Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Mame dojilje- prebrojmo se :-) 28.2.2012 19:35:21
zumbulcica
Da se javim .Jos uvijek dojimo evo 6 mjeseci i to sa jednom (.), druga nam odavno nije u funkciji Ja sam mislila da necu uspjeti ni do 3 mjeseca dogurati ali eto Hvala Bogu guramo nekako. Pomalo, uglavnom pred spavanje popije AD ali nam je cika glavna.
RE: Mame dojilje- prebrojmo se :-) 4.3.2012 20:57:43
gerberka
cao! i mi da se upisemo, dojimo 23 dana koliko smo i stari ali posto nisam bila vjesta a i davala sam bebi caja moramo malo i dohrane da bi stigli kilazu za vakcinu..sad se bojim dal ce se odbiti od sike ako jede dohranu i mogu li to nekako sprijeciti..zovem te LejlaKa u pomoc jer skoro sam izludila..mlijeka imam mnoogoooo
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Mame dojilje- prebrojmo se :-) 5.3.2012 11:09:37
niki83
IZVORNA PORUKA: gerberka
cao! i mi da se upisemo, dojimo 23 dana koliko smo i stari ali posto nisam bila vjesta a i davala sam bebi caja moramo malo i dohrane da bi stigli kilazu za vakcinu..sad se bojim dal ce se odbiti od sike ako jede dohranu i mogu li to nekako sprijeciti..zovem te LejlaKa u pomoc jer skoro sam izludila..mlijeka imam mnoogoooo
RE: Mame dojilje- prebrojmo se :-) 13.3.2012 10:21:08
Lejla Ka
Drage mame dojilje pozivamo vas na prvi ovogodišnji susret Grupe za podršku dojenju
Udruženje DjeCa, u okviru programa Dojenje je IN, u subotu 17. marta 2012. u svojim prostorijama, Nadežde Petrović b.b. (preko puta zgrade broj 18, Dobrinja C-5) u Sarajevu, organizuje prvi ovogodišnji susret Grupe za podršku dojenju. Grupa za podršku dojenju podrazumjeva susrete mama dojilja i trudnica, te razmjenu iskustava i neformalne razgovore na temu dojenja i njege bebe. Susrete vode Mame savjetnice za dojenje Udruženja DjeCa. Tema ovog susreta je "Dojenje – uživanje ili problem?”. Početak susreta je u 11:30 sati, predviđeno trajanje 90 minuta. Za detaljnije informacije možete nazvati broj telefona: 061/538-467 Zbog ograničenog broja mjesta molimo da nam se prijavite na mail dojenje@djeca.org ili SMS-om na gornji broj telefona. Dobro nam došle!
Kako doći do naših prostorija možete se pomoći ovom kartom:
RE: Mame dojilje- prebrojmo se :-) 24.3.2012 21:47:33
animagical
evo i nas, 6 mjeseci i 10 dana cini mi se da sad uzivamo oboje vise nego ikad dosad jos kad doji,pa krene tapsati rucicom svoju siku....mama se istopi od miline
RE: Mame dojilje- prebrojmo se :-) 28.3.2012 11:01:48
bebix
Evo i nas opet dojimo 6 mjeseci, 1 sedmica i 2 dana , sad je novi zvuk koji radi dok doji mmmmmmmmmm sada to postaju jos posebniji i samo nasi trenuci koje provodimo u mazenju ...
RE: Mame dojilje- prebrojmo se :-) 28.3.2012 11:09:08
Super Beba
Mi bi da se odjavimo nakon 13 i pol mjeseci staža :) Mali prestao tražiti, ja prestala nuditi :) hB prestanak je prošao bezbolno za moje grudi (barem se nadam da je tako, al' kontam kad 5 dana nemam nikakvih upala i zastoja, neće biti ni sada )
Svim ostalim mama dojiljama želim puno lijepih trenutaka, dugi staž i da uživaju u svakom podoju :)
RE: Mame dojilje- prebrojmo se :-) 28.3.2012 12:07:16
palachinken
IZVORNA PORUKA: Super Beba
Mi bi da se odjavimo nakon 13 i pol mjeseci staža :) Mali prestao tražiti, ja prestala nuditi :) hB prestanak je prošao bezbolno za moje grudi (barem se nadam da je tako, al' kontam kad 5 dana nemam nikakvih upala i zastoja, neće biti ni sada )
Svim ostalim mama dojiljama želim puno lijepih trenutaka, dugi staž i da uživaju u svakom podoju :)
Bravo za super mamu i super bebu
Kod nas 8 i po mjeseci, sad smo u fazi povlačenja majice i zagnjurivanja nosića
RE: Mame dojilje- prebrojmo se :-) 10.4.2012 11:43:49
saritaa
Mi dojimo 6 mjeseci i 10 dana i uzivamo
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.