|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Savjeti za dobar (bolji) sex
12.9.2011 14:14:49   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: malena sharena

Joj ena, ja se ubih trazeci gdje da kliknem like na ovaj post i sjetih se da nisam na FB.

So Like! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu malena sharena)
Neposredna veza do poruke: 251
12.9.2011 14:20:50   
ena23
ma to sam i dosla reci al mi se ne dade- bila u Lindexu i pala na guzu cega sve ima user posted image ono sto ja trazim trenutno nemaju ali teta kaze da ce sutra doci nova isporuka robe pa  da navratim ponovo. Juhuuuu user posted image

I da, mnogo su povoljniji od Lisce a stvari su stvarno ekstra, mogu zamisliti mm facu  kad me vidi napirlitanu user posted image

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 252
12.9.2011 14:22:46   
zeze
Ena kolegice user posted image , ja jos uvijek tokom sexa niti skidam grudnjak, niti potkosulju toliko o mom samopouzdanju poslije poroda.
Zato samo naprijed  user posted image

...Naida... smizlica moja malena .... 03.08.2010.

Neposredna veza do poruke: 253
12.9.2011 14:27:21   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: ena23

ma to sam i dosla reci al mi se ne dade- bila u Lindexu i pala na guzu cega sve ima user posted image ono sto ja trazim trenutno nemaju ali teta kaze da ce sutra doci nova isporuka robe pa  da navratim ponovo. Juhuuuu user posted image

I da, mnogo su povoljniji od Lisce a stvari su stvarno ekstra, mogu zamisliti mm facu  kad me vidi napirlitanu user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 254
12.9.2011 14:28:45   
malena sharena
Kod mene ne pale halt_eri, vaki-naki vesovi, MM nije taj tip, a da ga docekam u stiklama i sl. mislim da bi pao na dupe od sege. Iako se smatram jako zenstvenom, ni ja ne volim te dzidze.

Ena, sto se samopouzdanja tice, samo ti sebi nakupuj neke fine obleke i kad dodje do situacije nastimaj se tako da ti se nedostaci sto manje primijete user posted image . I da, ugasi svjetlo, brate.

< Poruku je uredio malena sharena -- 12.9.2011 14:29:22 >

Ne znas ti majko, kako je dijete roditi

Neposredna veza do poruke: 255
12.9.2011 14:30:19   
Lejla Ka

Ne znam smijem li spomenuti Sirano, ali imaju dvije tri radnje sa vešom od A do Ž, samo trebaš pitati tetu i odmah iz nekog buđaka isleti ono što ti treba. Ja kupila duboki steznik za savršene trbušnjake ispod jedne haljinice (nije za vatrometa user posted image ) kakav nigdje drugo po fensi-šmensi radnjama nisam vidjela.

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 256
12.9.2011 14:31:08   
koka i po

IZVORNA PORUKA: zeze

Ena kolegice user posted image , ja jos uvijek tokom sexa niti skidam grudnjak, niti potkosulju toliko o mom samopouzdanju poslije poroda.

ja sa ovim nisam imala problema .
bila sam sretna,zadovoljna i puna samopouzdanja slonica jer sam rodila divno bice a ono je vrijedilo svake kile.
smatram da bilo koji muskarac kome smeta ova postporodjajna tezina nije vrijedan paznje nego prezira.
na kraju,vecinu muskaraca nakon zenidbe(cast izuzecima) vaga vise izvagati nemoze i neka se poklopi svaki kojem zaista smetaju kile nakon zeninog poroda.

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu zeze)
Neposredna veza do poruke: 257
12.9.2011 14:31:10   
emi7908
Jest meni, mnogo ce te prostiti, puna neka stvar vise ovih savrsenih brakova na RR, gde je kuca sama od sebe uvjek cista, djeca beskrajno sretna, poslusna i voljena i gdje se sexa do iznemoglosti.

ima nas koje imamo koju kilu viska, nemamo perfektnu djecu koja uvjek slusaju i koje eto imamo cak i probema sa seksom i samopouzdanjem. pa popustite malo Allaha vam, ako nista da bar savete pokupimo kako popraviti bar neku od situacija.

fakat, ako sam ja (ili bilo ko drugi)postavila pitanje na bilo kojoj temi, je li mora doci jos 3 da kazu da nikad u zivotu nisu imale taj probem i da im nije jasno kako neko moze imati takav probem???

pa me sad slobodno pljujte, ja ionako nisam perfektna

Dušo draga svaka ti čast na napisanom......user posted image  i meni pun kufer preseravanja... izvinjavam se na izrazu ali moram bukvalno ovako da napišem .... Ti si samo realna osoba i nogama na zemlji, oblaci ti malo podaleko.... da više ne idem OT 

Neposredna veza do poruke: 258
12.9.2011 14:34:14   
zeze
IZVORNA PORUKA: koka i po

IZVORNA PORUKA: zeze

ja sa ovim nisam imala problema .
bila sam sretna,zadovoljna i puna samopouzdanja slonica jer sam rodila divno bice a ono je vrijedilo svake kile.
smatram da bilo koji muskarac kome smeta ova postporodjajna tezina nije vrijedan paznje nego prezira.
na kraju,vecinu muskaraca nakon zenidbe(cast izuzecima) vaga vise izvagati nemoze i neka se poklopi svaki kojem zaista smetaju kile nakon zeninog poroda.

Problem je u meni user posted image . Ne mogu se nikako navici na ovu promjenu. M nikad , bas nikad nije rekao nesto za moje tijelo, ali nesto jace od mene user posted image

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 259
12.9.2011 14:35:36   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

Ne znam smijem li spomenuti Sirano, ali imaju dvije tri radnje sa vešom od A do Ž, samo trebaš pitati tetu i odmah iz nekog buđaka isleti ono što ti treba. Ja kupila duboki steznik za savršene trbušnjake ispod jedne haljinice (nije za vatrometa user posted image ) kakav nigdje drugo po fensi-šmensi radnjama nisam vidjela.

pa smoneula sma ga ja odmah sinoć bona...user posted image
ima na siranu al nisma ja nalazila ovo što treba njoj...
a ima steznika starno lijepih ono za svaki dan ''dok s enedozivemo'' skrozuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 260
12.9.2011 14:35:38   
koka i po
budi zadovoljna sobom i poradi na onome u sebi a ne na sebiuser posted image

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu zeze)
Neposredna veza do poruke: 261
12.9.2011 14:39:50   
Hanady RR

budi zadovoljna sobom i poradi na onome u sebi a ne na sebiuser posted image

pa koko poenta komletene priče je i krenule ''od sebe'' i povratku samopouzdanja...
ja se sjećam svoje situacij kad sma smršala i obukla haljinu sa vjenčanja i kažem suprugu vidi koliko sma smšala...
a on mrtav hladan kaže...''pa zar ti nije mogla uvijek''user posted image user posted image user posted image

reko dragi M pa gdje će mi 38 broj moći 46 pantalone sma kupila nakon što sma farah rodila...
kaže on ''stavrno, nisma primjetio'' i nije...
ja nikada na njemu nisma osjetila trunke pormjene u bilo čemu prema meni sa kilama viška ili bez njih...
ali jesma u sebo...
ja sma mnogo opuštenija...jer misje stalno blinkalo to nešto ''u meni'' nisma kao prije....

njemu sma bila al sebi nisma...
i pomogla sama si...onim što sma obukla, pormjenom firzure, romatikom bez djece (oapalim ih mami) itd....

i u tome ne vidim ništa loše....

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 262
12.9.2011 14:42:11   
koka i po
nije svaka sretnica kao ti .....
mnogo je zena kojima muzevi zamjeraju na kilazi...a one mozda nesvjesno radi straha od toga kriju se pod odjecom.
nemora bitit....ali je jako cesto.

Neposredna veza do poruke: 263
12.9.2011 14:43:54   
zeze
Ja i nemam bas nekih problema sa debljinom (pa dobro nebi skodilo da smrsam par kg user posted image ), ali zato visi na sve strane user posted image . On misli da sam nisam ok, sto stalno o tome pricam on kao nista ne primjecuje user posted image

Neposredna veza do poruke: 264
12.9.2011 14:49:20   
Hanady RR

nije svaka sretnica kao ti .....

mnogo je zena kojima muzevi zamjeraju na kilazi...a one mozda nesvjesno radi straha od toga kriju se pod odjecom.
nemora bitit....ali je jako cesto.

ja uopšte nisma neka posbena sretnica...ista sma žena kao i sve ostaleuser posted image

sa svakom sa kojom sam iakad u životu porgovorila nakon porođaja pogotovo bliskog kao kod mene rekla mi je sito što ja sada kažem drugim ženama....

njima smo iste...
muževi na svole, poštuju i cijene...
njima je savršeno jasno d asmo im rodile djecu...i d asu ta dkjeca odnekud morala izaći...tj iz nas...
nikada nas nebi povrijedili komentarom debljine...
s timd aje vrlo bitno da na nas ta naša debljina ne djeluje, d ane izbjegavamo krevet i ostale seanse sa mužem jer nismo zadovoljne sobom...tada može doći do probelma...
zato svaka od nas i treba poraditi na sebi, ako će nas komad krpice usrećiti da budemo u trenutku opuštenije i pružimo i sebi i njemu ono što nam pruža zadovoljstvo i čini našu ljubav i jačom i boljom...što da ne...

Ja nisma još upoznala ženu koja je odlučila ići na dijetu zbog muža da smrša ili na fitne sa da oblijuje tijelo radi njega jer je odbijao
svaka je to odlučila radi sebe

< Poruku je uredio Hanady RR -- 12.9.2011 14:50:48 >

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 265
12.9.2011 14:54:07   
Anoniman
ja mislim da svaki muž koji ženi nakon poroda zamjera na kilaži treba da nosi titulu najvećeg licemjera na svjietu! Pa ta žena je 9 mjeseci nosila život u sebi, poklonila istom tom mužu dijete i sasvim je normalo da se dobiju neke kile i da treba vremena da se iste skinu!
Također, ima žena koje iz nekog razloga padnu u nekakvu depresiju pa ničim nisu zadovoljne, nemaju vremena za sebe od djeteta???? Pa šta radi taj muž zar on nemože provesti sat vremena sa djetetom da žena ode na fitness, na frizuru, manikiru?????
Nema smisla "izvlačiti" se na neke kompleks priče.... ako te voli, voli te sa 50 i sa 100 kg. Na kilažu treba paziti zbog sebe i svog zdravlja, a ne zbog nekog drugog!!!!

Neposredna veza do poruke: 266
12.9.2011 14:58:10   
Lady26
Slazem se Hanady, mm nikad nije komentarisao moj izgled, niti je kad spomenuo kile, imamo zaista odlican sex (ono nekad kad ga imamo user posted image user posted image user posted image )...zeli me kao i uvijek samo sto sam ja user posted image ....krijem se u mraku al kad se zafuram, hebo kile, zaboravim user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 267
12.9.2011 15:05:44   
R&T@
Kako kile nisu problem?

On ima 125, a ja 50 kg...
i sve mi se cini da cu neke poze poceti izbjegavatiuser posted image user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 268
12.9.2011 15:08:03   
malena sharena
Po meni je bolje rjesenje od ovih steznjaka sto samo stvaraju srklet, neka kratka haljina, od podatnog materijala, koja podrzava grudi i koja je lako dostupna sa svih strana, tako da je se ne mora te ni skidati. Ne mora se sve vidjeti, zanimljivije je tako.

Ne znas ti majko, kako je dijete roditi

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 269
12.9.2011 15:10:24   
veeseelaa
ja mislim da svaki muž koji ženi nakon poroda zamjera na kilaži treba da nosi titulu najvećeg licemjera na svjietu!

pa je, al ima nas na koje porod nije uticao al smo se kasnije udebelile hahahaha kao npr ja

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 270
12.9.2011 15:10:42   
veeseelaa
On ima 125, a ja 50 kg...

mm 105 al ja ga pratim user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 271
12.9.2011 15:15:33   
Anoniman
ma i generalno vesela, daj skuhaj, daj operi, daj rodi, daj odgajaj, daj radi - donesi platu, daj očisti, daj puser posted image ši, lezi, ustani, sjedi... dok on češe da ne kažem šta! I šta ako si se udebelila 100 - 200 kg user posted image ....

Ozbiljno... šta je mislio da ćeš cijeli život izgledati kao da ti je 20? IH... ma hajde...
Šta bi mi trebale uraditi kada oni dobiju na kilama, prosjede, proćelave, "opuste" se....

Kad se sve ovo nagomila nastaje "situacija" fino žena napisala on se debljao 50kg, a ona hop sa sportistom .... možda je to rješenje! Al odosmo OT...

Savjet za dobar sex : volite se, ljubite, i nikad, ali nikad ne odustaj od sebe...

U zdravom tijelu zdrav duh pun snage za svakojake stvari.... user posted image

(odgovor članu veeseelaa)
  Neposredna veza do poruke: 272
12.9.2011 15:17:25   
veeseelaa
I šta ako si se udebelila 100 - 200 kg ....

uh suze me obliše, normalno da ne smije reagirati, ja sa 100 kg ima da ga udavim user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 273
12.9.2011 15:17:25   
Lejla Ka
Ena od srca preporučujem (ne znam koliko tebe to pali) poslušati neke sexy pjesme. Ne u smislu eksplicitnih spotova nego nekog sexy ritma, da se baciš u atmosferu. Meni to recimo pali, ili npr (e sad ide ekskluziva, pa kud pukolo da puklo, ko pročita, pročita) ja se skroz bacim u sexy atmosferu kad pogledam neku tinajđersku ljubavnu limunadu, onu najgore vrste: ona "ružno pače" zaljubi se u glavnog frajera, pa se na kraju i on u nju zaljubi jer je on u stvari skroz fini momak user posted image user posted image user posted image user posted image (traume iz djetinstva user posted image )

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu malena sharena)
Neposredna veza do poruke: 274
12.9.2011 15:19:44   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

I šta ako si se udebelila 100 - 200 kg ....

uh suze me obliše, normalno da ne smije reagirati, ja sa 100 kg ima da ga udavim user posted image

Pa to ti kažem! Samo reci : Da dragi nešto si htio prokomentarisati? A obavezno drži oklagiju ili kutljaču u rukama... možda mu budeš sexy.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ej možda se muževi lože na žene sa kućanskim aparatima i pomagalima, je li neko to probao, kao ti lupaš kašikom u šerpu, nosiš samo pregaču, a on?????????

(odgovor članu veeseelaa)
  Neposredna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *