|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sljedeća stranica >   >>
[Anketa]

Mame dojilje- prebrojmo se :-)

DA
  95% (676)
NE
  4% (33)

Ukupno glasova: 709

(Posljednji glas : 16.3.2019 12:07:27)
(Glasanje traje do: -- )
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mame dojilje- prebrojmo se :-)
10.4.2012 17:05:26   
nanika
Mene sramota da napisem ali moj maleni jos uvijek doji dva puta na dan. Mislim da cu imati problema sa mlijekom prilikom prestanka dojenjauser posted image

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu nadiaa)
Neposredna veza do poruke: 1476
10.4.2012 23:50:34   
kaktuscic
Nanika sta te ima biti sramota, mi smo isto dugo dojili i znali imati vise podoja u toku dana, e kad sam odlucila da prestanemo onda smo ih jeeeedvaaaa smanjili, a ja hvala Bogu dragom nisam imala nikakvih problema s mlijekom. Doduse jesmo postepeno prestajali, znao je nakon 3 dana traziti i ja mu dam, on povuce samo malo i odustane, mozda zato nisam imala probleme s mlijekom.

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 1477
13.4.2012 13:34:22   
Teddy Bear
Mi dojimo uspjesno sad ce jos malo 11 mjeseci, o prestanku i ne razmisljamo, nama je predivno, uzivamo u svakom momentu.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kaktuscic)
Neposredna veza do poruke: 1478
13.4.2012 15:16:46   
gerberka
i mi dojimoooo user posted image hvala Bogu Dragom!

lejlaka hvala na pomoci user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu Teddy Bear)
Neposredna veza do poruke: 1479
14.4.2012 0:17:45   
Amam
Dojimo evo  vec cijelu godinu ,hB user posted image

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 1480
24.4.2012 8:35:47   
ivannna
Dojimo uspjesno vec 2,5 mjeseca, sve vise uzivamo user posted image

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 1481
24.4.2012 9:31:54   
mamina princeza
prijavljujemo se i mi ... za 2 dana 2 mjeseca isljucivo dojimo hB:)

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu ivannna)
Neposredna veza do poruke: 1482
24.4.2012 10:39:04   
ucitelj
dojimo vec 9mj ali sma muuvela bocu 1 i sad nece da doji samo po noci mozda ponekad a tako mi je zao user posted image

Napokon mama!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:)

(odgovor članu mamina princeza)
Neposredna veza do poruke: 1483
24.4.2012 10:56:44   
Dzenana_G
Mi se odjavljujemo sa ove teme nakon prelijepih 23 mjeseca i 5 dana dojenja user posted image
Svima koji ostaju ovde zelimo sto duze i ljepse dojenje...

11.05.2010. Princeza
20.06.2014. Princ

"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body"

(odgovor članu ucitelj)
Neposredna veza do poruke: 1484
24.4.2012 11:05:42   
palachinken

IZVORNA PORUKA: Dzenana_G

Mi se odjavljujemo sa ove teme nakon prelijepih 23 mjeseca i 5 dana dojenja user posted image
Svima koji ostaju ovde zelimo sto duze i ljepse dojenje...

user posted image user posted image user posted image user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Dzenana_G)
Neposredna veza do poruke: 1485
24.4.2012 11:10:55   
amiboj
Mi dojimo 18 mjeseci i jos uvijek uzivamo user posted image

14.10.10 - nas sin nam stigao u zagrljaj

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 1486
30.4.2012 12:34:30   
elmaL
Mi dojimo skoro dva mjeseca i nadam se da cemo nastaviti jos mnogo mjeseciuser posted image user posted image

Imam jedno pitanje za sve mame, da li mi beba moze ozedniti izmedju podoja, tj.da li bi mu trebala dati vode ponekad jer u Mostaru su vec pocele vrucine a setamo po danu, pa me strah jel zedanuser posted image a doji odprilike svako dva sata. I jos da napomenem da ce za 9 dana napuniti 2 mjeseca.

E i A=<3
"Ako se svaki dan malo brinete, izgubit ćete nekoliko godina vašeg života. Ako nešto nije kako treba biti, popravite ako možete. Ali učite se ne brinuti. Brige nikad nisu ništa popravile."

(odgovor članu amiboj)
Neposredna veza do poruke: 1487
30.4.2012 15:22:53   
ucitelj
elmal kazu ne treba davati ali ja sam svom davala od prvog dana a rodio se 31.7 bilo je pakleno a jos sam dugo bila u bolnici pa znam kako je gore daj tii njem unemoze mu skoditi samo pokusaj kaskicom nemoj mu davati na bocu (iako moj i doji i jede bocu i caj na bocu pije i doji dudu nije se odbio cice nezz)

(odgovor članu elmaL)
Neposredna veza do poruke: 1488
20.5.2012 10:51:34   
Amam
Mi se odjavljujemo s ove teme nase dojenje je trajalo 13 mj i 3 dana,zadovoljni smo,bilo nam je lijepo i sam prestanak je bio bezbolan za oboje hB.
E jednostavno vise nije htjeo siku,odbijao je,a ja ako insistiram on me ugrize,slaze face kao da nije nikad ni proba,ja nisam imala nikakvih problema hB.user posted image

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu ucitelj)
Neposredna veza do poruke: 1489
20.5.2012 11:56:27   
Hannica
Mi smo jos uvijek tu...6 mjeseci i 12 dana.Obe bebice doje,prezadovoljni smo.Ja se nadam da cemo i mi dogurati do godine dana.

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 1490
20.5.2012 12:22:26   
teacher75

IZVORNA PORUKA: elmaL

Mi dojimo skoro dva mjeseca i nadam se da cemo nastaviti jos mnogo mjeseciuser posted image user posted image

Imam jedno pitanje za sve mame, da li mi beba moze ozedniti izmedju podoja, tj.da li bi mu trebala dati vode ponekad jer u Mostaru su vec pocele vrucine a setamo po danu, pa me strah jel zedanuser posted image a doji odprilike svako dva sata. I jos da napomenem da ce za 9 dana napuniti 2 mjeseca.

ja cu samo citirati nasu savjetnicu za dojenje, Leju Ka:

Ja kao mama savjetnica moram preporučiti da se i ta voda izbjegava jer od nje nema koristi, a ona unosi poremečaj u bebinu probavu, popunjava prostor u želudcu koji je u ovih prvih 6 mjeseci potrebno ispuniti majčinim mlijekom pa bebi stvara i privid sitosti, i također ispira korisni sloj crijevne flore i odmaže pravilnoj probavi.

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu elmaL)
Neposredna veza do poruke: 1491
20.5.2012 13:28:26   
Lejla Ka

IZVORNA PORUKA: elmaL

Imam jedno pitanje za sve mame, da li mi beba moze ozedniti izmedju podoja, tj.da li bi mu trebala dati vode ponekad jer u Mostaru su vec pocele vrucine a setamo po danu, pa me strah jel zedan.

Beba će i kad je gladna i kad je žedna tražiti da doji, jer tu joj je i "voda" i ručak user posted image

Kad ste u šetnji, fino negdje u neku kafanicu (oj kako ja volim sjediti po baštama u Mostaru user posted image ), malo se pokrijete pelenicom ili kakvim šalom i mama limunadu, a beba milk-šejk user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu elmaL)
Neposredna veza do poruke: 1492
22.5.2012 11:40:25   
bejbibi
jos uvijek smo tuuser posted image 9 i po mjeseci ..i jos cemo aBd....najljepsi osjecaj za mamu i za bebuuser posted image ...uh sad zna gdje se nalazi pa trpa ruke u majicu,glavu,nosicuser posted image ma divota

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 1493
22.5.2012 12:10:34   
eminesqu
8 mjeseci se gledimo preko sike. :)

user posted image user posted image user posted image

Vi nikada ne možete biti toliko podli koliko ja mogu izgledati naivno.

06.02.2004.
23.09.2011.

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1494
22.5.2012 12:36:32   
mala_beba
i mi dojimo vec 15mj i 12d i zaista uzivamouser posted image user posted image

(odgovor članu malenaa)
Neposredna veza do poruke: 1495
23.5.2012 14:19:10   
Selma Kikoebu
evo da se i ja prijavim ovdje
Jest da smo na pocetku, bilo je tesko prvih 10 dana, pa smo probali i flasicu, ali evo 2 sedmice smo iskljucivo na dojenju, hvala Bogu dragom...i planiramo nastaviti tako user posted image

Moja Mrvica, zivot moj sa tatinim okicama uljepsala nas zivot 27.04.2012. Moj zivot je dobio pravi smisao

(odgovor članu mala_beba)
Neposredna veza do poruke: 1496
23.5.2012 14:25:21   
Lejla Ka
user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu Selma Kikoebu)
Neposredna veza do poruke: 1497
23.5.2012 14:53:04   
ucitelj
odjavljujem se nazalost s ove teme nakon 9mj
pokusala sam sve ali nece stisne usta ili placeuser posted image ali bilo je lijepo ali kratko trajalo

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 1498
29.5.2012 19:41:42   
anđelo
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sretna i presretna.....konačno da se i mi prijavimo ovdje...nakon mijesec ipo borbe,konačno smo pobijedili i evo već 8 dana samo dojimo....i planiramo do škole aBd user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

za 8 dana dobili smo 150 grama

Mamin crnooki lijepi dječak...moj prvi uzdah 2005. . Sva ljubav svjeta je u okicama tvojim,zvijezdo moja. 2012

(odgovor članu ucitelj)
Neposredna veza do poruke: 1499
30.5.2012 9:53:59   
migule
mi se odjavljujemo nakon 24 mjeseca i 13 dana. sve je proslo prilicno dobro hvala Bogu. najljepsi osjecaj i jedva cekam da ga ponovim uskoro ako Bog dauser posted image

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 1500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *