Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Mame dojilje- prebrojmo se :-) 13.3.2013 13:23:13
bebana27
ja jos dojim ali sam pokusala polako da ga odbijem jer vec zubice ima pa boli kad pritisne a ima blizu 18 mjeseci
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
RE: Mame dojilje- prebrojmo se :-) 13.3.2013 13:27:42
animagical
bebana, pa ne daj mu da te ujeda! i nema blizu nego ravno 18 mj moj sin sutra puni 18 mj, vrsnjaci su.... imao je raznih faza,ali sam to ujedanje najlakse rijesila..cim ujede, ja prekinem dojenje i zdravo... prestao je u roku dva dana....
RE: Mame dojilje- prebrojmo se :-) 15.3.2013 17:55:19
bebix
pozz mame i bebare :) imam jedno pitanje mozda cu pogrijesiti sto ovdje pitam ali nisam mogla naci temu gdje to mogu :( moj beban puni uskoro 18 mjeseci, nazdravlje i dojimo jos iako radim vec duzi period, medjutim treba da radim MRI kicme bez kontrasta pa me zanima mogu li nastaviti dojenje, izvinjavam se administratorima ako nisam pitala na pravoj temi i molim da me upute ako postoji takva
RE: Mame dojilje- prebrojmo se :-) 21.3.2013 13:33:26
melin
Mi smo dojile tacno 6 mjeseci ,jednostavno samo je prestalo mada sam i ja sama htjela odustati kad napuni 6mj. i od tad smo presle na adaptirano mlijeko koje je pila sve do 3 godi narasla velika cura...
RE: Mame dojilje- prebrojmo se :-) 21.3.2013 21:50:54
Dalia_88
Da se i mi prijavimo.. Dojimo 2,5 mjeseca i evo upravo doji
05.01.2013 23:50 Moja Dalia Znaš li milo moje da te volim najviše na svijetu, da dok dišem, tako će biti... Kad posustajem i počnem gubiti nadu, pogled na tebe, na tvoj osmijeh vraća mi vjeru u bolje sutra..
RE: Mame dojilje- prebrojmo se :-) 6.4.2013 13:31:58
Dz3ni
I mi da se tuspasimo, 11 mjeseci će biti mojoj princezi za 8 dana i dojimo još uvijek i to milion puta dnevno...do kad ne zna se, ali kako je krenulo nećemo uskoro prestati.
Dženita Kurtćehajić, specijalista ginekologije i akušerstva,
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.