|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Najdrazi gost-Ramazan
5.9.2010 22:54:19   
Hanady RR
Lijepe moje...
vidim nema vas...
sigurno ste na teraviji...
mašalllah....

ja noćas nisma ni mužu iftar spremila...user posted image
havarija mi u kući nemamo ni vode kako trebauser posted image
Pukle neke cijevi baš u nevakat....
sinoć i večeras smo halvu pravili user posted image

sad geledam na BHT1 prenos uz Begove džamije...mašallah lijepoga naroda i lijepe ilahije ....
neka sam ja Burhana vidjela...
šteta nisma na teraviji...user posted image
a uvijek sam za 27 noć išla...
Aman Allahu ove godine me baš krenulo samo na hair da okrene

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 1426
5.9.2010 23:33:25   
Anoniman
drage moje hanume,
evo i ja kao i Hanady gledam BHT1... bila sam na teraviji u novoj nam dzamiji Kayseriji... biila sam sa svojom princezom Sabinom... evo mi opet suze same teku niz lice od radosti... kazem mami da je Trebevic minijaturan koliko je moje srce bilo kad sam vidjela njene malene rukice podignute prema nebu i amina li amina... dusa moja draga... ono je s majkom i ostalim dzematom klanjalo svoju prvi teravih namaz... i to bas uoci 27-me noci... i to bas uoci polaska u skolu... napunila mi je srce i dusu za citav zivot... mislila sam da ce joj dojaditi u pola namaza, da ce se vrtiti, da ce pitati 1000 zasto, da ce biti nemirna... ali iznenadila je svoju majku svojom zreloscu... srce mi je tuklo ko ludo... mislila sam da ga svi u dzamiji cuju... al nismo mogle ostati da slusamo mevlud, pohitila sam da je okupam i da spremim stvari sutra za skole... a ona je vec zaspala... ljubav moja najveca...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
a moram opet i da pohvalim muza, koji mi je opet priredio predivan iftar koji se sastojao od supe, spageta sa mesom, sendvici od salame, pohovane tikvice i nezaobilazna salata... a sve to smo zahladili kahvom... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 1427
6.9.2010 0:53:02   
jasmin
Hanady,da ti Allah olaksa i podari hajr i smiraj.
Bambi,masaallah za tvoju kcerkicu,da ti je Allah ucvrsti na namazu cijeli zivot insaallah.

Cure moje,samo kratko da napomenem da nam je mozda veceras noc kadr,dosta uleme smatra da je noc kadr 27e noci ramazana,a veceras je 27a noc,pa sjetite me se u dovi.Molim Allaha da nas upise medju stanovnike Dzenneta.Amiin!user posted image

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1428
6.9.2010 0:59:08   
Honey3
IZVORNA PORUKA: Bambi09

drage moje hanume,
evo i ja kao i Hanady gledam BHT1... bila sam na teraviji u novoj nam dzamiji Kayseriji... biila sam sa svojom princezom Sabinom... evo mi opet suze same teku niz lice od radosti... kazem mami da je Trebevic minijaturan koliko je moje srce bilo kad sam vidjela njene malene rukice podignute prema nebu i amina li amina... dusa moja draga... ono je s majkom i ostalim dzematom klanjalo svoju prvi teravih namaz... i to bas uoci 27-me noci... i to bas uoci polaska u skolu... napunila mi je srce i dusu za citav zivot... mislila sam da ce joj dojaditi u pola namaza, da ce se vrtiti, da ce pitati 1000 zasto, da ce biti nemirna... ali iznenadila je svoju majku svojom zreloscu... srce mi je tuklo ko ludo... mislila sam da ga svi u dzamiji cuju... al nismo mogle ostati da slusamo mevlud, pohitila sam da je okupam i da spremim stvari sutra za skole... a ona je vec zaspala... ljubav moja najveca...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
a moram opet i da pohvalim muza, koji mi je opet priredio predivan iftar koji se sastojao od supe, spageta sa mesom, sendvici od salame, pohovane tikvice i nezaobilazna salata... a sve to smo zahladili kahvom... user posted image user posted image user posted image user posted image

Bambi aferim tebi,tvojoj Sabinici i tvom muzu,a malom Nanetuuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1429
6.9.2010 1:13:47   
Anoniman
mozda je slucajnost a mozda i nije..ja imam jednu nenu u svom komsiluku(gdje sam zivjela do udaje) znam da me jako voli i da sam u njenim molitvama kao i njena djeca a moja curica prohoda bas na 27 noc ramazanauser posted image
ja vjerujem da je moja draga nena Alija molila za njuuser posted image

(odgovor članu Honey3)
  Neposredna veza do poruke: 1430
6.9.2010 3:20:22   
Ella_H
Poz i eselamu alejkum drage moje..
Bambi bas mi je drago da nam je Sabina tako pametna curica
kad prije u skolu hehe...Ma i muzic puzic te pazi lijepo neka neka
samo ti nas pravi ljubomorne hehe ljubim teuser posted image
Jasmin draga nonstop razmisljam i onom proslom tvom postu i sad
kako je zivot kratak i koliko se treba truditi i doviti da budemo od onih
kojima ce se Allah dz.s smilovati...
Iskreno zelim i nasim trudilicama da ih sto prije Allah dz.s obraduje AMIN!
Ja za iftar veceras mahune, hurme, med , breskvice, ima i lubenice
ako nebudem lijena mozda i puding poslije hehe
Ljubim vas sve i zelim da vam Allah dz.s ukabuli vas post, trud i sva
dobra djela i sve nas zajedno u dzenet uvede AMIN!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1431
6.9.2010 9:07:54   
Nedi
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Nedi

IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

nedi ovaj kolač koji ti je lejla ka napisla...ja često pravim...

Ja recept izmislila kad je nedi rekla da joj treba brzinski user posted image
A pošto mi je pošao ah, danas ga pravim kad dođem kući.

a ja ga izmislila prije 2 godine...vjeruj kod mene vole čokoladu...i ja sklepam začas kad mi je zaova trebala doći na mužev rođendan a ja nisma ništa planirala tada...
sad ga svi prave...
al koma uvijek dođu kod mene i akžu da je moj najukusniji hahahha

E dobro, kad je kod tebe najbolj, haj danas sklepaj jedan pa ja naletim po njega user posted image

Kad si već kod posla mogla si i meni jedan mm će naletiti po njega kad krene za Zenicuuser posted image user posted image

žene ako ste ozbiljne...ja čim dođem kući pristavim kolače...
javite na PP
da odmah kupim nedostatke u kuhinji...
ja sam mrtva ozbiljna samo da znateuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1432
6.9.2010 9:09:42   
illa
Udruženje “Dobro” organizuje iftar sa humanitarnom namjenom koji će se održati u ponedjeljak, 06.09.2010. u 19.15 h u Tropskom Vrtu Termalne Rivijere Ilidža.

Cijena iftara sa humanitarnom namjenom iznosi 30,00 KM, od čega će se dio odvojiti za pomoć malom Edinu Omeroviću, bebi od 7 mjeseci iz okolice Kalesije, koji boluje od Westovog sindroma. Edinovi roditelji su skupili nešto novca, ali ne dovoljno za njegovo liječenje.
http://dobro.ba/?p=3517

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 1433
6.9.2010 9:19:31   
Nedi
Lejla Ka pravila sam kolač i ispao je odličan i napravila sam male izmjene, inspiracija u datom trenutku. Sve sam stigla i postači su bili zadovoljni kasnije postavim i par sličica.
Hanady još jednom te user posted image duša draga

(odgovor članu illa)
Neposredna veza do poruke: 1434
6.9.2010 9:31:29   
mamine oci
mog jucerasnjeg iftrara:)
user posted image
filovane paprike

user posted image
ruska salata
user posted image
mantije

user posted image
piriske

user posted image
user posted image

user posted image
pire sa gulosom

user posted image
:)
user posted image
somuni
user posted image
kolac
user posted image
i ka kraju moj secer stavio kapicu da klanja sa babom i bratom...
selam za sve hanume

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu illa)
Neposredna veza do poruke: 1435
6.9.2010 9:53:43   
Honey3
IZVORNA PORUKA: noa

mozda je slucajnost a mozda i nije..ja imam jednu nenu u svom komsiluku(gdje sam zivjela do udaje) znam da me jako voli i da sam u njenim molitvama kao i njena djeca a moja curica prohoda bas na 27 noc ramazanauser posted image
ja vjerujem da je moja draga nena Alija molila za njuuser posted image

Mashallah za Nouuser posted image Mi smo sinoc bili na iftaru kod dajdjince od mm i moja Esma sama ustala i pocela hodati mashallah,govori dajdjinca mora ona kuhati prohodanicuuser posted image a evo jutros nece da hoda,samo oko stvariuser posted image mamine oci iftar je super a secerko ko med mashallahuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1436
6.9.2010 10:01:05   
amanullah
mamine oči mashAlla, maleni je ko med, da ga Allah sačuva, a iftari su posebna priča.

Nedostajat će mi !

Abdullah obradovao mami 23.02.2010

Zivot bez vjere je prazan i besmislen !

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 1437
6.9.2010 10:09:40   
mamine oci
hvala amanullah i zaha,eh i meni ce nedostajati Ramazan tako brzo prodje ovih mjesec dana.. 

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu amanullah)
Neposredna veza do poruke: 1438
6.9.2010 10:11:52   
Hanady RR
mašallah žene...
mamine oči divno predivno...user posted image
Noa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nediuser posted image drago mi je da si sve lijepo uspjelauser posted image

Amanullah...divna zahvalnica koju si uputila....
nedostajaće nam ovi Iftarski meniji svoima...al Abd sve nerdne godine sretaćemo se na ovoj sitoj temi samo da nam drago allah dž.š zdravlje podariuser posted image

Bambiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tebe, za sabinicu lijepu i muža vrijednoga a bogami u naneta anšeg što sluša mašallahuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu amanullah)
Neposredna veza do poruke: 1439
6.9.2010 11:07:49   
amanullah

mašallah žene...
mamine oči divno predivno...user posted image
Noa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nediuser posted image drago mi je da si sve lijepo uspjelauser posted image

Amanullah...divna zahvalnica koju si uputila....
nedostajaće nam ovi Iftarski meniji svoima...al Abd sve nerdne godine sretaćemo se na ovoj sitoj temi samo da nam drago allah dž.š zdravlje podariuser posted image

Bambiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tebe, za sabinicu lijepu i muža vrijednoga a bogami u naneta anšeg što sluša mašallahuser posted image

amin hanady user posted image

Abdullah obradovao mami 23.02.2010

Zivot bez vjere je prazan i besmislen !

Neposredna veza do poruke: 1440
6.9.2010 11:31:37   
D_K
IZVORNA PORUKA: Bambi09

drage moje hanume,

user posted image user posted image user posted image user posted image

Onaj pogled :))))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1441
6.9.2010 13:40:01   
Nedi
Evo par slikica kako sam i obećala...slike su slikane  u toku pripreme, nisam stavljala kad je sve već gotovo jer se vide i moji gosti a ne želim ih stavljati na internet bez dopustenja. Bili su još i pečeni krompirići, sirnica, paradajz salata...
Kolač u izradi by Lejla Ka
user posted image
Kolač gotov
user posted image
i spreman za jelo

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
user posted image
user posted image

user posted image

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 1442
6.9.2010 14:06:06   
mamine oci
Nediuser posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 1443
6.9.2010 14:27:01   
Nedi
IZVORNA PORUKA: mamine oci

Nediuser posted image

user posted image potrudila sam se za svoje drage goste a žao mi je što nisam slikala i ostale iftare...baš mi je žao što je ramazan gotovo pri kraju. Sinoć pakujem poklone i onako kad ih pogledam na kamari....to je to, eto bajrama

(odgovor članu mamine oci)
Neposredna veza do poruke: 1444
6.9.2010 14:38:50   
Hannica
Ja sam sinoc bila na iftaru u Travniku kod tetke mm,poslije su nam dosli prijatelji iz Ze pa smo malo set_ali po Travniku.Oni imaju neki cudan obicaj da idu u Travnik za 27.Noc Ramazana user posted image ,ja iskreno ne razumijem zasto ali eto..otisla sam iz razloga jer imam user posted image  ,nisam postila i nisam mogla ici na teraviju.
Veceras ja spremam iftar za malo veci broj osoba.

Evo sto sam pripremila,kupila i sta namjeravam spremiti:

-Cokokladna torta (spremljena)
-Kompot od breskvi
-Kompot mjesani
-Pita sirnica (kupljena user posted image )
-Somuni (kupljeni)
-Juneci gulas (to upravo idem spremat)
-Piletina i gljive u umaku od gljiva
-Pile peceno
-Teletina
-Przeni krompir
-Riza
-Grasak
-Paprike s pavlakom
-Tarhana
-Salata
-Hurmice
-Sokovi razni
-Voce razno
-Kafa

Eto,valjda ce biti dovoljno.user posted image

< Poruku je uredio Hannica -- 6.9.2010 14:39:35 >

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu mamine oci)
Neposredna veza do poruke: 1445
6.9.2010 14:46:46   
Nedi
Hanice ostati će ti i za bajramski ručak user posted image user posted image
Domaćice se uvijek uplaše da će nečega zafaliti a uvijek ostane hrane

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 1446
6.9.2010 14:47:17   
mamine oci

IZVORNA PORUKA: Hannica

Ja sam sinoc bila na iftaru u Travniku kod tetke mm,poslije su nam dosli prijatelji iz Ze pa smo malo set_ali po Travniku.Oni imaju neki cudan obicaj da idu u Travnik za 27.Noc Ramazana user posted image ,ja iskreno ne razumijem zasto ali eto..otisla sam iz razloga jer imam user posted image  ,nisam postila i nisam mogla ici na teraviju.
Veceras ja spremam iftar za malo veci broj osoba.

Evo sto sam pripremila,kupila i sta namjeravam spremiti:

-Cokokladna torta (spremljena)
-Kompot od breskvi
-Kompot mjesani
-Pita sirnica (kupljena user posted image )
-Somuni (kupljeni)
-Juneci gulas (to upravo idem spremat)
-Piletina i gljive u umaku od gljiva
-Pile peceno
-Teletina
-Przeni krompir
-Riza
-Grasak
-Paprike s pavlakom
-Tarhana
-Salata
-Hurmice
-Sokovi razni
-Voce razno
-Kafa

Eto,valjda ce biti dovoljno.user posted image

i vise nego dovoljnouser posted image user posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 1447
6.9.2010 14:48:29   
Hanady RR
nediuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image divno...braz si bogami hanumice user posted image

hanica ma malo ti je ovouser posted image user posted image user posted image user posted image
ženo pa koliko to imaš na iftaru kod ati kompletana četa dolazi...
mašallah i pola da uspješ dosta jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 1448
6.9.2010 14:53:51   
M kao Mama
Ja za večeras samo napravila kolač, hihihi, akoboga sa nestrpljenjem iščekujem večerašnjiiftar, sutra ćete vidjeti slike, ali prije sutra ništa

Neposredna veza do poruke: 1449
6.9.2010 15:19:07   
mamine oci

IZVORNA PORUKA: mama alma RR

Ja za večeras samo napravila kolač, hihihi, akoboga sa nestrpljenjem iščekujem večerašnjiiftar, sutra ćete vidjeti slike, ali prije sutra ništa

user posted image user posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 1450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *