Finepex -> RE: Porodilište Državna bolnica u Sa (23.5.2015 12:01:58)
|
IZVORNA PORUKA: salmy IZVORNA PORUKA: Finepex IZVORNA PORUKA: Galicia Koji ti je problem? Zdravstveni? Pa draga galicia o cemu pisem cijelo vrijeme? [sm=smiley36.gif] Zar je stvarno moguce da je jedino ROSE bila dovoljno sposobna da uvidi moj problem. Da iz primjera kada odem tamo, navecer uhvate me trudovi a ja se nesmijem prirodno poroditi, zena kaze tisina.u u tom smislu. Pa je Rose gore rekla , ustvari jedina shvatila moj problem i rekla kada IZVORNA PORUKA: rose carski se zakazuje par sedmica prije termina..kad se krenes otvarati tad je mozda vec i kasno za carski..ne beri brigu...imas losu kicmu, ides na carski, niko nece cekati da mu dodjes u noci vec ces doci kad ti kazu, proci pripremi, dati ti info o vrstama anestezije i to ces odraditi i to vjerovatno 15 dna prije termina I zbog toga, bi meni bilo draze, milije da ja npr sada znam kada ce to sve biti, da se sada pocnem planirati, a ne da sve bude maltene u zadnjim trenucima. Ja znam mozda je doktorica zeljela dobro, da se ne zamaram, al upravo ta neinformisanost, sta kako, mene ubi. Ja nju nisam ni stigla pitati smijem li biti otvorena. sto me najvise opterecuje. dal dva tri cetiri prsta. ili deset_ nebitno, nego uopste otvorena, dal smijem biti otvorena. ja sma uradila nalaze za cr..i trebala doci u ponedjeljak da legnem...medjutim meni noc prije pukne vodenjak[sm=smiley36.gif] i ja nalaze i u Drzavnu...pregledao me kaze otvorena smao 1 prst....ja trazim svog dr..nema ga nije u smjeni....poslije njihovih konsultacija mene odvedu u salu uspavaju i odrade....ujutru dolazi vizita..kaze jedna od dr....mogla se ona i prirodno poroditi[sm=hudicek1.gif] ja sutim i kontam mogla sam te odvalit jednom..elem bilo i proslo..a bio mi zakazan CR..jer sam ja zahtjevala Vidis draga, tu sam situaciju objasnjavala (sta bi bilo kada bi bilo) kada mi je rose rekla, da je mozda i kasno za cr. . [sm=smiley36.gif] Toga se ja bojim, jer hajd ti budali objasni da ja ne smijem prirodno roditi. [sm=smiley36.gif] Zbog toga sam kontala da mi se sada nekako dadnu inf. da kada bude blize porodjaju ili kada se pocnem otvarati da odem u bolnicu, a ne da ja lezim kuci, ili u saobracaju ili na poslu i desi se problem. krene porod jer sam bila otvorena, ta voda ode... Ipak hvala Bogu ti si dobro prosla. [sm=smiley1.gif] Ne znam. To me najvise plasi.
|
|
|
|