Hanady RR -> RE: Savjeti za dobar (bolji) sex (20.10.2012 22:54:33)
|
IZVORNA PORUKA: ena23 malo sjedi sa njom, reci joj da zelis iskreno razgovarati o vasem prolemu, jer to jeste problem, pitaj je otvoreno sta joj godi,sta ne, da li je zadovoljna...mislim, ruzno je reci, ali mozda nisi bas doar u krevetupa se zeni ne da zaheavati za par minuta guranja tamo-vamo. proguglaj malo gdje su koje erogene zone itd, ima se svasta nesto procitati na internetu[sm=smiley1.gif] procitajv 50 nijansi sive, kupi i zeni, pa se zadajte u pricu sta vam se svidja u knjizi,koje poze bi vi isproali, koje su vam fantazije.... hm, ako ti je zena trudna, tek porodjena ili doji onda je stvar u hormonima i tad se jedino mozes nadati da ce kad djete odraste i njoj se zelja vratiti, a do tad....[sm=jezicek.gif] nek ti je Bog na pomoći.[sm=jezicek.gif] Ozbiljno... sve stoji unaprijed rečeno... I možda nije porblme u njoj nego u tebi...tvoj prustu, prilaz, razumjevanje...način. Ja kada ne bih svoag supruga poželjela i obavljala to po nekom redu ''ako baš moram'' zapistala bih se gdje je kuršluz nastao...zašto me na njegov pogled a kamoli dodir trnci ne prolaze... Možda je žena pos stresom nekim, posao, kuća, finansije... možda ona stres tako ispoljava[sm=smiley13.gif]
|
|
|
|