Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Mame dojilje- prebrojmo se :-) 15.2.2012 23:05:18
Super Beba
Mi još guramo :) 12 mjeseci i čitava 3 dana heheh...a kako je malog krenulo, bojim se da ću ga do osnovne dojit...osladilo mu se nešto u zadnje vrijeme :)
Iman - čestitam na stažu i finom prestanku...najljepše kad bebe odluče kad je stop :)
RE: Mame dojilje- prebrojmo se :-) 24.2.2012 13:20:22
migule
mi smo skoro pri kraju dojenja (jos 2-3 mjeseca) a tek se prijavljujemo . uglavnom dojimo 21 mjesec i 7 dana. zelim svakoj majci da iskusi te trenutke, za mene licno jedni od najsretnijih u mom zivotu.
RE: Mame dojilje- prebrojmo se :-) 28.2.2012 16:09:24
suncicaa
Pozdrav za uspjesne mamice.....moja ima 21 dan i u poslednjih nekoliko dana je jako nervozna i uplakana i ne spava vise od 10 minuta u komadu i neki dan nam je patronazna sestra rekla da moram uz podoj ukljuciti i prihranu jer bebi treba vise hrane od onoga sto podojim...a meni mlijeko samo curi...mozda su joj tvrde dojke pa se umori brzo...ne znam ali jako sam tuzna...i kada ona place i ja bi za njom....
RE: Mame dojilje- prebrojmo se :-) 28.2.2012 16:12:58
vjestica
dok se ne javi lejla ka sa savjetom, samo ću reći da obzirom da ti mlijeko curi, znači da ga imaš i više nego što treba i ni slučajno ne uključuj dohranu u suprotnom se pozdaravi sa dojenjem jer dohrana je siguran put ka prestanku dojenja lejla ka će ti pomoći praktičnim savjetom kako riješiti problem da beba efikasno podoji, jer mlijeka imaš, tu nema nikakve sumnje a tvoje mlijeko ne može nikako biti nekvalitetno
RE: Mame dojilje- prebrojmo se :-) 28.2.2012 16:16:13
malenaa
joj kako sam prije voljela ovu temu, mislim volim i sada ali smo prestali dojiti sa dvije god :)))) sada je mom djecaku dvije god i 7 mjeseci, i trudna sam.. ako Bog da planiram dojiti i svoju drugu bebicu sto duze :))))
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.