RE: Savjeti za dobar (bolji) sex (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Seksualnost

Poruka

teacher75 -> RE: Savjeti za dobar (bolji) sex (19.10.2012 16:14:10)

ma ne mozemo mi na podu, sve nas zaboli, ostarilo se valjda, stare kosti[sm=smiley36.gif][sm=smiley13.gif]

felix -> RE: Savjeti za dobar (bolji) sex (19.10.2012 16:16:15)

IZVORNA PORUKA: teacher75

ma ne mozemo mi na podu, sve nas zaboli, ostarilo se valjda, stare kosti[sm=smiley36.gif][sm=smiley13.gif]

tvrdo na podu[sm=smiley36.gif] ipak ti je bolje na ugao
nego bjezim ja odavle[sm=kuza.gif] ja sam u crvenom a kad sam u crvenom tad mi najviše prahce a nemrem da dzaba muza ne fatam-ganjam kad nemam Bog hajra od toga JA [sm=jezicek.gif]

MAMA MA -> RE: Savjeti za dobar (bolji) sex (19.10.2012 16:55:50)

korisnici na ovoj temi
MAMA MA
sabinos
[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Apotekarka -> RE: Savjeti za dobar (bolji) sex (19.10.2012 17:15:18)

Ne znam vesela sta je s tim kontrakcijama u obje trudnoce...Kad odem ginicu a nisam trudna mala mi ko zvizdja[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Nego meni moj doktor uovoj trudnoci upoce nije naglasio da se ne sexam,rekao je da imam kontrakcije i da trosim utrogestan....a s Antoniom mi je dao uz terapiju i apaurin i naglasio nema sexa...prije 10-ak dana mi smo malo riskirali i sve je ok bilo ali opet covjeka strah sta ja znam...
Nase omiljeno mjesto za sex je ugao(vidim netko spominje izvalio ugao)i jedne prilike svekva dosla i izvuce iz ugla igracki Antoniovu on se odusevio nije je mogao naci,kad veli ima jos nesto ovo su necije gace kad ono moje ciste neobucene...Teta sto je cuvala A savijala vesi uletjele gace,kud ce belaj pa moje...Osramoti se ja

sabinos -> RE: Savjeti za dobar (bolji) sex (19.10.2012 17:40:32)

IZVORNA PORUKA: MAMA MA

korisnici na ovoj temi
MAMA MA
sabinos

sta se ti smijes,citas lektiru ko i ja[sm=jezicek.gif]

malena sharena -> RE: Savjeti za dobar (bolji) sex (19.10.2012 17:57:06)

IZVORNA PORUKA: sabinos

IZVORNA PORUKA: MAMA MA

korisnici na ovoj temi
MAMA MA
sabinos

sta se ti smijes,citas lektiru ko i ja[sm=jezicek.gif]

[sm=jezicek.gif]Kakva crna lektira, ovdje se svi zale, nista poticajno nema

Lulu_08 -> RE: Savjeti za dobar (bolji) sex (19.10.2012 22:26:52)

IZVORNA PORUKA: malena sharena

Ni ja nisam imala problema sa zeljom, vremenom i nacinom, mada nas je beba x puta omela cestim budjenjem. A vezani za ove rizicne trudnoce...moja je bila rizicna, kontrakcije, skracen grlic i doktorica nam je zabranila, ovim rijecima - spolni odnos. Mi smo to shvatili da je dozvoljeno sve osim penetracije i hvala Bogu, iznijela sam trudnocu bez problema. Ja vam se onda divim kako ste normalne uopste.

Tesko Boga mi ... tesko haha..

animagical -> RE: Savjeti za dobar (bolji) sex (19.10.2012 22:29:38)

IZVORNA PORUKA: malena sharena

Ova tema se pretvara u savjete za "ikakav sex", daj sta das [sm=smiley36.gif]

bolje ikakav, nego nikakav[sm=smiley36.gif] a najbolje svakakav i jako cest...

teacher75 -> RE: Savjeti za dobar (bolji) sex (19.10.2012 22:32:47)

nama slobodna dnevna veceras, malu liferovali za vikend[sm=smiley32.gif][sm=smiley9.gif][sm=smiley36.gif]

animagical -> RE: Savjeti za dobar (bolji) sex (19.10.2012 22:33:51)

pa dobro sta ces on line? pozuri, potrci..

Lulu_08 -> RE: Savjeti za dobar (bolji) sex (19.10.2012 22:35:18)

HAHA...odgovor na temu:

Savjeti za dobar (bolji) sex... sex uopste. Imajte ga. Kako god. Kakav god. Kada god. (s' kim god. ups sorry hahahahahahaha)

teacher75 -> RE: Savjeti za dobar (bolji) sex (19.10.2012 22:35:37)

IZVORNA PORUKA: animagical

cekam njega da zavrsi igricu i da se okupa[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Lulu_08 -> RE: Savjeti za dobar (bolji) sex (19.10.2012 22:35:43)

Bilo gdje [sm=jezicek.gif]

teacher75 -> RE: Savjeti za dobar (bolji) sex (19.10.2012 22:36:02)

IZVORNA PORUKA: Lulu_08

HAHA...odgovor na temu:

Savjeti za dobar (bolji) sex... sex uopste. Imajte ga. Kako god. Kakav god. Kada god. (s' kim god. ups sorry hahahahahahaha)

i gdje god[sm=jezicek.gif]

Lulu_08 -> RE: Savjeti za dobar (bolji) sex (19.10.2012 22:36:26)

cekam njega da zavrsi igricu i da se okupa[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Kupajte se skupa [sm=jezicek.gif] seize the day..carpe diem..

animagical -> RE: Savjeti za dobar (bolji) sex (19.10.2012 22:38:19)

kakva crna igrica[sm=hudicek1.gif] ja bih tm ponekad udavila golim rukama[sm=smiley36.gif] toliko cekate prostor, a on igra igricu...svasta[sm=smiley36.gif] ja zivim s pravim uspaljenikom valjda[sm=jezicek.gif]

teacher75 -> RE: Savjeti za dobar (bolji) sex (19.10.2012 23:00:51)

kakva crna igrica[sm=hudicek1.gif] ja bih tm ponekad udavila golim rukama[sm=smiley36.gif] toliko cekate prostor, a on igra igricu...svasta[sm=smiley36.gif] ja zivim s pravim uspaljenikom valjda[sm=jezicek.gif]

tvoj je mladji bar 10 godina od mog, opada libido sa godinama

MAMA MA -> RE: Savjeti za dobar (bolji) sex (19.10.2012 23:04:16)

Tiki sad bi ti jedna nana rekla

"prije 30 godina kad mu dam meda i oraha za veceru u 2 me budi i kaze zeno de da se poigramo,a sad kad mu dadnem meda i oraha za veceru budi me u dva i kaze "zeno ja se usro"[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]....

teacher75 -> RE: Savjeti za dobar (bolji) sex (19.10.2012 23:06:34)

e bas tako[sm=smiley36.gif]

animagical -> RE: Savjeti za dobar (bolji) sex (19.10.2012 23:07:13)

a koliko dugo si ti s tm?

teacher75 -> RE: Savjeti za dobar (bolji) sex (19.10.2012 23:12:24)

nema to veze s tim nego ne moze muskarac sa 40 bit vazda raspolozen za sex ko sa 30- cast izuzecima al medicinski dokazano da zenama iznad 35 libido raste dok muskarcima opada

teacher75 -> RE: Savjeti za dobar (bolji) sex (19.10.2012 23:13:46)

ma ja se veceras salim malo, uhvatila me luda, odoh sad pa se cujemo kasnije[sm=smiley36.gif]

animagical -> RE: Savjeti za dobar (bolji) sex (19.10.2012 23:16:13)

sreca mm jos ne opada[sm=sad.gif][sm=jezicek.gif] slazem se da s godinama libido opada ( jest da to jos nisam prakticno dokazala),ali ti si onda trebala naci kakvog mladjeg da se udas[sm=smiley36.gif]

teacher75 -> RE: Savjeti za dobar (bolji) sex (19.10.2012 23:19:00)

sreca mm jos ne opada[sm=sad.gif][sm=jezicek.gif] slazem se da s godinama libido opada ( jest da to jos nisam prakticno dokazala),ali ti si onda trebala naci kakvog mladjeg da se udas[sm=smiley36.gif]

ocito mi nije sex prioritet u zivotu

salmy -> RE: Savjeti za dobar (bolji) sex (19.10.2012 23:19:20)

nema to veze s tim nego ne moze muskarac sa 40 bit vazda raspolozen za sex ko sa 30- cast izuzecima al medicinski dokazano da zenama iznad 35 libido raste dok muskarcima opada
ne bih se slozila s tobom[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]ovaj moj sto stariji sve mahnitiji,a skorpija u horoskopu....

Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sljedeća stranica >   >>