremenauser posted image  
slusa li maleni dragulj mamin..user posted image

dzeni pregledah ti slikice ma preslatka ti je ta tvoja princeza..dusa mala kako je medena ..

samedi i aida. sretni vam veeeliki rodendaniuser posted image  sa zakasnjenjemuser posted image user posted image user posted image user posted image

helena duso tebi i maloj user posted image user posted image

radoznalice, miny,Aisa kako su nam drugari..user posted image

monaaaaaaa!!!!!!!  ...ljubi mi malu slatkicu

jooj ma bas sam vas sviju pozelilauser posted image user posted image
odoh probudili se oboje user posted image  

(odgovor članu amela2208)
Neposredna veza do poruke: 2499
6.10.2010 20:31:44   
amela2208
IZVORNA PORUKA: kanita25
amela2208 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  uh od kad te nema ..jel mala djevojcica pocela da istrazuje okolinuuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tu sam ja al se slabije javljam na ovoj temi jer me ove nove ne "poznaju" valjdauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image İ mi smo se vas pozeljeli ali sam citala nedje da si iscrpljena pa te nisam htjela prozivat. Bas mi je drago da ste bolje i da ste uzeli malo vazduha danas. Kako Alen i Alona. pusa od nas za vas a Sara je pocela sa istrazivanjemuser posted image user posted image

Sara&Mohammad

(odgovor članu kanita25)
Neposredna veza do poruke: 2500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  98 99 [100] 101 102   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  98 99 [100] 101 102   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *