|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Savjeti za dobar (bolji) sex
12.9.2011 12:38:20   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
sve će mm završiti, kupiti, pospremiti samo da imamo vremena jedno za drugo a inače sve može da čeka naravno izuzev djeteta... peglanje, čišćenje, gosti itd ma sve tjeram u pm, ja i mm pored djeteta smo jedno drugom najbitniji

Vesela samo da ti čestitam! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu veeseelaa)
  Neposredna veza do poruke: 226
12.9.2011 12:42:02   
Visnja RR

IZVORNA PORUKA: Fortuna

sve će mm završiti, kupiti, pospremiti samo da imamo vremena jedno za drugo a inače sve može da čeka naravno izuzev djeteta... peglanje, čišćenje, gosti itd ma sve tjeram u pm, ja i mm pored djeteta smo jedno drugom najbitniji

Vesela samo da ti čestitam! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

da i ja potpisem potpis user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 227
12.9.2011 12:43:28   
veeseelaa
ja imam jednu prijateljicu koja kaže: ja kad mi veš nije opeglan ne mogu se sexati, sve mi veš na umu hahahahha
ma sve je u psihi, samo opušteno
Ne treba dozvoliti da nas svakodnevne obaveze smlate i da zaboravimo zašto smo tu, u braku, prisjetimo se samo onih dana-noći kad smo željno očekivali da nas voljeni nazove, da dodje, da nas zagrli
ne treba dozvoliti da nam brak shebe ljubav user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 228
12.9.2011 12:46:51   
Anoniman
Meni nema boljeg stimulansa za keks nego kada me dragi izvede na ručak, kaficu, u šetnju.. razgovaramo i onako bude nježan prema meni... sve što je na silu ne valja... a toliko ga volim da mi veš ne bi pao na pamet ni u ludilu... cccc... kakav veš kad me dragi zagrli... mislim na veš ali kako da ga skinem, a ne da peglam...user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 229
12.9.2011 12:54:11   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Amrino

A sto je to falinka? Pa viskoza je isto prirodni materijal i jos sto puta udobnija od pamuka? user posted image user posted image user posted image
Viskoza je meni nesto kao...svileni pamuk user posted image .
Joj moglo bi se i ovom mom veceras posreciti user posted image . Ne znam za vas ali ja, poslije ove druge trudnoce, valjda zbog hormona bukvalno sebe moram tjerati i napominjati na sex...user posted image ...Prije mi je to dolazilo nekako samo...a sad se bas moram potruditi. Nadam se da ce biti bolje nakon sto prestajem dojiti.
Da ti odgovori jedna drugi put porodjenauser posted image Ja sam prije svih trudnoca dobila naziv od mm (a od koga bi drugomuser posted image )nimfomanka, da bi mi opet cesto rabio taj naziv poslije druge trudnoceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Amrino)
  Neposredna veza do poruke: 230
12.9.2011 12:55:38   
veeseelaa
za drugu ne znam al i ja sam (i onako luda) nakon prvog poroda još više poludjela user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 231
12.9.2011 12:57:44   
Anoniman
e vidis, ja sam poslije prvog poroda vidjela samo bebu...jednostavno niko mi nije trebao neko vrijeme...

Neposredna veza do poruke: 232
12.9.2011 12:58:42   
Anoniman

Upravo tako. Prioriteti zene, prioriteti...user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 233
12.9.2011 13:00:12   
veeseelaa
pa kako? ja bebu tek zavoljela malo kasnijeuser posted image , i ja i mm sve govorili da nam je dijete ko neki špijun hahahah nismo bili svjesni šta nas je snašlo..... mislim aBd da će me drugo više okupirati, bar tih prvih dana, jer sad znam šta je majčinstvo
Nadam se da me nećete pogrešno razumjeti

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 234
12.9.2011 13:01:40   
veeseelaa
Upravo tako. Prioriteti zene, prioriteti...

ma to svariš u glavi, ja sam juče kuću ostavila u haosu i otišla cijeli dan šetati sa porodicom, trčkarali kroz šumu, ljubili se, šalili se, nosali se, ma bilo divno
a i onako sam dobila user posted image , šta ću onda kući user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 235
12.9.2011 13:03:21   
Anoniman
Toliko sam zeljela bebu...i kada sam je uzela u narucje...jedostavno je postojala samo ona i ja...To je trajalo gotovo godinu dana...Mm je shiziouser posted image , a ja ga uopce nisam kontalauser posted image user posted image Poslije sam se vratila heheuser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 236
12.9.2011 13:07:14   
Anoniman

Upravo tako. Prioriteti zene, prioriteti...

ma to svariš u glavi, ja sam juče kuću ostavila u haosu i otišla cijeli dan šetati sa porodicom, trčkarali kroz šumu, ljubili se, šalili se, nosali se, ma bilo divno
a i onako sam dobila user posted image , šta ću onda kući user posted image
Ja zaista volim da mi je lijepo i uredno u kuci, ali ako je u pitanju spremati jovo na novo ili provesti idilicne trenutke...pa budala bi se opredjelila za prvu opciju. Je l' tako?Misli, sve se da nadomjestiti, ali propusteni trenuci, nezaboravni izleti, xxx...ne, nikada. Jer to zapravo cini nas zivot, a ne urednakuca, ispeglan ves, ili sta vec. Nece mi nabaciti kez na lice hrpas vesa koju sam ispeglala kao kad me muz podmiriuser posted image (da izvineteuser posted image user posted image )

Neposredna veza do poruke: 237
12.9.2011 13:09:46   
veeseelaa
user posted image user posted image user posted image  super si, i ja sam bila luda za malenom u trudnoći, jedva sam čekala da je rodim....  al kad se rodila prvih par mjeseci bila sam iznenadjena i sve sam sebe pitala: čuj ja majka user posted image  a mm sam sve govorila: čuj ti babo hahahahah ma cirkus
al kasnije kako sam se samo zaljubila u nju user posted image , neopisivo
Moj muž i ona su moja djeca, volim ih najviše.... vrijeme rasporedim na njih dvoje baš onako lijepo, kao na dvoje ljubomorne djece user posted image  da se niko ne ljuti
a zajednički trenuci su nam najdraži
odoh ja OT skroz user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 238
12.9.2011 13:10:41   
veeseelaa
Nece mi nabaciti kez na lice hrpas vesa koju sam ispeglala kao kad me muz podmiri (da izvinete )

a i kasnije se s pjesmom kuća posprema hahahhahaha

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 239
12.9.2011 13:12:04   
Anoniman

Nece mi nabaciti kez na lice hrpas vesa koju sam ispeglala kao kad me muz podmiri (da izvinete )

user posted image i sa puno elanauser posted image

Neposredna veza do poruke: 240
12.9.2011 13:12:46   
Nedi

Mani kasnije onda mi mm nema dovoljan razlog za pomoćiuser posted image user posted image Bolje je prije pospremiti, nabrzinu se zajedno razletimo pa zajednički kapanjacuser posted image

Neposredna veza do poruke: 241
12.9.2011 13:14:16   
veeseelaa
ma nada se biće još hahahahah pa pomogne, pomogne hahahahhahaha

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 242
12.9.2011 13:15:32   
Nedi

ma nada se biće još hahahahah pa pomogne, pomogne hahahahhahaha

Jest ako maleni spava a ako se počne meškoljiti to je znak da se budi i da kasnije nije moguce realizovati u datom trenutku pa odabere opciju "daljinski"user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 243
12.9.2011 13:20:36   
veeseelaa
a šta vi ne koristite apaurine? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  uh suze me obliše

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 244
12.9.2011 13:27:03   
Anoniman
ja kad mi veš nije opeglan ne mogu se sexati, sve mi veš na umu

i meni kad kosa nije uredna ama dzaba sve ja ne mogu user posted image zato se moj muz obradovo kad se osisah user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 245
12.9.2011 13:28:54   
koka i po
veseliceeeeee uljepsa mi dan svojim postovima user posted image
e nek si vala bas user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 246
12.9.2011 13:51:35   
Nedi

a šta vi ne koristite apaurine? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  uh suze me obliše

user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 247
12.9.2011 14:07:16   
ena23
Jest meni, mnogo ce te prostiti, puna neka stvar vise ovih savrsenih brakova na RR, gde je kuca sama od sebe uvjek cista, djeca beskrajno sretna, poslusna i voljena i gdje se sexa do iznemoglosti.

ima nas koje imamo koju kilu viska, nemamo perfektnu djecu koja uvjek slusaju i koje eto imamo cak i probema sa seksom i samopouzdanjem. pa popustite malo Allaha vam, ako nista da bar savete pokupimo kako popraviti bar neku od situacija.

fakat, ako sam ja (ili bilo ko drugi)postavila pitanje na bilo kojoj temi, je li mora doci jos 3 da kazu da nikad u zivotu nisu imale taj probem i da im nije jasno kako neko moze imati takav probem???

pa me sad slobodno pljujte, ja ionako nisam perfektna.

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 248
12.9.2011 14:14:19   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: ena23

Jest meni, mnogo ce te prostiti, puna neka stvar vise ovih savrsenih brakova na RR, gde je kuca sama od sebe uvjek cista, djeca beskrajno sretna, poslusna i voljena i gdje se sexa do iznemoglosti.

ima nas koje imamo koju kilu viska, nemamo perfektnu djecu koja uvjek slusaju i koje eto imamo cak i probema sa seksom i samopouzdanjem. pa popustite malo Allaha vam, ako nista da bar savete pokupimo kako popraviti bar neku od situacija.

fakat, ako sam ja (ili bilo ko drugi)postavila pitanje na bilo kojoj temi, je li mora doci jos 3 da kazu da nikad u zivotu nisu imale taj probem i da im nije jasno kako neko moze imati takav probem???

pa me sad slobodno pljujte, ja ionako nisam perfektna.

ena dušo štos je u tome što si ti pefektna...
ovo ostalo niđe veze... u krajnjoj liniji ja sam (zlo)'' pamtilo'' pa se dosta postova sa različitih tema uopšte ne poklapa...
smao opušteno ženo...
nego odoh ja do lindex-a sutra, kaže chuci ima dole svega...a jeftiniji nego liscauser posted image
pa ja izvidim sutra i javim ti PP-om....
hebo temuuser posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 249
12.9.2011 14:14:19   
malena sharena
Joj ena, ja se ubih trazeci gdje da kliknem like na ovaj post i sjetih se da nisam na FB.

So, Like! user posted image

Ne znas ti majko, kako je dijete roditi

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *