Finepex -> RE: Porodilište Državna bolnica u Sa (23.5.2015 14:01:27)
|
IZVORNA PORUKA: mala curica IZVORNA PORUKA: Finepex IZVORNA PORUKA: mala curica Fine........opasno kakas.....a da ne osjetis. To sto si umislila u tu svoju glavu da je tebi neko ljubomoran i o tim nekim ciframa stalno pises.....nigdje veze..... A zasto ti nas koje ne zivimo u BiH stalno spominjes?Jesi li to ljubomorna? A ni jedna od nas nije uzela da se hvali koliko ima para i sta sebi i porodici moze priustiti... Zenska glavo spusti se malo na zemlju,visoko letis.......kada tresnes nece te niko sastaviti........ Sto se nas tice radzaj kako do sada niko nije......nas to ne zanima.Mi smo samo OBICNE zene,pune razumijevanja za takve kao sto si ti. Vani kisa pada[sm=smiley1.gif] Pa ko je pricao i raspravljao se jesam li paralizovana? Jesam li te negdje pitala jesam li paralizovana? [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Mislim, nekad cu pomisliti da si tako opterecena mojim zivotom samo zato sto nosis k.br. 56 [sm=smiley36.gif] jel to rijesenje mog problema? I sad jel ja kakam ili dvije koje nisu iz BiH a uveliko raspravljaju o BH bolnicama. [sm=smiley36.gif] Mislim sta ti imas raspravljati o BiH bolnici? Jesi li uopste vani? Pomislit cu da nisi. I ne znam zasto zachatavas svaku Boziju temu gdje ja postavim pitanje. jesili senilna d anisi shvatila pitanje? Galicija je dokazala da je senilna. Gdje je tvoj dini islam? Okacila ga macku o rep? [sm=smiley36.gif] A kacis se za tudji dini islam? [sm=smiley36.gif] Gdje ti je bio dini islam kada te svekrva zamrzila? Jel ti shavtas da mene moja svekrva voli. Vidis ovu osobu s ovakvim razmisljanjem, mene voli, mene nije istjerala iz kuce, niti mi je umanjila vrijednost, znas sta moja sveki radi? Svaki mjesec uplacuje po 100evra za moje dijete. Kada skupi uzet ce mu svasta. Sta je tebi tvoja dala? Osim ponizenja? Pa ti ne volis ni zaovino dijete. a pricas o tudjoj zlobi. i ko kaki ko ne kaki. Kako neko ko za sebe kaze d aje muslimanka nema dobre odnose s familijom? Zar nisi rekla nek su joj vrata dalja od svojih?[sm=smiley36.gif] Koliko si me osudila jer sam ti samo dala dobronamjeran savjet da si zadnja rupa na svirali, da je to njegova familija, a da si ti osoba koja se da zamijenit. I ljubomorna si na moj odnos sa sveki. ne sa sveki, nego cijelom familijom. i taj svoj frust iskaljujes ovako.. de..molim te idi kupi veliku milku pa je pojedi..to se inace zove frustessen . [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Ti fakat nisi normalna..... Ko je spominjao da si paralizivana?Ja??????? ajd sto si glupa jos si i corava....... A ti mi nista ne spominji o Islamu,cistoj vjeri.......ti koja tvrdis da su stidna mjeata kod zene od pupka do koljena i da grudi smije sidjeti svekar i ostala okolina.Grudi nisu stidni dio tijela. A za tvoju informaciju moja sveki je bas sinoc bila kod nas na veceri i trazila halal od mene i priznala da je pogrijesila. A Boze me oprosti da ja necije dijete ne volim.........ti nemas pojma koliko grijeha zaradis s tim tvojim prljavim jezikom. Mozes oguliti koljena na kozici kada si dno dna pokvarene osobe. pa skim si se raspravljala na ovoj temi? [sm=smiley36.gif] Jel to rijesenje mog problema, ili je samo cilj zachatavati temu? Lupati raznroazne price i teorije. Nisam tvrdila ja, nego sam ti citirala koja je ulema rekla da zena moze izlaziti s otvorenim dekolteom pred svekrom. [sm=smiley1.gif] ocito si senilna d ai to zapamtis. cak sam citirala izvor tri puta. Bilo je krajnje vrijeme da je ugostis. [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|