Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
To sam na kraju i ja skontala, psiha je jedan jako cudan "organ". Danas sam izasla prosetati, sutra cu isto tako, vec sam razradila obaveze za suta, kad nemam vremena razmisljati, puno se bolje osjecam
Drage moje zenice-trudilice evo i mene da vas sve pozdravim :) Ja lezim, odmaram, cekam ponedeljak da vadim betu i nadam se da ce biti jakoooo velikaaaaa :) U medjuvremenu surfam netom i pronasla sam jednu tuznu pricu, pricu svih nas, ali sa sretnim krajem. Jedna je zena u Hrvatskoj odlucila progovoriti o njenom tj. nasem problemu i svaka joj cast na hrabrosti...pogledajte: http://www.youtube.com/watch?v=KnN2fDULDM0
Sretno u ponedjeljak i ako Bog da da sve ugledate vaše pozitivne bete.Ja sam sinoć bila kod dr Balić i kaze da Vas je ovaj put u postupku bilo 9.Želim vam svu sreću svijeta i radujem se zajedno sa vama
Više o plodnosti, neplodnosti, zatrudnjivanju i postupku van
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.