|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sljedeća stranica >   >>
[Anketa]

Mame dojilje- prebrojmo se :-)

DA
  95% (676)
NE
  4% (33)

Ukupno glasova: 709

(Posljednji glas : 16.3.2019 12:07:27)
(Glasanje traje do: -- )
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mame dojilje- prebrojmo se :-)
10.7.2012 21:03:12   
enno
Dojim svoju princezu skoro 3 mjeseca . A uspjela sam podojiti svog sina 2,5 godine Hvala Allahu.

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 1526
10.7.2012 21:06:14   
nanika

IZVORNA PORUKA: enno

Dojim svoju princezu skoro 3 mjeseca . A uspjela sam podojiti svog sina 2,5 godine Hvala Allahu.

user posted image

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu enno)
Neposredna veza do poruke: 1527
17.7.2012 13:43:19   
Bebica11
dojimo jos intenzivno sad ce 8mjuser posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 1528
17.7.2012 14:14:40   
ziki
Samo da se javnemo godina i 24 dana, dojimo još uvijek hvala Bogu i nastavljamo istim tempom, povratak na posao i odvajanje na 8,5 sati nas nisu omeli niti napravili probleme sa grudima

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 1529
17.7.2012 14:35:22   
veki_aki
Svaka cast na temi!A mamama veliko user posted image sa dugim stazom!
Prvi je izdrzao pola godine na siki uz dohranu jer dr.tako rekao, a sad ova bebica samo doji evo vec vise od 3 mjeseca i fino napredujemo(po 1200g mjesecno)user posted image
Samo da pitam ove mamice koje rade kako uspjevaju odrzati dojenje?Ja cu morat na posao kad mu bude 6 mjeseci, i nece me biti od 7 do(nadam se)4-4,30. Kako da odrzim dojenje?

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 1530
17.7.2012 14:45:40   
ziki
Potraži temu dojenje i povratak na posao, tamo su se javljale mame koje su se ranije vraćale na posao i nastavile da uspješno doje. Ne znam kolki si u mogućnosti da srvedeš da izlaziš na dojenje, na ovo imaš pravo po zakonu dok beba ne napuni godinu 2x po sat vremena.

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 1531
17.7.2012 15:23:10   
palachinken

IZVORNA PORUKA: veki_aki

Prvi je izdrzao pola godine na siki uz dohranu jer dr.tako rekao, a sad ova bebica samo doji evo vec vise od 3 mjeseca i fino napredujemo(po 1200g mjesecno)user posted image
Samo da pitam ove mamice koje rade kako uspjevaju odrzati dojenje?Ja cu morat na posao kad mu bude 6 mjeseci, i nece me biti od 7 do(nadam se)4-4,30. Kako da odrzim dojenje?

veki_aki, ako hoćeš, ja cu ti svoje iskustvo napisati na temi dojenje i povratak na posao. Vratila sam se na posao kad mu je bilo 6mjeseci, a evo doji i dalje, prekosutra mu je, aBd, godina.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 1532
17.7.2012 16:00:21   
kaktuscic

IZVORNA PORUKA: kaktuscic

Mi smo dosli da se odjavimo... Sve sam nekako zaobilazila ovu temu, jer je na kraju odvikavanje teze palo meni nego njemu. Prestali smo prije dva mjeseca, M je tad imao 2 godine i 4 mjeseca. Uskoro nam dolazi nova bebica i vjerujem da cemo imati isto ovoliko staza.

Evo ponovo se prijavljujemo! Dosla nam je nova bebica i dojimo 2 mjeseca, u prvom mjesecu smo dobili 1 400 gruser posted image

(odgovor članu kaktuscic)
Neposredna veza do poruke: 1533
17.7.2012 16:17:57   
Super Beba
Čestitam svim mamama i želim vam još puno puno dojiljačkog staža :)
Uživajte user posted image

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu kaktuscic)
Neposredna veza do poruke: 1534
17.7.2012 22:27:03   
veki_aki
zene hvala vam user posted image odo da nadjem tu temu

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 1535
21.7.2012 18:39:49   
Ninchi
Mile moje tema je suuuperruser posted image bravo..mnogo korisnih stvari sam procitala..Dojim svog malenog djecaka evo 20 dana/jos je jako mali user posted image / i vec je dobio 900gruser posted image i trudit cu se svim silama da tako ostane i da traje i traje..jer osjecaj kada dojim je neopisiv..Ovo mi je druga beba..imam djevojcicu 6 god. nju sam dojila 4 mjeseca i onda mi je mlijeko jednostavno stalo..ni kapi nisam imalauser posted image ..mozda sam ja grijesili ili neznam sta vec uglavnom sada znam mnogo vise nego tada..ali eto uspjela sam koliko toliko da joj pruzim ono najbolje..Ja pijem pivski kvasac..tj.vitamin B..od njega mi mlijeko nadolazi kao ludo..takođe kompot i dodajte malo cimeta on je dobar za probavu i za vas i za bebu..pogotovo ako maleno ima zatvor iil ga muci stomacic pomaze 100% vjerujte mi

20.01.2006. Jasmina sunce mamino 30.06.2012. Nas mali princ

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 1536
24.7.2012 21:58:59   
hapymum
mi dojimo evo vec 2 mjeseca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

30.05.2012 02:20 Hana
03.07.2014 07:40 Ejna

(odgovor članu Ninchi)
Neposredna veza do poruke: 1537
30.7.2012 13:08:38   
BBubica
Pofalicemo se sa skoro 20 mjeseci dojenja :)
Radim od bebinog sestog mjeseca, prvo po cetiri sata, al vec 9 mjeseci po osam sati u to svaki dan od 11 do 19h i bebac jos uvijek doji. Prilagodili smo se tom ritnu i idemo dalje :)
Sretno s dojenjem
user posted image

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 1538
30.7.2012 13:45:54   
Lulu_08
Dodajemo se jos jednom dojenju. Stariju kcerkicu dojila godinu dana. Maloj user posted image je tek 3 sedmice hB.

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu enno)
Neposredna veza do poruke: 1539
2.8.2012 23:33:46   
dzenyA
6,5 mjeseci iskljucivog dojenja, predivnog osjecaja i iskustva user posted image

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 1540
3.8.2012 18:28:59   
anđelo

IZVORNA PORUKA: palachinken

IZVORNA PORUKA: veki_aki

veki_aki, ako hoćeš, ja cu ti svoje iskustvo napisati na temi dojenje i povratak na posao. Vratila sam se na posao kad mu je bilo 6mjeseci, a evo doji i dalje, prekosutra mu je, aBd, godina.

veki po zakonu (ne znam da li si znala ) poslodavac te je dužan pustiti 2 ili 3 puta u toku dana da ideš podojiti svoju bebu

Mamin crnooki lijepi dječak...moj prvi uzdah 2005. . Sva ljubav svjeta je u okicama tvojim,zvijezdo moja. 2012

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 1541
3.8.2012 18:30:14   
anđelo
i mi da potvrdimo...još uvijek dojimo...sutra ce biti tačno 4 mjeseca...jest da u zadnje vrijeme bojkotuje siku al nadam se da cemo i tu fazu prevazići

Mamin crnooki lijepi dječak...moj prvi uzdah 2005. . Sva ljubav svjeta je u okicama tvojim,zvijezdo moja. 2012

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 1542
6.8.2012 0:24:24   
mala14
ja sam mama prvi putuser posted image čitavu trudnoću sam puno čitala o dojenju i unaprijed se radovala tome, iako se taj predivni osjećaj povezanosti zaista nije mogao zamisliti- to sada znamuser posted image Od početka mi dojenje predstavlja zadovoljstvo i želim da poručim svim budućim mamama da doje svoju djecu jer je to najbolji način da im iskažu svoju ljubav. Moj sin ima 10.5 mjeseci i još uvijek uspješno dojimo hvala Bogu user posted image

mamin princ 14.09.2011.

(odgovor članu dzenyA)
Neposredna veza do poruke: 1543
13.8.2012 21:40:24   
nermina_
i ja bih da se s ponosom prijavim ovdje. evo mjesec dana dojim svoju princezu i nismo imali nikakvih problema od pocetka pa do sad, a nadam se da i necemo. ovo isticim sa velikim zadovoljstvom jer svog starijeg sina nisam uspjela dojiti zbog ravnih bradavica i zbog mnogo mnogo mog osobnog neznanja.

Kan 28.11.2009 god.
Amani 14.07.2012.god

(odgovor članu mala14)
Neposredna veza do poruke: 1544
23.8.2012 13:08:48   
Amyla
da se i mi prijavimo user posted image vec 13-ti mjesec dojimo i namjeravamo jos dugo dugoooouser posted image

29.07.2011. Harun
30.10.2013. Rijad

“Život je plamen koji uvijek gori, ali se opet ponovo zapali svaki put kad se dijete rodi.”

(odgovor članu nermina_)
Neposredna veza do poruke: 1545
30.8.2012 14:20:53   
Latinka
I mi uspješno dojimo, hB, već 7 i po mjeseci. Jedemo ponešto od punih 6 mj.,ali nam je dojenje još uvijek glavna hrana user posted image

< Poruku je uredio Latinka -- 30.8.2012 14:21:18 >

I. srce mamino 16.01.2012.
A. mamin dobrica 21.02.2014.

(odgovor članu Amyla)
Neposredna veza do poruke: 1546
31.8.2012 14:48:08   
KupusLivada
Sutra punih 6 mjeseci user posted image

(odgovor članu Latinka)
Neposredna veza do poruke: 1547
31.8.2012 15:15:48   
Lejla Ka

IZVORNA PORUKA: KupusLivada

Sutra punih 6 mjeseci user posted image

user posted image
Kad prije?

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu KupusLivada)
Neposredna veza do poruke: 1548
31.8.2012 16:10:43   
KupusLivada
meni ko godine :D pa rodila na dan nezavisnosti :D

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 1549
31.8.2012 16:18:25   
Pretty mamma
Evo ja sam se u biti zaboravila odjaviti sa ove teme :)
Dakle, prestali smo dojiti kada je L imala 3 godine i 10 dana!!!
To je bilo prije 2 mjeseca.
Nadam se da se ponovo prijavljujem u prosincu :)

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu KupusLivada)
Neposredna veza do poruke: 1550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *