|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Savjeti za dobar (bolji) sex
13.9.2011 4:44:13   
Galicia
Ja volim sexy ves radi sebe. Uzivam u sexy rublju, spavacicama, korzetima pa cak sta vise i u perverznim kostimicima iz sex shopa. Moj dragi to jako cijeni jer vidi da je meni stalo do mene same, i samim tim do naseg sexualnog zivota. Milion puta je znao otici sam samcat u Victoriu Secret i kupi mi nesto sexy i iznenadi me. Zna sta volim, i vjeruj da ga nije sramota otici u prodavnicu sam. Ja sam 2 puta njemu kupila sexy tigraste neke tangice i imali smo divlju noc nakon toga. Otvoreni smo do maximale kad je sex u pitanju. Zna sta volim, znam sta voli, i otvoreno pricamo o tome. A to puno znaci.

“It takes a long time to make it simple.”

(odgovor članu Niobe)
Neposredna veza do poruke: 351
13.9.2011 8:23:58   
teacher75
sve je stvar ukusa, neko voli a neko ne. ja cijenim sebe i bez sexy donjeg vesa i on mi ne treba da se osjecam sexy. kao ni mm. volim ves koji mi je ugodan na tijelu a tange ne podnosim, na muskarcu su mi odvratne, muskarac mi je sexy u boxericama, a tange no-nouser posted image

< Poruku je uredio teacher75 -- 13.9.2011 8:24:33 >

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 352
13.9.2011 8:30:26   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

IZVORNA PORUKA: Niina

mozda ce ovo zvucati kao vojager..ali bih tako nekada voljela zaviriti u tudje spavace sobe...cisto da vidim kako to drugi rade...da dobijem kakvu ideju...

hehehehe joj Nini, pa ima parova koji vole da ih se gleda user posted image
evo ja npr skoro izašla u haustor u nagližeu da zalijem cvijet i stiže mm, malena je spavala a zadnji smo sprat, ne može niko naići i da prostiš tu me na stepenicama ...... onako s kanticom u ruci hahahahahhaha malo su koljena stradala i njemu i meni al vrijedilo je
i da se zna ne iznosim intimu iz kreveta već iz haustora user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

u seksu treba malo biti lud user posted image

user posted image Ja to malo profinjenije kazem...Trebamo biti spontani, bez sputavanjauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu veeseelaa)
  Neposredna veza do poruke: 353
13.9.2011 8:35:40   
Anoniman
I meni je fuj na muskarcu vidjeti tangeuser posted image , a ja ih bas volim. Ljeti sam gotovo uvijek u njima.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 354
13.9.2011 8:38:16   
teacher75
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa

I meni je fuj na muskarcu vidjeti tangeuser posted image , a ja ih bas volim. Ljeti sam gotovo uvijek u njima.

ne volim ni na sebi a kamoli na njemu, nosila sam nekada kad su se tek pojavile, dok sam bila curetak, al od kad su se pocele nositi boxerice i one kao polu-boxerice (sto izviri dio guze), shvatila sam sta je merakuser posted image a u sustini je najbitnije da partneri vole iste stvari, jer ukoliko jedno ima fetis na nesto a drugo to ne voli, dolazi do problema kao i razlika u libudu- najbolje kad imaju podjednak libido, kad se "nadju" u tomeuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 355
13.9.2011 9:55:00   
Lejla Ka
IZVORNA PORUKA: teacher75

sve je stvar ukusa, neko voli a neko ne. ja cijenim sebe i bez sexy donjeg vesa i on mi ne treba da se osjecam sexy.

Theacherka, samo ostanite otvoreni prema raznim opcijama. I meni je u prvim godinama bilo bezze to neko "oblačenje". Onda smo jednom, radi fazona isprobali samostojeće crne čarape ... Nadovezale se štikle. Vremena se mjenjaju, eksperimentišeš sa začinima. Još uvijek mi je kostimiranje i "glumljenje" nekih situacija van zone interesa, ali ne isključujem u budućnosti.
Nije to nešto pod moranje, samo ponekad da bude posebno. Ma sve je na kraju stavar raspoloženja.

Meni je trenutna fantazija da odem negdje za vikend sa čoikom mi u mene, solo bez djece. Ništa mi drugo ne treba, hahahahaha (mali se počeo ustajat u sred noći).

Ja stvarno ne mogu u tangama. Jako mi smetaju, a da vam ne pričam kako mi pozadina u njima izgleda. A u opće ne mislim da imama ružnu pozadinu. Nije ni to za svakoga, predpostavljam.

< Poruku je uredio Lejla Ka -- 13.9.2011 9:57:43 >

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 356
13.9.2011 12:35:29   
veeseelaa
ma ja se tako oblačim inače user posted image  mislim meni samostojeće čarape su normala kao i seksi veš, nije mi to ništa za posebne prilike ..... volim spavati u spavaćicama i obično biram tako nešto seksi.... jednostavno se u svilenkastim stvarima osjećam super
a inače ništa ne treba raditi na silu

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 357
13.9.2011 12:37:00   
veeseelaa
useksu treba malo biti lud

Ja to malo profinjenije kazem...Trebamo biti spontani, bez sputavanja

ma zovi ga kako hoćeš user posted image  u biti se treba znati dati a i primiti user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 358
13.9.2011 12:43:49   
teacher75

ma ja se tako oblačim inače user posted image  mislim meni samostojeće čarape su normala kao i seksi veš, nije mi to ništa za posebne prilike ..... volim spavati u spavaćicama i obično biram tako nešto seksi.... jednostavno se u svilenkastim stvarima osjećam super
a inače ništa ne treba raditi na silu

upravo tako ,ja sam da udovoljim mm par puta u pocetku obukla neki sexy ves i vdijela da njemu to nista ne predstavlja, tj. da nema razlike obukla ili ne obukla, pa kako je i meni to nebitno, odustala sam od togauser posted image

< Poruku je uredio teacher75 -- 13.9.2011 12:44:14 >

Neposredna veza do poruke: 359
13.9.2011 12:46:48   
veeseelaa
super je pa ima i takvih zbog onih ženica koje ne vole seksi rublje
jer zamisli da da nemate iste poglede na navedeno? to bi onda bio problem
ovako vam je super i tebi i njemu

< Poruku je uredio veeseelaa -- 13.9.2011 12:47:20 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 360
13.9.2011 12:47:37   
teacher75

super je pa ima i takvih zbog onih ženica koje ne vole seksi rublje
jer zamisli da da nemate iste poglede na navedeno? to bi onda bio problem

naravno, zato sam i navela gore u prethodnom postu da je najbitnije da partneri isto zele i da imaju slican libidouser posted image

Neposredna veza do poruke: 361
13.9.2011 12:51:01   
veeseelaa
upravo tako, ma ovo nije tema za tebe user posted image  ne fali tebi ništa, ajmo voz user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 362
13.9.2011 16:17:11   
ena23
ja se udala bez ijednog svilenog komada odjece.. da ne pricam da su mi sve i jedne gacice od pamuka, pidzamu ne nosim uivjek spavam u potkosulji i gacicama, a ne nosim ni zimi strample, a kamo li hulahopke.. a tek samostojece carape... hej tugo moja user posted image

eh moRete misliti kako meni sada izgledaju korzeti, halteri, carape... prvo sam morala proguglati te pojmoveuser posted image

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

Neposredna veza do poruke: 363
13.9.2011 16:19:38   
emi7908
ja se udala bez ijednog svilenog komada odjece.. da ne pricam da su mi sve i jedne gacice od pamuka, pidzamu ne nosim uivjek spavam u potkosulji i gacicama, a ne nosim ni zimi strample, a kamo li hulahopke.. a tek samostojece carape... hej tugo moja user posted image

eh moRete misliti kako meni sada izgledaju korzeti, halteri, carape... prvo sam morala proguglati te pojmoveuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image gigante...

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 364
13.9.2011 16:36:55   
sabinos
IZVORNA PORUKA: ena23

ja se udala bez ijednog svilenog komada odjece.. da ne pricam da su mi sve i jedne gacice od pamuka, pidzamu ne nosim uivjek spavam u potkosulji i gacicama, a ne nosim ni zimi strample, a kamo li hulahopke.. a tek samostojece carape... hej tugo moja user posted image

aj kraljice user posted image user posted image

nista nije ni dobro ni lose samo ga misljenje cini takvim.Sekspir

mamine paše i najbolji drugovi
veliki A 2009
mali A 2013

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 365
13.9.2011 17:05:24   
Galicia
Hebiga, ja se usavrsavam u spavacoj sobi, dok mi kuhanje jos uvijek stoji na stand by. user posted image  

“It takes a long time to make it simple.”

(odgovor članu sabinos)
Neposredna veza do poruke: 366
14.9.2011 9:05:27   
*pcelica*
Pa zato prije rucka obuces korzet i sexy ves i tm ce da jede i kamenje nece skontati. user posted image user posted image user posted image Hebo kuhanje na svakom cosku imas kupiti da jedes bitan je sex

< Poruku je uredio *pcelica* -- 14.9.2011 9:06:08 >

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 367
16.9.2011 11:48:39   
teacher75
http://radiosarajevo.ba/novost/63090
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 368
16.9.2011 12:09:58   
Lejla Ka

Nemojte se vi sad tu smijat. Nekima će neke stvari sigurno biti izvanredno otkriće. user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008

Neposredna veza do poruke: 369
16.9.2011 12:11:04   
teacher75
IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

Nemojte se vi sad tu smijat. Nekima će neke stvari sigurno biti izvanredno otkriće. user posted image

ovo mi je user posted image user posted image user posted image :

Kako započeti seksualni čin:
"Nakon što ste se uvjerili da ste obavili sve pripremne korake, snošaj počinje kad se dvoje ljudi okrenu jedno prema drugome. Pripazite da su vam spolni organi poravnati i ostanite u tom položaju nekoliko sekundi".

Kako znati da li je žena doživjela orgazam:
"Pokušajte podići vašu partnericu nakon seksa, kako bi mogli primjetiti je li teža nego što je bila. Ako imate osjećaj da je teža nego prije, to je pouzdan znak da je doživjela orgazam"

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 370
16.9.2011 12:12:16   
damma
IZVORNA PORUKA: *pcelica*

Pa zato prije rucka obuces korzet i sexy ves i tm ce da jede i kamenje nece skontati. user posted image user posted image user posted image Hebo kuhanje na svakom cosku imas kupiti da jedes bitan je sex

2004.
2008.

Neposredna veza do poruke: 371
16.9.2011 12:12:42   
*pcelica*

"Nakon što ste se uvjerili da ste obavili sve pripremne korake, snošaj počinje kad se dvoje ljudi okrenu jedno prema drugome. Pripazite da su vam spolni organi poravnati i ostanite u tom položaju nekoliko sekundi".

eKako znati da li je žena doživjela orgazam:
"Pokušajte podići vašu partnericu nakon seksa, kako bi mogli primjetiti je li teža nego što je bila. Ako imate osjećaj da je teža nego prije, to je pouzdan znak da j doživjela orgazam"

Mene zanima a sta ako smo se prije toga najeli user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

Neposredna veza do poruke: 372
16.9.2011 12:17:25   
Lejla Ka
IZVORNA PORUKA: *pcelica*

eKako znati da li je žena doživjela orgazam:
"Pokušajte podići vašu partnericu nakon seksa, kako bi mogli primjetiti je li teža nego što je bila. Ako imate osjećaj da je teža nego prije, to je pouzdan znak da j doživjela orgazam"

Mene zanima a sta ako smo se prije toga najeli user posted image

Pa bitno je da te "vagne" prije, a onda da te "vagne" poslije. user posted image

Ovo parsekundno poravnavanje mi je beton, i da znate ima da ga probam prvom prilikom. Ono kratka pauza, zbunjena faca ...

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008

Neposredna veza do poruke: 373
16.9.2011 12:18:17   
teacher75
Lejla Ka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 374
16.9.2011 12:20:27   
*pcelica*
Poravnajne vaser vagom user posted image user posted image user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

Neposredna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *