veeseelaa -> RE: Savjeti za dobar (bolji) sex (24.10.2012 9:08:39)
|
IZVORNA PORUKA: anđelo IZVORNA PORUKA: Tiruliru80 Zakljucak 50 nijansi![sm=smiley36.gif] Hm, odakle da počnem? Razumjevanja imam puno! Nisam lav u krevetu, ali nije da ne mogu pružiti užitak, ako ne prlikom penetracije, onda bar drugim metodama. Nikada ne dozvoljavam da žena ode iz kreveta nezadovoljna. Puno sam toga pročitao i znam koliko je bitan razgovor, predigra, pa i sam čin sexa, ali ne znam kako da probudim volju kod nje!? Pokušao sam više puta da razgovaramo, ali jednostavno ona je nezainteresovana. jest da ima stresa u poslu, pa i umora, ali ja kada sam najumorniji, to je za mene relaxacija, a zbilja biram vrijeme kada nije umorna i tako to. Nije uvjek bilo tako, ali sada je drastično! Ni prije nisam doživio da ona inicira sex, ali sada i kada ja pokrenem inicijativu, često dobijem "mokru čarapu". [sm=zmeden.gif] Pitaj nju ,neka ti iskreno kaže da li ona izađe zadovoljna iz kreveta.Sve ovo što kažeš je tvoja strana priče... i da ,potpisujem ovo što ena 23 kaže... to neka smlata od žene, nije ni prije inicirala sex, sex joj nije relaksacija, pa šta reći nadji si drugu [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|