Finepex -> RE: Porodilište Državna bolnica u Sa (23.5.2015 13:09:29)
|
IZVORNA PORUKA: Galicia IZVORNA PORUKA: Finepex IZVORNA PORUKA: Galicia Nisi mi odgovorila, na sta treba da budem ljubomorna? Vidim pogodilo te.[sm=smiley36.gif] Neka.. cekaj odgovor. [sm=jezicek.gif] Duboko me pogodilo. [sm=jezicek.gif] Samo ne znam sta. Ne kazem samo za tebe, nego i druge... vidjela si kako ste zachatale temu. Neko ko nije ljubomoran, ne optreceava se tudjim zivotom, tudjim all inclusive tretmanom, da ne spominjem ne opterecava s ehocel neko placati 2500KM sobu 7 dana. Neko ko nije ljubomoran shvatit ce problem clanice, a nece se raspravljat o zivotu. Jednostavno neko ko ima svoj zivot, nece ulaziti u to hocel neko imati sobu il nece. Neko ko ima svoj zivot dati ce sto moguc bolji odgovor, a nece biti komentara gdje vidis da zajedljivost izbija na povrsinu. Pisati ce o problemu, a nece o tamo.. nekoj x osobi koja nema ni priblizan slican problem.[sm=smiley36.gif] Ne znam..znate i same kakve ste..[sm=smiley36.gif] fakt je da mi niste odgovorile na pitanje. [sm=smiley36.gif] Nego sta vise, nije dovoljno sto si me nazvala paralizovanom, nego sada okreces pricu dal je uopste potreban CR. Kao da ja nebi bila sretnija sacekati 40 sedmicu otici, leci na sto, hop dijete izleti i to je to. Iskreno..jel lakse? CR je dosta komplikovaniiji. Ono sta vi ne shvatate jeste i sto non stop optuzujete kao da je neko htio CR. Nemate niti jednog dokaza, al bitno je optuzivati. I ne samo to, od samog problema, okrneuti pricu na tamo neku deset_u pricu. Mislim, i da sam zeljela CR zar nemam pravo? Imam pare, mogu sve.
|
|
|
|