|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  97 98 [99] 100 101   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
5.10.2010 14:26:11   
Anoniman
pozzz od nas malim bebarama i mama....
Zao,mi je pilica mali sto su bolenesni da nam brzooo ozdrave abduser posted image user posted image user posted image user posted image
Samedi,nadam se da ces brzoo uloviti pisu ,u vrecicu ....nije lako znam.....
A,sta je bilo drugarici nahladjena nam ???
MaminaBeba,opusti se samo pij dosta sokove tako sam ja bar radila pa ako nista nadohranjuj ga uz sisku ako moze i tako ako,mu odgovara nista strasno po meniuser posted image opet ima i sisku uz ad.

Zeze,tvoja mrvica prava mala bebelucauser posted image .....
aida.jestel bili kod ped.sta vam je rekao?
bedalindja,drgo mi je da ste bocu rjesiliuser posted image user posted image a sta se brines za kg.taman je bitno da su zdraviuser posted image .....
danijela27 javi nam kako je bebac pio sokic svoj prvi jel mu se svidio?user posted image
Rose,zeno gdje ste vi kako maza mala slusa,puzil mami ?ljubimo ga.
Bambi,mila nevidjam te aktivnu gdje nam je drug nesto jestel nam dobro?

(odgovor članu dzeni_nl)
  Neposredna veza do poruke: 2451
5.10.2010 14:41:14   
Teacherka
idacha, gdje ste sunetili Imrana
nama krtenuli i zubići, jučer doktorica vidje da izbijaju očnjaci, a Bekir već danima bali i gura rukice u usta..kupili smo i ogrlicu od ćilibara i gengigel pa vidjećemo...koliko dugo uopće traje to izbijanje zubića
sve nam je n ekako ubrzo, tek se riješili grčeva, sad zubići i teško kako, cijeli dan nešto stenje....
imal kakva gumena glabalica u apoteci da se kupi
svima user posted image

18.06.2010. na svijet je došao mali Bekir, moje malo sunce

(odgovor članu Teacherka)
Neposredna veza do poruke: 2452
5.10.2010 14:44:50   
Anoniman
teacherka,ima glodalica u apoteci kako neuser posted image
Koliko traju izbijanje zubica hmm.sve zavisi od djeta do djeta.Nama je isto tako bilo,sve sam kontala sad ce kad ono dogura do 14mjes.da prvi nikneuser posted image ......

Neposredna veza do poruke: 2453
5.10.2010 16:03:26   
MaminaBeba
Dženi kupit ću tu Divku odmah večeras, kad mm dođe. Pa sigurno i jeste od stresa, ova prehlada sa J me slomila. Jutros se smirio u 4h. Hvala na savjetu.

Malena moja mila, shvati to kao jedno veliko iskušenje. Božije iskušenje. user posted image Žao mi je što vam se to dešava, stvarno ne znam šta da kažem. Samo da nena bude dobro i brzo da ozdravi.

Teacherka gdje se kupi ta ćilibarska ogrlica?

Neposredna veza do poruke: 2454
5.10.2010 16:09:42   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: sara.at

Maminabebo i meni je tako Sa sikamauser posted image prije je bilo za citav komsiluk mlijeka a sad Imam jedva za ujutro i navecer a locem sokove i cajeve kao deva nepamtim kad Sam se vode napila samo caj a evo mekane kao hrenovke.
Preko Dana moram Arianu dati flasicu jer djete vuce iz sike i kad vidi da nema pocne plakati i nece Ni da je vidi nego daj flasuuser posted image

meni je par dana stalo mlijeko tj. upolovilo se kada sam koristila kapi za vracanje maternice , sta ti kortistis ili samo od sebe , ja sada opet hvala BOgu imam a bas sam se bila uprpila bilo mi zao nekako , sad smo opet zadovoljni , pijem caj za dojilje ali en puno 1 casu dnevno .
Kakav ti stres imas bona daj pusti nigdje ti nikoga uzivas ,  Mamina bebo tebi je od stresa pusti to neka se svi gone uzuvaj s malim pojasni to muzu .

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu sara.at)
Neposredna veza do poruke: 2455
5.10.2010 16:21:20   
danijela27
dobar dan svaki dan mame i bebare user posted image user posted image user posted image user posted image
odo vas citat

od 19.06.2010. u 21 i 35 poceli se druzit sa nasom princezom

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 2456
5.10.2010 17:11:48   
danijela27
evo procitah sta ste pisale...
ja hb imam mlijeka i na izvoz. bas mi je zao zenice sto vam se smanjilo.
mamina bebo hoce stat i od stresa. ma goni ih sve. nemoj se sekirat, poredaj ih i reci sta imas, najpreca si sebi i svome djetetu. joj kad o svekijama pricamo ima toga i u mene na tone. tamnan kontam evo je pocela se ponasat kako treba onda ona izvali nesto. nije losa, za ejlom mahnita, previse u tome je problem. ejli se spava i pocne kenkat, ona mi je ne da kaze ne stavljas je u krevet odma kad je na tebi moze i name bit, a ona nece ni mm kad se unervozi, smiri se samo kod mene. user posted image
za mlijeko kuhajte kompota i sokova sto vise, od jabuke kazu da je dobar.

od 19.06.2010. u 21 i 35 poceli se druzit sa nasom princezom

(odgovor članu danijela27)
Neposredna veza do poruke: 2457
5.10.2010 20:10:18   
aida.
Kako su bolesna djecica user posted image Mi i dalje kasljemo, nisamo isli dr.sutra cemo... Nadam se da to samo prolazi pa da je sazrio kasalj.... On uglavnom fino spava, fino jede, manje nego prije ali dobar je... Veseo, imamo novih zvukova dosta... Vise ne prica samo kad su mu poznati ljudi nego galami i po supermarketima user posted image smije se i galami ... kako to samo smijesno izgleda i zvuci user posted image user posted image
Vidim pricale ste dosta i o dojenju o nestanku mlijeka i ja vam sad spavam u tu vrstu... Dojke su mi sasusene... Jedva u njima da ta ima... Gotovo sam skroz prestala... Dojim najcesce samo navece, rijetko preko dana... Ali s obzirom da ce njemu za koji dan 7 mjeseci ja sam prezadovoljna sto sam i do sad dojila... Nemojte se samo sekirati... Ima-ima... Nema-nema... potrudite se sto vise ali kad nema, sikiracija ce samo pogorsati... Mada znam kako je...

bebacha zar nije dovoljan aspirator za nosic? jel vi imate samo sa plasticnim ili i sa gumenim nastavkom koji ide u nosic?? meni onaj moj bas super izvuce...

malena tako mi je zao... user posted image znam taj perio kada dodje, kad napadne neku porodicu i sve krene po zlu... Prosle godine takav se oblak nadvio nad kucu mojih roditelja i kako kazes placuci sam znala zaspat i budit se... Uvijek mora poslije kise doc sunce zato glavu gore, znam da je tesko ali sve se desava sa razlogom, vidjet ces da ces samo jedan dan rec da se izdesavalo sto je moralo i da ce samo najedanput krenuti... Vidjet ces! Mora doci taj dan!! Pokusaj biti jaka,,,, radi svojih... Zelim vam svu srecu svijeta i nadam se da ce zli period ubrzo proci... budi jaka...

felix nismo jos bili draga hvala sto se brines.. Sutra cemo aBd pa vam javimo sta kaze... Nadam se da odvratna prehlada prolazi.. Kako nam je drugar??
Teacherka ocnjaci????? Jel moguce da bas ocnjaci izbijaju????

melly, idacha, Mona mUhamed, Danijela, Marina ... ostale user posted image user posted image

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 2458
5.10.2010 21:23:01   
aida.

IZVORNA PORUKA: Teacherka

idacha, gdje ste sunetili Imrana
nama krtenuli i zubići, jučer doktorica vidje da izbijaju očnjaci, a Bekir već danima bali i gura rukice u usta..kupili smo i ogrlicu od ćilibara i gengigel pa vidjećemo...koliko dugo uopće traje to izbijanje zubića
sve nam je n ekako ubrzo, tek se riješili grčeva, sad zubići i teško kako, cijeli dan nešto stenje....
imal kakva gumena glabalica u apoteci da se kupi
svima user posted image

??? ocnjaci???? user posted image

14.03.2010. :-) Erol

Neposredna veza do poruke: 2459
5.10.2010 22:56:34   
sara.at
Mirkice me i nisu nista dali Ni Tablete Ni kapi, StO mi je bilo cudno jer prosli put Sam dobila 4-5 vrsta tableta a sad nistauser posted image
Mada hB nemogu se pozaliti rana me nikad nije Ni zignula a tako Ni stomak,da kucnem od drvo nikakvih bolova osim porodauser posted image
A ako nema mlijeka nema sta ja mogu nisam jedina,mojoj Mami je navacer imala da se prelijevalo a ujutro Ni kapi vise kao rukom odneseno.
Mirkice ja Sam ti takva da odbrusim Al nemogu da zaboravim jer dosta je podbadanja bilo kad se Arian Rodio i ona glupa seljacka pitanja koja nikom Ni pol Nokta ne vrijede Tipa " a ja mislio/La da ce se Cristian zvati il a Koje je djete religije, nevjerujem ja da cete se vi sloziti Oko cuna sunacenja, nece tvoj covjek dati da Mali IDE u Bosnu, a Ni da UCI bosanski" sve su to neka nabadanja koja i dan danas traju iako Arian na rodnom listu pise religija-islamska, iako je moj mm osunacen i ocemo njega isto,iako ja pricam Sa malim samo Bosanski i mm vec planira na ljeto Ariana Mami da utrapi da mi idemo sami na more a ona da uziva Sa njim. Niko nezna kako mi zivimo Al svi vole gurnuti nos i reci neke stvari Koje su nista nisacim. Znas kako kazu lav Izvana a iznutra srna. Neke rijeci i ponasanja me puno pogadjaju, tako da kazem stres nepravi samo svekrva ona mi je maciji kasalj,ona mi je razbibrigauser posted image ima onih koji grizu za dusu.

Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo
Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce
Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 2460
5.10.2010 23:26:52   
SailorMoon

Mirkice me i nisu nista dali Ni Tablete Ni kapi, StO mi je bilo cudno jer prosli put Sam dobila 4-5 vrsta tableta a sad nistauser posted image
Mada hB nemogu se pozaliti rana me nikad nije Ni zignula a tako Ni stomak,da kucnem od drvo nikakvih bolova osim porodauser posted image
A ako nema mlijeka nema sta ja mogu nisam jedina,mojoj Mami je navacer imala da se prelijevalo a ujutro Ni kapi vise kao rukom odneseno.
Mirkice ja Sam ti takva da odbrusim Al nemogu da zaboravim jer dosta je podbadanja bilo kad se Arian Rodio i ona glupa seljacka pitanja koja nikom Ni pol Nokta ne vrijede Tipa " a ja mislio/La da ce se Cristian zvati il a Koje je djete religije, nevjerujem ja da cete se vi sloziti Oko cuna sunacenja, nece tvoj covjek dati da Mali IDE u Bosnu, a Ni da UCI bosanski" sve su to neka nabadanja koja i dan danas traju iako Arian na rodnom listu pise religija-islamska, iako je moj mm osunacen i ocemo njega isto,iako ja pricam Sa malim samo Bosanski i mm vec planira na ljeto Ariana Mami da utrapi da mi idemo sami na more a ona da uziva Sa njim. Niko nezna kako mi zivimo Al svi vole gurnuti nos i reci neke stvari Koje su nista nisacim. Znas kako kazu lav Izvana a iznutra srna. Neke rijeci i ponasanja me puno pogadjaju, tako da kazem stres nepravi samo svekrva ona mi je maciji kasalj,ona mi je razbibrigauser posted image ima onih koji grizu za dusu.

Draga moja Saro, samo polahko. Kao sto kazes, niko nezna kako vas dvoje zivite. I sve da je to tako, i da ti je djete Evangelisch, i da se zove Hans, Dieter ili Christian, kako kod to je tvoje djete. I bolje je i da se djete zove Christian nego kao neki nasi sto daju djeci ime aman boze. I sta ce te vi s njegovom cunim, i to je vas problem. A narod je samo zavidan, nista drugo. Vjeruj mi. A u svakom slucaju, kako god da bude - tebi je super. SJeti se samo kako je bilo a narod ko hebe. Neslusaj to opste i neopterecuj se. Tebi je tvoj svabo milion puta bolji nego mnogima njihov bosanac. Prematome glavu gore i bice sve ok. I ako nesta mljeka, boze moj. Nek je Arian vako napredan.

06.11.2010 mamina i babina dusa se rodila. Volimo te najvise na svjetu.

(odgovor članu sara.at)
Neposredna veza do poruke: 2461
5.10.2010 23:39:03   
Mirkica
saro odjebi te SVE i zivi svoj zivot kad ti je bilo tesko nigdje nikoga sad zivi i uzivaj a Arian ce biti ono sto bude htjeo , za jezik reci da ce pricati i Bosanski i Njemacki i jos vise jer se to od vaseg dijeta ocekuje :))) ima sve preduslove ma otkaci mraku i ne nerviraj se zbog njih uzivaj sa svojim carom :)))))

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu SailorMoon)
Neposredna veza do poruke: 2462
5.10.2010 23:41:17   
sara.at
E Moon nekad je lako neke osobe na ignor staviti Al njihove rijeci kao otrov,kao StO mi je zena Jedna rekla kad me vidjela 3sedmice poslije poroda da Sam Sa malenim u trgovini i u setnji " Pa da nepostuje se 40 Dana tako je kad se uda za drugu vjeru" ej bilo mi doslo da joj glavom pometem cjelu stolazu kao da to spada pod religiju i da ja nepostujem svoju vjeru ma fuj. Sreca mi da me mm razumije i uvijek kaze " ma pusti neka pricaju, mi znamo svoje a oni neka se pitaju" Al de to meni dokazi. Rodica mi se udala za covjeka starijeg i ima Jos troje djece i moj vlastit stric rekao Mami " ma nije trebala covjeka Sa djecom Al kad bolje razmislim bolje i to samo neka je Nas" Mama nije mogla cutati Pa rekla " ma bolje da i nije Nas nego da mi djete izigrava dadilju tudjoj djeci" jbg nemozes Bit pametan.
A StO nema mlijeka Pa neka nema i ja Sam Flaschenkind Pa mi nista nefali user posted image

Neposredna veza do poruke: 2463
5.10.2010 23:53:36   
danijela27
saro slazem se sa tobom. rijeci vise bole. al ti mm pod ruku i no sikiriki. uvijek zelimo najbolje za nasu djecu. ako nema mlijeka sta se moze, daji hapice. ma bice to obliguzija kad pocne ruckit malo mese, krompira ma svega sto mama napravi

a sta je rec pa nema zenica. nije valjkda kad sam ja tu da sve spavaju i obrnuto user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sara.at)
Neposredna veza do poruke: 2464
6.10.2010 0:02:06   
SailorMoon

E Moon nekad je lako neke osobe na ignor staviti Al njihove rijeci kao otrov,kao StO mi je zena Jedna rekla kad me vidjela 3sedmice poslije poroda da Sam Sa malenim u trgovini i u setnji " Pa da nepostuje se 40 Dana tako je kad se uda za drugu vjeru" ej bilo mi doslo da joj glavom pometem cjelu stolazu kao da to spada pod religiju i da ja nepostujem svoju vjeru ma fuj. Sreca mi da me mm razumije i uvijek kaze " ma pusti neka pricaju, mi znamo svoje a oni neka se pitaju" Al de to meni dokazi. Rodica mi se udala za covjeka starijeg i ima Jos troje djece i moj vlastit stric rekao Mami " ma nije trebala covjeka Sa djecom Al kad bolje razmislim bolje i to samo neka je Nas" Mama nije mogla cutati Pa rekla " ma bolje da i nije Nas nego da mi djete izigrava dadilju tudjoj djeci" jbg nemozes Bit pametan.
A StO nema mlijeka Pa neka nema i ja Sam Flaschenkind Pa mi nista nefali user posted image

Ma znam ja dobro sta mislis. Nas narod je u dijaspori da se vako izrazim strasno zaostao i samo gleda kako ce koga podhebavati. Koliko imas zena licno na ovom forumu koje prije 40-ice idu vani pa niko nista. A vamo kanom sve trebas postovati. I dobro mu je tvoja mama rekla. To ti je seljacka demagogija, pusti to. Znam da boli ali nakraju svako dobio sta je zasluzio. A ti slobodno odbrusi, nek vide kako izgleda kada "mlada" ima jezik ko lopatu.
To sve zenturace za mene govoreuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sara.at)
Neposredna veza do poruke: 2465
6.10.2010 0:15:22   
danijela27
ja sam svoju ejlu izvela prije 40-ice, pa joj hb nista ne fali. cak je naprednija od nekih beba koje su zakapijane u kuci. ja nju vodim i sad vani iako je malo zahladilo. ko me god vidi joj nisi ti dobra jel hladno djetetu user posted image user posted image user posted image . a to za mladin jezik morat cu i ja pocet lajat. jojjjj jesam veceras ljuta. rekla sam od veceras druga prica prema svima. 

Neposredna veza do poruke: 2466
6.10.2010 0:18:48   
Mirkica

ja isto nisam dojila ni sata na hapicama dam odrasla niakda nikave bolesti alegrije , grip imam jednom u 10 godina , vidim odlicno ama sve kako treba Bogu hvala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne brini samo kupuj sto kvalitetnije hapice a hoces vjerujem :)) i znam i super

BA 13.12.2008

(odgovor članu sara.at)
Neposredna veza do poruke: 2467
6.10.2010 0:19:45   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: danijela27

ja sam svoju ejlu izvela prije 40-ice, pa joj hb nista ne fali. cak je naprednija od nekih beba koje su zakapijane u kuci. ja nju vodim i sad vani iako je malo zahladilo. ko me god vidi joj nisi ti dobra jel hladno djetetu user posted image user posted image user posted image . a to za mladin jezik morat cu i ja pocet lajat. jojjjj jesam veceras ljuta. rekla sam od veceras druga prica prema svima. 

moj mali od 2 dana rodjenja ide setati s ocem svaki dan je sigurno 2 - 3 sata napolju naravnno to je za njega dobro

BA 13.12.2008

Neposredna veza do poruke: 2468
6.10.2010 0:20:50   
sara.at
To je moja ex svekrva uvijek govorila za mene " zena ti bome ima jezicinu Ko lopatu"user posted image user posted image njoj Sam volila odbrusiti vise nego vode se napitiuser posted image kad lajes nevaljas,kad Cutis svi bi Te kenjali, pobogu Zar vise nema normalnih ljudi svi gledaju svakom da nogu pobace,da padne Pa da se podsmijavaju, Boze oprosti kud Ode ovaj svijetuser posted image

Neposredna veza do poruke: 2469
6.10.2010 0:25:03   
zeze
Eh evo i mene, jedino vrijeme kad mogu malo duze da budem ovdje user posted image
Dusice male jos ih ima bolesnih user posted image
Ovako , prvo da kazem moja Naida mene pocele "gristi" dok je dojim, tako me jako prihvati za bradavicu da bih vristala. Sto odjednom, da nije mozda znak da ce joj brzo zubiciuser posted image ili? Boli, kako ce tek boliti kad bude imala zubice?
Saro moja Saro, joj ja bih vristala od muke na tvoj post. Kako mrzim takve osobe, mrzim dijeljenje, mrzim sve sto se toga tice. Boli koga briga za neciji zivot, vjerovatno nisu svoj dobro sagledali. Uvijek gledaj ko ce ti reci, a ne sta ce ti reci. Gore je kad ti neko tvoj kaze, jbg. Ali znas sta, imas muza koji te voli, postuje, cijeni i zato prst u uho i lagano uz pjesmu sve odj..... Pusa za naseg drugara.
Danijela jesi davala ista Ejlici da jede,pije? Bas i mene zanima kako ce reagovati, i ja jedva cekam da podjemo sa prehranjivanje da uzivam u njenim grimasama koje izvodi sa facom. Pogledala sam ti na brzinu slike, mama za 10, a bebica za 100 masAllah med medeni. Mislim da sam te vidjala u Mo. user posted image
Felix ih da je samo vidis, bucko debeljkic, tako je ja zovem.user posted image user posted image . Ti na brzinu sve ispita u jednom postu, hah dobro si pohvatala. Meni bas ne ide tako lako, fino kad objavim na um mi padne sta sam jos trebala i kome, al eto ..user posted image
Dzeni_nl vidjela sam i tvoje slike, jojj Marise, masAllah i za nju. Opet najsladja mi je ona u kanti hihi
MAminabebo kako Jaman ?
Mirkice, slusa li tvoj bebac, jel jos uvijek u 5 plesanje?
Moja je jedva veceras zaspala, mislim bila je zaspala, ali bez onog naseg rituala user posted image , pa se probudila, presvukli se, ruckila i onda pjesma nece Naida da spava, igrala bi se, gucila, ma dusa mamina. Opet meni sutra dolazi drustvo sa fax-a , veceras gosti, sinoc, bas krenulo ovih dana.user posted image
Malena. dusice, ne znam sta da ti kazem. Budi hrabra, svi dolazimo u neka iskusenja, sve bude i prodje. Budi svjesna da moras biti hrabra zbog svoje djevojcice. Nedaj se, javi se ovdje a mi ti saljemo velikii zagrljaj user posted image
I za ostale mamice i user posted image user posted image

...Naida... smizlica moja malena .... 03.08.2010.

Neposredna veza do poruke: 2470
6.10.2010 0:27:27   
SailorMoon

To je moja ex svekrva uvijek govorila za mene " zena ti bome ima jezicinu Ko lopatu"user posted image user posted image njoj Sam volila odbrusiti vise nego vode se napitiuser posted image kad lajes nevaljas,kad Cutis svi bi Te kenjali, pobogu Zar vise nema normalnih ljudi svi gledaju svakom da nogu pobace,da padne Pa da se podsmijavaju, Boze oprosti kud Ode ovaj svijetuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image I ja vala nevolim sutiti, A moja mama se pojede sto ja nepresuti neke stvari. Kaze na koga sam na lik.
A sto kazes narod je strasno postao cudan.
Jesili na vidjela sobicu na temi?

(odgovor članu sara.at)
Neposredna veza do poruke: 2471
6.10.2010 0:35:19   
zeze
Eto..
Sailor vidjela sam ja sobicu, prekrasna je. kako zavidim svima cije bebe imaju sobicu. Mi cemo sljedece godine preselit u dnevnu, a Naidi planiramo ostaviti sobuuser posted image

Neposredna veza do poruke: 2472
6.10.2010 0:38:55   
SailorMoon
IZVORNA PORUKA: zeze

Eto..
Sailor vidjela sam ja sobicu, prekrasna je. kako zavidim svima cije bebe imaju sobicu. Mi cemo sljedece godine preselit u dnevnu, a Naidi planiramo ostaviti sobuuser posted image

Hvala zeze. Pa mala je ali ipak nek ima svoj mir. Doduse ona ce napocetku s nama i besici neki mjesec, dva i ona u svoju sobu. Jedva cekam da se rodi moje bebce

(odgovor članu zeze)
Neposredna veza do poruke: 2473
6.10.2010 0:44:52   
zeze
Jos malo, znam kako ti je. Nestrpljiva si. Meni je svaki dan bio kao godina. Isplati se svaka minuta cekanja, sva bol, ma sve, kad ugledam njene okice, pa kad mi se nasmije vristala bih od srece.
Ja je naucila kad mm ode na posao, oko pola8 stavim je na nas krevet i nastavimo spavat. Jutros ja se probudila, a ona me gleda,pogledam je, da vidis osmjeha? Meni srce ko kuca user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 2474
6.10.2010 0:55:48   
sara.at
Moon sad Sam vidjela preslatka je uhh,a nebrini Jos malo ce curetak Pa ce biti onda veselouser posted image
Zeze i mi to radimo samo smo Ga pretjerali danas presvlacenje,rucanje spavanje Pa do 14h user posted image ja se probudila a Arian me gleda i rukama mi cupa kosu Sa lica, reko sine da imamo svekrvu u kuci davnoooo bi Nas naglavu izbacila user posted image user posted image

(odgovor članu zeze)
Neposredna veza do poruke: 2475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  97 98 [99] 100 101   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  97 98 [99] 100 101   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *