zeze
|
Eh evo i mene, jedino vrijeme kad mogu malo duze da budem ovdje Dusice male jos ih ima bolesnih Ovako , prvo da kazem moja Naida mene pocele "gristi" dok je dojim, tako me jako prihvati za bradavicu da bih vristala. Sto odjednom, da nije mozda znak da ce joj brzo zubici ili? Boli, kako ce tek boliti kad bude imala zubice? Saro moja Saro, joj ja bih vristala od muke na tvoj post. Kako mrzim takve osobe, mrzim dijeljenje, mrzim sve sto se toga tice. Boli koga briga za neciji zivot, vjerovatno nisu svoj dobro sagledali. Uvijek gledaj ko ce ti reci, a ne sta ce ti reci. Gore je kad ti neko tvoj kaze, jbg. Ali znas sta, imas muza koji te voli, postuje, cijeni i zato prst u uho i lagano uz pjesmu sve odj..... Pusa za naseg drugara. Danijela jesi davala ista Ejlici da jede,pije? Bas i mene zanima kako ce reagovati, i ja jedva cekam da podjemo sa prehranjivanje da uzivam u njenim grimasama koje izvodi sa facom. Pogledala sam ti na brzinu slike, mama za 10, a bebica za 100 masAllah med medeni. Mislim da sam te vidjala u Mo. Felix ih da je samo vidis, bucko debeljkic, tako je ja zovem. . Ti na brzinu sve ispita u jednom postu, hah dobro si pohvatala. Meni bas ne ide tako lako, fino kad objavim na um mi padne sta sam jos trebala i kome, al eto .. Dzeni_nl vidjela sam i tvoje slike, jojj Marise, masAllah i za nju. Opet najsladja mi je ona u kanti hihi MAminabebo kako Jaman ? Mirkice, slusa li tvoj bebac, jel jos uvijek u 5 plesanje? Moja je jedva veceras zaspala, mislim bila je zaspala, ali bez onog naseg rituala , pa se probudila, presvukli se, ruckila i onda pjesma nece Naida da spava, igrala bi se, gucila, ma dusa mamina. Opet meni sutra dolazi drustvo sa fax-a , veceras gosti, sinoc, bas krenulo ovih dana. Malena. dusice, ne znam sta da ti kazem. Budi hrabra, svi dolazimo u neka iskusenja, sve bude i prodje. Budi svjesna da moras biti hrabra zbog svoje djevojcice. Nedaj se, javi se ovdje a mi ti saljemo velikii zagrljaj I za ostale mamice i