Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Esperanca, vecina nas trudilica znamo kako se osjecas...ali isto tako znamo da moramo ustati jos jace iz neuspjeha i boriti se i dalje.... Doci ce i nas dan kada ce bete biti trocifrene, a taj dan nam je sve blizi aBd...
Ja sam danas bila na punkciji jajnih stanica....sa lokalnom anestezijom u KC Ljubljana, dozivjela i psihicki i fizicki bol...ali evo vec se bolje osjecam i nadam da ce se nase jajne stanice i spermatozoidi zaljubiti i da ce biti lijepi embrioncici, nase
Bol bude i prodje...a ceka nas samo sreca koja nam je na dohvat ruke
Curice moja je stigla.Vec cetvrti dpt sam znala da nisam uspjela,ali naravno postojala je nada.Moj PMS pocinje prije i na 8 dana tako je bilo i ovaj put, vec dva dana mrljavi,a danas je crveno. Ja nisam plakala,neznam zasto,mozda sto sam cijelo vrijeme to predosjecala za neuspjeh,,mada sam mislila s obzirom kakva sam ja, da cu plakati danima i biti neraspolozena ,,ali ne ja sam to sve super podnijela i hvalaAllahu sto mi je dao takav sabur. Malena ze,orange,malena 27 i ostalim od srca zelim sve najbolje ABD
Esperanca i bbina ,beskrajno mi je žao znam kako se osječate ,ali tuga prođe a mi idemo dalje ,aBd do krajnjeg cilja ljubim vas ,i šaljem veliki zagrljaj podrške
takođe šaljem vibrice za naše drage curice koje sutra čekaju betu ~~~~~~~~~~~ držim fige jako ,
< Poruku je uredio riba78 -- 12.12.2010 9:27:17 >
Drage moje trudilice, Obavjestavam vas da utorak 14.12.2010 u 21:10 na TV OBN-u gledate dejana tolk shou, tema je vantjelesna oplodnja,malo sam procitala sadrzaj, pored gostiju doktora bice i jedan par koji je vatjlesnom uspio dobiti bebu. Jedva cekam ako bog da utorak da pogledam emisiju. Poslije emisije javljajte vase misljenje. Pozdrav
Hvala vam mile moje,tesko jeste ,pokusavam sama sebi malo da olaksam, ali tesko ide . Najgore mi je to sto mi nikad ni jedan dr. nije rekao imas problem taj i taj pa da ga pokusamo otkloniti, nego svi na kraju kazu mi stvarno neznamo razlog... e to je ono sto me pogadja pravo .
I da kazem onim curama koje neznaju, ja imam jedno dijete koja ima 17 godina,posle te trudnoce nikad nisam ostala trudna.
Od nas troje nezna se ko vise zeli da imamo jos jednu bebicu ali ocigledno je da nema nista od toga. Prepustam se sudbini i zahvalna sam Allahu na kcerki koju mi je dao.
Evo za sve vas koje ste pisale i pomislile na mene.
Više o plodnosti, neplodnosti, zatrudnjivanju i postupku van
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.