Lulu_08 -> RE: Savjeti za dobar (bolji) sex (19.10.2012 11:35:53)
|
IZVORNA PORUKA: veeseelaa Eh da sam ja tako razmisljala vjerovatno bi "problem" vrlo brzo bio rijesen, vec ja odmah svasta drugo pomislila i depra me uhvatila. Grrr....... nemoj tako, samo budi opuštena, shvati da je prošao dug period, da je normalno da ga hvataju osjećaji stida i daj sve od sebe da ga osvojiš i zapamti: nikada ne zvocaj, ne budi ljubormorna (il bar ne pokazuje pred njim), ne optužuju ga, budi mila, seksi, draga, luckasta, zavodljiva i bit će sve ok i ljubim te, redovno geldam slike tvoje dječice, bebica je ista ti, prekrasna je Slazem se 100%...pogrijesila sam, definitivno. Pogrijesila prije 4 i pol godine pa sam hB ispravila gresku, tada je do mene bilo. Sada do muza i ne shvatih ga nikako, i ne uradih bas to sto sam trebala. Nema druge...popravni u decembru tek jbg. Hvala za djecicu [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif], porodicno gledajuci nam je divno, on je bolji otac nego ikada, mada je i ranije bio ali eto sada mi je jos bolji i drazi..valjda mi je zato jos teze palo? Moram naci nacin... IZVORNA PORUKA: veeseelaa lulu da li se zabrana seksualnih odnosa tokom trdunoće odnosila na orgazam il na penetraciju? Na oboje [sm=smiley13.gif], kontrakcije glupave...
|
|
|
|