Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Mame dojilje- prebrojmo se :-) 19.12.2012 22:05:20
h@ny
Ja sam novopecena mama, bebac ima 34 dana, dojim i Hvala Bogu na tome. Iako smo imali proplema na pocetku, upala dojke, kvrzice, ranice na bradavici, sve smo prezivjele. I sada ima malo poteskoca, ali prebrodit cemon i to. Ne namjeravam prestati dok god budem imala mlijeka. Dojenje je sad IN
RE: Mame dojilje- prebrojmo se :-) 23.1.2013 18:03:39
blur 77
20 mjeseci
RE: Mame dojilje- prebrojmo se :-) 30.1.2013 7:29:13
patrizia
Jutro
Mojoj bebi će sutra biti aBd mjesec dana i dojim ga.Od početka sunce milo on to radi tako dobro,kao mali pit bul,uhvati i ne pušta.Dojit ćemo dok god beba bude htjela (do škole )
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.