Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Mame dojilje- prebrojmo se :-) 20.6.2012 12:38:00
animagical
IZVORNA PORUKA: Pretty mamma
Prijavljujem se da i nakon 3 godine (rođendan bio 14.06.) još dojimo! Doduše, spontano i polako prestajemo, bez tjeranja i odvikavanja....
cestitam na tako dugom stazu da li bi mogla napisati pricu o iskustvu dojenja velikog djeteta? tu ne mislim samo na reakcije okoline,nego i na samo tvoje iskustvo i osjecanja, vezanost bebe/djeteta za tebe, nocna spavanja i sve ostalo... mislim da ima tema moja prica o dojenju,pa eto,ako ti nije mrsko
RE: Mame dojilje- prebrojmo se :-) 24.6.2012 9:30:59
emma.L
Mi se nakon 8 mjeseci odjavljujemo s popisa.
Jednostavno neće i mučimo se već neka dva tjedna s pokušajima, a zadnja 3 dana nije dojio, nije tražio i nisam nudila jer to ne liči ni na što.
Nevjerojatno mi je malo jer je do neki dan pokušavao silom kroz majicu doći do sike .
Za razliku od prvog djeteta, ja još imam mlijeka (s njom je mlijeko samo prestalo nadolaziti iz tko zna kojeg razloga negdje nakon pola godine i smanjivalo se dok nije mogla navući niti da se napije ), ali njega nervira, okreće glavu, puže i vere se po meni, gura me ...
Elem imali smo 6 mjeseci intenzivnog dojenja, dobro je i to.
RE: Mame dojilje- prebrojmo se :-) 29.6.2012 9:01:03
Mirela_sa
jutro drage moje
imam jedno pitanje.. dojim ,malom je 3 mjes i 1 dana. Kasljem vec par dana i grlo me boli, onaj suhi kasalj.Smijem li ista uzeti za to=???... Prije 15 dana bilo je isto i on je poslije kasljao... sta da radim
RE: Mame dojilje- prebrojmo se :-) 29.6.2012 9:06:29
djoisa
od prirodnih preparata cajevi, med,ili neki sirup na biljnoj bazi bez hemije i sl moze sve a ako je upala u pitanju i mislis da ti trebaju lijekovi, mozes otici doktoru koji ce ti dati terapiju koja moze uz dojenje, obavezno napomeni da dojis bebu..
RE: Mame dojilje- prebrojmo se :-) 29.6.2012 14:46:22
blur 77
13 mjeseci . Moja beba je pravi zavisnik od sike, i dalje jako, jako malo jede sve ostalo, ali lijepo napreduje, tako da joj je mlijeko izgleda dovoljno. U pocetku sam se mnogo nervirala oko njenog odbijanja ostale hrane, sad sam vec navikla. A sisu trazi bezbroj puta i po danu i po noci
RE: Mame dojilje- prebrojmo se :-) 3.7.2012 18:31:51
nanika
IZVORNA PORUKA: nanika
Evo da se i mi zvanicno odjavimo nakon 2 godine i 4 mjeseca .
Mi se bili odjavili ali nam to nije upalilo......plakao uzas i mama popustila i opet mu dala siku. Danas se stvarno odjavljujemo jer vec 6 dana ne dojimo nakon tacno2,5 godine
Dženita Kurtćehajić, specijalista ginekologije i akušerstva,
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.