Starka
|
Aidicaa, Leva, Tanananka, Dragička, Mina minka, Malena ze, Vještica, Luna 77, Lamama, Snowrose, Malena 27, Pdada, klemzi, puno vam hvala drage moje curice. Luna, išla sam na postupke u Cito – Split, prvi put smo pokušali sa Menopurom 3x1) kasnije dodali gonale (1x2) ali nije bilo reakcije, poslije smo femara+gonal, ali rezultat samo jedan transfer. Kažu da su mi loše rezerve jajnih stanica bez obzira što su mi hormoni i ciklusi uredni. Doktor mi je preporučio Prag, da idem po donirane jajne stanice s obzirom na moje godine (39) i rezerve. Ja nemam ništa protiv te solucije ali muž se plaši, kaže on bi djete s mojim genetskim materijalom. Ne znam, sad ću se odmoriti i skupiti pare, pa ćemo vidjeti. Mojoj Snowrose puno poljubaca. Tanananka i Dragička, kad vidim vaše potpise naježim se. Dragi Bože, šta je iza vas.
I IVF - menopur+gonal, nisam reagovala. II IVF - klomifen+gonal, punkcija, nema jajnih stanica. III ICSI femara,gonal-jedna jajna stanica,neoplođena. IV AIH, beta 0 V ICSI-femara,vraćena dva embrija,beta 0
|