|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Savjeti za dobar (bolji) sex
12.9.2011 22:44:35   
veeseelaa
Ena slazem se sa tobom i sa svakim tvojim slovom koje si otipkala user posted image
Citam halteri i sve te ostale karafeke ma daj te molim vas to moze jedino da odemo negdje na vikend u hotel sami nas dvoje bez djece i tad bi se moglo nesto raditi u tom fazonu ali prvo nakon sto se prestanemo sami sebi smijatiuser posted image
Sve se meni cini da vecina forumasica gleda previse sapunjara i masta o nekom savrsenom zivotu

ja ne kontam draga Didi što bi se suprug smijao svojoj ženi kad je vidi s halterima i onako seksi, možda ako je uvijek u drugačijem izdanju pa sad odjednom obuče nešto seksi? kažem možda, inače ne kontam
savršen život? aj znaj šta mu ga je to user posted image valjda kad si sretan i ispunjen sa onim što imaš od posla pa do bračnog života, preko djece pa do svojih bližnjih....
naravno da ne može sve štimati al seks ne kontam što bi bio upitan kad se dvoje mladih ljudi žele i vole i imaju uvjete za normalan život??? ako je drugačije onda ne kontam šta ih zadržava..... djeca? raja? ovo il ono?? ne kontam

o curama s RR ne mogu (bar ne za većinu) govoriti jer ih dovoljno ne poznajem, tako da ne znam ko baca šuplju a ko ne.... kome je potreban aplauz a ko je zaista iskren, možda se vremenom da skužiti..... i ja i ti, i svi ostali

Sapunice?? hm
ja ne znam šta je tu nestvarno ako jedan par ima normalan sexualni odnos? ako je žena spremna kao i njen muž organizirati svaki vikend ili svaki dan nezaboravne trenutke jedno drugom?
sve je to normalno, poželjno i za pohvalu....
ne treba se ljutiti na one koje to imaju, jer to neće popraviti onom ko nema stvar, naprotiv može stanje da se pogorša, ne do Bog user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Dida79)
Neposredna veza do poruke: 301
12.9.2011 22:49:35   
veeseelaa
prepoznaju se one koje imaju potrebu puniti svoj ego laznim slikama o sebi...iako nisam non stop ovdje i ne iscitavam sve teme i ne trudim se pohvatati sve...ipak primjetim toliko kontradiktornosti kod pojedinih.Ali mene to ne ljuti, vise mi ih zao....

uh suze me obliše user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 302
12.9.2011 22:55:12   
Niina
zene ko zene...vazda se tema okrene naopako...zar je bitno govoril neko istinu ili ne, bitno je da TI dobijes neku golicavu ideju za vas sex u braku.

Kada bi srce moglo da misli, na svijetu ne bi bilo ljubavi.

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 303
12.9.2011 22:57:55   
Niina
ja stvarno volim to sexy rublje, a vidim da i ovom mom godi...nista ne ovori ali osmjeh kaze vise od rijeci.
medjutim, s porodom je doslo i do viska kila...ifakat se nekako osjecam manje sexy s tim kilama nego prije. Taj neki ultra sexy ves bi mi puno bolje stajao da imam koju kilu manje.
sve ti ja to mastam...ali kada dodje do prakse..biiiiiii...trokiram

(odgovor članu Niina)
Neposredna veza do poruke: 304
12.9.2011 23:03:25   
mama75
IZVORNA PORUKA: tajra

Kod mene je poslije poroda bilo obrnuto...
ja jedva docekala da imam malo mesa koje pokriva kostiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Da mi je one grudi sad...
mom samopouzdanju ne bi bilo krajauser posted image

POTPISUJEM!!!
Zato sada mi trosimo lovu na onaj ves sa pola kile spuzve u sebi, he he he

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 305
12.9.2011 23:04:48   
Visnja RR
ima dosta sexy rublja kojim se moze malo prikirit neki visak kilograma...
ja sam prosle godine od drugarice dobila jedan crveni prozirni kombinezon koji otkriva i lagano pokriva a lahori oko tjela...
veeseela kao onaj tvoj koji si imala u trudnoci...bila je neka fotka gdje si pokazivala stomacic...
taj komadic odjece na tjelu moze pomoci zenama koje se malo zele sakriti a opet sve dostupno na izvolite user posted image

< Poruku je uredio Visnja RR -- 12.9.2011 23:05:32 >

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu Niina)
Neposredna veza do poruke: 306
12.9.2011 23:04:48   
teacher75
laku noc, imam nekog poslauser posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 307
12.9.2011 23:07:21   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Niina

ja stvarno volim to sexy rublje, a vidim da i ovom mom godi...nista ne ovori ali osmjeh kaze vise od rijeci.
medjutim, s porodom je doslo i do viska kila...ifakat se nekako osjecam manje sexy s tim kilama nego prije. Taj neki ultra sexy ves bi mi puno bolje stajao da imam koju kilu manje.

da ti kažem nešto...
ja sam stavrno imala višak kilograma...al baš pretjerano...to je bilo strašno vrijdeti majkemi...sad ja to iz ove perspektive priznajem a onda sma ko bila ok sebi ko tješih se samauser posted image
al iskreno kada sma kupila sebi rublje da ti malo stisne bolje sma s eosjećala...
no u stavrnim stalnim aktivnostima...nemama ja kad nosat to po kući...a imama više što sma na poklone dobila nego sebi smaa kupila...majkemi mislim da neke stavri imaju i etiketeuser posted image
eh sad sam odlučila srbe i supruga počastiti za godišnjicu braka...
nije to nešto što nama treba možemo i bez toga...al sma opalila jednu mašatriju i zaklela se sama sebi d aću je ostaviriti onako iz fola...al vjerujem biće nam lijepouser posted image ako uspijem iskočiti iz konzerve sa svim zamišljenimuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Niina)
Neposredna veza do poruke: 308
12.9.2011 23:07:39   
Niina
mozda ce ovo zvucati kao vojager..ali bih tako nekada voljela zaviriti u tudje spavace sobe...cisto da vidim kako to drugi rade...da dobijem kakvu ideju...

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 309
12.9.2011 23:09:09   
Niina
aa henedy podjeli je sa nama.....

(odgovor članu Niina)
Neposredna veza do poruke: 310
12.9.2011 23:11:16   
Visnja RR

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

da ti kažem nešto...
ja sam stavrno imala višak kilograma...al baš pretjerano...to je bilo strašno vrijdeti majkemi...sad ja to iz ove perspektive priznajem a onda sma ko bila ok sebi ko tješih se samauser posted image
al iskreno kada sma kupila sebi rublje da ti malo stisne bolje sma s eosjećala...
no u stavrnim stalnim aktivnostima...nemama ja kad nosat to po kući...a imama više što sma na poklone dobila nego sebi smaa kupila...majkemi mislim da neke stavri imaju i etiketeuser posted image
nije to nešto što nama treba možemo i bez toga...al sma opalila jednu mašatriju i zaklela se sama sebi d aću je ostaviriti onako iz fola...al vjerujem biće nam lijepouser posted image ako uspijem iskočiti iz konzerve sa svim zamišljenimuser posted image

user posted image user posted image reci, reci

03.04.`08

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 311
12.9.2011 23:12:46   
Hanady RR

aa henedy podjeli je sa nama.....

ma nina ...pa vidiš da se kuražim i pred mužem da iskočim iz konzerve ženouser posted image

ne bih je mogla podjeliti user posted image
al eto isnspirisao me jedna film...nije romantična tinejdžerka komedija definitvnouser posted image user posted image
uglavnom ja šlaga i jagoda u frižideru imam i dosta do mene odoh ukuhavat bestiljuser posted image

< Poruku je uredio Hanady RR -- 12.9.2011 23:13:09 >

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Niina)
Neposredna veza do poruke: 312
12.9.2011 23:13:52   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

da ti kažem nešto...

user posted image user posted image reci, reci

a tebi najavm jedna kraći odmoruser posted image user posted image
a jagode i šlag nosim u torbi sa novim rubljemuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 313
12.9.2011 23:14:24   
Visnja RR
Hanady mene si sad asocirala na scenu iz vica Mujo i Fata " stipu ga meni" user posted image user posted image

03.04.`08

Neposredna veza do poruke: 314
12.9.2011 23:17:01   
Niina
evo ja cu svoj plan da podjelim..ako ti hanady neces svoj user posted image
planiram jedno vece ja i mm djete kod njegovih na nocenje ja se fino pripremim, neki friz dole ako bude vremenauser posted image nneko ultra, mega sexy rublje i u provod...malo se cugne...i kuci dok se boje ne rastope...sutradan ce se imati kada odspavatuser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 315
12.9.2011 23:17:26   
veeseelaa

mozda ce ovo zvucati kao vojager..ali bih tako nekada voljela zaviriti u tudje spavace sobe...cisto da vidim kako to drugi rade...da dobijem kakvu ideju...

hehehehe joj Nini, pa ima parova koji vole da ih se gleda user posted image
evo ja npr skoro izašla u haustor u nagližeu da zalijem cvijet i stiže mm, malena je spavala a zadnji smo sprat, ne može niko naići i da prostiš tu me na stepenicama ...... onako s kanticom u ruci hahahahahhaha malo su koljena stradala i njemu i meni al vrijedilo je
i da se zna ne iznosim intimu iz kreveta već iz haustora user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

u seksu treba malo biti lud user posted image

< Poruku je uredio veeseelaa -- 12.9.2011 23:18:25 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Niina)
Neposredna veza do poruke: 316
12.9.2011 23:17:50   
Visnja RR
Niina to je plan bez detalaja user posted image

03.04.`08

(odgovor članu Niina)
Neposredna veza do poruke: 317
12.9.2011 23:19:17   
Niina

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

hehehehe joj Nini, pa ima parova koji vole da ih se gleda user posted image
evo ja npr skoro izašla u haustor u nagližeu da zalijem cvijet i stiže mm, malena je spavala a zadnji smo sprat, ne može niko naići i da prostiš tu me na stepenicama ...... onako s kanticom u ruci hahahahahhaha malo su koljena stradala i njemu i meni al vrijedilo je
i da se zna ne iznosim intimu iz kreveta već iz haustora user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image svaka ti cast....ja odem kod svojih pa ne smijem, sve kontam neko ce naici...

Neposredna veza do poruke: 318
12.9.2011 23:22:20   
Niina

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

Niina to je plan bez detalaja user posted image

a jooj...pa icicemo sigurno negdje dje je svirka, malo plesati pice...to barem mene "zagrije" a, kad dodjemo kuci...nisam nista planirala..ali evo kad vec razmisljam malo ulja ne bi bilo na odmet...

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 319
12.9.2011 23:22:30   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: mama75

IZVORNA PORUKA: tajra

Kod mene je poslije poroda bilo obrnuto...
ja jedva docekala da imam malo mesa koje pokriva kostiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Da mi je one grudi sad...
mom samopouzdanju ne bi bilo krajauser posted image

POTPISUJEM!!!
Zato sada mi trosimo lovu na onaj ves sa pola kile spuzve u sebi, he he he

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama75)
  Neposredna veza do poruke: 320
12.9.2011 23:23:46   
Anoniman
Citam halt_eri i sve te ostale karafeke ma daj te molim vas to moze jedino da odemo negdje na vikend u hotel sami nas dvoje bez djece i tad bi se moglo nesto raditi u tom fazonu ali prvo nakon sto se prestanemo sami sebi smijatiuser posted image

uspevam sa troje dece naci vremena za "nas" niti zamisljam niti umisljam a vala gledam sapunice doduse pa sta pokupim po koju ideju user posted image onda je ostvarim  ne mogu da zamislim  da mi se muz ismije ako sam se obukla i osecam se tako kako se osecam moj se muz odusevi i zasto da ne ja jesam po ceo dan u kuci i kuharica i cistacica i uciteljica i sta sve ne ali  ipak  imam  i svoju skrivenu stranu koju jasno otkrijem bez ikakvog stida

< Poruku je uredio triputmama -- 12.9.2011 23:26:43 >

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 321
12.9.2011 23:23:55   
M kao Mama
Ja imam viška kg, ali isti ne smetaju ni meni,, ni mom mužu, sex jeste jako bitan, ali ne i presudan za dobar brak, a mo ostalim detaljima no, no, jer za mene je intima ipak intima.

(odgovor članu Niina)
Neposredna veza do poruke: 322
12.9.2011 23:24:08   
veeseelaa
user posted image ma kad mm ne misli, neću vala ni ja hahahahah ja sam malo luckasta inače, ništa mi nije blam, a bilo bi mi još više šega kad bi nas neko uznemirio hahahah pa da bude bježanije
a tek kad su nam na moru zovnuli muriju jer smo se sexali na poluotvorenom balkonu hahahahah mi na balkonu a policija bacila reflektore prema nama hahahah kad smo počeli puzati do sobe, ma šou ..... kaže mm ma nije mi za mene nego vlasnik stana (njegov drug) čuće ovu bruku hahahahahahah
kaže trebao sam lijepu čovjeku reći meni treba gajba za seks sa suprugom a ne za ljetovanje user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Niina)
Neposredna veza do poruke: 323
12.9.2011 23:24:55   
InLove

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

Ena slazem se sa tobom i sa svakim tvojim slovom koje si otipkala user posted image
Citam halteri i sve te ostale karafeke ma daj te molim vas to moze jedino da odemo negdje na vikend u hotel sami nas dvoje bez djece i tad bi se moglo nesto raditi u tom fazonu ali prvo nakon sto se prestanemo sami sebi smijatiuser posted image
Sve se meni cini da vecina forumasica gleda previse sapunjara i masta o nekom savrsenom zivotu

ja ne kontam draga Didi što bi se suprug smijao svojoj ženi kad je vidi s halterima i onako seksi, možda ako je uvijek u drugačijem izdanju pa sad odjednom obuče nešto seksi? kažem možda, inače ne kontam
savršen život? aj znaj šta mu ga je to user posted image valjda kad si sretan i ispunjen sa onim što imaš od posla pa do bračnog života, preko djece pa do svojih bližnjih....
naravno da ne može sve štimati al seks ne kontam što bi bio upitan kad se dvoje mladih ljudi žele i vole i imaju uvjete za normalan život??? ako je drugačije onda ne kontam šta ih zadržava..... djeca? raja? ovo il ono?? ne kontam

o curama s RR ne mogu (bar ne za većinu) govoriti jer ih dovoljno ne poznajem, tako da ne znam ko baca šuplju a ko ne.... kome je potreban aplauz a ko je zaista iskren, možda se vremenom da skužiti..... i ja i ti, i svi ostali

Sapunice?? hm
ja ne znam šta je tu nestvarno ako jedan par ima normalan sexualni odnos? ako je žena spremna kao i njen muž organizirati svaki vikend ili svaki dan nezaboravne trenutke jedno drugom?
sve je to normalno, poželjno i za pohvalu....
ne treba se ljutiti na one koje to imaju, jer to neće popraviti onom ko nema stvar, naprotiv može stanje da se pogorša, ne do Bog user posted image

Potpisujem te,svaku rijec napisanuuser posted image user posted image

Zbog pogresnih ljudi, vise ni prave ne prepoznajem!

Neposredna veza do poruke: 324
12.9.2011 23:25:31   
Anoniman
Ma ja se ne slazem sa pricama da nema dobrog sexa zato sto su tu djeca, mislim ne trcite maraton u spavacim pa nadje se vremena kad spavajuuser posted image

(odgovor članu Niina)
  Neposredna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *